انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دلایل جهان سومی ها برای نقض مالکیت شخصی :|  (دفعات بازدید: 13979 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
من فقط موندم چطور میگین "نظام حیوان صفتی سرمایه داری!!" در نظام سرمایه داری) انباشت سرمایه از انحصار دولت خارج میشه و به دست مردم عادی (تجار و بازرگانان و صنعتگران و...) می افته. همون چیزی که در ایران اصطلاحا بهش میگن خصوصی سازی! زیاد پیچیده نیست. همین انباشت سرمایه بشر رو از عصر بربریت به عصر تمدن رسوند. منتها بمدت چند هزار سال سرمایه در انحصار امپراطوری ها بود، به همین خاطر تمدنهای مختلف ظهور میکردن و سقوط میکردن بدون اینکه "تحولی" در زندگی مردم عادی ایجاد کنن. سرمایه عموما برای کاخ سازی و تا حدی شهرسازی مصرف میشد. تا اینکه در اروپا بدلایل مختلف از جمله ضعف دولتها و خلاص شدن مردم از شر مالیاتهای سنگین و با انباشت سرمایه در دست مردم، نظام سرمایه داری و تمدن امروزی شکل گرفت.
به نظر من واژه حیوانی واسش کمه ! چون واژه ای بدتر ندیدم این رو گفتم ! اولش دست امپروطوری ها بود حالا دست سرمایه دارها ! بیچاره مردم که هیچ وقت کنترل دستشون نیست ! حالا انگار من خصوصی سازی و پیمانکاری رو قبول دارم زکی !  :-& فکر می کنی با تغییر اسم ، موضوع عوض می شه نخیر !  >:( الان شما آمریکا رو نگاه کن مردم دارن ادارش می کنن یا سرمایه دارها ، مخصوصا بانک ها خون مردم رو توی شیشه کردند ! (لابد الان وضعیت بانک های خودمون رو می گید و فکر می کنید من بانک های خودمون رو قبول دارم بازم زکی !) توی انگلیس وام می گیرن با بهره نجومی ! مردم توی چنان فشاری قرار می گیرن که مجبور می شن ! مردم سرمایه داری رو ایجاد کردن نه خیر ! اگر قبول نمی کنی من دیگه باهات بحثی ندارم ، حکومت داری قانون و حد  ومرز داره و تجارت هم قانون و حد و مرز داره ! وقتی با اصول اولیه انسانی منافات پیدا کرد دیگه پشیزی ارزش نداره.
هاها  ;D این چیزها رو که گفتی امشب وجدانم درد گرفت نمیتونم خواب برم همش دارم به مردم امریکا و بلاد کفر فکر میکنم کمرشون داره خرد میشه از قسط و بی پولی! البته همه ما میدونیم در ایران همه چی خوب و شرایط گل و بلبل حکم فرماست! مورد دیگه اینکه اینقدر هم حرص نخور و هی بهم نگو "زکی، زکی!" به جاش برو تو آب یخ بشین تا بیشتر از این داغ نکنی! گل پسر! یاد بگیر منطقی بحث کنی نه از روی هوا!

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
هاها  ;D این چیزها رو که گفتی امشب وجدانم درد گرفت نمیتونم خواب برم همش دارم به مردم امریکا و بلاد کفر فکر میکنم کمرشون داره خرد میشه از قسط و بی پولی! البته همه ما میدونیم در ایران همه چی خوب و شرایط گل و بلبل حکم فرماست! مورد دیگه اینکه اینقدر هم حرص نخور و هی بهم نگو "زکی، زکی!" به جاش برو تو آب یخ بشین تا بیشتر از این داغ نکنی! گل پسر! یاد بگیر منطقی بحث کنی نه از روی هوا!
یا گرفته ام با کسانی که حتی متنم رو نمی خونم وحتی نمی خونم که من وضعیت ایران رو هم قبول ندارم بحث نکنم شما برو منطق یاد بگیر.
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
جک و دوستان یکی دو تا از دوستان :-) من کاری به درست یا غلط بودن حرفتون نداشتم.اصل حرف من درباره مطالعه بود.برای نظر دادن همیشه لازم نیست تحصیلات آکادمیک داشت ولی فکر میکنم کسی که میخواد بگه بهترین سیستم اقتصادی چیه.(نگید که اینطور نگفتید چون برداشتی که از حرفتون میشه همینه)باید حداقل کتابهای آکادمیک رو مطالعه کرده باشه.

