انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دانلود منیجر در حد IDM  (دفعات بازدید: 32867 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
پاسخ : دانلود منیجر در حد IDM
« پاسخ #60 : 05 آبان 1394، 10:59 ب‌ظ »
اونی که ما میتونیم ایجاد کنیم کمپین درخواست هست
uservoice یا نظر سنجی از کاربران بر عهده خود صاحب شرکته و خدماته
انگار یکی سر خود پاشه بگه مردم چه چیزی میخواید به فلان فروشگاه که مال ما نیست اضافه بشه !
خود کنونیکال باید تو یوزر ویس بیاد و ما بریم اونجا ازش درخواست بکنیم و بقیه رای بدن که درخواست های مهم رو بهش عمل کنن
خب اخه تو گنو مالکیت معنی نمیده
مالک کاربران هستند پس قوانین قبلی دنیا اینجا کارساز نیست  ::)
حالا اگه وجود نداشتن مالکیت تو گنو باعث مشکل میشه راه حلش چیه؟
چرا همه چیز رو با هم قاطی میکنی عزیز مثلا میخوای کنکور بدی امسال اینجوری قبول نمیشیا خخخ
داداش این که شما مجازی از کد ها استفاده کنی و یا برداری تغیر بدی و ... دلیل نمیشه که شما صاحب نویسنده و سازنده اون کد هم باشی
شما میخوای خودت بری یه نظر سنجی بزاری که آی مردم موافقید یه عده دیگر بیان فلان چیز رو بسازن ؟
مصداق همین که یارو میگفته نذر کردم مادربزرگمو پای پیاده بفرستم کربلا !
امیدوارم متوجه شده باشی
این که یه عده جمع شدن شرکت زدن و یه توزیع دادن بیرون و توزیع تحت مجوز گنو هست دلیل نمیشه که بقیه کارهاشون و خودشون هم متعلق به همه باشن
شما اگر خودت برنامه نویسی میتونی بری بگی مردم میخوام برنامه مفت بسازم براتون چی بیشتر نیاز دارید و مردم نظر بدن ولی دیگه اونجا اعضای شرکت کنونیکال که نمیشه گفت مردم چی دوست دارید اینا براتون بسازن !؟ خود اونا باید از مردم بپرسن اگر بخوان (شرکت اگه بخواد همچین کاری بکنه)
مایکروسافت از کاربراش نظر میگیره و اگر منطقی و قابل اجرای بود اون رو میسازه
خب شما الان گنو/لینوکس رو شرکتی میبینی که
یه شرکتی مثل کانوکینال فقط پیش زمینه رو ایجاد میکنه (دقیقا حرف اقای دانیال بهزادیه)
اما به هر حال
اینکه مایکروسافت این کار رو کرده به بهتر شدن سرویس هاش کمک میکنه
اگر گنو/لینوکس یه چیز مثل این داشته باشه باعث میشه نیاز کاربر ها جلوه دار تر بشه
بالاخره ارتباط بین توسعه دهنده و مصرف کننده باید باهم ارتباط داشته باشن یا نه
حالا که گنو/لینوکس دیگه دولوپر محور نیست رابطه بین کاربر و دولوپر نباید بسته باشه که
اساس سیستم عاملی که شما اسمش رو میذاری گنو/لینوکس (به هر دلیلی) لینوکسه !
و شما با درک درستی از اینکه به چی سیستم‌عامل گفته میشه باید به این درک برسی که اسم سیستم عاملی که راجبش حرف میزنی "لینوکس" میتونه باشه اما "گنو" هرگز!
این انجمن هم بیشتر از اینکه اوبونتویی باشه سنگ استالمن رو به سینه میزنه!

