انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس کره ای با نمای کاملا مکینتاش  (دفعات بازدید: 7365 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
پاسخ : لینوکس کره ای با نمای کاملا مکینتاش
« پاسخ #15 : 25 بهمن 1392، 07:46 ق‌ظ »
ای کاش مسئولین ما هم به فکر بودن ! و یک سیستم عامل آزاد توسعه می دادن البته با کد های باز ! و بدون حروم کردن پول بیت المال !
ای کاش به بشریت می اندیشیدیم
ای کاش به انسان ها می اندیشیدیم
ای کاش به تمام دنیا می اندیشیدیم
این همه لوکالیزیشن برای چی
چه فرقی بین یک ایرانی و یک آلمانی و یک عراقی و یک آمریکایی و یک چینی
مگر همه انسان نیستیم ؟
چرا باید همه برای قدرت نمایی و کار های بیهوده و غرور الکی دست به این کارا بزنیم
چرا وقتی بستر جهانی همکاری مهیا هست باز هم محلی عمل کنیم ؟
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #16 : 25 بهمن 1392، 01:43 ب‌ظ »
نه به اینا و نه به ما که روی سیستم های تاسیسات هسته ای ویندوز نصب می کنیم. البته دیگه همه چی تموم شد رفت. فکر هم نکنم برای nsa ویندوز و لینوکس فرقی داشته باشه
برای NSA فرق نمی کنه ! می دونی برای چی چون اکثر سرورهای دنیا دستشون هست ! و تحت نظرات اونهاس ! اما دم این کره ای ها گرم که باز به این سیستم عامل رو آوردن ! چین هم که جدیدا داره می ره سمت لینوکس فقط ...
چه اسم های باحالی   ](*,)
ای کاش به بشریت می اندیشیدیم
ای کاش به انسان ها می اندیشیدیم
ای کاش به تمام دنیا می اندیشیدیم
آقا شعار نده لطفا.فکر کنم برای همه واضحه که شعار دادن چقدر راحته ولی در عمل...
ای کاش مسئولین ما هم به فکر بودن ! و یک سیستم عامل آزاد توسعه می دادن البته با کد های باز ! و بدون حروم کردن پول بیت المال !
این همه لوکالیزیشن برای چی
چه فرقی بین یک ایرانی و یک آلمانی و یک عراقی و یک آمریکایی و یک چینی
مگر همه انسان نیستیم ؟
چرا باید همه برای قدرت نمایی و کار های بیهوده و غرور الکی دست به این کارا بزنیم
چرا وقتی بستر جهانی همکاری مهیا هست باز هم محلی عمل کنیم ؟
خوب اینا هم از بستر جهانی لینوکس استفاده کردن دیگه! :)
باید چیکار کنن تا بهش بگین بستر جهانی؟ :)
اصولا تعریف بستر جهانی چیه؟
راستی تو فرهنگ لغت لوکالیزیشن رو نوشته محلی سازی.:)
چه نیازی هست؟پول ملت رو بدن برای چی؟

