خب همونطور که قبلا هم گفتم استفاده از توزیع veltOS میتونه چیزی باشه که شما میخوای.
ولت اوس خودش تصمیم گرفته این کار رو بکنه
هر چند توزیع زیبایی هست ولی نظر سنجی هاش به این صورته که کجاش تغیر کنه تمش چی باشه و آیکونش چی باشه نه این که مردم ازش بخوان دانلود منیجر بسازه
در کا یک خط کد هم ارائه نکرده این توزیع برداشتن روی توزیع آرچ میز کار سیستم عامل سول اوس رو نصب کردن با تم و آیکون نامیکس
دقیقا شما میتونی همین کار رو روی آرچ هم بکنی در واقع کاستومایز گرافیکی هست و من خودم تا حالا هزار جور دسکتاپ درست کردم و کار خاصی نداره این چیزا از اینترنت میگردی تم و آیکون دانلود میکنی و نصب میکنی
مسئله نرم افزار این که بگیم چی بنویسن چی ننویسن دقیقا هم فکر نمیکنم خوب پیش بره
یه مثالی بابام میزد که یه روز ملا نصرالدین داشته خونه میساخته یکی میاد میگه پنجرشو اینجوری کن
یکی میگه سقفشو اینجوری کن
یکی میگه درشو اینجوری کن
یکی میگه رنگشو اینجوری
آخر یه خونه زشت میشه که همه وحشت میکنن !
دقیقا آزادی تو گنو به این صورت هست که هزاران تم
هزاران آیکون پک
حدود 40 تا میز کار
کلی نرم افزار
هستن شما برمیداری مثل پازل میچسبونی به هم میشه بهترین خونه ای که خودت میپسندی
تازه همشون کدشون هست و کد ها هم خوانا هستن و میتونی برداری و تفیر بدی و چیزی که خودت میخوای رو بسازی که قبلا نبود بعد همون رو به بقیه هم برگردونی و یه چیزی به جامعه اضاقه کنی
یا این که اگر چیزی نیست و نیاز داری بسازی بعد به بقیه هم بدیش
نه این که بگی چون اینجا جامعه آزاده مردم بیاید جمع شید و فلان چیز رو من لازم دارم بسازید
البته این بین یه عده هستن که همچین کاری میکنن و رو یه نرم افزاری کار میکنن
برخی هاشون هم پشتش شرکت ها هست
مثلا شرکتی مثل گوگل چون از لینوکس استفاده میکنه هم پول میده به توسعه دهنده های اصلیش در نتیجه یه نهادی ایجاد میشه که رو کرنل کار کنن هم این که خودش چیزایی که نیاز داره وارد کرنل میکنه و یا کرنل رو بهتر میکنه
و هزاران شرکت و شخص این کار رو دارن انجام میدن
اکثرا هم اینجوریه که یکی یه چیز نیاز داره میسازه و به بقیه هم میده
حالا مشکل ما اینه که گویا کسی تا حالا دانلود منیجر قدرتمند گرافیکی نیاز نداشته ! و اونایی هم که نیاز داشتن توان این رو ندارن که بسازنش
یک flareget هست که اون زمان که من استفاده میکردم فایل ها رو خراب میکرد اونم اوایل میخواست کد هاشو منتشر کنه بعد پشیمون شد تبدیلش کرد به یک محصول بسته پولی
ولت اوس یه هاست سی پنل داره و حتی یک وی پی اس هم نداره برای خودش فایل هاش رو هم هاست کرده روی گیت هاب و کلا تیم خیلی کوچچیکی دارند و توان همچین کاری رو فکر نمیکنم داشته باشن
از تیم هایی که واقعا قدرت دارن میشه به تیم مینت - اوبونتو - المنتری - گنوم - کی دی ای - اینا اغلب میان محصولات قوی میسازن و ارائه میدن بقیه بیشتر کارشون همون جمع کردن یه توزیع و خوشگل کاری هست
یه سری جمع شدن یه بنیاد هایی تشکیل دادن مردم و شرکت ها میتونن دونیت کنن مثل گنوم - کی دی ای و ...
این ها اعضاشون پول میگیرن و میزکار و کلی نرم افزار دیگه میسازن مردم عادی هم میتونن کمک بکنن
کلا این جی پی ال و اپن سورس یه مشکلاتی داره از نظر اقتصادی ولی خوب بودنش خوبه