انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!  (دفعات بازدید: 7387 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Y

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« : 03 اسفند 1392، 06:27 ب‌ظ »
سلام.

چه کار های خفنی تو لینوکس انجام دادید که تو ویندوز نمیشه کرد؟
منظورم اینه کارهایی که تو لینوکس انجام دادید که خیلی بدرد بخور تر از ویندوز بوده و نشده تو ویندوز انجامشون بدید.

ممنون از جواباتون
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1392، 09:24 ب‌ظ توسط Yasin.mehdizade »

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
پاسخ : کار هایی که در ویندزد نمیتوان کرد!
« پاسخ #1 : 03 اسفند 1392، 07:55 ب‌ظ »
با واین برنامه اجرا کردم مثلا !
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #2 : 03 اسفند 1392، 08:57 ب‌ظ »
ترولینگ!
توی ویندوز نمیشه ترول کرد چون موضوع دم دستی برای ترولینگ سخت پیدا میشه، اما اینجا تا دلت بخواد!

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 03 اسفند 1392، 08:58 ب‌ظ »
با واین برنامه اجرا کردم مثلا !

:o
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1392، 09:15 ب‌ظ توسط Yasin.mehdizade »

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #4 : 03 اسفند 1392، 09:00 ب‌ظ »
دوشواری در اتصال ssh تو ترمینال ویندزد(سی ام :دی!)
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 03 اسفند 1392، 09:05 ب‌ظ »
دستتون درد نکنه. اما میشه یه خورده واضح تر جواب بدید؟
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1392، 09:33 ب‌ظ توسط Yasin.mehdizade »

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #6 : 03 اسفند 1392، 09:10 ب‌ظ »
ترولینگ!
توی ویندوز نمیشه ترول کرد چون موضوع دم دستی برای ترولینگ سخت پیدا میشه، اما اینجا تا دلت بخواد!
کیان جان من یکی از پست‌های این آقا رو گزارش کردم شما و دیگران هم گزارش کنید تا جو خوب انجمن دوباره با این رفتارهای نوجوانانه خراب نشه. در برخورد با این افراد به هیچ عنوان نباید دست‌دست کرد. دوران م.ح که یادتونه. خوشبختانه با محدود کردنش جو مثبتی به وجود اومده که باید حفظ بشه.
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1392، 09:12 ب‌ظ توسط امید توانا »

آفلاین Y

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 03 اسفند 1392، 09:23 ب‌ظ »
آقا چرا این جوری جواب میدید؟ پست مسخره است بگید ورش دارم.

سوال من اینه که تو یه محیط لینوکسی، چه کارهایی رو میشه کرد که به درد بخور باشه و با ویندوز نشه این کارا رو انجام داد.

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #8 : 03 اسفند 1392، 11:14 ب‌ظ »
این :دی پتنت منه!
یا هزینه استفاده‌ش رو بده یا از چرخه استفاداتت! حذفش کن!
lol

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #9 : 03 اسفند 1392، 11:58 ب‌ظ »
نقل‌قول
چه کار هایی میشه اینجا کرد که رو ویندوز نمیشه؟
میتونیم از بیخ واسه خودمون یه سیستم عامل با ویژگی های دلخواه خودمون کامپایل کنیم.لینک و لینک.
این :دی پتنت منه!
یا هزینه استفاده‌ش رو بده یا از چرخه استفاداتت! حذفش کن!
lol
حالا که بحث پیش اومد:بهتره به جای واژه "(lol(laughing out loud"  از معادلش استفاده کنیم یعنی:"خخخخخ" که مخفف "خیلی خندیدم خداییش،خدا خیرت بده" هستش. :) :|
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1392، 12:01 ق‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #10 : 04 اسفند 1392، 05:25 ق‌ظ »
توسعه برنامه بدون وابستگی به سیستم خاص  مثلا با سی دو مثبت.

آفلاین zErOOn3

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • t7zEr0
« پاسخ #11 : 04 اسفند 1392، 10:24 ق‌ظ »
سلام.

چه کار های خفنی تو لینوکس انجام دادید که تو ویندوز نمیشه کرد؟
منظورم اینه کارهایی که تو لینوکس انجام دادید که خیلی بدرد بخور تر از ویندوز بوده و نشده تو ویندوز انجامشون بدید.

ممنون از جواباتون
سلام ...

چــون آماتوریم :

پــس گرافیکی : خفنم احتمالا نیست: (چیز میز های ساده ولی کاربردی برای ما حداقل)

درگ و کپی یه آهنگ در حال پخش یا یه عکس در حال مشاهده ... (دیگه نیازی نیست بین 1000 عدد عکس سرچ کنیم تا پیداش کنیم یا Open File Location)

باز کردن پنجره جدید در تب جدید در یک پنجره ... (نرم افزار داریم تو ویندوز : یکی خوبشم اومده فکنیم ... ولی پیش فرض یه چیز دیگس)

CTRL+H : نشون دادن فایل های مخفی (سیستمی و ... هم نداره فکنیم)

فعال کردن جلوه های ویژه (مثلا بوسیله ccsm) کــ تو دل سیستم وجود داره ... تو جناب ویندوز گرامی باید بگردیم سراغ نرم افزار مورد نظر(اینم فکنیم اومده )

دیگه ...

