انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ترجمه های من  (دفعات بازدید: 8857 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • Tarjomeebook
این کتاب TLCL تا صفحه ۵۰(فصل ۴) خوندم تا الان خیلی عالیه. واقعاْ خیلی آسون و کاربردی یاد داده. من که دارم لذت میبرم. به کار خوبت ادامه بده مطمئنم خیلیا لازمشون میشه

چشم انشاالله قصد دارم این کتاب رو کامل ترجمه کنم .  :)
I love learning languages, i'm currently learning Esperanto, i love Python programming language and of course linux

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
سلام دوست عزیز!
خیلی ممنون! حیف که دکمه ی تشکر نیست! به کارتون ادامه بدید و موفق باشید!

خواهش میکنم قابلی نداره . وظیفمونه  ;)
I love learning languages, i'm currently learning Esperanto, i love Python programming language and of course linux

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
سلام دوستان فصل دوم کتاب شل رو در پست اول دانلود کنید . ببخشید فکنم ایندفه یکم ترجمش بد شد  :P

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
سلام دوستان کتاب کوچک معرفی ویرایشگر متن باز Lime Text به پست اول اضافه شد . \\:D/

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
سلام کتاب کوچک جدید برنامه My Weather Indicator در پست اول اضافه شد.

دوستان مقاله ها رو در پست اول با خط کشی جدا کردم راحت تر باشید.

از دوستانی که مایل به همکاری دارن و میتونن ترجمه کنن میتونن منو توی این راه کمک کنم خوشحال میشم (پ.خ بدید)  ;)

موفق و سربلند باشید.

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
پاسخ : ترجمه های من
« پاسخ #35 : 02 شهریور 1393، 09:16 ب‌ظ »
دوست خوبم با نام کاربری کیسه ل فصل سوم کتاب بش رو ترجمه کردن. و واقعا هم با طراحی عالیشون گل کاشتن. از همین جا ازشون ممنون و متشکرم.  :)

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
« پاسخ #36 : 07 بهمن 1393، 05:16 ب‌ظ »
سلام ببخشید که تاپیک قدیمی رو میارم بالا ولی این تاپیک برام ارزش داره و مخصوصا میخوام مطالبم یکجا جمع باشند پس ....

کتاب جدید جنگو به پست اول اظافه شد، از سایتم هم میتونید بگیریدش.  :)

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
« پاسخ #37 : 09 بهمن 1393، 10:37 ب‌ظ »
سلام دوستان، دوکتاب جدید درباره پایگاه داده در پایتون نوشتم امیدوارم لذت ببرید. من راستش  میخواستم این دو کتاب رو به مبلغ خیلی ناچیزی (مثلا ۵۰۰ تومن) بگذارم برای فروش هر کاری کردم موفق نشدم برای سایتم درگاه پرداخت فعال کنم بلد نیستم  :(

حالا سوالم اینه اگه جواب بدین ممنون میشم. دوستان آیا موافق هستن بعضی از کتاب هایی که ارزشش رو داشته باشه به مبلغ خیلی کمی به فروش بگذارم توی سایتم یا نه ؟ (البته میدونم همه رایگان دوست دارن  :D)

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #38 : 09 بهمن 1393، 10:51 ب‌ظ »

سلام و خسته نباشی

من در این چند وقت اخیر اینقدر درگیر بودم که وقت هیچ کاری رو نداشتم ولی :

مطمئنا زحمت شما و امثال شما قابل تقدیره و نباید بی‌ اجر بمونه و مبلغی حتی کم , حق شماست ولی حواست باشه که مبلغ رو خیلی درست و دقیق انتخاب کنی . درثانی محتوای مطالب رو اونقدر قوی بگیر که کسی بعدها ناراحت نشه که : الکی پول دادم و ارزش نداشت و سرم کلاه رفت وووو .
من خودم مطالب شمارو تاحالا نتونستم بخونم و استفاده کنم ولی دوست ندارم که یه نویسندهٔ نوپا و جوون در اول راه ناامید بشه و از تولید دست بکشه ماها به شماها احتیاج داریم نه فقط ماها بلکه همهٔ ماها ;D

امیدوارم موفق باشی ;)
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
« پاسخ #39 : 09 بهمن 1393، 10:54 ب‌ظ »

سلام و خسته نباشی

من در این چند وقت اخیر اینقدر درگیر بودم که وقت هیچ کاری رو نداشتم ولی :

مطمئنا زحمت شما و امثال شما قابل تقدیره و نباید بی‌ اجر بمونه و مبلغی حتی کم , حق شماست ولی حواست باشه که مبلغ رو خیلی درست و دقیق انتخاب کنی . درثانی محتوای مطالب رو اونقدر قوی بگیر که کسی بعدها ناراحت نشه که : الکی پول دادم و ارزش نداشت و سرم کلاه رفت وووو .
من خودم مطالب شمارو تاحالا نتونستم بخونم و استفاده کنم ولی دوست ندارم که یه نویسندهٔ نوپا و جوون در اول راه ناامید بشه و از تولید دست بکشه ماها به شماها احتیاج داریم نه فقط ماها بلکه همهٔ ماها ;D

امیدوارم موفق باشی ;)

خیلی ممنون از لطفت، ما به حمایت شما نیاز داریم نه شما به ما  :D

آره قیمت رو خیلی کم میخوام در نظر بگیرم برای مطالبم مثلا الان شما میتونی پایگاه داده پایتون که همین چند دقیقه پیش گذاشتم رو ببینی. برای اون دو کتاب فقط ۵۰۰ تومن میخواستم بگذارم که فکنم قرون نباشه و ارزشش رو داشته باشه. در ضمن من مطالب پایگاه داده کلا کم دیدم به فارسی پس فکنم مفید باشه انشاالله  :)

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
« پاسخ #40 : 05 فروردین 1394، 06:19 ب‌ظ »
کتاب جدید زمان بندی توابع پایتون در پست اول اضافه شد. برای حمایتی کوچک از سایتم کتاب رو دانلود کنید. تشکر  :)

آفلاین mehrzadmo

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77
« پاسخ #41 : 06 فروردین 1394، 04:28 ب‌ظ »
من فایل ها رو دانلود کردم اما برای اکسترکتش پسورد میخواد . آدرس وبلاگ رو هم تست کردم اما جواب نداد . میشه پسورد رو لطف کنی .

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
« پاسخ #42 : 06 فروردین 1394، 04:31 ب‌ظ »
کدوم رو شما دانلود کردی؟ این جدیده که دیروز درباره زمان بندی پایتون گذاشتم رمز نداره!

بقیه رمزشون اینه : tarjomeebook.ir

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
« پاسخ #43 : 08 فروردین 1394، 07:25 ب‌ظ »
کتاب جدید آموزش نصب جنگو به پست اول اضافه شد  :)

آفلاین deadmarshal

• Full Member
  • *
    • Tarjomeebook
« پاسخ #44 : 22 فروردین 1394، 11:21 ب‌ظ »
کتاب جدید پیدا کردن فایل های تکراری در مسیری خاص با پایتون به پست اول اضافه شد (ایندفه برای خرید :-|)

این کتاب کوچک و به صورت تقریبا آزمایشی ارائه شده و اگر استقبال خوب باشه، کتاب های کامل انشاالله در راه هستن. با تشکر.