انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!  (دفعات بازدید: 7385 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Geek

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • جنسیت : پسر
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #15 : 04 اسفند 1392، 04:08 ب‌ظ »
خب از عنایت شکن استفاده کن! ;D

آفلاین HSG

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #16 : 04 اسفند 1392، 05:01 ب‌ظ »
خب از عنایت شکن استفاده کن! ;D

از وقتی فیلترینگ شروع شد فیل تر شکن دیدیم , قند شکن دیدیم , نامردی شکن دیدیم اما دیگه عنایت شکن ندیده بودیم؟!!!:o ولی خیلی خندیدیم جالب بود ;D

آفلاین مُحَمَّدْ

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 217
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #17 : 04 اسفند 1392، 06:07 ب‌ظ »
با middle button (دکمه میانی؟؟) متن انتخابی رو پیست کنیم
البته کار خفنی نیست ولی تو ویندوز نمی‌تونستیم انجام بدیم :D
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین Ghost Shadow

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • جنسیت : پسر
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #18 : 04 اسفند 1392، 07:35 ب‌ظ »
در ترمینال میتونیم وب گردی هم بکنیم :D

ولی همچین کاری رو cmd ویندوز نمیتونه انجام بده.

در گنو/لینوکس میشه چندین میز کار با شخصی سازی های زیاد و مختلف داشت و حتی کاربرهای تازه کار هم میتونند این کار رو راحت انجام بدند.

هر یوزر میتونه با میز کار مورد علاقش لاگین کنه.

ولی تو ویندوز از این خبر ها نیست و اگه بخوایم یه کم خفن تر شخصی سازیش کنیم مجبوریم بریم سراغ برنامه های 3rd party که معلوم نیست چه بلایی ممکنه سر امنیت نداشته ویندوز بیارند. ;D

تازه باز هم محدودیم و نمتونیم همونم توش تغییر خاصی بدیم ;)


آفلاین abbasalim

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • جنسیت : پسر
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #20 : 04 اسفند 1392، 10:39 ب‌ظ »
علاوه بر زیبایی و سرعت و امنیتی که داره یکی از ویژگی های خیلی خیلی خاص لینوکس
شخصی سازی به معنی کامل کلمه هست ، واقعا دست آدم واسه شخصی سازی بازه واقعا (فایلهای .conf) ;)

آفلاین Geek

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • جنسیت : پسر
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #21 : 04 اسفند 1392، 10:52 ب‌ظ »
یه پست جالب از جادی در همین مورد:

http://jadi.net/2008/01/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3%D9%85-%D8%A8%DA%A9%D9%86%D9%85-%D9%88/
ما که عنایت شکن نداریم چه کنیم؟

صحبت در مورد عنایت و عنایت‌ شکن و...در این انجمن ممنوعه!
پیام خصوصی شد.

و اما متنی که جادی نوشته:

البته اینم اضافه کنم که میشه به کلی کار جالب و باحال دیگه هم اشاره کرد اما به هر حال این متنی بود که جادی از مقاله ای که در پایین اسمش اومده ترجمه کرده...

نقل‌قول
کارهایی که من می تونم روی لینوکسم بکنم ولی روی ویندوز برام محال بود

گاهی می شنویم دوستان از کارهایی صحبت می کنند که می تونن روی ویندوز بکنن ولی روی لینوکس امکانش نیست. حالا من می خوام با اقتدا به مقاله Things I can do in Linux that I can’t do on Windows کارهایی رو بنویسم که من می تونم روی گنو/لینوکس بکنم اما اگر ویندوز استفاده می کردم، مجبور بودم از خیرشون بگذرم.

