انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب اوبونتو 13.04بر روی لپ تاپ 64 بیتی توسط VMWare ( حل شد)  (دفعات بازدید: 4801 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین skiboy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
سلام خدمت دوستان گرامی من در نصب اوبونتو به مشکلی برخوردم امیدورام من را راهنمایی کنید هنگامی که اوبونتو را روی VMWare اجرا می کنم پیغام خطای روبه رو را می گیرم
باید نسخه 32 بیتی نصب کنم؟ لپ تاپ من LENOVO است ؟ این ورژن اوبونتو خوبه یا ورژن دیگر را توصیه می کنید؟
باتشکر
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1392، 03:14 ب‌ظ توسط skiboy »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
شما باید بری تو بایوس و اگه CPU اینتل داری VT یا Virtualization Technology و اگه AMD هست AMD-V یا  AMD Virtualization رو فعال کنی :)

آفلاین skiboy

• Newbie
  • *
شما باید بری تو بایوس و اگه CPU اینتل داری VT یا Virtualization Technology و اگه AMD هست AMD-V یا  AMD Virtualization رو فعال کنی :)
خیلی ممنون  Virtualization Technology را فعال کردم اوبونتو load شد. سوال دیگه ای دارم که شاید جایش اینجا نباشد ولی برای قدم بعدی در این سیستم عامل باید چی کار کنم ممنون می شم لینک های مرتبط یا مطالب آموزشی  معرفی نمایید \\:D/

آفلاین skiboy

• Newbie
  • *
یک مشکل دیگه که بهش برخورد کردم اینه که من اوبونتو را روی VMWare  نصب کردم  داخل آموزش های نصب مراحلی بود که پارتیشن باید می  ساختیم مثل SWAP ولی  من هنگام نصب به این مراحل بر نخوردم ،الان اوبونتو من داخل درایو C و یندوز و در داخل VMWare  است باید چی کار کنم؟
« آخرین ویرایش: 10 اسفند 1392، 11:56 ب‌ظ توسط skiboy »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
شما اوبونتو رو مجازی نصب کردید پس با چند فایل معمولی روی هارد دیسک سرو کار دارید و کاری با ویندوز شما نداره.اگه خواستید پاکش کنید میتونید تو VMWare روی ماشین مجازی راست کلیک کنید و Remove رو انتخاب کنید و بعدش Delete From Disk رو انتخاب کنید تا ماشین مجازی کامل پاک شه ;)

در مراحل نصب باید اون زمانی که چند گزینه نشونتون میده something else رو انتخاب کنید.

مورد دیگه این که بهتره موقع ایجاد ماشین مجازی در VMWare گزینه I will install operating system later رو انتخاب کنید و بعد فایل ایزو یا دیسک رو برای نصب در تنظیمات ماشین مجازی آماده کنید :)
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1392، 12:10 ق‌ظ توسط Ghost Shadow »

آفلاین skiboy

• Newbie
  • *
شما اوبونتو رو مجازی نصب کردید پس با چند فایل معمولی روی هارد دیسک سرو کار دارید و کاری با ویندوز شما نداره.اگه خواستید پاکش کنید میتونید تو VMWare روی ماشین مجازی راست کلیک کنید و Remove رو انتخاب کنید و بعدش Delete From Disk رو انتخاب کنید تا ماشین مجازی کامل پاک شه ;)

در مراحل نصب باید اون زمانی که چند گزینه نشونتون میده something else رو انتخاب کنید.

مورد دیگه این که بهتره موقع ایجاد ماشین مجازی در VMWare گزینه I will install operating system later رو انتخاب کنید و بعد فایل ایزو یا دیسک رو برای نصب در تنظیمات ماشین مجازی آماده کنید :)
خیلی ممنون ، یعنی  من مراحل نصب را اشتباه رفتم یا درکل در زمانی که به صورت مجازی استفاده می کنیم در درایو c  ما او بونتو را داریم؟ الان پاکش کنم دوباره نصب کنم یا نه؟
 ببخشید که خیلی سوال می کنم
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1392، 12:23 ق‌ظ توسط skiboy »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *

خیلی ممنون ، یعنی  من مراحل نصب را اشتباه رفتم یا درکل در زمانی که به صورت مجازی استفاده می کنیم در درایو c  ما او بونتو را داریم؟ الان پاکش کنم دوباره نصب کنم یا نه؟
 ببخشید که خیلی سوال می کنم

اگه اون گزینه ها رو ندیدید مربوط به اون تنظیمات اولیه هست که VMWare داره و یه سربی چیز ها رو پیشفرض Skip میکنه.برای همون گفتم اون گزینه رو موقع ایجاد ماشین مجازی انتخاب کنید و فکر نمیکنم شما اشتباه کرده باشید.

