همانطور که دوستان گفتند باید :
ببینید از سیستم ها برای چه کاری می خواهید استفاده کنید.
سیستم ها چه مشخصات و قدرتی دارند.
افراد متناسب با جایگاهشون در شرکت به چه تنظیمات و برنامه هایی نیاز دارند که دسترسی داشته باشند.
کیفیت و پایداری سیستم ها تا چقدر براتون مهمه.
حتما ی دوره برای آموزش کارمندان برای استفده از توزیع یا توزیع های نصبی بذارید
چقدر نیرو و زمان برای پشتیبانی از سیستم ها می خواهید صرف کنید.
از نظر من اگه می خواهید صرفا لینوکس نصب کنید بدون اینکه هدف خاصی رو دنبال کنید یا ویژگی خاصی مد نظرتون باشه از توزیع هایی استفاده کنید که کاربر پسند تر و استفاده از اون ها ساده تر باشه
اگر می خوای از ویژگی های بی شمار لینوکس برای مقاصد خاص استفاده کنی و تنظیمات کامل در زمینه های مختلف استفاده کنی گزینه هات زیاد میشه
مثلا نسخه ای مثل اوپن سوزه برای مدیریت شبکه و کلا سیستم بسیار پیشرفته و کامله و ابزار های بسیار زیادی برای مدیریت ریز و درشت سیستم چه بصورت گرافیکی و چه غیر گرافیکی داره , یا برای اینکه سیستم های کارمند ها پایدار باشه و نیاز نباشه تیم پشتیبانی هر از چند گاهی برای مشکلات عجیب و غریب حضور پیدا کنند به نظرم باز اوپن سوزه بسیار گزینه مناسبی هست برای این مورد آخر بشدت توصیه می کنم سمت اوبونتو نرو (الانه که صدای طرفدارای تعصبی اوبونتو بلند شه

). برای کارهای گرافیکی اوبونتو استادیو هست . برای سیستم های ضعیف توزیع هایی که از میز کار LXDE استفاده می کنند بویژه Lubuntu هست . برای اینکه کاربرا ی محیط جذاب و البته کامل داشته باشند و بیشتر به ویندوز نزدیک باشه توزیع هایی که از میز کار KDE دارن استفاده کن که باز توصیه ام اوپن سوزه است (البته ناگفته نماند که ویندوز اغلب ویژگی های گرافیکیش رو از روی KDE کش رفته یعنی نیاز به دادگاهی کردن مثل apple و samsung حس میشه..!!!). اگر نیاز به ی چیزی مثل control panle ویندوز داری باز اوپن سوزه و برنامه کامل yast اون کارت رو راه میندازه و البته خیلی ویژگی های نگفته که برای هر کدوم تو دنیای لینوکس نسخه های مختلفی هست که اطلاعات ناقص من بهش قد نمیده و سایر دوستان میتونن توزیع هایی رو که کار کردن رو با ویژگی هاش بگن تا کمکی باشه به شما برای انتخاب توزیع مناسب