- ۱- در یک حرکت کل نرم‌افزارهای موجود در سیستم رو به روز کنم. واقعا لذت بخشه، یک آیکون کوچیک باز می شه و می گه یکی یا چند تا از نرم‌افزارهایی که من استفاه می کنم نسخه جدید دارند (یا اصولا سیستم عاملم نسخه جدید داره). من روی آیکون کلیک می کنم و چند لحظه بعد نه فقط لینوکس که کل نرم افزارهایی که من ازشون استفاده می کنم با بهترین نسخه موجود به روز شده‌اند. فرقی نمی کنه برنامه من دیکشنری باشه، برنامه چت باشه، بازی باشه یا هسته سیستم عامل؛ به هرحال دائما، ریز به ریز و در یک حرکت به روز می شه.


لینوکس قابلیت های فراوانی داره اما خیلی از این قابلیت ها دقیقا همون هایی هستند که ویندوز هم داره ولی لینوکس بهترش رو
داره. مثلا لینوکس کمتر «خراب» می شه، سریعتر و سبک تر از ویندوز است، برنامه های بیشتری داره و
… اما اینجا خواستم چیزهایی رو بنویسم که لینوکس داره ولی ویندوز اصولا نداره! (:


- ۲- بدون اینکه ریبوت کنم، تقریبا همه چیز رو می تونم تغییر بدم یا به روز کنم. اگر بخوام یک برنامه جدید نصب کنم، یک برنامه قدیمی رو حذف کنم یا همه چیز رو به روز کنم، مجبور نیستم کامپیوتر رو ریبوت کنم. برام وحشتناکه که وسط کار، یکهو کامپیوتر پیام بده که برنامه پخش فیلم رو به روز کرده و حالا باید ری استارت بشه.

- ۳- کامپیوترم امن باشه بدون اینکه وقت و منابع برای اینکار حروم کنم. توی ویندوز اگر بخوام امن باشم حداقل باید سه تا چیز داشته باشم. ۱: ضد ویروس که کامپیوتر رو کند می کنه. ۲: فایروال که اگر ویستا داشته باشم دم به ثانیه ازم می پرسه که می خوام به اینترنت وصل بشم یا نه. ۳:‌ ضد تبلیغ و جاسوس و بد افزار که هی باید آپدیت بشن و کلی وقت برای اجرا بگیرن تا چرت و پرت هایی که آی ای اتوماتیک دانلود می کنه. و البته فراموش نشه که وقتی ویندوز دارم باید دائما هم مواظب این باشم که توی فلان سایت نرم یا فلان چیز دانلود نشه یا فلان درایور ویروسی نباشه و … این داستان کامپیوتر من رو کند می کنه و بخش عمده ای وقت کارم با کامپیوتر رو می گیره. روی لینوکس نیازی نیست من به فکر ویروس و تروجان و جاسوس افزار و بدافزار و اینا باشم چون از این چیزها روی یک سیستم عامل با طراحی درست وجود نداره.

- ۴- می تونم یک سیستم عامل و مجموعه کامل نرم‌افزارهام رو به رایگان داشته باشم بدون اینکه قانونی رو بشکنم یا کاری غیراخلاقی بکنم. وقتی ویندوز کار می کردم، همیشه مشغول شکستن قانون و اخلاق بودم و استدلالم این بود که «چاره ای نیست». حالا می بینم که اشتباه می کردم و همیشه برام سواله که چطور بیشترین استفاده کنندگان نرم افزارهای آزاد «آزاد اندیش»ها هستند و نه مذهبی ها (:

۵- تنظیماتم رو بدون دردسر به همه جا منتقل کنم. شناسه ایمیل؟ تنظیمات چت؟ تنظیماتم در فلان بازی؟ تنظیمات صفحه کلید؟ عکس پشت زمینه؟ ایمیلهایی که گرفته‌ام؟ قرار ملاقات‌ها؟ اندازه پنجره‌های گیمپ؟ همه و همه در یک دایرکتوری هستند:‌دایرکتوری خانه. پشت هر لینوکس دیگه که بشینم و این فایل ها رو توش کپی کنم، تمام تنظیمات ریز و درشتم و تمام فایلهام به اون منتقل می شن. توی ویندوز منتقل کردن تنظیمات تمام برنامه‌ها از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه وحشتناک بود چه برسه از یک ویندوز به یک ویندوز دیگه!

