سیستم سرمایه داری بود که باعث حمله به عراق شد (نفت) و همین سیستم سرمایه داری بود که بمب های ضعیف شده رادیواکتیو رو برای آزمایش روی سر مردم بی دفاع عراق ریخت این شرکت های سرمایه دار بودن که برای حفظ منافعشون و ثابت موندن نرخ فروش حاضرن تمام بشیریت رو به جون هم بندازن تا سود که اصالت داره باقی بمونه ، این سیستم سرمایه داری است که گندم به آب می ریزه تا قیمت گندم نیاد پایین و از اونطرف دائم دایه حقوق بشر از خودش در کنه و سینه چاک کنه واسه فقیر های آفریقا ؟!! این سیستم سرمایه داری هست که هر جا منفعت و سود باشه حقایق رو جا به جا نشون بده و از طرف دیگه مثل گرگ به جون مردم خودش بیافته و با وامهایی ربوی که راه می اندازه مثل زالو حکمفرما بشه ! سیستم سرمایه داری همون دیکتاتوری هست فقط شکلش عوض شده و چون رسانه رو هم در اختیار داره حقایق رو اونجوری که می خواد جلوه می ده و توهم دموکراسی ایجاد می کنه و آنقدر مردم رو در جهل نگه می داره که نمی دونن کشوری که اینهمه متهم به داشتن بمب اتمش می کنن اصلا نمی دونن کجاس ! باز هم تاکیید می کنم این حرف های من به معنی تایید وضعیت موجود کشور نیست ، از بحث دور نشیم ، بحث ما نا کارآمدی سیستم سرمایه داری بود.
ارجاعت می دم به همونجایی ک خودت من رو بهش ارجاع دادی
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C
بخش منتقدان
حمله به عراق و هیریوشیما و ناگازاکی چه ربطی داره به سرمایه داری؟!؟
اینا رو باید به حساب دولت کثیف آمریکا گذاشت.
همون سرمایه داری که حضرتعالی دارین بد ازش میگینُ وقتی تو ژاپن رفت غوغا کرد. ژاپن قبل از ورود سرمایه داری چی بود؟ یه کشور بمب اتمی خورده مفلوک بدبخت. اما بعد از اون در عرض چند سال چگونه رشد کرد! ذره ای از فرهنگ ٰژاپنیا عوض نشد و جنایات آمریکایی ها رو انجام ندادند
به خاطر سرمایه دار بودن، بمب سر مردم عراق نریختند. بمب اتمی نزدند
بلکه:
به خاطر سرمایه دار بودن،
این همه شرکت ژاپنی در جهان روز به روز بیشتر رشد کردند.
شما از سرمایه داری آمریکا را میبینید؟
این همه کشور دیگه.
تو اروپا یا همین شرق آسیا.
سینه چاکی برای فقیرای آفریقا ربطی به سرمایه داری نداره. کار رسانه همینه. خودتو مظلوم و انسان دوست نشون بده و مردمو خر کن
(هر رسانه ای که میخواد باشه)
هر چی باشه سرمایه داری در عمل بسیار خوب تر جواب داد تا بقیه شیوه ها.
کمونیسم چه بر سر چین و کره شمالی و شوروی آورد،
سرمایه داری چه بر سر ژاپن و کشور های اروپایی و کره جنوبی و ... آورد.
درست نگاه کنیم.