شما اوبونتو رو مجازی نصب کردید پس با چند فایل معمولی روی هارد دیسک سرو کار دارید و کاری با ویندوز شما نداره.اگه خواستید پاکش کنید میتونید تو VMWare روی ماشین مجازی راست کلیک کنید و Remove رو انتخاب کنید و بعدش Delete From Disk رو انتخاب کنید تا ماشین مجازی کامل پاک شه
در مراحل نصب باید اون زمانی که چند گزینه نشونتون میده something else رو انتخاب کنید.
مورد دیگه این که بهتره موقع ایجاد ماشین مجازی در VMWare گزینه I will install operating system later رو انتخاب کنید و بعد فایل ایزو یا دیسک رو برای نصب در تنظیمات ماشین مجازی آماده کنید
خیلی ممنون ، یعنی من مراحل نصب را اشتباه رفتم یا درکل در زمانی که به صورت مجازی استفاده می کنیم در درایو c ما او بونتو را داریم؟ الان پاکش کنم دوباره نصب کنم یا نه؟
ببخشید که خیلی سوال می کنم
اگه اون گزینه ها رو ندیدید مربوط به اون تنظیمات اولیه هست که VMWare داره و یه سربی چیز ها رو پیشفرض Skip میکنه.برای همون گفتم اون گزینه رو موقع ایجاد ماشین مجازی انتخاب کنید و فکر نمیکنم شما اشتباه کرده باشید.
میتونید برای راحتی کار از ویرچوال باکس برای مجازی سازی استفاده کنید که به طور پیش فرض تمام مراحل نصب رو نشون میده و برای مجازی سازی خصوصا مجازی سازی توزیع های گنو/لینوکس پیشنهاد میشه
شما میتونید ماشین جازی رو پاک کنید و از نو اون جور که گفتم ایجادش کنید یا در حالی که ماشین مجازی خاموش هست در منوی vm در قسمت power گزینه power on baios رو انتخاب کنید تا ماشین مجازی وارد بایوس مجازی خودش بشه.
بعد اونجا مثل کامپیوتر واقعی DVD-Rom رو در 1st boot قرار بیدید و ذخیره کنید و ماشین مجازی رو ری استارت کنید تا دوباره از دیسک بخونه و برید واسه نصب اوبونتو ولی باید بعد از نصب برید تو بایوس مجازی و بوت اول رو برگردونید رو هارد مجازی