متاسفانه بعضیا فکر میکنن الان مد شده که بگن آقا شعار نده و روشنفکر به نظر بیان
نخیر اتفاقا باید شعار هم بدیم
برداریم سورس رو و تغیرات بدیم و بگیم ملی ؟
آیا هدف گنو این هست به دولت ها و ملت های کوچک و غیر پیشرفته کمک کنه که ابراز وجود کنن و بگن ما هم سیستم عامل !؟
اصلا هدف شما از استفاده از گنو لینوکس چیه ؟ خاص باشین ؟ شیک باشین ؟ گیک باشین ؟
نخیر هدف اصلی گنو چیز دیگه بود که شما داری دقیقا برعکسشو میری
به جای این که بیای کلی سرمایه هزینه کنی تا کمی تغیرات بدی و بگی سیستم عامل ملی همون هزینه رو صرف پیشرفت پروژه های اصلی بکنن
به جای این که آدم استخدام بکنن و برن فایرفاکسو تغیر ظاهر بدن اگه واقعا میخوان کمک کنن برن آدم استخدام کنن بگن به پروژه فایرفاکس کمک کنید
به نظر من همیه این کار ها از عقده مردم و صد البته یه سری آأم زرنگ هم این وسط از غیرت و غرور و کج فهمی ملت استفاده میکنن تا جیباشونو پر کنن
شما که شعارشم نمیدی میخوای عمل کنی ؟ شما وقتی فلسفه و شعار رو اشتباهی بدی عملش هم معلومه چی میشه
در ضمن یه لحظه دوستان عزیز تصور کنید یه پاکستانی اومده ایران و میگه ما سیستم عامل ملی داریم و بهش افتخار میکنه
به نظر شما مضحک نیست ؟ همین کار های ما هم در نظر جهانیان نه تنها موجب افتخار نیست بیشتر هم به چشمشون مضحک میایم
فکر کنید مثلا یه کشوری میز کار ملی زده
یا مثلا مرورگر ملی ساخته آیا تو ذهن شما اون کشور چیز خاصی میشه ؟
اینا فقط از دیدگاه همون مردم دارای ارزش هست و هر چقدر بخوای به خودت افتخار کنی و خودت رو از بقیه جدا کنی بیشتر ازت متنفر میشن
این بحث هم کش لازم نمیخواد هر کی بخونه خودش میتونه قضاوت کنه
در ضمن من یه ژئولوژیست هستم و هدفم گسترش و تکمیل این علم برای کمک به بهبود زندگی همه مردم هست و یافتن راه های جدید بهره برداری از منابع و کمتر آلوده شدن محیط زیست و ... و اگر روزی تحقیقی انجام بدم و چیز جدیدی بفهمم دانشم رو منتشر میکنم که به نفع همه انسان ها هست و برنامه نویس نیستم که بیام برنامه بنویسم
صرفا به دلیل علاقم به فلسفه گنو هست که ازش استفاده میکنم (و دلایل دیگر)
ولی وقتی میبینم شما جوان برنامه نویس فلسفه چیزی که اومدی سمتش رو گم کردی افسوس میخورم
البته نمیشه جولو یه شخص رو گرفت اصلا گیریم یکی خوشش میاد بره مثلا واسه شهرشون سیستم عامل بنویسه به من ربطی نداره ولی وقتی میبینم دولت داره بیت المال و سرمایه ملی رو که باید صرف بهبود زندگی انسان ها بشه رو صرف همچین چیز های مسخره و خنده داری میکنه و ملت هم آگاه نیستن و دارن کیف میکنن حق دارم که نظرم رو بگم
لوکالیزیشن
از همین گیر دادن به کلمات هم تعصب و نژاد پرستی رو میشه تشخیص داد