خوب دوست عزیز من دوتا مدرک معتبر اکادمیک مرتبط با حرف هایی که گفتم دارم.مطالعه+تحصیلات اکادمیک.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
سیستم سرمایه داری بود که باعث حمله به عراق شد (نفت) و همین سیستم سرمایه داری بود که بمب های ضعیف شده رادیواکتیو رو برای آزمایش روی سر مردم بی دفاع عراق ریخت این شرکت های سرمایه دار بودن که برای حفظ منافعشون و ثابت موندن نرخ فروش حاضرن تمام بشیریت رو به جون هم بندازن تا سود که اصالت داره باقی بمونه ، این سیستم سرمایه داری است که گندم به آب می ریزه تا قیمت گندم نیاد پایین و از اونطرف دائم دایه حقوق بشر از خودش در کنه و سینه چاک کنه واسه فقیر های آفریقا ؟!! این سیستم سرمایه داری هست که هر جا منفعت و سود باشه حقایق رو جا به جا نشون بده و از طرف دیگه مثل گرگ به جون مردم خودش بیافته و با وامهایی ربوی که راه می اندازه مثل زالو حکمفرما بشه ! سیستم سرمایه داری همون دیکتاتوری هست فقط شکلش عوض شده و چون رسانه رو هم در اختیار داره حقایق رو اونجوری که می خواد جلوه می ده و توهم دموکراسی ایجاد می کنه و آنقدر مردم رو در جهل نگه می داره که نمی دونن کشوری که اینهمه متهم به داشتن بمب اتمش می کنن اصلا نمی دونن کجاس ! باز هم تاکیید می کنم این حرف های من به معنی تایید وضعیت موجود کشور نیست ، از بحث دور نشیم ، بحث ما نا کارآمدی سیستم سرمایه داری بود.
ارجاعت می دم به همونجایی ک خودت من رو بهش ارجاع دادی
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C
بخش منتقدان
« آخرین ویرایش: 14 بهمن 1392، 02:41 ب‌ظ توسط H.m »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
درسته که من با H.m تاحدودی اختلاف جهان‌بینی دارم ولی بنظر می‌رسه که در این مورد صحیح می‌فرمایند. دیدگاه ایشون بنابر «جنبه‌ی حیوانی» ناظر بر این هست که بعد از رنساس عمده‌ی متفکران غرب به سمت نظریه‌های «اومانیستی» و «اگزیستانسیالیستی» رفتن و اولویت بر جنبه‌ی مادی و پیشرفت‌های مادی انسان قرار گرفت. البته اگر بپذیریم که انسان از دو جنبه‌ی «مادی» و «غیرمادی» تشکیل شده.

البته باید یاد بگیریم بجای نقد شخصیت‌ها، دیدگاه‌ها و جهان‌بینی‌های اون‌ها رو نقد کنیم و زیاد هم موردی حرف زدن باعث می‌شه حرف‌مون غیرآکادمیک جلوه کنه.

