داداش گلم همه اینها منهای Ulead VideoStudio بعلاوه ویژوال استودیو و اسکیوال سرور و پک وب ادوبی که خودش کلی برنامس و اکروبات ( چون تو فایل ها کتاب لاتین برای خودم یاداشت می زام) و معمولا 2 الی 3 تا گیم رو همیشه نصب دارم اما مشکلی ندارم.
از این حرف من ناراحت نشو اما باید بتونی ویندوزت رو مدیریت کنی مثلا برای رجیستری برنامه های خوبی هست که هر ماه یک بار اون رو پاک می کنم. برنامه برای مدیریت استارت آپ هم که زیاده من تو استارت آپم آنتی ویروس و سه تا برنامه دیگه هست و بقیه برنامه ها اخراج میشن چو اصلا لازم نیست حتما اونجا باشند.
برنامه های خوبی هم برای پاکسازی ویندوز هست که هاردت رو خالی نگهداره و خوب هر چند وقت یکبار هم بد نیست درایو ویندوزت رو دیفرگ کنی. در مورد 3gp هم مجموعه کدکهای رایگان زیادی میتونی از اینترنت پیدا کنی و به راحتی تمام فایلهای صوتی و تصویر رو ببینی یا بشنوی.
خوب این کارها یه کمی حوصله می خواد. من از بعضی از چیزای ویندوز راضی نیستم اما دلیل من برای لینوکس اینا نیست من می خوام با این محیط هم آشنا بشم و تمام کارهام رو بتونم با اون انجام بدم.
در ضمن فعل است که تمام ترکیبهای نام برده از اون مشتق میشن کامل فارسی است و استفاده از اونا زبان ما رو محکمتر میکنه نه نابود و باید دید منبع مطلبی که خوندید چقدر معتبر . در نوشته هات «ط» «ف» رو برخی جاها با «ت» و «پ» عوض کردی ببین ابوالفضل جان بر خی از این کلمه ها عربی و بعضی فارسین اما خیلی ساله که با هم ادغام شدن و چون از زبان دیگه وام گرفته شده باید به همان صورت بکار برد. معمولا زبانهایی که در تاریخ برخورد زیادی داشتن از هم کلمات زیادی گرفتن غیر فارسی و عربی زبانهای فرانسه و انگلیسی هم خیلی تحت تاثیر هم بودن ولی الان اون کلمات رو حذف یا تغییر نمی دن.