موضوعات رو با هم قاطی نکن.
من هنوزم برام سواله که یه دانلود منیجر گرافیکی چه ویژگیای نسبت به دانلود منیجر متنی داره؟ گرافیکیه چی داره که متنیه نداره؟ چی داره که چون متنی نداره پس غیرقابل استفاده هست؟ اینو جواب بده.
مثال های نامربوط نزنین خواهشا. مسلمه که پاور هرچی بهتر کار کنه برای همه بهتره. ولی من ندیدم یه دانلود منیجر گرافیکی به خاطر چارتا دکمه، از دانلود منیجر متنی بهتر کار کنه. یعنی بهتر کار کرده چون دکمه و منو داره؟ مسخرهس. زمانی GUI لازمه که CLI قادر به انجامش نباشه. حرف منم همینه دقیقا. ولی تا وقتی که ابزاری داریم که کاری رو که میخوایم انجام بدیم رو برامون انجام میده، پس دلیلی نداره وقت بذاریم روی یه چیزی که فقط دوتا دکمه اضافه کرده و کارش عین همون ابزار قبلیه.
مسلما اگه ابزاری مثل w3m همهی وب رو ساپورت میکرد، آدما خل نبودن برن سراغ فایرفاکس و کرومیوم و ... ولی می بینین که نمی تونه ساپورت کنه. پس مجبوریم فایرفاکس و ... استفاده کنیم. ولی ابزارهایی که متنی هستن و قوی هم هستن و همه ازشون استفاده میکنن، همه جور کاری از دستشون بر میاد و نیاز نیست مارو مجبور کنن که بریم روی همون ابزار متنی، چارتا دکمه رنگی بچسبونیم و افتخار کنیم که آها ما مدرن هستیم.
مشکل تا دیده نشه حل نمیشه؟
الان مشکل چیه؟ دست گذاشتین روی چیزی که اصلا مشکل نیست و بهش میگین مشکله؟
تمام این داد و بیدادتون رو اگه واقعا به فکر جامعه هستین، بذارین روی بازی. بازی تنها چیزیه که نیاز به گرافیک داره. دیگه روی ابزارهای دیگه اینقدر مانور ندین که حتما باید خوشگل باشن و ... چون اونایی که باید از اون ابزارها استفاده کنن، استفاده میکنن. دلیلی هم ندارن چون شما دوست نداری، واست عوض کنن و هرجوری دوست داری برات بسازن.
طرف بره ۱ سال وقت بذاره، یه دانلود منیجر درست کنه اون هم با کلی تم و آیکن و منو و دکمه و ... بعد من برم آریا۲ استفاده کنم (چون بهتره)، بعد از یک سال نمیاد بگه عجب کاری کردم من؟ شما بهترین دانلود منیجر گرافیکی هم درست کن، ملت باز آریا۲ استفاده میکنن. چرا؟ چون راحت تره. چون ساده تره. چون امکاناتش بهتره. چون قوی تره. اینکه قیافه داره یا نداره هیچ ربطی به عملی که انجام میده نداره. دانلود منیجر وظیفهش دانلوده. دیگه خوشگل دانلود کنه یا زشت دانلود کنه چه فرقی به حال من و شما داره؟ یعنی شمایی که خوشگل دانلود میکنی، دانلودات بهتر از دانلودیه که من زشت انجام میدم؟
اصلا لینوکس کاری که نتونه با هر ابزاری که دم دستشه، کار کنه، لینوکس کار نیست. ویندوزیه. الان باز میان میگن چرا هی میگی ویندوز. کسی که تا اسم دانلود منیجر میاد یاد IDM می افته، ویندوزیه دیگه. هرکارش کنی ویندوزیه. هیچ جوره هم درست بشو نیست. ولی کسی که با هر دانلود منیجری که اومد زیر دستش، کارشو راه انداخت، پتانسیل اینو داره که پیشرفت کنه.
کامیونیتی؟ خیله خب. شما ببین توی این کامیونیتی مردم آریا۲ بیشتر استفاده میکنن یا دانلود منیجری مثل Flareget؟
حالا شما تا صبح بیاین با من مخالفت کنین. ببینم به کجا میرسین.
از هرکسی که توی لینوکس داره کارهای روزانهش رو انجام میده، بپرسین، ببینین با کدوم ابزارهاش راحت تره. بعد بیاین سر من جیغ و داد کنین.