خوب اول بگم که بیشتر به دلیل فایده که به شخص خودم هم میرسه این پیشنهاد رو میدم که برای خیلی ها مفید هست و خیلیا رو هم از بیکاری در میاره
اعضایی که به انجمن مراجعه میکنن اغلب دارای سطوح مختلفی از درک از زبان انگلیسی هستند
بعضی ها کاملا مثل زبان مادریشونه بعضیا تا حدودی میفهمن و بعضیام کلا چیز زیادی بلد نیستن
مثلا به شخصه با اذیت شدن فراوان میتونم بخونم و جواب هم بدم ولی خوب بعضی موارد فنی هست
دوم خوندن یه متن طولانی مثلا 300 صفحه فارسی کجا و انگلیسی کجا ! و بعضیا هم که یا کوچیک هستن یا به هر حال زبانشون قوی نیست نمیتونن از این دریای راهنما ها و مطالب انگلیسی بهره ببرن
البته پیشنهاد من یاد گرفتن زبان هست و خودم هم در برنامه هام دارم تا زبانم بهتر بشه ولی خوب باز این دلیل بر این نمیشه بیخیال این کار بشیم
پیشنهاد من این هست که یک بخش به عنوان "لطفا ترجمه شود" اضافه بشه و دوستان اگر راهنما و مقاله و
مطلب خوب و
به درد بخور مربوط به گنو/لینوکس پیدا کردن بیان و با دادن لینک آدرس یا نام کتاب و ... درخواست ترجمه بدن و کسایی هم که میتونن ترجمه کنن
در ضمن اینجا قرار نیست سرویس ترجمه رایگان باشه برای شما و هر مطلبی بدین و فارسی بگیرین باید به درد همه بخوره و مربوط به گنو لینوکس باشه
نظر سنجی رو جواب بدین تا معلوم بشه که این کار عملی هست یا نه