انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فواید داشتن ویندوز  (دفعات بازدید: 10684 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: فواید داشتن ویندوز
« پاسخ #30 : 16 بهمن 1387، 11:30 ب‌ظ »
داداش گلم همه اینها منهای Ulead VideoStudio بعلاوه ویژوال استودیو و اسکیوال سرور و پک وب ادوبی که خودش کلی برنامس و اکروبات ( چون تو فایل ها کتاب لاتین برای خودم یاداشت می زام) و معمولا 2 الی 3 تا گیم رو همیشه نصب دارم اما مشکلی ندارم.

از این حرف من ناراحت نشو اما باید بتونی ویندوزت رو مدیریت کنی مثلا برای رجیستری برنامه های خوبی هست که هر ماه یک بار اون رو پاک می کنم. برنامه برای مدیریت استارت آپ هم که زیاده من تو استارت آپم آنتی ویروس و سه تا برنامه دیگه  هست و بقیه برنامه ها اخراج میشن چو اصلا لازم نیست حتما اونجا باشند.

برنامه های خوبی هم برای پاکسازی ویندوز هست که هاردت رو خالی نگهداره و خوب هر چند وقت یکبار هم بد نیست درایو ویندوزت رو دیفرگ کنی. در مورد 3gp هم مجموعه کدکهای رایگان زیادی میتونی از اینترنت پیدا کنی و به راحتی تمام فایلهای صوتی و تصویر رو ببینی یا بشنوی.

خوب این کارها یه کمی حوصله می خواد. من از بعضی از چیزای ویندوز راضی نیستم اما دلیل من برای لینوکس اینا نیست من می خوام با این محیط هم آشنا بشم و تمام کارهام رو بتونم با اون انجام بدم.

در ضمن فعل است که تمام ترکیبهای نام برده از اون مشتق میشن کامل فارسی است و استفاده از اونا زبان ما رو محکمتر میکنه نه نابود و باید دید منبع مطلبی که خوندید چقدر معتبر . در نوشته هات «ط» «ف» رو برخی جاها با «ت» و «پ» عوض کردی ببین ابوالفضل جان بر خی از این کلمه ها عربی و بعضی فارسین اما خیلی ساله که با هم ادغام شدن و چون از زبان دیگه وام گرفته شده باید به همان صورت بکار برد. معمولا زبانهایی که در تاریخ برخورد زیادی داشتن از هم کلمات زیادی گرفتن غیر فارسی و عربی زبانهای فرانسه و انگلیسی هم خیلی تحت تاثیر هم بودن ولی الان اون کلمات رو حذف یا تغییر نمی دن.
« آخرین ویرایش: 16 بهمن 1387، 11:38 ب‌ظ توسط Armageddon »
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
  • هو{خدا}به زبان درویشی
« پاسخ #31 : 17 بهمن 1387، 01:10 ق‌ظ »
...
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1387، 12:16 ق‌ظ توسط srosh.fedora »
خدا  یزدان  هو

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #32 : 17 بهمن 1387، 02:18 ب‌ظ »
اول روشن کنم که من طرفدار سرسخت ویندوز نیستم .

دوم اینکه داداش گلم اگه ویندوز نبود خیلی از ماها شاید هم خود شما اصلا طرف کامپیوتر پیدامون نمیشد حالا قانونی میخریم یا غیر قانونی ، اوپن یا کلوز سرس هست بماند حداقل نمک خوردیم و ......

سوم اینکه قبلا توضیح دادم و خودت هم گفتی شما با اون خوب کار نکردید و اصلا دنبال بهینه سازیش نبودی پس اعتراضت بی معناست این رو از روی نوشته های  خودت میگم.

چهارم اگه اون موقع شما حوصله نداشتی و الان با تغییر محیط حال دسته بندی رو داری بماند اما این به خودت بر میگرده نه ویندوز . من از روز اولی که با این دستگاه ( زمان داس ) کار کردم همیشه فایلهام رو دسته بندی و مرتب بوده و هست و هیچ وقت روی دیسک تاپم شورت کات و فایل قرار نمیدم فایلهام رو هم خیلی سریع پیدا می کنم . پس خودت رو توبیخ کن نه ویندوز رو.

پنجم لطفا سیاست رو وارد بحث نکن چون کلا اینجا طبق مقررات فروم این کار ممنوع است. نشو اون بابایی که PHP رو زبان کفر می خوند و کلی دلیل بیهوده اورده بود.