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 25 بهمن 1392، 05:06 ب‌ظ »
متاسفانه بعضیا فکر میکنن الان مد شده که بگن آقا شعار نده و روشنفکر به نظر بیان
نخیر اتفاقا باید شعار هم بدیم
برداریم سورس رو و تغیرات بدیم و بگیم ملی ؟
آیا هدف گنو این هست به دولت ها و ملت های کوچک و غیر پیشرفته کمک کنه که ابراز وجود کنن و بگن ما هم سیستم عامل !؟
اصلا هدف شما از استفاده از گنو لینوکس چیه ؟ خاص باشین ؟ شیک باشین ؟ گیک باشین ؟
نخیر هدف اصلی گنو چیز دیگه بود که شما داری دقیقا برعکسشو میری
به جای این که بیای کلی سرمایه هزینه کنی تا کمی تغیرات بدی و بگی سیستم عامل ملی همون هزینه رو صرف پیشرفت پروژه های اصلی بکنن
به جای این که آدم استخدام بکنن و برن فایرفاکسو تغیر ظاهر بدن اگه واقعا میخوان کمک کنن برن آدم استخدام کنن بگن به پروژه فایرفاکس کمک کنید
به نظر من همیه این کار ها از عقده مردم و صد البته یه سری آأم زرنگ هم این وسط از غیرت و غرور و کج فهمی ملت استفاده میکنن تا جیباشونو پر کنن
شما که شعارشم نمیدی میخوای عمل کنی ؟ شما وقتی فلسفه و شعار رو اشتباهی بدی عملش هم معلومه چی میشه
در ضمن یه لحظه دوستان عزیز تصور کنید یه پاکستانی اومده ایران و میگه ما سیستم عامل ملی داریم و بهش افتخار میکنه
به نظر شما مضحک نیست ؟ همین کار های ما هم در نظر جهانیان نه تنها موجب افتخار نیست بیشتر هم به چشمشون مضحک میایم
فکر کنید مثلا یه کشوری میز کار ملی زده :) یا مثلا مرورگر ملی ساخته آیا تو ذهن شما اون کشور چیز خاصی میشه ؟
اینا فقط از دیدگاه همون مردم دارای ارزش هست و هر چقدر بخوای به خودت افتخار کنی و خودت رو از بقیه جدا کنی بیشتر ازت متنفر میشن :)
این بحث هم کش لازم نمیخواد هر کی بخونه خودش میتونه قضاوت کنه :)
در ضمن من یه ژئولوژیست هستم و هدفم گسترش و تکمیل این علم برای کمک به بهبود زندگی همه مردم هست و یافتن راه های جدید بهره برداری از منابع و کمتر آلوده شدن محیط زیست و ... و اگر روزی تحقیقی انجام بدم و چیز جدیدی بفهمم دانشم رو منتشر میکنم که به نفع همه انسان ها هست و برنامه نویس نیستم که بیام برنامه بنویسم
صرفا به دلیل علاقم به فلسفه گنو هست که ازش استفاده میکنم (و دلایل دیگر)
ولی وقتی میبینم شما جوان برنامه نویس فلسفه چیزی که اومدی سمتش رو گم کردی افسوس میخورم
البته نمیشه جولو یه شخص رو گرفت اصلا گیریم یکی خوشش میاد بره مثلا واسه شهرشون سیستم عامل بنویسه به من ربطی نداره ولی وقتی میبینم دولت داره بیت المال و سرمایه ملی رو که باید صرف بهبود زندگی انسان ها بشه رو صرف همچین چیز های مسخره و خنده داری میکنه و ملت هم آگاه نیستن و دارن کیف میکنن حق دارم که نظرم رو بگم
لوکالیزیشن :) از همین گیر دادن به کلمات هم تعصب و نژاد پرستی رو میشه تشخیص داد