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
« پاسخ #61 : 05 آبان 1394، 11:38 ب‌ظ »
یه توزیعی به اسم VeltOS هست که دقیقا این چیزی که شما میگی رو اجرا میکنه.
جدا از اینکه این قابلیت خوبه یا بد، به نظر من گنو/لینوکس هنوز توی زمینه های دیگه ای جای کار داره و توی اون زمینه ها (یکیش مثلا همین درایورهای سخت افزاری،که چون باهاش همکاری نمیکنن اینقدر سخت جلو میره) نیاز به کار بیشتری هست،این سرویسی که شما میخوای اولویت کمتری داره به نظر من.
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #62 : 06 آبان 1394، 03:37 ق‌ظ »
انگار یکی سر خود پاشه بگه مردم چه چیزی میخواید به فلان فروشگاه که مال ما نیست اضافه بشه !
خود کنونیکال باید تو یوزر ویس بیاد و ما بریم اونجا ازش درخواست بکنیم و بقیه رای بدن که درخواست های مهم رو بهش عمل کنن
چرا همه چیز رو با هم قاطی میکنی عزیز مثلا میخوای کنکور بدی امسال اینجوری قبول نمیشیا خخخ
داداش این که شما مجازی از کد ها استفاده کنی و یا برداری تغیر بدی و ... دلیل نمیشه که شما صاحب نویسنده و سازنده اون کد هم باشی
شما میخوای خودت بری یه نظر سنجی بزاری که آی مردم موافقید یه عده دیگر بیان فلان چیز رو بسازن ؟
امیدوارم متوجه شده باشی
این که یه عده جمع شدن شرکت زدن و یه توزیع دادن بیرون و توزیع تحت مجوز گنو هست دلیل نمیشه که بقیه کارهاشون و خودشون هم متعلق به همه باشن
شما اگر خودت برنامه نویسی میتونی بری بگی مردم میخوام برنامه مفت بسازم براتون چی بیشتر نیاز دارید و مردم نظر بدن ولی دیگه اونجا اعضای شرکت کنونیکال که نمیشه گفت مردم چی دوست دارید اینا براتون بسازن !؟ خود اونا باید از مردم بپرسن اگر بخوان (شرکت اگه بخواد همچین کاری بکنه)
یه شرکتی مثل کانوکینال فقط پیش زمینه رو ایجاد میکنه (دقیقا حرف اقای دانیال بهزادیه)
اما به هر حال
اگر گنو/لینوکس یه چیز مثل این داشته باشه باعث میشه نیاز کاربر ها جلوه دار تر بشه
حالا که گنو/لینوکس دیگه دولوپر محور نیست رابطه بین کاربر و دولوپر نباید بسته باشه که
کلا شما قضیه رو اشتباه گرفتی
شما فکر میکنی گنو لینوکس مثلا یه شرکت خیریه هست که عده ای هستند اونجا از دولت پول میگیرن که نرم افزار بسازن و به مردم کمک کنن ؟
نه عزیز هیچ کس به هیچ کاری مجبور نیست
شما میای یه نرم افزار میسازی کدش و مجوز استفاده رو میدی به همه
هر کس دیگه هم دلش خواست میتونه همچین کاری بکنه
بعد اینا جمع میشن کم کم تا جایی که شدن یه سیستم عامل کامل
برخی شرکت ها هم از این روش استفاده میکنن
شما خودت هم جزوی از این جامعه هستی
اینجور نیست که عده ای جمع شده باشن در یک جا و بگن ما دولوپر های گنو لینوکس هستیم هر کی هر چی میخواد بگه ما بیکاریم براش بنویسیم !
یعنی اگر هم کسی این کار رو بکنه لطف میکنه نه این که وظیفه اش باشه
حالا یه شرکتی اومده مثل کنونیکال یه توزیع داده میتونه همچین نظر سنجی بزاره
چون ما به کنونیکال پول نمیدیم حق نداریم ازش چیزی هم بخوایم که ممثلا این کار رو بکن اون کار رو نکن
مثل این که همسایه شما میخواد نذری بده شما میری از مردم نظر سنجی میکنی میگی من نظر سنجی کردم مردم قیمه میخوان !
