انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب ابونتو  (دفعات بازدید: 7531 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
پاسخ : مشکل در نصب ابونتو
« پاسخ #15 : 28 دی 1392، 04:42 ب‌ظ »
دوست عزیز من free space ساختم و لی متاسفانه تو قسمتی که باید great partionبکنم بجای اینکه اون 8گیگ رو نوشته باشه free spaceنوشته unusableوهرچی رو add new partion میزنم هیچی نمیاد که چارتیشن لینوکس رو بسازم و بقیه مراحل چشب والپیپیر م میزارم

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #16 : 28 دی 1392، 05:12 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز من پارتیشن خالی رو ساختم ولی متاسفانه اون قسمتی که من میخام add new partion بکنم باید روی free space دابل کلیک بکنم اصلا نوشته unusableبجای اینکه بنویسه free space هرچی هم روش میزنم میخام add new partion بکنم نمیشه مشکل از کجاست دوستان کمک کنید ممنو والپیپر رو هم پیدا نکردم الان چندتا بهترشو برات اپ میکنم

خلاصه شرمنده اگه عکسا بده

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 487
« پاسخ #17 : 29 دی 1392، 12:22 ب‌ظ »
دوست عزیزم ممنون از راهنماییتون فقط یه چیزی راستی من یک پک کامل نرم افزاری گرفتم بعد یه فایل exeبه نام wbui.exeهست من وقتی میزنم روش این عکسش رو براتون میزارم بعد اجرا میکنم 7گیگ اطلاعات استخراج میشه داخل درایو سی با نام پوشه ابونتو میسازه بعد ریستارت که میکنم سیستم رو ابونتو هست بوتش هم میاد ولی متاسفانه تا میزنم که ابونتو بیاد هنگ میکنه سیستم و هارد دیگه کار نمیکنه حتی خود دی وی دیش رو هم که میزارم هنگ مکنه تو بوت خود ابونتو الانم 8 دارم

اسم درستش wubi است،این wubi یک برنامه برای نصب اوبونتو در از طریق ویندوز است که آخرین نسخه اوبونتوای که ساپورت میکنه 12.04 هست و دیگه توسعش متوقف شده ضمنا wubi هرگز روش خوبی برای نصب اوبونتو نیست.

c4f4c7a0d03945b78e23d3aa4ce127dcعزیز md5من مثل اینکه فرق داره عزیزم من فایل ایزو را از سایت خود ابونتو از طریق انجمن خودمون دانلود کردم ژس چرا مشکل داره.............کدوم رو ژیشنهاد میکنی دانلود کنم

همیشه از سایت خود توزیع دانلود کنید،اگر md5 یا دیگر هش کدهای فایل دانلود شدتون با هش کد فایل اصلی فرق داره یعنی بد دانلود شده،در هنگام دانلود تا جای ممکن از pause و start بی دلیل اجتناب کنید.

در مورد shrink یک پارتیشن اطلاعاتی ندارم ولی فکر نکنم روش درستی برای نصب یک سیستم عامل باشه!  بهتره یک پارتیشن رو خالی کنید و بعد از فرمت، اونو برای یک توزیع گنو لینوکس اختصاص بدید.

اون والپیپر را هم دوست عزیز Ghost Shadow برام ارسال کردند این هم لینکش:

http://upload7.ir/imgs/2014-01/12954917623488093971.jpg
دیگه در این انجمن Log in و فعالیتی نخواهم داشت.

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #18 : 30 دی 1392، 02:40 ب‌ظ »
dost aziz mazerat ke english type mikonam motasefane tamam partion haye man pak shood etelate man az bein raft to ro khooda dorost begid man chikar konam man chikar konam

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 30 دی 1392، 05:06 ب‌ظ »
linkinpark12 @

من اطلاعات زیادی درباره ریکاوری اطلاعات ندارم فقط میدونم ریکاوری اطلاعات به دو حالت نرم افزاری و سخت افزاری وجود داره، اگر اطلاعات پاک شدتون خیلی مهم بودند از طریق ریکاوری سخت افزاری اقدام کنید، در غیر اینصورت احتمالا ریکاوری نرم افزاری هم بتونه اطلاعات شما رو برگردونه که در این مورد خودتون باید سرچ کنید و قویترین نرم افزار را پیدا کنید، در بعضی توزیهای زنده یک یا چند نرم افزار ریکاوری موجوده ولی پیشنهاد من اینه یک توزیع 64بیتی گنو لینوکس را نصب کنید و یک نرم افزار ریکاوری خوب را روش نصب کنید و اطلاعاتتان را بدین طریق ریکاوری کنید.

