فقط اگه بیشتر کمکم می کردین ممنون می شدم ... سؤالای دیگرم بی جواب ماند
خوب من فقط به سوال ۲ و بخشی از سوال ۳ جواب ندادم که البته برای نصب زیاد مهم نیستن.
ولی جواب:
۲. بله میتونی. فقط باید ویندوز رو از حالت بوت سریع خارج کنی. چون در این حالت ویندوز هایبرنیت میشه و شما به درایوهای ntfs دسترسی نداری.
برای غیر فعال کردنش توی همین انجمن جسنجو کنی زیاد هست.
۳. پوشه ی home/ برای نگهداری اطلاعات کاربرها هست ونیازی نیست که جدا باشه. ولی اگه جدا باشه شما با نصب مجدد سیستم عامل دردسر کمتری در بازگردانی اطلاعات کاربریت داری.
پوشه ی بوت رو هم الان یادم نیست برای چه کاریه ولی در کل نیاز نیست جدا کنی. برای نصب همون ۲ پارتیشن کفایت میکنه.
beginning و end هم مال این هست که پارتیشنی که میخوای درست کنی از ابتدای فضای خالی درست کنه یا از ابتدا. به نظر واضح میآد ولی یه مثال بزنم شما یه اتاق داری میروی یه کمد میخری. بعد کارگر ازت میپرسه کمد رو آخر اتاق بزارم یا همین دم در!
logical و primary هم نوع پارتیشن هست. در کل ۳ نوع پارتیشن داریم(تا اونجا که من بلدم.): primary یا همون اولیه. extended یا توسعه یافته. logical یا منطقی.
اینکه از کدوم اونها استفاده کنی بستگی به سیستم درایو بندی هاردت و نوع پارتیشنهایی که الآن داری، داره.
اینجا رو بخون به خوبی توضیح دادن که داستان از چه قرار هست.
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=75197.0حالا باید دید شما چجوری پارتیشن بندی کردی؟
اگه بلد نیستی:
توی ویندوز روی computer کلیک راست کن و manage رو انتخاب کن. بعد از پنجره ای که باز میشه بهش disk management رو انتخاب کن. بعد اگه یه عکس بگیری و اینجا قرار بدی که عالی میشه.
=====================
عد من اگه الان بخوام home رو هم ایجاد کنم چقدر واسه root چقدر واسه home بذارم ؟؟
حدود ۱۰ الی ۲۰ درصد اون فضایی که در نظر گرفتی برای / بقیه برای home/. البته swap رو قبلش جدا کن.