شما زمانی میتونی نظر سنجی کنی که خودت بخوای نذری بدی
این به عنوان پیشنهاد میتونی با همسایه مطرح کنی قبول کرد کرد نکرد مجبور نیست همچین کاری بکنه و مسئولیتی از نظر قانونی نداره
حالا شاید یکی پا شد واقعا نظر سنجی کرد که چی نذری بده و مردم گفتم چلوکباب و این هم داد دلیل نمیشه بقیه بهش محق بشن و چیزای بیشتری بخوان
در کل خود کنونیکال هست که باید نظرسنجی کنه و بعدش تصمیم بگیره که انجام بده یا نه ما میتونیم پیشنهاد و درخواست بدیم فقط
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
« پاسخ #63 : 06 آبان 1394، 02:55 ب‌ظ »
امیدوارم متوجه شده باشی
اما به هر حال
کلا شما قضیه رو اشتباه گرفتی
شما فکر میکنی گنو لینوکس مثلا یه شرکت خیریه هست که عده ای هستند اونجا از دولت پول میگیرن که نرم افزار بسازن و به مردم کمک کنن ؟
نه عزیز هیچ کس به هیچ کاری مجبور نیست
شما میای یه نرم افزار میسازی کدش و مجوز استفاده رو میدی به همه
هر کس دیگه هم دلش خواست میتونه همچین کاری بکنه
بعد اینا جمع میشن کم کم تا جایی که شدن یه سیستم عامل کامل
برخی شرکت ها هم از این روش استفاده میکنن
شما خودت هم جزوی از این جامعه هستی
اینجور نیست که عده ای جمع شده باشن در یک جا و بگن ما دولوپر های گنو لینوکس هستیم هر کی هر چی میخواد بگه ما بیکاریم براش بنویسیم !
یعنی اگر هم کسی این کار رو بکنه لطف میکنه نه این که وظیفه اش باشه
حالا یه شرکتی اومده مثل کنونیکال یه توزیع داده میتونه همچین نظر سنجی بزاره
چون ما به کنونیکال پول نمیدیم حق نداریم ازش چیزی هم بخوایم که ممثلا این کار رو بکن اون کار رو نکن
مثل این که همسایه شما میخواد نذری بده شما میری از مردم نظر سنجی میکنی میگی من نظر سنجی کردم مردم قیمه میخوان !
شما زمانی میتونی نظر سنجی کنی که خودت بخوای نذری بدی
این به عنوان پیشنهاد میتونی با همسایه مطرح کنی قبول کرد کرد نکرد مجبور نیست همچین کاری بکنه و مسئولیتی از نظر قانونی نداره
حالا شاید یکی پا شد واقعا نظر سنجی کرد که چی نذری بده و مردم گفتم چلوکباب و این هم داد دلیل نمیشه بقیه بهش محق بشن و چیزای بیشتری بخوان
در کل خود کنونیکال هست که باید نظرسنجی کنه و بعدش تصمیم بگیره که انجام بده یا نه ما میتونیم پیشنهاد و درخواست بدیم فقط
الان شما چطور این نتیجه رو گرفتی که من فکر میکنم گنو/لینوکس شرکت خیریه هست :|
من هی میگم گنو/لینوکس جامعست شما یه ور دیگه رو گرفتی
شک دارم گفته باشم کسی مجبوره کاری بکنه یا یه عده جمع شدن بگن ما دولوپر هستیم چی میخواید
میگم یه سری نیاز ها هست که پاسخ داده نمیشن چطور باید این نیاز ها ارزش یابی بشن
یکی که داره کار خیر میکنه خیلی خوشحالتر هم میشه اگه جایی کمک کنه که نیازای بهتری رو پوشش بده
پدر بزرگ من همیشه میرفت به مسجد محل کمک میکرد اما وقتی با محک اشناش کردم میره پولشو اونجا کمک میکنه
در هر دو حالت کمک شده ولی کجا بهتر؟
و شما با درک درستی از اینکه به چی سیستم‌عامل گفته میشه باید به این درک برسی که اسم سیستم عاملی که راجبش حرف میزنی "لینوکس" میتونه باشه اما "گنو" هرگز!