یادش بیاد ویرایش میشه ...

مشکلات :

با کلیک چپ نمیشه Rename کرد یا Rename چندین فایل به طور همزمان (بدون نرم افزار)

مشکلات ساده کــ به هیچ وجه نباید باشه به نظر ما : مثلا همون تغییر زبان ــو صفحه کلید... (باگ)

(گنو/لینوکس ما : اوبونتو 13.10)

بخندین تا بخندیم ...
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1392، 10:26 ق‌ظ توسط zErOOn3 »
انسان تنها زمانی حق دارد به انسانی دیگر از بالا به پائین بنگرد که ناگزیر است او را یاری رساند تا روی پای خود بایستد. گابریل گارسیا مارکز

http://weekee.ir/

آفلاین HSG

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #12 : 04 اسفند 1392، 02:29 ب‌ظ »
سلام
من به عنوان یک کاربر تازه وارد لینوکس اونم از نوع اوبونتویی مزیت های زیر را نسبت به ویندوز در اوبونتو ۱۳.۱۰ مشاهده کردم.

۱.داشتن مرکز نرم افزاری یا همون Software Center
در ویندوز برای دانلود یه نرم افزار باید صد تا سایت مختلف را در کش (Cache) مرورگر خودمون اضافه کنیم تا بتونیم ۴ تا نرم افزار دانلود کنیم در صورتی که در اوبونتو اکثر نرم افزار های مورد نیاز ما در مرکز نرم افزاریش هست و براحتی با یه سرچ ساده و یک کلیک دانلود و خودکار نصبش میکنیم.مزیتی هم که مرکز نرم افزاری نسبت به دانلود عادی بعضی از نرم افزار های اوبونتو داره اینه که بعضی از نرم افزار های اوبونتو در سایت اصلیش فقط نسخه سورس هنوز Compile نشده اش است که باید خودمون کامپایل کنیم و من به شخصه به عنوان کاربر تازه وارد اوبونتو کامپایلش را بلد نبودم و براحتی با یک کلیک از مرکز نرم افزاری نصبش کردم.

۲.محیط خط فرمان در لینوکس خیلی پر کاربرد تر از ویندوز است.در ویندوز شاید یه اتفاق خیلی خیلی خاص براتون بیافته تا یه سری به CMD بزنید اما در لینوکس خود آدم علاقه پیدا میکنه که بعضی از کار ها را با Terminal انجام بده.حتی حس خیلی بهتری هم نسبت به گرافیکی انجام دادن به آدم میده که من وقتی با لینوکس CentOS در سرور مجازی که داشتم آشنا شدم تازه این حس را تجربه کردم.

۳.در حالت پیش فرض توزیع های مختلف لینوکس دارای نرم افزار های کاربردی بهتری نسبت به ویندوز هستند.مثلا ویرایشگر متن پیش فرض ویندوز NotePad است که نه می تونه فایل های حجیم را باز کنه و نه Syntax Highlighter داره و همه به عنوان برنامه الکی دم دستی ازش استفاده میکنن اما ویرایش متن پیش فرضی که در اوبونتو دیدم برنامه gEdit بود که هم سرعت خوبی داره و هم برای کد نویسی با Syntax Highlighter مناسبه اما از اون بهتر که کارایی بالاتری در فایل های حجیم تر داره ویرایشگر Geany است که واقعا کد نویسی را برای آدم کاری لذت بخش میکنه حتی در لینوکس CentOS و کل نگارش های دیگه لینوکس نیز ویرایشگر متن تحت CommandLine است که واقعا به نظر من کار آمد و وجودش یکی از الزامات CommandLine لینوکس است به نام nano این ویرایشگر با اینکه محیط گرافیکی نداره اما از لحاظ کارایی به نظر من بهترین ویرایشگر متن خط فرمان است.

4.چیزی که در ویندوز همیشه منو عذاب میداد اینه که ویندوز با Registry و نوع نصب برنامه هایی که داره اجازه امتحان کردن برنامه های مختلف را به ما نمیده یعنی مثلا من نیاز به یه نوع برنامه دارم که ازش ۱۰۰ ها شرکت ساختن چند تا نصب میکنم که امتحان کنم ببینم کدوم بهتره هم اثراتی از هر نرم افزار در Registry و هم در فایل های سیستمی می مونه که حتی پس از حذف برنامه نیز این اثرات هست حالا این که اثراتش هست مهم نیست مهم اینه که همین امتحان کردن نرم افزار های مختلف و حذف آن ها در طولانی مدت باعث خراب شدن الکی ویندوز میشه در صورتی که لینوکس اینطوری نیست و من هر نرم افزاری نیاز دارم مدل های مختلفش را نصب میکنم تا ببینم کدوم بهتره بعد اون یکی ها را حذف میکنم.

مطمئنا مزایای خیلی بیشتری نیز هست اما به عنوان یک کاربر ساده لینوکس این ۴ مزیت فعلا به ذهنم رسید.

آفلاین Geek

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • The answer to life the universe and everything: 42