برای نصب IE8 شما باید دانت فریم ورک 2 یا 3 رو نصب می کردی و با سرویس پک 2 هم کار میکنه.

در زمان Error ویندوز می خواد کد اون رو برای بخش برنامه نویسی خودش بفرسته تا بررسی و در پک های آپدیت بعدی تصحیح کنه اگه مربوط به خودش بشه. شما از کجا مطمئن هستی که اطلاعات شخصی شما فرستاده میشه شما میتونی گزینه Doesn't send‌ رو انتخاب کنید تا پیامی فرستاده نشه. لینوکس هم مشکلاتش رو برای تیم پشتیبانیش می فرسته تاحالا برای خود من چند با اتفاق افتاده.

برای بروز رسانی هم میتونی ابتدا اونها رو دانلود و بعضی که جنیون می خواد رو نصب نکنی که پکهای امنیتی رایگان نصب میشن.

دوست شما هم میتونست یک آنتی ویروس نصب کنه و با بروز رسانی اون به این مشکلات دچار نشه

لینوکس خوبه اما نه برای آموزش ، ویندوز کاربریش راحت تر و بقول معروف یوزر فرندلی و برای آموزش گزینه مناسبی است مضاف اینکه همه در سطح حرفه ای کار نمی کنن و نمی خوام زیاد در گیر مسایل بشن چند تا کار کوچک دارند و اصلا حوصله کامپیوتر هم ندارند پس ویندوز برای اونها بهتر کمی واقع بینانه به مسایل نگاه کن
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • هو{خدا}به زبان درویشی
« پاسخ #33 : 17 بهمن 1387، 04:54 ب‌ظ »
...
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1387، 12:16 ق‌ظ توسط srosh.fedora »
خدا  یزدان  هو

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #34 : 18 بهمن 1387، 01:03 ق‌ظ »
موافقم تمومش کنیم.

اما نکته آخر
نقل‌قول
برای بروز رسانی هم میتونی ابتدا اونها رو دانلود و بعضی که جنیون می خواد رو نصب نکنی که پکهای امنیتی رایگان نصب میشن
هنگام آپدیت یه تیکی هست که میگه آپدیت ها رو فقط دانلود کنه و بعدا خود کاربر نصب میکنه متونی اونها رو بعدا تو سایت ماکروسافت چک کنی اگه جنیون نخواست نصب کن

اگه تند رفتم و باعث ناراحتیت شدم عذر میخوام . موفق باشی

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #35 : 18 بهمن 1387، 03:08 ب‌ظ »
موافقم تمومش کنیم.

اما نکته آخر
نقل‌قول
برای بروز رسانی هم میتونی ابتدا اونها رو دانلود و بعضی که جنیون می خواد رو نصب نکنی که پکهای امنیتی رایگان نصب میشن
هنگام آپدیت یه تیکی هست که میگه آپدیت ها رو فقط دانلود کنه و بعدا خود کاربر نصب میکنه متونی اونها رو بعدا تو سایت ماکروسافت چک کنی اگه جنیون نخواست نصب کن

اگه تند رفتم و باعث ناراحتیت شدم عذر میخوام . موفق باشی

اول ۲ تا Package برای Update میزاره. یکی Genuine و دیگری رو نمیدونم. تا این Genuine نصب نشه اجازه ی دانلود Update های بعدی رو نداری. (یا اینکه از سایت خود Update هاشو دانلود کنید.)

آفلاین srosh.fedora

• Full Member
  • *
  • هو{خدا}به زبان درویشی
« پاسخ #36 : 18 بهمن 1387، 05:59 ب‌ظ »
...
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1387، 12:12 ق‌ظ توسط srosh.fedora »
خدا  یزدان  هو

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #37 : 25 بهمن 1387، 05:08 ب‌ظ »
شرمنده این چند وقت نبودم

نه سیستم من
نقل‌قول
CPU : amd64 3600
RAM : 2G
HDD: 320 sata
VGA : 256 7300GT
M.B : Giga

من همه اینها رو که با هم اجرا نمی کنم  در ضمن همیشه رجیستری و تمپ رو تمیز نگه مدارم - دیفرگ ماهی یه باز  -  دسته بندی فایل هام  - فقط موارد ضروری مثل آنتی ویروس تو استارت آپ و از این قبیل کارها رو انجام می دم  و مشکلی ندارم.