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #64 : 06 آبان 1394، 03:31 ب‌ظ »
من میدونم گنو لینوکس جامعه هست (شرکت ها هم هستند پشتش جامعه هم هست کلا خیلی گسترده هست)
دولت هم یک جامعه هست که با رای مردم انتخاب میشه
ولی خود دولت باید بیاد نظر سنجی کنه
ما فقط میتونیم کمپین درخواست بزنیم
شما میتونی به کنونیکال ایمیل بزنی و درخواست بدی یا کمپین بسازی امضا جمع کنی
ولی در آخر این کنونیکال هست که  تصمیم میگیره این کار رو انجام بده یا نده
شما از طرف اینا نمیتونی نظر سنجی کنی
اصلا بحث گنو مطرح نیست
در هیچ کجای جهان در هیچ قانونی شما نمیتنی بقیه رو موظف به چیزی کنی هر کسی خودش میتونه مسئولیت بپذیره یا نپذیره
خود اون آدمی که برنامه نویس هست حق داره از ما بپرسه که مثلا چی میخواید
ما میتونیم بهش پیشنهاد بدیم ولی اون مجبور نیست
حتی وقتی پول هم بهش میدیم میتونه قبول کنه پول رو بگیره انجام بده یا قبول نکنه
بحث حقوقی هست اصلا هم ربطی نداره که گنو جامعه هست یا نه
بهت میگن خوب خودت برو بکن چه کسی مجبورت کرده
در جامعه گنو هر کس آزاده از فردا یک خط هم کد نیاد کسی نمیتونه اعتراضی بکنه که چرا مثلا متوقف شد
کلا شما دموکراسی و گنو رو همزمان خوندی با هم قاطیشون کردی
گنو مجوزی هست که شما در اون آزادی با کد هر کاری بکنی به شرطی که تهش نفروشیش یا انحصاریش نکنی
فرض کن مثل خیابون هست که شما آزادی توش حرکت کنی
بعد شما میای میگی مگه خیابون جامعه نیست ؟ مگه گنو نیست چرا توش لامبورگینی نزاشتن برا من !؟
حرفت یه چیزیه در این حد
حالا شاید یه کشوری باد لامبورگینی هم بزاره ولی بازم از نظر قانونی موظف نبوده همچین کاری بکنه
شما هم میتونی درخواست بدی که لامبورگینی بزارن تو پیاده رو
ولی نمیتونی از طرف دولت نظر سنجی کنی که لامبورگینی بزاریم یا نه
درسته که دولت برای ملت کار میکنه و ما رای دادیم و جامعه مجوره و ... ولی دلیل نمیشه که نظرات ما براش تبدیل بشن به دستور
کنونیکال هم یک شرکت هست که کار هاشو آزاد و رایگان در اختیار ما میزاره
ما هم میتونیم بهش کمک کنیم و بریم عضو شیم و برنامه نویسی کنیم طراحی کنیم و ..
ولی نمیتونیم دستور بدیم چه چیزی برامون بسازن
در کل خود کسی که کار رو میکنه حق نظرسنجی کردن داره ما فقط میتونیم پیشنهاد بدیم (این بحث حقوقی هست کلا به گنو ربط نداره)
شما باید پیشنهاد و نظرسنجی رو تفکیک کنی از هم
فرض کن یه خیری هست یک میلیارد پول داره میخواد اونو در یک کاری ببخشه به بقیه
شما میتونی بری پیش این آدم بگی دوست عزیز من به شما پیشنهاد میدم فلان شهر بیمارستان نداره با این پولت بیمارستان بسازی
اون میتونه بپذیره میتونه بگه نه من میخوام وسط شهر یک کلیسا بسازم (اختیار دست خودش هست)
شما نمیتونی بری تو شهر کاعذ نظرسنجی پخش کنی که یکی دیگه با پولش باید چیکار کنه بعد جمع کنی ببینی مردم چی گفتن و بعد بری بگی بیا حتما همینو بساز
ولی خود اون شخص میتونه بره کاغذ پخش کنه و نظر سنجی کنه که با این پول چیکار کنم
گنو هم همینطوره یه عده برنامه نویس برنامه آزاد میسازن میدن بیرون
ما میتونیم بهشون پیشنهاد بدیم کارشون بهتر شه و خودشون هم میتونن نظرسنجی کنن و کارشون رو بهتر کنن ولی ما براشون نمیتونیم نظر سنجی بسازیم
من دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدم هزار تا مثال شد