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
سیستم سرمایه داری بود که باعث حمله به عراق شد (نفت) و همین سیستم سرمایه داری بود که بمب های ضعیف شده رادیواکتیو رو برای آزمایش روی سر مردم بی دفاع عراق ریخت این شرکت های سرمایه دار بودن که برای حفظ منافعشون و ثابت موندن نرخ فروش حاضرن تمام بشیریت رو به جون هم بندازن تا سود که اصالت داره باقی بمونه ، این سیستم سرمایه داری است که گندم به آب می ریزه تا قیمت گندم نیاد پایین و از اونطرف دائم دایه حقوق بشر از خودش در کنه و سینه چاک کنه واسه فقیر های آفریقا ؟!! این سیستم سرمایه داری هست که هر جا منفعت و سود باشه حقایق رو جا به جا نشون بده و از طرف دیگه مثل گرگ به جون مردم خودش بیافته و با وامهایی ربوی که راه می اندازه مثل زالو حکمفرما بشه ! سیستم سرمایه داری همون دیکتاتوری هست فقط شکلش عوض شده و چون رسانه رو هم در اختیار داره حقایق رو اونجوری که می خواد جلوه می ده و توهم دموکراسی ایجاد می کنه و آنقدر مردم رو در جهل نگه می داره که نمی دونن کشوری که اینهمه متهم به داشتن بمب اتمش می کنن اصلا نمی دونن کجاس ! باز هم تاکیید می کنم این حرف های من به معنی تایید وضعیت موجود کشور نیست ، از بحث دور نشیم ، بحث ما نا کارآمدی سیستم سرمایه داری بود.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C
بخش منتقدان

کل بخش منتقدان میخواد بگه که سرمایه داری منجر به بازارهای انحصار خالص و ایجاد کارتل ها میشه! البته لازم به ذکره ایجاد کارتل ها در ایالات متحده غیر قانونیه پس این انتقاد یعنی حرف مفت

یه خورده مطالعه کن، منظورم کتاب خونیه نه وب گردی و دری بری های سایتهای مزخرف رو خوندن

بخش اعظم نوشته هات غلطه! مثلا ریختن گندم در آب تا قیمت پایین نیاد! خب به نظرت بهتر نیست گندم کشت نکنن! اینطور هزینه تولید هم نمیدن!

در ضمن حمله به یک کشور و ایجاد رسانه های بزرگ و نگه داری بمب هسته ای ربطی به سرمایه داری نداره! سرمایه داری یک نظام اقتصادیه نه یه مکتب سیاسی! اقتصاد تصمیم گیری سیاسی انجام نمیده! دوست من اول در مورد نظام های اقتصادی و مکاتب سیاسی مطالعه کن بعد نظر بده.