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #18 : 25 بهمن 1392، 05:32 ب‌ظ »
منظور من رفتن به سمت متن باز بود ! وحتی کمک به پروژه های جهانی ! نه تغییر اسم لینوکس ! و جا زدن به عنوان سیستم عامل ملی ! یا تغییر فایرفاکس و جا زدنش به عنوان مرورگر ملی ! یا حتی تغییر میز کار و جا زدنش به عنوان میز کار ملی ! این اولا ، ثانیا قرار نیست ما سیستم عاملی رو از صفر بنویسیم ! می تونیم از همین اوبونتو یا فدورا استفاده کنیم (فدورا به نظرم بهتر باشه) و توش یه سری تغییرات بدیم که واسه کشور ایران مناسب تر باشه مثلا یه سری فونت که توی ایران لازم می شه ، یا یک سری تنظیمات که فقط توی ایران لازمه ! یا حتی یک سری برنامه باید نوشت که جز ایران توی هیچ کشور دیگه کاربرد نداره ! (ویرایش : و منبع آنها را هم باز گذاشت) اینا اگر به نظر شما اشکال هست شما باید به توزیع هایی مثل آریوس هم انتقاد کنی !چرا وقتی حرف یک نفر رو نفهمیدیم سریع می خوایم به محکمه اش بکشیم و خودون بشیم قاضی و درجا حکم صادر کنیم که فلان است و فلان
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1392، 12:02 ق‌ظ توسط H.m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 25 بهمن 1392، 06:20 ب‌ظ »
منظور من رفتن به سمت متن باز بود ! وحتی کمک به پروژه های جهانی ! نه تغییر اسم لینوکس ! و جا زدن به عنوان سیستم عامل ملی ! یا تغییر فایرفاکس و جا زدنش به عنوان مرورگر ملی ! یا حتی تغییر میز کار و جا زدنش به عنوان میز کار ملی ! این اولا ، ثانیا قرار نیست ما سیستم عاملی رو از صفر بنویسیم ! می تونیم از همین اوبونتو یا فدورا استفاده کنیم (فدورا به نظرم بهتر باشه) و توش یه سری تغییرات بدیم که واسه کشور ایران مناسب تر باشه مثلا یه سری فونت که توی ایران لازم می شه ، یا یک سری تنظیمات که فقط توی ایران لازمه ! یا حتی یک سری برنامه باید نوشت که جز ایران توی هیچ کشور دیگه کاربرد نداره ! اینا اگر به نظر شما اشکال هست شما باید به توزیع هایی مثل آریوس هم انتقاد کنی !چرا وقتی حرف یک نفر رو نفهمیدیم سریع می خوایم به محکمه اش بکشیم و خودون بشیم قاضی و درجا حکم صادر کنیم که فلان است و فلان
خوب میتونی همین برنامه رو بنویسی برای اوبونتو
لازم نیست حتما توی دیستور خاص خودت بگنجونی
شما بیا تقویم جلالی بساز برای اوبونتو
فونت فارسی و ... و فارسی سازی کن نرم افزار ها رو ملت رو همون فایرفاکس و اوبونتو میتونن اینا رو نصب و استفاده کنن نیاز نیست حتما جدا بشیم
اغلب این برنامه ها این قابلیت محلی سازی رو در نظر گرفتن حالا این که کسی حال نداره و نمیره سمتش و یا میخواد کلشو بعد فارسی کردن بزنه به اسم خودش یه چیز دیگس
این پست آخرتون برای من قابل پذیرش هست و ایرادی نمیگیرم ازش ولی پست قبلیتون این نبود به هر حال شاید من بد متوجه میشم یا شما منظورتو بد نوشتی هدف من خورد کردن شخص شما یا کس دیگه نیست و به هیچ عنوان شخصی برخورد نمیکنم
در ضمن کلا سوای اینا عقیده دارم دولت (به خصوص دولت ما) به هر حوضه که وارد بشه خراب کاری میکنه همش
دولت بره سیستم آموزشش رو درست کنه که اینقدر نابغه امنیتی تحویل نده :) کمک به نرم افزار آزاد پیشکش
طرف هنوز بلد نیست یاهو مسنجر نصب کنه روی ویندوز داره لیسانس کامپیوتر میخونه با معدل 17 (دوستم با اسم ابولفظل تو دانشگاه آزاد همدان) حالا این یه نمونش که من دیدم :)
دقیقا همین سیستم آموزشی ما هم با این لوکالیزیشن خراب کردن
چرا باید اون کتاب شیمی و فیزیک و ریاضی که میخونیم همشون یکسان نباشن الان هر دانشگاهی برای خودش یه کتاب میزنه حتی ! همه میخوان خاص باشن :)
شما تو ایران سه تا دانشگاه داری که علم رو لوکالیزیشن کردن کتابی که سه نفر تو یه رشته تو 3 دانشگاه مختلف میخونن از نظر محتوایی زمین تا آسمون فرق داره اونم علومی که جهانی هستن

