انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فواید داشتن ویندوز  (دفعات بازدید: 10686 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
پاسخ به: فواید داشتن ویندوز
« پاسخ #15 : 11 بهمن 1387، 01:40 ق‌ظ »
هان اگه شما ویندوز دارید ??? و یه موقع مهمون میاد خونه شماهم نیسی بعد بچه مهمون پا میشه  میشینه سر کامپیوترتون اگه رمز عبور ندادید که هیچی راهت میره  اگه رمز عبور ساده مثل تاریخ تولد....دادید که میره  اگه رمز عبور بسیار سخت هم که دادید با فلاپی یا هر راه دیگه ای میاد رمز عبور رو حذف میکنه بعد  میییاد تو ویندوز  هیجان زده میشه یهو  میره سر ریجیستری ویندوزتون  وهر چی که میتون حذف میکنه  بعد شما چیکار میتونی بکنی راستشو بگو  بعد هم  دوستا ویروس تو همون کامپیوتر خودتون درست میکنه میندازه به جونتون  شما هم باید یا دوباره ویندوز رو عوض کنید یا از خیر ویندوز بگذرید وبیاید  ابنتو که دیگه پسر خاله از این کارا نتئنه بکنه  که من البته همه این کارا رو رو کامپیوتر اموزشکاه کامپوتر که درس میخونم انجام دادم   یک با نمیدونم کجای ریجیستری ویندوز رو حذف کرده بود که اومدم  ویندوز رو خاموش کنم روی توران اف کلیک کردم دقیقا5 دقیقه بعد اومد  حالا روی استند بای  ریست  تورا اف کلک میکردم کاری انجام نمیدادن دفه بعد رفتم اموزشگاه دیدم ویندوز رو عوض کردن
+1
تا چشم بقیه کور شه(شوخی کردم)
یا علی

آفلاین hichks.ubntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • درود خدا بر سه نفر ا.کوروش 2.داریوش 3.زرتشت
« پاسخ #16 : 11 بهمن 1387، 11:52 ب‌ظ »
بلاخره مجبور به عوض کردن  ویندوز شدم با کلی درد سر نصب داریور برنامه ها  کلا3طول کشید...یک کجا اموزش ساخت ویروس با نت پد رو داده بود منم انجام دادم و اجراشم کردم فقط یک لحظه اجرا شد و تمام  کل ریجیستری حذف شده بود فایل تکست رو نمیتونستی باز کنی..مدیا پلیر اجرا نمیشد .اینترنت اکسپلوره رفته بود به درک ..اوت لوک حذف شده بود..ورد پد نبود.پینت نبود .هرچی برنامه نصب کرده بودم حذف شده بود..فایل های با فرمت ایکس ایکس  باز نمی شدن  و پنجره  باز شدن با مدام برنامه رو میداد..ویندوز مسیجر رفته بود....خلاصه یک فایلی که خودم ساختم وبا پسوند بت زخیره کردم و اجراش کردم این کارا رو کرد...حالا خودتو ن حسابش رو بکنید..کلا دنیا رو بگرید و  اگه تونستید  برای من حتما یک ویروس  لینوکسم پیدا کنید لازم دارم شدید...بحث قبلی  یک جورای هم این اقا ها درست میگن فکر کن هر کی هرجوری بخواذ تاپیک بزنه چی میشه...که نادر این اتفاقات میفته
درود خدا بر سه نفر اکوروش 2داریوش  3زرتشت

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #17 : 12 بهمن 1387، 06:31 ق‌ظ »
سلام من نمي خوام بحث رو عوض كنم ولي در ويندوز همون قدر كه سريع ويروس مي گيره با همون سرعت هم مي تونيد از بين ببريدش من هيچ وقت از آنتي ويروس استفاده نكردم و نخواهم كرد چون ويندوز خيلي امنه!! امنيت لينوكس به چند عامل بستگي داره يكيش نبود امكانات ويندوزيه فرض كنيد اگر در لينوكس اتوران داشتيد چه مي شد (در لينوكس شما از نعمت اتوران محروميد چرا ؟چون يك فايل بايد خاصيت اجرايي داشته باشه وبا كپي كردم فايل(تا جابي كه من مي دونم)مجوز هاش رو حذف مي كنه بعد ميشه اتوراني كه اجرا نمي شه!!)در مورد همين ويروسي كه مي گن توي فلش يا سي دي  كپي ميشه وبا وصل كردن اجرا مي شه . بايد بگم كه اگر شما به محض روشن كردن كامپيوتر اگر سي دي را بزاريد ويندوز اونو ديگه اجرا نمي كنه بعد مي تونيد با cmd وارد درايو سيدي رام شويد و با دستورattrib همه ي فايلهارو ببينيد و اگر فايل مشكوكي بود پاكش كنيد (يا اجراش نكيد )و راه هاي ديگر كه اكر همه ي اينكارهارو امجام دهيد ويندوز از لينوكس امن تر مي  شه
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #18 : 12 بهمن 1387، 10:34 ق‌ظ »
این درسته ولی فقط برای ویروس و نه کارهایی که ویروس انجام داده!
یا علی