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #65 : 06 آبان 1394، 04:11 ب‌ظ »
الان مشکل چیه؟  ;D
جدیدا فلسفه ی خونم اومده پایین  ;D
اگه بحث دانلود منیجره:
ما نیاز داریم دانلود کنیم. این نیاز به خوبی توی گنولینوکس تامین میشه. کیا مخالفن؟ دستا بالا  ;D
از قول خودم حرف میزنم. بعد نگین تحمیل کرد و ...
من نیاز به دانلود کردن دارم. "دانلود کردن". به همین سادگی. نیاز به دانلود کردن با نیاز به دیدن GTK یا QT یا ... زمین تا آسمون فرق داره  ;)
خوشبختانه (و یا از نظر بعضیا بدبختانه) گنولینوکس فلسفه ای داره که توسعه دهنده هاش بهش پایبندن. مقاله ی لینوکس ویندوز نیست رو (جادی) رو کیا خوندن؟ نوشته:
https://jadi.net/2009/01/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D9%88%D9%85/

نقل‌قول
در صنعتی مثل صنعت اتوموبیل، تقریبا محال است ببینید همان کسی که موتور خودرو را طراحی کرده، بدنه را هم رنگ‌آمیزی کند. همین مساله در دنیای نرم‌افزار هم صادق است؛ در اکثر موارد کسی که اصل برنامه را می‌نویسد با کسی که رابط گرافیکی را طراحی می‌کند متفاوت است.