۶- می تونم اینترنت اکسپلورر ۵،‌ ۵.۵، ۶ و ۷ رو کنار همدیگه اجرا کنم‌ و باحالیش اینه که خود ویندوزی ها نمی تونن اینکار رو بکنن (:‌ در عین حال اجرای IE در لینوکس نگرانی ندارد چون بد افزارها حتی در صورت عبور از IE نمی توانند لینوکس را «خراب» کنند.

۷- می‌توانم هر چیزی که در کامپیوترم اتفاق می افتد را بفهمم. این برای من خیلی خیلی مهم است. کامپیوتر یک بار درست بوت نشد؟ dmesg را می زنم و اشکال را می بینم. یک نفر می گوید که نمی تواند به سیستم اف.تی.پی. کند؟ ftplog رو می بینم و … هر اشکال دیگری هم که پیش بیاید قابل پیگیری است و احتمالا قبلا یک نفر جایی آن را حل کرده. راستی!‌ در ویندوز هم ممکن است شما باگ ریپورت پر کنید و بفرستید اما نکته این است که باید منتظر بمانید که آیا مایکروسافت تصمیم به اصلاح آن بگیرد یا نه و در عین حال شما دارید از وقت خودتان برای کمک مالی به یک شرکت چند میلیارد دلاری هزینه می کنید که چندان دلچسب نیست. در مقابل در لینوکس هر حرکت کوچک شما کمک داوطلبانه به میلیون ها کاربر در سطح جهان است؛ افرادی مثل خود شما.

۸- می‌توانم هر جزئی از میزکارم را تنظیم کنم.‌ در ویندوز من فقط همان چیز واحدی را داشتم که مایکروسافت به من داده بود. البته چند برنامه پر از باگ و دردسر دیگر هم برای میز کار بود ولی عملا من منحصر بودم به میزکار پیش فرض مایکروسافت. حداکثر می توانستم چند تم را تغییر دهم. در لینوکس می توانم مدیر پنجره‌ام را تغییر دهم، تم را تغییر دهم، GTK را تغییر دهم، آیکون ها را عوض کنم، محیط را سه بعدی کنم یا جلوه‌های ویژه ای مثل Compiz را تنظیم کنم، مرورگر پیش فرض فایل را تغییر دهم، پنل ها را اضافه و کم کنم و روی دسکتاپ برنامه‌های مختلف بگذارم.

۹- از رقابت بین پروژه‌ها متنفع شوم. در دنیای آزاد، رقابت باعث پیشرفت است. برای ویندوز غیرقابل تصور است که دو درایور مختلف برای یک دستگاه وجود داشته باشد اما در لینوکس این موضوع بسیار طبیعی است. در سطح بالاتر هم مثلا میزکارهای مختلف در تلاش برای پیشرفت هستند و هر کدام سعی می کند دائما خصوصیت های جدید را بکار بگیرد. نفع همه اینها به من می رسد.

۱۰- هزاران برنامه عالی را اجرا کنم که فقط تحت لینوکس اجرا می شوند. سورپریز شدید؟ این معمولا حرف مخالفان لینوکس است که می گویند سراغ لینوکس نمی آیند چون فلان برنامه فقط روی ویندوز اجرا می شود. جریان برای من هم صادق است. من از PIM میزکار KDE استفاده می کنم، همینطور از آماروک برای پخش موسیقی و wget برای دریافت فایل و کلی برنامه ریز و درشت دیگر که فقط و فقط تحت لینوکس امکان اجرا دارند.

۱۱- جوری کار کنم که انگار همه اینترنت بخشی از کامپیوتر من است.‌ شبکه برای من شفاف است. من می توانم ادیتور برنامه نویسی مورد علاقه ام (Quanta) را باز کنم و از منوی Open یک فایل در فلان وب سرور را باز کنم، تغییر دهم یا ذخیره کنم. در عین حال می توانم کل فایل های یک دایرکتوری را با یک دستور در حد
scp folansite jadi@folasite:/public_html/ به یک سرور اینترنتی کپی کنم.

