وقتی شما میتونید با چند خط کد با سیستم عملتون حرف بزنید و خواستتون رو ازش بخواین چرا باید با یه سری دکمه و پنجره کار کرد . لذتش هم بیشتره !!!
هرچند اکثر کاربران این فروم مانند شما فکر می کنند
اما مطمئن باشید عده زیادی نیز دقیقا عکس شما فکر می کنند
دقیقا همینه ...
و به نظرم اون دسته از دوستان باید برگردن دوباره سمت همون ویندوز ....
کمبود ها رو باید رفع کرد نه این که مزیت به حساب آورد !
اتفاقا به نظرم این کمبود نیست... وقتی وارد لینوکس میشیم نباید ویندوزی فکر کرد ...
در محیط ترمینال نرم افزارهایی داریم که در حد idm باشن ... aria2 و axel واقعا عالین ...
لینوکس = ترمینال = کد .... این نظر شخصی بندست ...
گنو یه فلسفه هست برای نرم افزار آزاد
چیزی هم به اسم کد نداریم
دستور های بش هستند
برنامه های جانبی ربطی به سیستم عامل نداره
ولی این که شما بگی ویندوز = پنجره و لینوکس محیط متنی اشتباه هست !
محیط متنی من نمیگم بده خیلیم خوبه ولی برای برخی کار ها محیط متنی خوبه برای برخی کار ها محیط گرافیکی
یه نرم افزار دانلود میتونه علاوه بر این که گرافیکی باشه تحت ترمینال هم اجرا بشه و یه نرم افزار گرافیکی میتونه علاوه بر مزیت های محیط متنی محیط گرافیکی هم داشته باشه مثلا برای آریا۲ شما یک پوسته گرافیکی بسازی قابلیت های تحت ترمینالش هم هنوز موجوده
این که کسی به رایگان هنوز برنامه گرافیکی خوبی نساخته دلیل برتری و خاص بودن و تفاوت داشتن و شاخ بودن و گیک بودن و هکر بودن نیست
من توی idm میتونم گروه بسازم و تنظیم کنم از ساعت ۲ شب تا ۸ صبح شروع کنه به دانلود و بعد خاموش کنه سیستم رو
و هر موقع روی لینکی کلیک میکنم دو گزینه بهم میده دانلود الان یا انداختن به اون گروه برای دانلود در وقت مقرر
بدون نیاز به درد و خونریزی بدون مصرف زیاد سی پی یو و فشار به سیستم هیچ وقت هم فایل ها رو خراب نمیکنه
ما به یه دانلود منیجر قدرتمند و پر امکانات با سرعت بالا و محیط گرافیکی زیبا در گنو لینوکس نیاز داریم
مثل flareget منتها رایگان و باز متن و کسی باید وقت و هزینه بزاره بنویسه
همچین نیازی رو خیلی از کاربر ها احساس میکنند ربطی به حرفه ای بودن و نبودن نداره راحتی کار مهمه که در ترمینال به این راحتی ها نیست
از همه اینا که بگذریم من نمیدونم چرا مرورگر ها خودشون قسمت دانلود رو پیشرفته و قدرتمند نمیکنن !
به نظرم میتونه برگ برنده ای برای یه مرورگر باشه و فک میکنم اگه همچین کاری رو فایرفاکس بکنه میتونه بازار از دست رفتشو دوباره به دست بیاره
همین flare get رو یک نفر به تنهایی نوشته فکر کنم !