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #20 : 30 دی 1392، 07:28 ب‌ظ »
دوست عزیز ممنون ریکاوری کردم الان من اگر یکی از درایو ها م رو کامل deletبکنم و بعد برم لینوکس نصب بکنم حله دیگه

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 01 بهمن 1392، 10:51 ق‌ظ »
دوست عزیز ممنون ریکاوری کردم الان من اگر یکی از درایو ها م رو کامل deletبکنم و بعد برم لینوکس نصب بکنم حله دیگه
بله،فقط درست پارتیشن بندی کنید که بعدا به مشکل برنخورید،حجم پارتیشنها و نوعشون را در نظر بگیرید،مثلا یک پارتیشن primary برای گنو لینوکس و یک پارتیشن extended که میتونید زیرمجموعش چند تا پارتیشن logical داشته باشید،اگر میخواهید در کنار سیستم عامل گنو لینوکستون ویندوز هم نصب کنید باید یک پارتیشن primary هم به اون اختصاص بدید.

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #22 : 03 بهمن 1392، 03:05 ب‌ظ »
عزیز یه اموزش ساده که به مشکلم بر نخورم میزاری واسمون و اینکه من اگه یه پارتیشن خالی اصلا بزارم واسه اینکار بهتر نیست یا پارتیشن که اصلا ایجا نشده کدوم بهتره اخه موقعی که اومدم در حین نصب پارتیشن بندی بکنم به جای free spaceنوشته بود usable

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #23 : 04 بهمن 1392، 11:09 ب‌ظ »
کسی نیست

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *

آفلاین meti

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #25 : 07 بهمن 1392، 03:55 ب‌ظ »
من میخوام کنار ویندوز 7 اوبونتو 13.10 نصب کنم ولی وقتی میخوام با دی وی دی بوت بشه تا شروع کنم به نصب با دی وی دی بوت نمیشه و با ویندوز میاد بالا (یه اوبونتو 10.10 دارم اون مشکلی نداره و بوت میشه)
اوبونتو رو هم سایت خود اوبونتو ورداشتم

آفلاین mhch

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 340
« پاسخ #26 : 07 بهمن 1392، 04:26 ب‌ظ »
اول وضعیت کلی هارد ت رو بگو
تعداد پارتیشن ها
نوع پارتیشن ها
فایل سیستم پارتیشن ها
حجم پارتیشن ها
اولویت پرایمری و لوجیکالشون
تا بهت یه پارتیشن بندی مناسب رو پیشنهاد کنم
در این زمانه بی های و هوی و لال پرست
خوشا بحال کلاغای قیل و غال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده میافتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
هنوز زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمی نامردمان زوال پرست

آفلاین mhch

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 340
« پاسخ #27 : 07 بهمن 1392، 04:27 ب‌ظ »
من میخوام کنار ویندوز 7 اوبونتو 13.10 نصب کنم ولی وقتی میخوام با دی وی دی بوت بشه تا شروع کنم به نصب با دی وی دی بوت نمیشه و با ویندوز میاد بالا (یه اوبونتو 10.10 دارم اون مشکلی نداره و بوت میشه)
اوبونتو رو هم سایت خود اوبونتو ورداشتم
یه تاپیک مجزا باز کنید و سوالتون مطرح کنید تا جواب بگیرید
در این زمانه بی های و هوی و لال پرست
خوشا بحال کلاغای قیل و غال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده میافتند
به پای هرزه علف های باغ کال پرست
هنوز زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمی نامردمان زوال پرست

آفلاین linkinpark12

• Newbie
  • *
« پاسخ #28 : 08 بهمن 1392، 04:37 ب‌ظ »
دوست عزیز مشکلات من در حین نصب با نسخه 13.4اینکه داخل بوت شدن برای نصب بعد از انت خاب زبان هنگ میکنه و اینکه باید f6بزنم و گزینه اگه اشتباه نکنم nonmostecرو انتخاب بکنم تازه در اخرین مرحله گیر میکنه نصب 15دقیقه ای میشه یک ساعت و مجبورم سیستمو ریستارت کنم مشکل از کجاست نسخه 13.10 رو بگیرم........یا....ممنون میشم کمک کنید ](*,)

آفلاین سوزه

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 08 بهمن 1392، 05:15 ب‌ظ »
از اول هم باید نسخه 13.10 را میگرفتید چون 13.04 پشتیبانیش تموم شده،اول اوبونتو 13.10 را بگیرید اگر دیدید نشد یک توزیع دیگه مثل اون سوزه 13.1 را امتحان کنید.