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #20 : 25 بهمن 1392، 07:44 ب‌ظ »
عزیزم قصد انجام یک بحث بیهوده و بی ارزش رو ندارم فقط اینا رو بگم:
کجای پست من دیدی که از این پروژه های به اصطلاح ملی حمایت کرده باشم؟فکر کنم الکی نخونده نظر دادی.من اگه چنین پروژه ای هم بدن عمرا ازش استفاده کنم.مگه دیگه چی باشه.فقط حرف من این بود که الکی شعار نده.انسانیت  و اقتدار ملی و غرور ملی و... چه ربطی به یه توزیع داره؟مثلا یکی یه توزیع جدا بزنه در حق بشریت جنایت کرده؟یا مثلا الان از کد های توسعه داده شده شرکت دبیان نمیشه تو رد هت استفاده کرد؟مهم توسعه هستش.بازم میگم من حمایتی از هیچکس نکرده و نمیکنم.
و مطمین باش این شرکت های توزیع ها قبل از این که به فکر بشریت و من و شما باشن به فکر جیب خودشونن.از رو عشق به چشم و ابروی ما که کار نمیکنن.

راستی منظورم شعار ها در عمل بود نه کسایی که شعار میدن در عمل.
راجع به نژاد پرستی:خب خیلی راحت هم که میگی نژاد پرست.بنده نژاد پرست نیستم.فقط کسی که نتونه زبان رسمی کشورش و گاها زبان مادریش رو درست استفاده کنه و باهاش نیازهاش رو برطرف کنه...
به قول خودت یه خارجی ببینه چی میگه؟ :)

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #21 : 25 بهمن 1392، 08:01 ب‌ظ »
تنها کاری که به نظرم برا بومی سازی خوب انجام بشه اینه که نرم‌افزارهایی که کاربر ایرانی نیاز داره رو حمایت کنن. به عنوان مثال غلطیاب نگارشی و املایی یا از این جور چیزا. و چرخ رو دوباره اختراع نکنن :)
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 25 بهمن 1392، 08:05 ب‌ظ »
یه چیزی یادم اومد اگر یکی پیدا بشه این scribus رو برای زبان ما بهینه کنه من را بنده خود ساخته اساسی :)
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #23 : 25 بهمن 1392، 10:59 ب‌ظ »
یه چیزی یادم اومد اگر یکی پیدا بشه این scribus رو برای زبان ما بهینه کنه من را بنده خود ساخته اساسی :)
احسان(درست گفتم؟) بابا تو که خودت دست به کدت خوبه.خودت دیگران رو بنده خودت کن خب \\:D/
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573
« پاسخ #24 : 25 بهمن 1392، 11:16 ب‌ظ »
چه نظر جالبی
میگم نمیشه غلط یاب اندروید رو برای لینوکس اوکی کنیم؟

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 26 بهمن 1392، 12:22 ق‌ظ »
احسان(درست گفتم؟) بابا تو که خودت دست به کدت خوبه.خودت دیگران رو بنده خودت کن خب \\:D/

سخته :) اصلن این نرم‌افزار با زبان‌هایی مثل زبان ما مشکل داره. یک سری راه حل یه چند تا کاربر عرب زبان پیدا کردن ولی کامل نبود. این مجله‌ی لینوکس مگ یه جا دیدم گفته بودن شاید یه کاری بکنن.
اسمم همون عزیز جان :)

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 26 بهمن 1392، 12:26 ق‌ظ »
چه نظر جالبی
میگم نمیشه غلط یاب اندروید رو برای لینوکس اوکی کنیم؟

غلط یاب هست الآن برا لیبره آفیس و... ولی ایراد دارن باید به روز بشن. چند تا نرم‌افزار به طور رسمی توسط فرهنگستان و دیگر شرکت ها ارائه شده همه برای ویندوز و آفیس. :(