فکر نکنم به اندازه من تستش کرده باشید . این آماری که دادین صحیح نیست
آمار چی صحیح نیست ؟ یعنی تمام نرم افزارهای ویندوز به صورت ۱۰۰ ٪ در wine قابل اجرا هستند ؟ پس چرا خود سایت wine اینو ادعا نمیکنه .
مثلا میخوام yahoo messenger رو اجرا کنم وبا دوستی ویس چت کنم چه باید بکنم
بنده عرض کردم بعضی از برنامهها آماری ندادم
به هر حال هر نرم افزاری امکانات خود سیستم رو طلب می کنه . شما به هیچ عنوان نمی تونین بسته نرم افزارهای لینوکس رو تو ویندوز اجرا کنید . بسته های ویندوز درسته اجرایی هستن و کدی که تولید می کنن به صرف درخواست امکانات سیستم عامل اجرا میشن ولی بسته های بزرگی از این موارد همچون بازی های سنگین رو تو ویندوز به سختی می تونستم اجرا کنم مثلا بازی هالف لایف تو لینوکس با وینه اون بازی رو تموم کردم .
بنده هم نخواستم بسته نرم افزارهای لینوکس رو توی ویندوز اجرا کنم ، بابت اون بازی هم که مثال زدید مشکل از ویندوز شما بوده نه قدرت wine شما اگر ویندوزتون رو مینمایز میکردید اون بازی رو توی xp خیلی رونتر از واینه میتونستید انجام بدین
نتایج تحقیقات رو با این جمله که ویستا رو با وی باکس به راحتی نصب و تست کردم تموم می کنم . در مورد شبکش باید اطلاعات داشته باشید تا بتونین با هر ابزاری از لینوکس به راحتی کار کنید.
متوجه شدم که سواد و تجربه شما خیلی خیلی بیشتر از منه پیش پای شما لنگ میندازم و سواد بالای شما رو تحسین میکنم
یکی از سیستم ها من هم رمش 256 هستش ولی خوب چون swap زیادی به اون داده بودم نتیجه متوسطی گرفتم .
آفرین بر شما
شما که این قدر پشتکارتون برای ویندوز غیرقانونی و به اصلاح دزدی عالی هستش چرا وقتتون رو برای جامعه اپن سورس کنار نمی ذارید .
من نمی فهمم اینها که می تونن بسته هایی مثل بسته های ویندوز رو می تونن ادیت کنن اون هم برنامه هایی که به اصطلاح بسته هستن و کامپایل شدن چرا نمیان تو فضایی که سراسر آزادی هستش کار کنند .
متاسفانه شما از اول در جریان شروع این تاپیک نبودید اینکه میبینید این تاپیک رو زدم و پیگیری میکنم شروعش از این تاپیک بود
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,8693.msg66416.html#msg66416چون دیدم بعضی از دوستان با سخت افزار قدیمی واقعا مشکل دارند با ویرچوال باکس و wine بعد از اون این پست رو زدم
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,7761.msg67338.html#msg67338و جناب حبیبی فرمودند این کار از لحاظ قانونی هیچ مشکلی نداره و تحقیق کردم و دیدم ایشون کاملا درست میگن حتی توی فروم خود ماکروسافت روی این کار صحبت و تبادل نظر میشه
http://search.microsoft.com/results.aspx?form=MSHOME&mkt=en-US&setlang=en-US&q=nliteسوادم اندک است و تونائیم کم ، شما به بزرگواری خودتون و درخششتون در جهان اپن سرس ببخشید
این تاپیک عجیبا 4 صفحه جلو رفته . یعنی اینقدر محتاج ویندوز هستید ؟ خیلی خیلی متاسفم . واقعا از دیدن آمار این تاپیک برای جامعه اپن سورس افسوس خوردم]این تاپیک عجیبا 4 صفحه جلو رفته . یعنی اینقدر محتاج ویندوز هستید ؟ خیلی خیلی متاسفم . واقعا از دیدن آمار این تاپیک برای جامعه اپن سورس افسوس خوردم
بنده هم بابت اینکه بعضی از دوستان استفاده از کامپیوتر فقط در حد بازی کردن ، موزیک گوش دادن و اینترنت گردیست متاسفم
خیلی از نرم افزارها ویژه برای کارهای تخصصی وجود دارند که در سیستم دیگه قابل اجرا نیستند . شما چرا اینقدر بسته فکر میکنید که عالم و دنیا بخاطر اینکه من و شما لینوکس نصب کردیم باید در خدمت ما باشند .
حتما نیاز وجود داره که پست میخوره و بازدید کننده هست من که به زور کسی رو مجبور نکردم بیان این تاپیک رو ببینن و نظر هم بدن
من هم از شما به این دلیل که تونستین این دوستان رو وادار کنید تو محیط اپن سورس همچین کارایی بکنید سپاسگذارم.]من هم از شما به این دلیل که تونستین این دوستان رو وادار کنید تو محیط اپن سورس همچین کارایی بکنید سپاسگذارم.
تمام این کارها برای رفع نیاز هستش و اینکه کار به بهترین نحو انجام بشه برای اینکه در جریان باشید یه اسکرین شات از بنچمارک سیستمم رو میگذارم
بنده نه نیازی به چند کیلو رم آزاد شده دارم و نه سیستمم متوجه میشه که ۱۰۰ تا سرویس الان داره کار میکنه یا نه این مثالها و شکلکهائی که میزنم توی نوشتههام بابت اینه که با دوستانی که سیستم ضعیف دارن هم پائی کرده باشم .
وقتی فلان دوست درباره کارت nvidia سری ۵ سئوال میکنه توی قطعات خارج از رده میگرم پیدا میکنم و روی یه سیستم دیگم میشینم تست میکنم و جوابشو میدم . یا سیستمی که ۵۱۲ مگ رم داره سیستمیه که الان مدتهاست که از رده خارجش کردم
موفق باشید
پینوشت : حرکت اپن سورس چه بپزیریم چه نپزیریم یه حرکت خیلی کوچیک توی دنیا انفورماتیک هستش که حجم بسیار ناچیزی از کاربرای جامعه رو در بر میگیره ، تا این لحظه اگر توی این فروم یا فرومهای دیگه مطلبی نوشتم نه به خاطر به رخ کشیدن دانش و امکاناتم بوده و نه اینکه بخواهم اعتباری برای خود کسب کنم ، فکر میکنم این به وضوح از یک یک پستهام مشخص بوده .
اگر میخواهیم این حرکت زنده بمونه بایستی یکم بازتر نگاه کنیم ، همه قرار نیست دقیقا مثل من فکر کنند و یا همون کارهائی که من انجام میدند انجام بدن ، با اومدن ویندوز ۷ که در حال حاضر امنترین سیستم عامل جهان شده اگر ما بخواهیم همچون قبل باد غرور تو گلومون باشه و بگیم که من آنم که رستم بود قهرمان به زودی این فروم و فرومهای دیگه خیلی سوت و کور میشن
صدها مدل لینوکس ، چندین میز کار ، جبهه بندیهای ابلهانه ، غرورهای بیجا اینها مشکلات اساسی پیشرفت اپن سورس و لینوکس هستند ، چه در حد کاربور آماتوری مثل من چه در حد برنامه نویسان ارشد پروژههای بزرگ مثل شما