میتونید برای راحتی کار از ویرچوال باکس برای مجازی سازی استفاده کنید که به طور پیش فرض تمام مراحل نصب رو نشون میده و برای مجازی سازی خصوصا مجازی سازی توزیع های گنو/لینوکس پیشنهاد میشه :)

شما میتونید ماشین جازی رو پاک کنید و از نو اون جور که گفتم ایجادش کنید یا در حالی که ماشین مجازی خاموش هست در منوی vm در قسمت power گزینه power on baios رو انتخاب کنید تا ماشین مجازی وارد بایوس مجازی خودش بشه.

بعد اونجا مثل کامپیوتر واقعی DVD-Rom رو در 1st boot‌ قرار بیدید و ذخیره کنید و ماشین مجازی رو ری استارت کنید تا دوباره از دیسک بخونه و برید واسه نصب اوبونتو ولی باید بعد از نصب برید تو بایوس مجازی و بوت اول رو برگردونید رو هارد مجازی ;)
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1392، 12:38 ق‌ظ توسط Ghost Shadow »

آفلاین skiboy

• Newbie
  • *
ممنون که به خوبی مرا راهنمایی می کنید،
virtual machine قبلی را همان طور که گفته بودید پاک کردم و در هنگام نصب  I will install operating system later را زدم بعد از روشن کردن صفحه زیر می آید
فکر کنم همان طور که شما گفتید باید 1stboot را روی CD-ROM تنظیم کنم تا بتونم اوبونتو را نصب کنم درسته؟
در صفحه بایوس من گزینه ای برای تغییر مراحل بوت نمی بینم لطفا راهنمایی بفرمایید(فکر کنم در سر برگ Advanced باید باشه ولی پیداش نمی کنم :( )

« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1392، 01:35 ب‌ظ توسط skiboy »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
بنده دو انتخاب موجود رو براتون گفتم که هر دو رو باهم ادغام کردید :D

اگه ماشین مجازی رو پاک کردید دیگه نیازی به رفتن در بایوس نبود چون ماشین مجازی جدیدی ایجاد کردید که به طور پیش فرض در مرحله اول خودش CD-Rom رو در 1st boot قرار داده.

در سربرگ بوت اون تنظیمات وجود داره که همون طور که گفتم دیگه نیازی نیست.

فقط برید به تنظیمات ماشین مجازی و فایل ایزو رو به درایو نوری مجازی بشناسونید یا مسیر درایو نوری مورد نظر رو اگه با دیسک حقیقی میخواین نصب کنید بهش بدید و نصب رو آغاز کنید :)

آفلاین skiboy

• Newbie
  • *
بنده دو انتخاب موجود رو براتون گفتم که هر دو رو باهم ادغام کردید :D

اگه ماشین مجازی رو پاک کردید دیگه نیازی به رفتن در بایوس نبود چون ماشین مجازی جدیدی ایجاد کردید که به طور پیش فرض در مرحله اول خودش CD-Rom رو در 1st boot قرار داده.

در سربرگ بوت اون تنظیمات وجود داره که همون طور که گفتم دیگه نیازی نیست.

فقط برید به تنظیمات ماشین مجازی و فایل ایزو رو به درایو نوری مجازی بشناسونید یا مسیر درایو نوری مورد نظر رو اگه با دیسک حقیقی میخواین نصب کنید بهش بدید و نصب رو آغاز کنید :)
بله من اشتباه کردم در تب boot  بود (اشتباهای که من می کردم این بود که حواسم نبود به DVD-Rom مجازی باید فایل iso را می دادم من به اشتباه به درایو ویندوزم mount می کردم)
یک سوال دیگر هم برام ایجاد شده من قصد داشتم که ابونتو را در یک درایو دیگرم نصب کنم ولی الان در داخل VMWare که در درایو C ویندوزم قرار داره نصب شده، برای اینکه در یک درایو دیگر اوبونتو را داشته باشم در حالتی که از VMWare استفاده می کنم باید چه کار کنم؟ آیا چنین چیزی می شود یا اینکه باید به صورت مستقیم اوبونتو را نصب کنم؟
باز هم ممنونم از دوستان  مخصوصاGhost Shadow عزیز
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1392، 01:31 ب‌ظ توسط skiboy »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
خواهش میکنم دوست عزیز.

