من فقط موندم چطور میگین "نظام حیوان صفتی سرمایه داری!!" در نظام سرمایه داری) انباشت سرمایه از انحصار دولت خارج میشه و به دست مردم عادی (تجار و بازرگانان و صنعتگران و...) می افته. همون چیزی که در ایران اصطلاحا بهش میگن خصوصی سازی! زیاد پیچیده نیست. همین انباشت سرمایه بشر رو از عصر بربریت به عصر تمدن رسوند. منتها بمدت چند هزار سال سرمایه در انحصار امپراطوری ها بود، به همین خاطر تمدنهای مختلف ظهور میکردن و سقوط میکردن بدون اینکه "تحولی" در زندگی مردم عادی ایجاد کنن. سرمایه عموما برای کاخ سازی و تا حدی شهرسازی مصرف میشد. تا اینکه در اروپا بدلایل مختلف از جمله ضعف دولتها و خلاص شدن مردم از شر مالیاتهای سنگین و با انباشت سرمایه در دست مردم، نظام سرمایه داری و تمدن امروزی شکل گرفت.
به نظر من واژه حیوانی واسش کمه ! چون واژه ای بدتر ندیدم این رو گفتم ! اولش دست امپروطوری ها بود حالا دست سرمایه دارها ! بیچاره مردم که هیچ وقت کنترل دستشون نیست ! حالا انگار من خصوصی سازی و پیمانکاری رو قبول دارم زکی !
فکر می کنی با تغییر اسم ، موضوع عوض می شه نخیر !
الان شما آمریکا رو نگاه کن مردم دارن ادارش می کنن یا سرمایه دارها ، مخصوصا بانک ها خون مردم رو توی شیشه کردند ! (لابد الان وضعیت بانک های خودمون رو می گید و فکر می کنید من بانک های خودمون رو قبول دارم بازم زکی !) توی انگلیس وام می گیرن با بهره نجومی ! مردم توی چنان فشاری قرار می گیرن که مجبور می شن ! مردم سرمایه داری رو ایجاد کردن نه خیر ! اگر قبول نمی کنی من دیگه باهات بحثی ندارم ، حکومت داری قانون و حد ومرز داره و تجارت هم قانون و حد و مرز داره ! وقتی با اصول اولیه انسانی منافات پیدا کرد دیگه پشیزی ارزش نداره.