۱۲- آزادم و حق انتخاب دارم. در لینوکس من آزادم که انتخاب کنم اما در ویندوز از قبل انتخاب هایی شده که من باید از آن ها پیروی کنم. من آزادم که به دیگران کمک کنم و جهان را بهتر کنم اما اگر ویندوز کار می کردم فقط باید یک کاربر صرف باقی می ماندم و در بهترین حالت فقط می توانستم آنقدر یاد بگیرم که به دیگران راهنمایی کنم تا در نهایت یک شرکت غول، غولتر بشود. در عین حال من تنوع دارم. هر لحظه احساس بی حوصلگی کنم، ادیتورم را با یک ادیتور دیگر تعویض می کنم، میزکارم را به یک میزکار آلترناتیو که مثلا می تواند بدون ماوس کار کند تغییر می دهم یا برنامه چت کردنم را عوض می کنم و یک تجربه جدید به روزم اضافه می کنم (: برای نصب این برنامه ها سه چهار کلیک کافی است و هیچ نیازی به رفتن به بازار و خرید برنامه و این حرفها هم ندارم (:

آفلاین amin-asa

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 161
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #22 : 05 اسفند 1392، 08:06 ب‌ظ »
یه پست جالب از جادی در همین مورد:

http://jadi.net/2008/01/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%86-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3%D9%85-%D8%A8%DA%A9%D9%86%D9%85-%D9%88/
ما که عنایت شکن نداریم چه کنیم؟

صحبت در مورد عنایت و عنایت‌ شکن و...در این انجمن ممنوعه!
پیام خصوصی شد.

اقا ما هم عنایت شکن میخوایم. ::)
* زندگی خالی نیست *
* مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست *
* آری تا شقایق هست، زندگی باید کرد *

آفلاین linuxworld

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
  • جنسیت : پسر
  • !opensource for openmind
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #23 : 17 اسفند 1392، 11:30 ب‌ظ »
بابا این ویندوز نمی تونه درست و حسابی نرم افزار مایکروسافت و خودشو نصب کنه چه  برسه به اینکه بتونی باهاش کار کنی  =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
مثلا همین دیروز  من نتونستم یک نرم افزار طراحی وبmicrosoft expression web design رو روی ویندوز 8 نصب کنم!!!!هزار تا چیز برای نصبش می خواد  >:( >:( >:( >:( >:( >:( مثلا : microsoft .netframework3 یا visual c++ Redistributs یا Run Runtime  و هزار تا کوفت و زهرمار می خواد تا بتونی محصولات مایکروسافت خودش رو تو ویندوز اجرا کنی  =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~
شما ها کجا تو اوبونتو اینجور چیزا رو دیدی که برای نصب یک نرم افزار چندید نرم افزار باید تو اوبونتو نصب کنی تا نرم افزار اصلیت نصب بشن اینارو تو کجای اوبونتو یا لینوکس دیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردم به جبران آزادي فكر كه به ندرت از آن بهره مي برند، خواستار آزادي بيان هستند.
(سورن كيركه گارد)