من تو این موضوعات سررشته ای ندارم ولی واضحه که تصمیم گیری های سیاستمداران خیلی وقت ها بر اساس منافع اقتصادی انجام می گیره. مثل حمله به عراق یا تقسیم سودان به خاطر نفت. مطمئنا اون عزیزان نمیان بگن که واقعا ما برای چی فلان کارو انجام دادیم ولی با نگاه به گذشته استعماری شون و اوضاع جهان می شه یه تحلیل هایی کرد. توی همین قضیه جنبش تسخیر وال استریت دیدیم که سیاستمداران مدعی آزادی بیان با ملتشون چه کردند. مگه اون جنبش علیه سیستم سرمایه داری نبود؟ پس چرا برخورد سیاسی باهاشون شد؟
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
اشتباه شما اینه که فکر می کنید نظام های یک کشوری سرمایه دار از هم جدان ! توی کمونیست دولت اقتصاد رو قبضه کرده بود و توی سرمایه داری دقیقا عکسشه یعنی اقتصاد دولت رو قبضه کرده و به استخدام گرفته برای اهدافش ! دولت نمی تونه خلاف اونها رفتار کنه ! اصالت سود یعنی اینکه هیج چیز بر سود ارجحیت ندارد نه اخلاق نه انسانیت نه انصاف و نه هیچ چیز دیگه و دقیقا مثل گرگ که هیچ براش دریده شدن گوسفند ها(مردم عادی) اهمیت نداره و اون رو به مثابه یه تیکه گوشت (سود) می بینه و بس  و رسانه هم ابزار کنترل افکار برای سوق دادن به سمتی هست که سرمایه داری می خواد ، ایجاد نیاز کاذب و چپه نشان دادن واقعیت ها از کوچک ترین کارهای این جماعت سرمایه داره ، البته باید بگم سرمایه دارها الان دیگه این قدر پول دارن که نیازی به پول بیشتر حس نمی کنن و الان قدرت رو می خوان یعنی دیکتاتوری جدید !
« آخرین ویرایش: 14 بهمن 1392، 04:37 ب‌ظ توسط H.m »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
همیشه تو این بحث ها دو تا نکته توجه من رو به خودش جلب کرده:
1-چرا با وجود این همه موارد بد و جهنمی تو غرب هیچ کسی از غرب به بهشت ارزوها(شرق)نمیاد در حالی که برعکس همه از شرق به غرب برای یه زندگی بهتر میرند.
2-همه اونهایی که میگنند غرب بده و به اصلاح دواتیشه مخالف غرب هستند بعد مهاجرت تبدیل به کسی میشند که بیشترین هماهنگی رو باسیستم داره(از عدم پارک تو پیاده رو تا توجه به حقوق شهروندی)
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
 برهان خلف برای اثبات گنو:
فرض می‌کنیم گنو بده ، ولی وقتی می‌بینیم بد نیست ← پس طبق برهان خلف ، فرض باطل و حکم ثابت است!
تبصره : البته اگر موجب لذت و فساد شود ، حرام است!!!
برهان تیلاخیفاهیزاتینیسیست :
بر طبق این مکتب ، اگه ما از تولیدکننده چیزی خواستیم و او برای ما کالایی تولید کرد که مواد اولیه‌ی آن حلال بوده و بیش از ۱۹ قطره عرق از پیشانی تولیدکننده در حین تولید این کالا چکیده باشد (البته در مناطق سردسیر حکم تغییر می‌کند ، برای اطلاعات بیشتر ، واژه‌ی میگلوفاتونزراخیسم را به سامانه‌ی ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۶۳۶۲۷۳۴۷۶۱۷۳۹۵۷۲۶۳۸ بفرستید) ، آن‌گاه اگر از تولیدکننده چیزی (کالایی) کم شود ، باید پول آن را بدهیم ( هر چه‌قدر که تولید کننده بر آن ارزش نهد). حال اگر بتوان (تولیدکننده آن را در اختیار ما نهد) از آن تکثیر کرد ، کافی است برای تولیدکننده‌ی اصلی فاتحه‌ای قرائت نموده (از بهر ثواب!)  و آن را استفاده کرد.
حقوق مؤلف هم توی طاقچه است و می‌تواند سر ماه آن را بردارد!!!

آقا لطفا اگه در رشته‌ی گیتالنومداهلفخیولوق‌شناسی تحصیل نکردید ، این‌قدر حرف‌های گیتالنومنوموخ نزنید و گیتاراسوسیجز نیایید!

آفلاین The Dude

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 285
توجه شما را به مطلبی در alternet.org جلب میکنم.

The Oxfam report tells us that 85 individuals own as much as half the world. The U.S. is the biggest
reason for that, with 5% of the world's population and 30% of the wealth. China, India, and Africa, on
the other hand, combine for about half the world's population and just 12% of the wealth.
In the U.S., the richest 30 individuals own about $792 billion, while the bottom half of Americans own
1.1% of our country's wealth, also about $792 billion. That's 30 people owning as much as 157,000,000
people.

اینم لینکش؛
http://www.alternet.org/economy/4-shocking-examples-american-inequality

راستی، بحث از کجا به کجا رسید.
اینکه مردم میخوان برن اونور و کسی از اونور نمیخواد بیاد اینجا بخاطر همون نگرش مادیه (البته نه اینکه خودم نخوام برم یا خیلی دید معنوی به زندگی داشته باشم). راستی، یه استادی یه روز سر کلاسش به ما گفت تا وقتی یه جایی زندگی نکردید، دربارش نظر ندید. البته به نظرم اون دوره‌ای که همه‌چی رو با آمریکا میسنجیدن تموم شده (با اینکه یکی از کشورایی که دوست دارم توش زندگی کنم همین آمریکاست).