برنامه نویس، یه دانلود منیجر نوشته. برنامه ای که کار خودشو راه انداخته. حالا اونو آزاد منتشر میکنه و دست به دست میچرخه و بهبود پیدا میکنه و میشه چیزی مثل آریا.
آریا یه دانلود منیجره. دقیقا کارش همینه. دانلودمیکنه و مدیریت میکنه. با راهنمای ۴۰۰۰ خطی که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش امکانات هست.
این برنامه نویس به چه دلیلی باید براش رابط گرافیکی هم طراحی کنه؟ اگه رابط گرافیکی نباشه یعنی برنامه کار نمی کنه؟ طبق مقاله ی بالا، برنامه نویس کاری به طراحی GUI برنامه نداره. یکی که علاقه داره، میتونه برای این برنامه، محیط گرافیکی درست کنه. کسی جلوش رو نگرفته. ولی فکر کنین با خودتون، ببینین این همه لینوکس کار توی دنیا، چند نفر خواستن براش رابط گرافیکی بزنن؟ انگشت شمار!
چرا؟ چون آریا داره همین الانشم دانلود میکنه لینک های شمارو. کسی دلیل نداشته بشینه خودشو درگیر کنه و رابطی براش بنویسه که به دردش نمی خورده. برنامه ی خودش بوده. اختیارش رو داشته. حتی میتونسته اصلا اپن سورس توزیعش نکنه.
در کل، یه سری چیزها بعد از ۳۰−۴۰ سال توی یونیکس و لینوکس و ... هست که نشون میده عمومیت و کلیت این برنامه ها به چه شکل هست. و فلسفه شون هم بر اساس همین برنامه ها و برنامه ها هم بر اساس همین فلسفه ها پایه گذاری شدن.
سعی نکنین نیازهای ویندوز مانند که ۱۸۰ درجه با فلسفه ها تفاوت داره، رو به عنوان یه چیز عمومی جا بزنید. چون نتیجه ای نداره. اگه خیلی مشتاق هستین، آستین رو بالا بزنین و برای همین قشر محدود که نظرات مشابه شمارو دارن یه چیزی درست کنین تا مشکلاتتون رفع بشه. آزادین در هر حال.
توسعه دهنده ی لینوکسی برای من و شما نمیاد تغییری توی برنامه‌ش ایجاد کنه. مگه اینکه واقعا دلیل منطقی و موجهی داشته باشه (نسبت به اکثریت نه اقلیت)
هرکی، هر کار خواست میتونه انجام بده. وطیفه‌ش نیست و کاملا آزاده.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
« پاسخ #66 : 06 آبان 1394، 10:10 ب‌ظ »
من میدونم گنو لینوکس جامعه هست (شرکت ها هم هستند پشتش جامعه هم هست کلا خیلی گسترده هست)
دولت هم یک جامعه هست که با رای مردم انتخاب میشه
ولی خود دولت باید بیاد نظر سنجی کنه
ما فقط میتونیم کمپین درخواست بزنیم
شما میتونی به کنونیکال ایمیل بزنی و درخواست بدی یا کمپین بسازی امضا جمع کنی
ولی در آخر این کنونیکال هست که  تصمیم میگیره این کار رو انجام بده یا نده
شما از طرف اینا نمیتونی نظر سنجی کنی
اصلا بحث گنو مطرح نیست
در هیچ کجای جهان در هیچ قانونی شما نمیتنی بقیه رو موظف به چیزی کنی هر کسی خودش میتونه مسئولیت بپذیره یا نپذیره
خود اون آدمی که برنامه نویس هست حق داره از ما بپرسه که مثلا چی میخواید
ما میتونیم بهش پیشنهاد بدیم ولی اون مجبور نیست
حتی وقتی پول هم بهش میدیم میتونه قبول کنه پول رو بگیره انجام بده یا قبول نکنه
بحث حقوقی هست اصلا هم ربطی نداره که گنو جامعه هست یا نه
بهت میگن خوب خودت برو بکن چه کسی مجبورت کرده
در جامعه گنو هر کس آزاده از فردا یک خط هم کد نیاد کسی نمیتونه اعتراضی بکنه که چرا مثلا متوقف شد
کلا شما دموکراسی و گنو رو همزمان خوندی با هم قاطیشون کردی
گنو مجوزی هست که شما در اون آزادی با کد هر کاری بکنی به شرطی که تهش نفروشیش یا انحصاریش نکنی
فرض کن مثل خیابون هست که شما آزادی توش حرکت کنی
بعد شما میای میگی مگه خیابون جامعه نیست ؟ مگه گنو نیست چرا توش لامبورگینی نزاشتن برا من !؟
حرفت یه چیزیه در این حد
حالا شاید یه کشوری باد لامبورگینی هم بزاره ولی بازم از نظر قانونی موظف نبوده همچین کاری بکنه
شما هم میتونی درخواست بدی که لامبورگینی بزارن تو پیاده رو
ولی نمیتونی از طرف دولت نظر سنجی کنی که لامبورگینی بزاریم یا نه
درسته که دولت برای ملت کار میکنه و ما رای دادیم و جامعه مجوره و ... ولی دلیل نمیشه که نظرات ما براش تبدیل بشن به دستور
کنونیکال هم یک شرکت هست که کار هاشو آزاد و رایگان در اختیار ما میزاره
ما هم میتونیم بهش کمک کنیم و بریم عضو شیم و برنامه نویسی کنیم طراحی کنیم و ..
ولی نمیتونیم دستور بدیم چه چیزی برامون بسازن
در کل خود کسی که کار رو میکنه حق نظرسنجی کردن داره ما فقط میتونیم پیشنهاد بدیم (این بحث حقوقی هست کلا به گنو ربط نداره)
شما باید پیشنهاد و نظرسنجی رو تفکیک کنی از هم
فرض کن یه خیری هست یک میلیارد پول داره میخواد اونو در یک کاری ببخشه به بقیه
شما میتونی بری پیش این آدم بگی دوست عزیز من به شما پیشنهاد میدم فلان شهر بیمارستان نداره با این پولت بیمارستان بسازی
اون میتونه بپذیره میتونه بگه نه من میخوام وسط شهر یک کلیسا بسازم (اختیار دست خودش هست)
شما نمیتونی بری تو شهر کاعذ نظرسنجی پخش کنی که یکی دیگه با پولش باید چیکار کنه بعد جمع کنی ببینی مردم چی گفتن و بعد بری بگی بیا حتما همینو بساز
ولی خود اون شخص میتونه بره کاغذ پخش کنه و نظر سنجی کنه که با این پول چیکار کنم
گنو هم همینطوره یه عده برنامه نویس برنامه آزاد میسازن میدن بیرون
ما میتونیم بهشون پیشنهاد بدیم کارشون بهتر شه و خودشون هم میتونن نظرسنجی کنن و کارشون رو بهتر کنن ولی ما براشون نمیتونیم نظر سنجی بسازیم
من دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدم هزار تا مثال شد
ای کاش بدون پیش زمینه فکریه خودتون حرفام رو میخوندین
هی رو حرفای خودتون مانور میدین
من میگم گنو/لینوکس واسه جامعه هست و جامعه اونو شکل میدن پس هیچ نهادی بالایی ای (مثل دولت که خودتون مثال زدید یا کنونیکال)نمیاد نظر سنجی کنه فلان کاربرا چی میخوان
اینجا جاییه که اگه من نظر سنجی کنم خودم حکم اون دولت رو دارم اما قابلیت اجرایی رو ندارم
رسوندم مطلب رو؟
حرفای شما واسه دنیاییه که استالمن ریختتش بهم
کانونیکال هم تصمیم نمیگیره توصعه اوبونتو چطوری باشه فقط پیش زمینه رو ایجاد میکنه
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1394، 10:25 ب‌ظ توسط relsi1053 »

