خوشحالم که عملا پاسخ منطقی در این بحث نمی بینم و باز شعارهای همیشگی گیگهای از خود متشکر و بی منطق که دیگه حتی درمیان خودشون هم خریداری نداره روبرو میشم . یا لینک یه ترول برای به انحراف کشیدن بحث (معلومه توی نارنجی وظیقه ترول بودنت رو از بر هستی )
به تمام تازه کاران هم قول میدم که اکثر همین طرفداران دو آتشه هم در خلوت همگی در PC هاشون الان دارن کارهای اصلیشون رو با محصولات مایکروسافت انجام میدن و تعداد بسیار محدودشون هم که واقعا از یونیکس و لینوکس سردرمیارن الان توی فرومهای آندروید مشغول پورت کردن و بهینه سازی کرنل و ...... از اینجور کارهای فان هستند و بی عرضه هاشون هم مشغول ترول پراکنی یا مثبت و منفی دادن به کامنتها .
در واقع باید گفت این بنده های خدا مثل مانکهایی هستند که در خلوت و در میان هم کیشانشان به گوشه ای خزیده اند و دایم در حال عبادت هستند که بلکه معجزه ای واقع شود تا جهانیان به حقانیت لینوکس پی ببرند و البته عده بسیاریشان که تازه کارتر هستند همانند تازه تارکه دنیایان مشغول امربری اینانند .
یکی از توجیهات اساتیدشان در باب عدم روان بودن تاچ در آندروید : آندروید از ابتدا جهت کاربردهای تاچ اسکرین طراحی نشده بود
و معنی این جمله این خواهد بود که ما حتی یه وجب جلوتر از بینی هایمان را هم نمیتوانیم ببینیم.درصورتی که ویندوز فون قبل از سال 2002 از تاچ اسکرین استفاده میکرده .
اشتباه عامیانه : میگویند لینوکس ویروس ندارد. پاسخ : اشتباه است.
پاسخ صحیح : انواع لینوکسها که جهت کاربری خانگی استفاده میشوند به علت آمار بسیار پایین کاربران دایمی ش ارزش نوشتن ویروس ندارند .
اشتباه عامیانه : لیونکس به دلیل حذف رجیستری بسیار سریع است . پاسخ : اشتباه است .
پاسخ صحیح :بهترین میزهای کار با بروزترین نسخه های متعدد لینوکس در سرعت نهایی که در اختیار کاربر خواهد بود رو حتی نمیشه با ویندوز XP مقایسه کرد.
اشتباه رایج : لینوکس هنگ و کرش نداره . پاسخ : اشتباه است .
باسخ صحیح : اتفاقا کرش داره و کم هم نداره و بدجور هم داره . علاوه بر این که در بسیاری موارد به علت عدم هماهنگی با سخت افزارهای متعدد و درایورهای ناقص موجود معمولا باعث کندی / کرش و کلافگی کاربر خواهد بود
بذارید اینطوری بگم یک عده خارج از ایران به این دلیل به لینوکس روی آوردند که حاضر نبودند مبلغ خرید یک سیستم عامل رو پرداخت کنند و دانشی هم داشتند و تصمیم گرفتند سیستم عامل خودشون رو داشته باشند و همین دلیل شروع به توجیه این عملشون در غالب بهانه هایی چون آزادی و بارور شدن استعدادها و ..... کردند ولی این مسئله رو روشن نکردند که بله اون عده قلیل آزاد هستند اما چه بر سر پیروان صرفا مصرف کنندشون خواهد آمد . در حقیقت کاربران لینوکس نه تنها آزادی نخواهند داشت چرا که باید منتظر اون عده قلیل باشند تا بلکه اینها حوصله داشته باشند و یه برنامه ای بنویسند و رقع مشکل بکنند و ... در عین حالی که کمیت انتخابشون هم بسیار محدودتر هست . در حقیقت آزادی در زندان سران لینوکس .
حالا جالبیش اینه که در کشوری زندگی میکنیم که یه ویندوز 7 رو براحتی میتونید مجانی تهیه و استفاده کنید با آپدیت کامل ولی همگی شدیم کاسه داغتر از آش و لینوکس پرست تر از بوجود آورندگانش . در عین حالی که وقتی درگیر این مصیبت میشید متوجه میشید زمانی که دارید برای این موجود ناقص الخلقه میذارید ارزشش بسیار بیشتر از مبلغی هست که برای خرید لایسنس یه سیستم عامل مثلا ویندوز پرداخت خواهید کرد.
این یعنی خودباختگی یعنی اینکه بدنبال یه شخصیت خود میگردیم ولی حیف که داریم راه رو اشتباه میریم و به قول فردی اینجا ذکر کرده بود ما میخواهیم متفاوت باشیم
) بله شما متفاوتید اما مثل این هست که در قرن 21 قصد دارید بجای قطار مغناطیسی با گاری و درشکه جابجا بشید .
از شعار و خودباختگی برحذر باشید . برای وقت خودتون ارزش قایل باشید .
وسلام