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #19 : 12 بهمن 1387، 10:46 ق‌ظ »
آقا کسی فایده
blue screen death
تو ویندوز فراموش نکنه
برای هر برنامه اول مشکوک به ویروس بودن اون باشیم
ممکنه ویروس باعث شه که هارد و سی پی یو به پره
بهتر آنتی ویروس داشته باشی اون برای شناسایی نه برای پاک کردن
چون با اوبونتو راحتر ویروس رو پاک می کنی
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #20 : 13 بهمن 1387، 07:15 ب‌ظ »
ببنید دوستان تو همین لینوکس هم اگه بی احتیاطی کنید خیلی اتفاقها می افته. من تا حالا تو ویندوز مشکل ویروس نداشتم چون همیشه انتی ویروسم بروزه. برای اتوران هم میتونید خوب اون رو بردارید تا اجرا نشه ماکروسافت یه برنامه ۱۴۸ کیلوبایتی رایگان داره که خیلی کمک میکنه. خوشبختانه تا حالا هم blue screen death رو ندیدم ( البته تصویرش رو دیدم) .

امیر جان تا حالا ویروسی ندیدم و نشنیدم که به سخت افزار صدمه بزنه اگه شما می دونید بگید اطلاعات من هم کاملتر شه  ;D

در هر سیستم عاملی که باشی باید مراقب امنیت سیستمت باشی چون اتفاقات تو لینوکس کمه دلیل بر عدم توجه نمیشه همیشه باید مراقب بود.
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #21 : 14 بهمن 1387، 10:34 ق‌ظ »
سلام من نمي خوام بحث رو عوض كنم ولي در ويندوز همون قدر كه سريع ويروس مي گيره با همون سرعت هم مي تونيد از بين ببريدش من هيچ وقت از آنتي ويروس استفاده نكردم و نخواهم كرد چون ويندوز خيلي امنه!! امنيت لينوكس به چند عامل بستگي داره يكيش نبود امكانات ويندوزيه فرض كنيد اگر در لينوكس اتوران داشتيد چه مي شد (در لينوكس شما از نعمت اتوران محروميد چرا ؟چون يك فايل بايد خاصيت اجرايي داشته باشه وبا كپي كردم فايل(تا جابي كه من مي دونم)مجوز هاش رو حذف مي كنه بعد ميشه اتوراني كه اجرا نمي شه!!)در مورد همين ويروسي كه مي گن توي فلش يا سي دي  كپي ميشه وبا وصل كردن اجرا مي شه . بايد بگم كه اگر شما به محض روشن كردن كامپيوتر اگر سي دي را بزاريد ويندوز اونو ديگه اجرا نمي كنه بعد مي تونيد با cmd وارد درايو سيدي رام شويد و با دستورattrib همه ي فايلهارو ببينيد و اگر فايل مشكوكي بود پاكش كنيد (يا اجراش نكيد )و راه هاي ديگر كه اكر همه ي اينكارهارو امجام دهيد ويندوز از لينوكس امن تر مي  شه
اینکه فرمودید ویندوز خیلی امن است رو برای اولین بار می شنوم!!!
Auto Run هم آنچنان نعمت خاصی نیست که لینوکس از نداشتنش محروم باشه!!! و ما کاربرانش هم به این خاطر از زندگی ناامید بشویم!!!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #22 : 14 بهمن 1387، 10:36 ق‌ظ »
ببنید دوستان تو همین لینوکس هم اگه بی احتیاطی کنید خیلی اتفاقها می افته.
منظور از بی احتیاطی و خیلی اتفاق ها دقیقا چه نوع بی احتیاطی و اتفاقاتی است؟؟؟؟
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #23 : 14 بهمن 1387، 05:29 ب‌ظ »

اولين قرباني blue screen death

بقيه
http://my.mmoabc.com/article/Michael/2158.html?login=no

ويروس چرنويل
http://www.fadak.us/Computer/virus/Famous.htm
« آخرین ویرایش: 14 بهمن 1387، 05:45 ب‌ظ توسط امیر »
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 14 بهمن 1387، 11:38 ب‌ظ »
اول اینکه منظور دوستمون این نبود که لینوکسی ها بیجاره شدند چون اتوران ندارند ایشون به یکی از راههایی اشاره داشتن که باعث بیشترین آلودگی میشه و با از کار انداختن اون کلی به امنیت ویندوز خودتون کمک کرده اید و به منظر خودم با این کار چیزی رو هم از دست ندادید.

شما فایروال تو فعال نکن و پکهای امنیتی رو هم در یافت نکن و دایم آن لاین باش  ;D ویروس نمی گیر اما احتمال هک شدنت زیاده مثلا ممکنه سیستمت تبدیل بشه به یه روتر و جناب هکر هر کاری کنه و به حساب شما نوشته بشه.