آفلاین Geek

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1116
  • جنسیت : پسر
  • The answer to life the universe and everything: 42
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #24 : 18 اسفند 1392، 12:19 ب‌ظ »
بابا این ویندوز نمی تونه درست و حسابی نرم افزار مایکروسافت و خودشو نصب کنه چه  برسه به اینکه بتونی باهاش کار کنی  =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
مثلا همین دیروز  من نتونستم یک نرم افزار طراحی وبmicrosoft expression web design رو روی ویندوز 8 نصب کنم!!!!هزار تا چیز برای نصبش می خواد  >:( >:( >:( >:( >:( >:( مثلا : microsoft .netframework3 یا visual c++ Redistributs یا Run Runtime  و هزار تا کوفت و زهرمار می خواد تا بتونی محصولات مایکروسافت خودش رو تو ویندوز اجرا کنی  =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~
شما ها کجا تو اوبونتو اینجور چیزا رو دیدی که برای نصب یک نرم افزار چندید نرم افزار باید تو اوبونتو نصب کنی تا نرم افزار اصلیت نصب بشن اینارو تو کجای اوبونتو یا لینوکس دیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویندوز و لینوکس نداره که!
معلومه که تا به حال برنامه کامپایل نکردی!
به هر حال ممکنه هر برنامه ای به کتابخونه یا فریم ورک خاصی وابسته باشه که حتما باید نصبش کرد.

آفلاین Y

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 195
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #25 : 18 اسفند 1392، 08:34 ب‌ظ »
بابا این ویندوز نمی تونه درست و حسابی نرم افزار مایکروسافت و خودشو نصب کنه چه  برسه به اینکه بتونی باهاش کار کنی  =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
مثلا همین دیروز  من نتونستم یک نرم افزار طراحی وبmicrosoft expression web design رو روی ویندوز 8 نصب کنم!!!!هزار تا چیز برای نصبش می خواد  >:( >:( >:( >:( >:( >:( مثلا : microsoft .netframework3 یا visual c++ Redistributs یا Run Runtime  و هزار تا کوفت و زهرمار می خواد تا بتونی محصولات مایکروسافت خودش رو تو ویندوز اجرا کنی  =P~ =P~ =P~ =P~ =P~ =P~
شما ها کجا تو اوبونتو اینجور چیزا رو دیدی که برای نصب یک نرم افزار چندید نرم افزار باید تو اوبونتو نصب کنی تا نرم افزار اصلیت نصب بشن اینارو تو کجای اوبونتو یا لینوکس دیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته نرم افزار های ویندوز کند میکنن سیستمو. اگه الان این تعداد نرم افزار لینوکسی رو رو ویندوز داشتم هر روز باید هزار بار به سیستم فحش میدادم و سرمو به دیوار میکوبیدم!!!

اما احتمالا چون برنامه نویسی بوده ملزومات میخواسته. ملزومات خواستن چیز عجیبی نیست. مثلا اکلیپس برای اندروید SDK و JDK و ADT میخواد. چه رو لینوکس، چه ویندوز، چه مک فرقی نمیکنه. ;)

آفلاین linuxesabz

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 74
  • جنسیت : پسر
  • عاشق کوهنوردی و جودو --------> متخصص و مدرس لینوکس
    • لینوکس سبز
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #26 : 19 اسفند 1392، 08:37 ق‌ظ »
dependency تو لینوکس آدمو بیچاره میکنه تو این مورد خدا پدر مایکی رو بیامرزه :)
لینوکس هم همین جوره تعداد برنامه هاش از یه حدی بیشتر بشه سیستم رو به کندی میزاره لینوکس یا ویندوز نداره یکی کمتر یکی بیشتر ثالثا شما office روبا libre قایسه کن چه حجمی چه کیفیتی :) وقتی خوده office ماکروسافت به اندازه خود لینوکس حجم داره دیگه حرف نمی مونه office و نصب کنی انگار یه سیستم عامل نصب کردی :D
اکانت قبلیم sallea به دلایلی حذف شد.
مدرس و عاشق لینوکس