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #67 : 06 آبان 1394، 10:26 ب‌ظ »
من تنها برداشتی که از این پست آخر شما دارم اینه که شما میگی چون گنو/لینوکس برای جامعه آزاده پس باید بتونیم توش نظر بدیم و سازندگانش رو ملزمک کنید به نظرات کاربرانشون گوش بدن.
ولی خب هیچ چیز آزادی به خودی خود شکل نمیگیره و توسعه پیدا نمیکنه.
منظور از آزاد بودن این نیست که ما آزاد باشیم دستور بدیم یا حتی نظر سنجی کنیم تا این سفارش ما دولوپرها رو مجبور کنه که واسمون کد بزنن، ما آزادیم که روی بستری که اونا فراهم کردن چیزی که خودمون فکر میکنیم درسته رو استارت بزنیم.
که خب این کار کار کمی نیست و باید دانش زیادی تو زمینه برنامه نویسی داشته باشی تا بتونی اون چیزی رو که به نظرت در عین حال که نیاز همه کاربراست و ظاهرا مهم تلقی نمیشه رو خودت به عنوان یه پروژه شروع کنی.

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
« پاسخ #68 : 06 آبان 1394، 10:51 ب‌ظ »
من تنها برداشتی که از این پست آخر شما دارم اینه که شما میگی چون گنو/لینوکس برای جامعه آزاده پس باید بتونیم توش نظر بدیم و سازندگانش رو ملزمک کنید به نظرات کاربرانشون گوش بدن.
ولی خب هیچ چیز آزادی به خودی خود شکل نمیگیره و توسعه پیدا نمیکنه.
منظور از آزاد بودن این نیست که ما آزاد باشیم دستور بدیم یا حتی نظر سنجی کنیم تا این سفارش ما دولوپرها رو مجبور کنه که واسمون کد بزنن، ما آزادیم که روی بستری که اونا فراهم کردن چیزی که خودمون فکر میکنیم درسته رو استارت بزنیم.
که خب این کار کار کمی نیست و باید دانش زیادی تو زمینه برنامه نویسی داشته باشی تا بتونی اون چیزی رو که به نظرت در عین حال که نیاز همه کاربراست و ظاهرا مهم تلقی نمیشه رو خودت به عنوان یه پروژه شروع کنی.
نه من کاملا الزام رو نفی میکنم
من کی گفتم کسی میتونه دستور بده
ما میتونیم نظر بدیم که چی چطور باشه بهتره یا چی بشه بهتره اما هیچ کس مجبور نیست به این حرفا گوش بده
اگه تعداد افراد موافق با یک ایده یا نظر زیاد باشه ارزش اون بیشتر میشه اهمیت پیدا میکنه (بدون زور)
« آخرین ویرایش: 06 آبان 1394، 10:57 ب‌ظ توسط relsi1053 »

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #69 : 06 آبان 1394، 11:07 ب‌ظ »
خب همونطور که قبلا هم گفتم استفاده از توزیع veltOS میتونه چیزی باشه که شما میخوای.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #70 : 07 آبان 1394، 01:07 ق‌ظ »
خب همونطور که قبلا هم گفتم استفاده از توزیع veltOS میتونه چیزی باشه که شما میخوای.
ولت اوس خودش تصمیم گرفته این کار رو بکنه
هر چند توزیع زیبایی هست ولی نظر سنجی هاش به این صورته که کجاش تغیر کنه تمش چی باشه و آیکونش چی باشه نه این که مردم ازش بخوان دانلود منیجر بسازه
در کا یک خط کد هم ارائه نکرده این توزیع برداشتن روی توزیع آرچ میز کار سیستم عامل سول اوس رو نصب کردن با تم و آیکون نامیکس
دقیقا شما میتونی همین کار رو روی آرچ هم بکنی در واقع کاستومایز گرافیکی هست و من خودم تا حالا هزار جور دسکتاپ درست کردم و کار خاصی نداره این چیزا از اینترنت میگردی تم و آیکون دانلود میکنی و نصب میکنی :)
مسئله نرم افزار این که بگیم چی بنویسن چی ننویسن دقیقا هم فکر نمیکنم خوب پیش بره
یه مثالی بابام میزد که یه روز ملا نصرالدین داشته خونه میساخته یکی میاد میگه پنجرشو اینجوری کن
یکی میگه سقفشو اینجوری کن
یکی میگه درشو اینجوری کن
یکی میگه رنگشو اینجوری
آخر یه خونه زشت میشه که همه وحشت میکنن !
دقیقا آزادی تو گنو به این صورت هست که هزاران تم
هزاران آیکون پک
حدود 40 تا میز کار
کلی نرم افزار
هستن شما برمیداری مثل پازل میچسبونی به هم میشه بهترین خونه ای که خودت میپسندی
تازه همشون کدشون هست و کد ها هم خوانا هستن و میتونی برداری و تفیر بدی و چیزی که خودت میخوای رو بسازی که قبلا نبود بعد همون رو به بقیه هم برگردونی و یه چیزی به جامعه اضاقه کنی
یا این که اگر چیزی نیست و نیاز داری بسازی بعد به بقیه هم بدیش
نه این که بگی چون اینجا جامعه آزاده مردم بیاید جمع شید و فلان چیز رو من لازم دارم بسازید
البته این بین یه عده هستن که همچین کاری میکنن و رو یه نرم افزاری کار میکنن
برخی هاشون هم پشتش شرکت ها هست
مثلا شرکتی مثل گوگل چون از لینوکس استفاده میکنه هم پول میده به توسعه دهنده های اصلیش در نتیجه یه نهادی ایجاد میشه که رو کرنل کار کنن هم این که خودش چیزایی که نیاز داره وارد کرنل میکنه و یا کرنل رو بهتر میکنه
و هزاران شرکت و شخص این کار رو دارن انجام میدن
اکثرا هم اینجوریه که یکی یه چیز نیاز داره میسازه و به بقیه هم میده
حالا مشکل ما اینه که گویا کسی تا حالا دانلود منیجر قدرتمند گرافیکی نیاز نداشته ! و اونایی هم که نیاز داشتن توان این رو ندارن که بسازنش :)
یک flareget هست که اون زمان که من استفاده میکردم فایل ها رو خراب میکرد اونم اوایل میخواست کد هاشو منتشر کنه بعد پشیمون شد تبدیلش کرد به یک محصول بسته پولی
ولت اوس یه هاست سی پنل داره و حتی یک وی پی اس هم نداره برای خودش فایل هاش رو هم هاست کرده روی گیت هاب و کلا تیم خیلی کوچچیکی دارند و توان همچین کاری رو فکر نمیکنم داشته باشن
از تیم هایی که واقعا قدرت دارن میشه به تیم مینت - اوبونتو - المنتری - گنوم - کی دی ای - اینا اغلب میان محصولات قوی میسازن و ارائه میدن بقیه بیشتر کارشون همون جمع کردن یه توزیع و خوشگل کاری هست
یه سری جمع شدن یه بنیاد هایی تشکیل دادن مردم و شرکت ها میتونن دونیت کنن مثل گنوم - کی دی ای و ...
این ها اعضاشون پول میگیرن و میزکار و کلی نرم افزار دیگه میسازن مردم عادی هم میتونن کمک بکنن
کلا این جی پی ال و اپن سورس یه مشکلاتی داره از نظر اقتصادی ولی خوب بودنش خوبه