من سعی می کنم تو بحثم احساسی نباشم مثل برخی از دوستان که تا از امنیت لینوکس کسی سوال میکنه چونان بهمنی سهمگین بر سر بنده خدا خراب میشن. یکی از بهترین لینوکس های جهان ردهت هست و شکی نیست که هیچکدام از سایر نسخ دیگه لینوکس به خوبی و امنیت اون نیست اگه این طور نیست بگید من هم از اشتباه بیرون بیام. پس چطور سرورهای خود شرکت ردهت چند ماه پیش هک شد ؟؟؟

امیر جان عکست عالی بود
« آخرین ویرایش: 14 بهمن 1387، 11:43 ب‌ظ توسط Armageddon »
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #25 : 15 بهمن 1387، 08:39 ق‌ظ »

امیر جان تا حالا ویروسی ندیدم و نشنیدم که به سخت افزار صدمه بزنه اگه شما می دونید بگید اطلاعات من هم کاملتر شه  ;D

من قبلا" یک جایی خونده بودم که :ویروس سخت افزار رو خراب نمیکنه ولی از کار می اندازد(نمی دونم تا چه اندازه درسته ولی ...)میگن که مادربورد یک سری دستوراتی داری در داخل حافظه ی خودش که باعث می شه اطلاعت سخت افزاری دستگاه های متصل به رایانه رو بگیره(که فکر کنم برنامه ی بایوس همینه(Basic INput output system))که معمولا" از داس هم استفاده می کنه وخب با نوشتن یک برنامه می شه این داس رو از از حافظه ی مادربورد پاک کرد که در این صورت سخت افزار شناسایی نمیشه و (خسته شدم تا آخرش خودت بخون (پیش بینی کن)دیگه)
اول اینکه منظور دوستمون این نبود که لینوکسی ها بیجاره شدند چون اتوران ندارند ایشون به یکی از راههایی اشاره داشتن که باعث بیشترین آلودگی میشه و با از کار انداختن اون کلی به امنیت ویندوز خودتون کمک کرده اید و به منظر خودم با این کار چیزی رو هم از دست ندادید.
دقیقا"
[/quote]
شما فایروال تو فعال نکن و پکهای امنیتی رو هم در یافت نکن و دایم آن لاین باش  ;D ویروس نمی گیر اما احتمال هک شدنت زیاده مثلا ممکنه سیستمت تبدیل بشه به یه روتر و جناب هکر هر کاری کنه و به حساب شما نوشته بشه.
[/quote]
نمیدونم ولی تا اونجایی که می دونم میشه با netstat -n یک سری چیزهای جالب رو دید!!!

ببنید دوستان تو همین لینوکس هم اگه بی احتیاطی کنید خیلی اتفاقها می افته.
منظور از بی احتیاطی و خیلی اتفاق ها دقیقا چه نوع بی احتیاطی و اتفاقاتی است؟؟؟؟
به نظر من (چه قدر امروز حرف زدم!!)هک شدن وهک کردن از دو طریق انجام میشه یکی از طریق کامپویتر ودیگری صاحب کامپیوتر (قبلا" ما بهش میگفتیم مهندسی اجتماعی society engining) که فکر کنم منظور دوستمون راه دوم بود
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
  • هو{خدا}به زبان درویشی
« پاسخ #26 : 15 بهمن 1387، 10:54 ق‌ظ »
.
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1387، 12:17 ق‌ظ توسط srosh.fedora »
خدا  یزدان  هو

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • هو{خدا}به زبان درویشی
« پاسخ #27 : 15 بهمن 1387، 11:37 ق‌ظ »
...
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1387، 12:13 ق‌ظ توسط srosh.fedora »
خدا  یزدان  هو

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 15 بهمن 1387، 05:36 ب‌ظ »
negarsoft کلا دو سری اینتراپت داریم یک سری برای BIOS هستند و یکسری هم داس. اینها برای شناسایی سخت افزار هستند و در مورد تغییر برنامه بایوس هم بستگی به نوع چپ داره که به این آسونی ها هم نیست و میتوان به راحتی اون رو درست کرد. البته ببخشید که جسارت کردم و با پررویی توضیح دادم  ::)

abolfazlx من نمی دونم تو با ویندوزت چیکار میکردی اما من که خودم عاشق تست برنامه های عجیب و غریبم هر ۳ تا ۴ ماه اون رو عوض می کنم اونم بیشتر به خاطر دستکاری های خودمه.

در مورد بانک ها هم شرمنده اون سیستم عامل برای خود دستگاه هست و بانک ها حاضر به خرج کردن و اپدیت خودشون نیستن و جالب اینکه نرم افزار های اصلی بانکها که با اون کار می کنند تحت داس هست و البته چند تا از این بانک های خصوصی برای کلاس ویندوز Xp نصب کردن و برنامه را در cmd اجرا می کنند. اینها سیاست بانکهاست که چندین سال پیش برنامه ای را تهیه کردن و حاضر به تغییر آن نیستند برای همینه که ما بانکداری و تجارت الکترونیک نداریم و خدماتی هم که برخی از بانکها اریه میدن ناچیز و نامطمن

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • هو{خدا}به زبان درویشی
« پاسخ #29 : 16 بهمن 1387، 12:16 ب‌ظ »
...
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1387، 12:17 ق‌ظ توسط srosh.fedora »
خدا  یزدان  هو