آفلاین ح.م

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • جنسیت : پسر
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #27 : 24 اسفند 1392، 04:35 ب‌ظ »
تا حالا شده بعد از نصب ویندوز نسخه جدیدتر بخواهید نسخه قدیمی تر هم نصب کنید ! آیا همچین چیزی امکان داره تو ویندوز من با هزار جور برنامه کار کردم مثل easy BCD و از خیر برگشتن ویندوز قبلیم گذشتم اما توی لینوکس شما می تونید نه تنها نسخه های قبل رو نصب کنید می تونید سیستم عامل های دیگه مثل مک و ویندوز رو هم نصب کنید اونم بعد از نصب لینوکس و بعد برید و منوی بوت رو تعمیر کنید من که خیلی با این ویژگی حال کردم.
تا حالا شده قبل از نصب یه ویندوز بتونید ویژگی هاش رو چک کنید ببیند اصلا به کارتون می یاد یا نه ! شده با یک کول دیسک زنده از درایوهاتون فایل پشتیبان تهیه کنید و رایتش کنید توی DVD ! یا کپی کنید اونجایی که می خواید اونم به طور کاملا رایگان ! شده بوت ویندوزتون خراب شده باشه و شما فقط بخواید یه فایل منتقل کنید و به غلط کردن بیافتید !
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1392، 04:40 ب‌ظ توسط H.m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین mrmrn

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • جنسیت : پسر
  • آقا مرتضی
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #28 : 24 اسفند 1392، 05:29 ب‌ظ »
من یه نتبوک ضعیف دارم.یه نرم افزار تحت ویندوز هم دارم که تو خود ویندوز نمیتونه فایلهای حجیم رو لود کنه ولی باواین نصبش کردم داره مثه چی کار میکنه :D
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین jackshepherd

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
  • جنسیت : پسر
پاسخ : کار هایی که در ویندوزنمیتوان کرد!
« پاسخ #29 : 24 اسفند 1392، 06:54 ب‌ظ »
نقل‌قول
ویندوز و لینوکس نداره که!
معلومه که تا به حال برنامه کامپایل نکردی!
به هر حال ممکنه هر برنامه ای به کتابخونه یا فریم ورک خاصی وابسته باشه که حتما باید نصبش کرد.
اره دوست عزیز هر برنامه کتابخونه و فریم ورک خاص خودشو داره ولی این قضیه تو لینوکس متفاوت تر از ویندوزه.چون تو ویندوز برنامه ها از قبل کامپایل شده و شما اونو نصب میکنید هر برنامه کتابخونه های خاص خودشو نصب میکنه.در واقع هر برنامه کتابخونه و فونت و... خودشه نصب مبکنه که شاید تکراری باشه و این باعث کند شدن سیستم و قارچی رشد کردن ویندوز میشه(هر بار که شما سیستم رو تو ویندوز ریست میکنه حجم درایور ویندوز بیشتر میشه)
ولی تو لینوکس شما برنامه رو کامپایل میکنید هر قسمت از برنامه رو که دوست داشته باشین میتونید نصب کنید و اینکه لینوکس از کتابخانه های ازاد بهره میبره و این یعنی حجم برنامه,میزان حجم برنامه بعد نصب و کندی سیستم عملا خیلی خیلی کم میشه.مثلا یه برنامه چند کیلوبایتی این طوری نوشته شده که برای اجرا به خط های فلان کتابخونه لینوکس مراجعه کن.

نقل‌قول
لینوکس هم همین جوره تعداد برنامه هاش از یه حدی بیشتر بشه سیستم رو به کندی میزاره
تو لینوکس شما هر چه قدر دوست داری برنامه نصب کن سیستم به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی سنگین نمیشه(هم تجربه شخصی خودم دوستان و هم اینکه جایی من نه دیدم و نه خوندم که لینوکس با گذر زمان سنگین بشه اصلاحا به روغن سوزی بیفته)شاید بگین که این تجربه های بد مربوط به کرک کردن ویندوز باشه,ولی چند تا از دوستام که ویندوز قانونی ماکروسافت(با خرید لایسنس قانونی)هم همین مشکلات رو دارند

من خودم عاشق ترمینالم و هجان انگیز ترین کاری که باهاش انجام دادم فیلم دیدنه.
به طور کل به قول دوستم "با لینوکس میشه ابر انسان طراحی کرد"و من یا تمام وجودم به این حرف ایمان دارم.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها