امیر جان تا حالا ویروسی ندیدم و نشنیدم که به سخت افزار صدمه بزنه اگه شما می دونید بگید اطلاعات من هم کاملتر شه
من قبلا" یک جایی خونده بودم که :ویروس سخت افزار رو خراب نمیکنه ولی از کار می اندازد(نمی دونم تا چه اندازه درسته ولی ...)میگن که مادربورد یک سری دستوراتی داری در داخل حافظه ی خودش که باعث می شه اطلاعت سخت افزاری دستگاه های متصل به رایانه رو بگیره(که فکر کنم برنامه ی بایوس همینه(Basic INput output system))که معمولا" از داس هم استفاده می کنه وخب با نوشتن یک برنامه می شه این داس رو از از حافظه ی مادربورد پاک کرد که در این صورت سخت افزار شناسایی نمیشه و (خسته شدم تا آخرش خودت بخون (پیش بینی کن)دیگه)
اول اینکه منظور دوستمون این نبود که لینوکسی ها بیجاره شدند چون اتوران ندارند ایشون به یکی از راههایی اشاره داشتن که باعث بیشترین آلودگی میشه و با از کار انداختن اون کلی به امنیت ویندوز خودتون کمک کرده اید و به منظر خودم با این کار چیزی رو هم از دست ندادید.
دقیقا"
[/quote]
شما فایروال تو فعال نکن و پکهای امنیتی رو هم در یافت نکن و دایم آن لاین باش
ویروس نمی گیر اما احتمال هک شدنت زیاده مثلا ممکنه سیستمت تبدیل بشه به یه روتر و جناب هکر هر کاری کنه و به حساب شما نوشته بشه.
[/quote]
نمیدونم ولی تا اونجایی که می دونم میشه با netstat -n یک سری چیزهای جالب رو دید!!!
ببنید دوستان تو همین لینوکس هم اگه بی احتیاطی کنید خیلی اتفاقها می افته.
منظور از بی احتیاطی و خیلی اتفاق ها دقیقا چه نوع بی احتیاطی و اتفاقاتی است؟؟؟؟
به نظر من (چه قدر امروز حرف زدم!!)هک شدن وهک کردن از دو طریق انجام میشه یکی از طریق کامپویتر ودیگری صاحب کامپیوتر (قبلا" ما بهش میگفتیم مهندسی اجتماعی society engining) که فکر کنم منظور دوستمون راه دوم بود