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
 من اشتباه متوجه شدم یا بالا نوشته 85  نفر ، نصف ثروت دنیا رو دارن؟ و 30 تا آمریکایی به اندازه 157 میلیون آمریکایی دیگه؟. :O یعنی اگه اون ثروت بین بقیه تقسیم میشد دیگه هیچ آدم فقری تو دنیا نمیموند.تازه کلی از بیماری ها و... هم ریشه کن میشد.

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
من تو این موضوعات سررشته ای ندارم ولی واضحه که تصمیم گیری های سیاستمداران خیلی وقت ها بر اساس منافع اقتصادی انجام می گیره. مثل حمله به عراق یا تقسیم سودان به خاطر نفت. مطمئنا اون عزیزان نمیان بگن که واقعا ما برای چی فلان کارو انجام دادیم ولی با نگاه به گذشته استعماری شون و اوضاع جهان می شه یه تحلیل هایی کرد. توی همین قضیه جنبش تسخیر وال استریت دیدیم که سیاستمداران مدعی آزادی بیان با ملتشون چه کردند. مگه اون جنبش علیه سیستم سرمایه داری نبود؟ پس چرا برخورد سیاسی باهاشون شد؟

اینکه تصمیم گیری های سیاسی بر اساس منافع ملی (که اقتصاد هم یکیشه) انجام میشه  (هر کشوری اینطور رفتار میکنه)، ولی این واکنش سیاسی_از نگاه عده ای غلط_ دلیل بر اشتباه بودنه سرمایه داری نیست!
در ضمن این حرکت اعتراضی که رسانه های ایران بهش میگن جنبش وال استریت توسط گروه های آنارشیستی و سوسیالیستی و طرفداران مکاتب دیگر اقتصادی و سیاسی به راه افتاد، این شعار ما 99 درصدیم هم فقط یه نماد بود! بعد چند روز هم جمع شد رفت پی کارش، چیز چندان عجیبی هم نبود
هرچی که بود منظور من برخوردی بود که باهاش شد. برخورد گازانبری دولت نشون دهنده رابطه سیاستمداران با سرمایه داران بود. وگرنه اونجا ملت تجمع و اعتراض زیاد می کنند ولی با هیچ کدوم اینجوری برخورد نمی شه. ولی این یکی قابل تامل بود.
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
برهان خلف برای اثبات گنو:
فرض می‌کنیم گنو بده ، ولی وقتی می‌بینیم بد نیست ← پس طبق برهان خلف ، فرض باطل و حکم ثابت است!
تبصره : البته اگر موجب لذت و فساد شود ، حرام است!!!
برهان تیلاخیفاهیزاتینیسیست :
بر طبق این مکتب ، اگه ما از تولیدکننده چیزی خواستیم و او برای ما کالایی تولید کرد که مواد اولیه‌ی آن حلال بوده و بیش از ۱۹ قطره عرق از پیشانی تولیدکننده در حین تولید این کالا چکیده باشد (البته در مناطق سردسیر حکم تغییر می‌کند ، برای اطلاعات بیشتر ، واژه‌ی میگلوفاتونزراخیسم را به سامانه‌ی ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۶۳۶۲۷۳۴۷۶۱۷۳۹۵۷۲۶۳۸ بفرستید) ، آن‌گاه اگر از تولیدکننده چیزی (کالایی) کم شود ، باید پول آن را بدهیم ( هر چه‌قدر که تولید کننده بر آن ارزش نهد). حال اگر بتوان (تولیدکننده آن را در اختیار ما نهد) از آن تکثیر کرد ، کافی است برای تولیدکننده‌ی اصلی فاتحه‌ای قرائت نموده (از بهر ثواب!)  و آن را استفاده کرد.
حقوق مؤلف هم توی طاقچه است و می‌تواند سر ماه آن را بردارد!!!