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
« پاسخ #71 : 10 آبان 1394، 03:20 ب‌ظ »
??? الان این چه ربطی به رفع نشدن یه سری از نیازای کاربرای گنو/لینوکسی داره  ](*,)

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #72 : 10 آبان 1394، 03:36 ب‌ظ »
این نیاز یه سری از کاربرا نیست ،نیاز شماست.
برای برطرف کردنش یا باید خودتون تلاش کنید یا این که از تلاشی که دیگران کرده اند و به رایگان در اختیار شما قرار میدن استفاده کنی.
شما این اواخر بحثت به این سمت کشیده شده بود که کاش ما رای گیری کنیم تا اونا واسمون بسازنش.
درست یا نادرست توزیعی که گفتم تزش همینه.

اگه من کامنت بی ربط دادم به این خاطره که شما بحث رو از دانلود منیجر کشوندی به اینجا.

آفلاین relsi1053

• Full Member
  • *
« پاسخ #73 : 10 آبان 1394، 08:51 ب‌ظ »
برای برطرف کردنش یا باید خودتون تلاش کنید یا این که از تلاشی که دیگران کرده اند و به رایگان در اختیار شما قرار میدن استفاده کنی.
شما این اواخر بحثت به این سمت کشیده شده بود که کاش ما رای گیری کنیم تا اونا واسمون بسازنش.

اگه من کامنت بی ربط دادم به این خاطره که شما بحث رو از دانلود منیجر کشوندی به اینجا.
الانا خیلی از توسعه دهنده های گنو/لینوکسی پا میشن چرخ رو دوباره از نو اختراع میکنن بعدش هم بیخیال میشن
این نیازشونه؟
من کار ندارم به تفکر شما که اگه من میگم کاربرا به فلان چیز نیاز دارن حتما خودم باید حلش کنم
با توجه به حرفای یک سری افراد که این نیاز رو توجیه میکنن یا نمیبینن یک ایده ارائه دادم و همین
حالا اگر یکی پاشه زحمت بکشه نیاز رو رفع کنه یا نکنه مورد بحث نیست بکنه بهتر نکنه کسی بهش کاری نداره

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 149
« پاسخ #74 : 10 آبان 1394، 10:44 ب‌ظ »

این همه ملت گفتن نیاز داریم :|