اونجایی که ماشین مجازی رو ایجاد میکنید در قسمتی که میخواهید نامی برای ماشین مجازی خودتون انتخاب کنید یه قسمت پایین اون هست به اسم Location که مسیر ایجاد ماشین مجازی رو میتونید تغییر بدید.

همچنین میتونید به طور دائم محل پیشفرض ایجاد ماشین مجازی رو از این راه تغییر بدید:

اول کلید های Ctrl+P رو فشار بدید و بعد در پنجره ای که باز میشه در سربرگ اول یعنی Workspace اول پنجره میتونید مسیر رو تغییر بدید. ;)

آفلاین skiboy

• Newbie
  • *
باز هم ممنون ، یعنی الان که نصب هم کردم location را عوض کنم VMWare و اوبونتو به درایو جدیدی که می خواهم منتقل می شوند؟ یا قبل نصب ابونتو باید این کار را می کردم؟ برای پاک کردن ویندوز هم فقط virtual machine ایجاد شده را Remove کنیم کافیه؟

این انجمن دکمه تشکر نداره؟ من هرچی می گردم پیدا نمی کنم، الان من چطور تشکر کنم آخــــــــــــــه ;)

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
باز هم ممنون ، یعنی الان که نصب هم کردم location را عوض کنم VMWare و اوبونتو به درایو جدیدی که می خواهم منتقل می شوند؟ یا قبل نصب ابونتو باید این کار را می کردم؟ برای پاک کردن ویندوز هم فقط virtual machine ایجاد شده را Remove کنیم کافیه؟

این انجمن دکمه تشکر نداره؟ من هرچی می گردم پیدا نمی کنم، الان من چطور تشکر کنم آخــــــــــــــه ;)

موقع ایجاد ماشین مجازی باید مسیرش رو بهش میدادید ولی طوری نیست.

اول ماشین مجازی رو از لیست کتابخانه پاکش کنید( Remove from Library ).

بعد به مسیر ذخیره شده برید و فولدر کلی مربوط به اون ماشین مجازی رو ببرید به مسیر مورد نظرتون( Cut ش کنید )

حالا دوباره ماشین مجازی رو از منوی file و گزینه open اضافش کنید :)

موقع پاک کردن ویندوز هم ماشین مجازی کاری به کارتون نداره.میتونید بزارید تو یه پارتیشن دیگه بمونه و هر جای دیگه هر وقت خواستید ازش استفاده کنید.مثل یه سری فایل هست :D
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1392، 02:28 ب‌ظ توسط Ghost Shadow »

آفلاین skiboy

• Newbie
  • *

موقع ایجاد ماشین مجازی باید مسیرش رو بهش میدادید ولی طوری نیست.

اول ماشین مجازی رو از لیست کتابخانه پاکش کنید( Remove from Library ).

بعد به مسیر ذخیره شده برید و فولدر کلی مربوط به اون ماشین مجازی رو ببرید به مسیر مورد نظرتون( Cut ش کنید )

حالا دوباره ماشین مجازی رو از منوی file و گزینه open اضافش کنید :)

موقع پاک کردن ویندوز هم ماشین مجازی کاری به کارتون نداره.میتونید بزارید تو یه پارتیشن دیگه بمونه و هر جای دیگه هر وقت خواستید ازش استفاده کنید.مثل یه سری فایل هست :D
متشکر
پس اون پارتیشن هایی که هنگام نصب اوبونتو ساختیم با جابجایی به درایو دیگر چه می شوند؟ منظورم پارتیشن اصلی و SWP  هستند اینها مگه با ساختار ابونتو فرمت نشده اند؟ الان اینها کجا هستند؟

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
وقتی ماشین مجازی ایجاد میکنیم همه چیز مجازی هست و منابع سیستم برای ماشین مجازی به اشتراک گذاشته میشه.برای همین هر کاری میکنیم و یا چیزی خراب بشه فقط ماشین مجازی تاثیرش رو میبینه. ;)

اون پارتیشن ها هم روی یه هارد مجازی که مجموع چنیدین فایل هست ساخته شده اند.

« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1392، 02:59 ب‌ظ توسط Ghost Shadow »