آقا لطفا اگه در رشته‌ی گیتالنومداهلفخیولوق‌شناسی تحصیل نکردید ، این‌قدر حرف‌های گیتالنومنوموخ نزنید و گیتاراسوسیجز نیایید!

قرار نیست به کسی یا گروهی توهین بشه.
نتایج این جور بحث‌ها توی این محیط‌ها هم مشخصه. چون هیچ گروهی دست از سر حرفشون بر نمی‌دارن یا به توهسن می‌رسه یا به حرف‌های بی منطق می‌رسه.
پیشنهاد می کنم این بحث رو تموم کنید.

این بخش رو در کل می‌گم:
انسان امکان خطا داره. این در سرشت انسان قرار داده شده(حالا به دلیلش کاری نداریم). هر سیستم و هر برنامه‌ای که انسان به تنهایی و با تکیه بر خود خودش بچینه، قطعاً اشکالاتی داره. حالا هر اسمی که بخواد براش انتخاب کنه. تاکیید می‌کنم «هر اسمی».

گروهی شاید بگن که من طرفدار دین و خدا هستم، که هستم. ولی برای اون دسته از افرادی که ممکنه به دین اعتقاد نداشته باشن و یا بخوان این بحث رو از دید غیر دین بررسی کنن میگم که به گذشته برگردن. گذشته‌ای دور که انسان زندگی رو بر اساس «تجربه» و «دریافتش از طبیعت» برنامه ریزی می‌کرد. اونجاهایی که وقتی الآن بهشون نگاه می‌کنیم تعجب ما رو از میزان پیشرفت و تمدن شون به همراه داره.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
به علت توهین ، بنده از ادمه بحث صرف نظر می کنم و همین جا از تمام مدیرهای این انجمن می خواهم به این افراد تذکر داده شود.
ما اول باید یاد بگیریم چه جور افکار مخالف رو هم بشنویم و تحمل کنیم و سعی کنیم اگر درست هستند قبولشون کنیم ، اگر هم نمی خواهیم قبول کنیم به چزاندن و تحقیر کردن طرف مقابل نپردازیم.
« آخرین ویرایش: 14 بهمن 1392، 09:31 ب‌ظ توسط H.m »

آفلاین Y

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
بخش منتقدان
حمله به عراق و هیریوشیما و ناگازاکی چه ربطی داره به سرمایه داری؟!؟ ???
اینا رو باید به حساب دولت کثیف آمریکا گذاشت. >:(
همون سرمایه داری که حضرتعالی دارین بد ازش میگینُ وقتی تو ژاپن رفت غوغا کرد. ژاپن قبل از ورود سرمایه داری چی بود؟ یه کشور بمب اتمی خورده مفلوک بدبخت. اما بعد از اون در عرض چند سال چگونه رشد کرد! ذره ای از فرهنگ ٰژاپنیا عوض نشد و جنایات آمریکایی ها رو انجام ندادند

به خاطر سرمایه دار بودن، بمب سر مردم عراق نریختند. بمب اتمی نزدند

بلکه:

به خاطر سرمایه دار بودن،
این همه شرکت ژاپنی در جهان روز به روز بیشتر رشد کردند. :o

شما از سرمایه داری آمریکا را میبینید؟
این همه کشور دیگه.

تو اروپا یا همین شرق آسیا.  ::)

سینه چاکی برای فقیرای آفریقا ربطی به سرمایه داری نداره. کار رسانه همینه. خودتو مظلوم و انسان دوست نشون بده و مردمو خر کن >:( (هر رسانه ای که میخواد باشه)

هر چی باشه سرمایه داری در عمل بسیار خوب تر جواب داد تا بقیه شیوه ها.
کمونیسم چه بر سر چین و کره شمالی و شوروی آورد، >:(
سرمایه داری چه بر سر ژاپن و کشور های اروپایی و کره جنوبی و ... آورد. ::)
درست نگاه کنیم.