انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای مهاجرت از ویندوز به لینوکس در یک اداره !  (دفعات بازدید: 8733 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
سلام
می خوام اگه بشه سیستم های اداره را به سمت لینوکس ببرم ، برای شروع می خوام از سیستم هایی که فقط برای اینترنت استفاده میشن شروع کنم (کابل کشی اینترنت از lan جدا هست و سیستم هایی جداگانه مخصوص استفاده از اینترنت قرار دادیم).
این موضوع کاملا جدی هست و از شما دوستان میخوام راهنمایی کنید تا بتونم این کار را انجام بدم.

قدم اول انتخاب توزیع لینوکس هست که به نظر خودم lubuntu برای کسی که از xp میخواد بیاد سمت لینوکس خوبه ، نظر شما چیه ؟

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
اگر سیستم‌ها تون ضعیف نیست از همون اوبونتو استفاده کنید. محیط جذابتر و کاربر پسندتری داره.
ولی لوبونتو هم خوبه. من خودم از لوبونتو برای لپتابم استفاده می‌کنم.

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
متشکر ، واقعا اوبونتو بهترین انتخاب هست ؟ توزیع های دیگه مثل OpenSuse و Fedora و Linux Mint چطور ؟
هدف اینه که کارمندان بتونن سریع تر به این سیستم عامل آشنا بشن و کارهای روزمره را انجام بدن

برای سیستم هایی که 64 بیت ساپورت می کنند بهتره 64 بیت نصب کنم یا 32 ؟ از نظر نرم افزار و stable بودن میگم چون من قدیم 64 بیت نصب داشتم اما برای نصب یک سری نرم افزار ها اذیت می کرد

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
متشکر ، واقعا اوبونتو بهترین انتخاب هست ؟ توزیع های دیگه مثل OpenSuse و Fedora و Linux Mint چطور ؟
هدف اینه که کارمندان بتونن سریع تر به این سیستم عامل آشنا بشن و کارهای روزمره را انجام بدن

برای سیستم هایی که 64 بیت ساپورت می کنند بهتره 64 بیت نصب کنم یا 32 ؟ از نظر نرم افزار و stable بودن میگم چون من قدیم 64 بیت نصب داشتم اما برای نصب یک سری نرم افزار ها اذیت می کرد
مستندات برای اوبونتو زیاده که این‌طوری راحت میشه بیشتر مشکلات رو برطرف کرد.
همون‌طور که اقابابک گفت بنظرم اوبونتو و لوبونتو مناسبن با توجه به سخت‌افزار(هردوشو دارم استفاده می‌کنم باتوجه به سیستم‌هام).
فکر کنم باید ببینی چه سخت‌افزاری داری به تناسب اون قدم برداری.
« آخرین ویرایش: 10 اردیبهشت 1393، 04:08 ب‌ظ توسط Spirits »

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
اول از سیستم خودم شروع می کنم و اوبونتو 14 را نصب می کنم
بعد از نصب دوباره میام و مزاحم دوستان میشم  ;D

امیدوارم تمام نیاز های یک اداره را اوبونتو جواب بده ، بخصوص مجموعه آفیس !!!!

آفلاین elyas74

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
 - فکر خیلی خوبیه ،نظری که من دارم همون ubuntu LXDE هست.

- یک موضوع دیگه هم که هست توصیه میکنم اول خودتون (یا یک نفر دیگه) خوب با لینوکس آشنا بشید و بتونید سیستم ها رو در صورت مشکل خوردن راه بندازین تا مشکلات بعدی پیش نیاد،اکثرا از ویندوز سر در میارن و میتونن مشکلاتش رو حل کنن ولی لینوکس رو باید یک نفر باشه که بتونه راه بندازه بقیه رو ،عدم انجام این کار هم هزینه زمانی داره و هم افراد اشتباه برداشت میکنن از لینوکس. ( البته چون گفتید که فقط اینترنته خیلی کاری نداره )

یاحق
ubuntu16.04/unity/JavaScript

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
به نظر من بهتره اداره ها مک استفاده بکنن و سیستم های ایمک رابط کاربری خیلی قوی داره

اگه میخواین از لینوکس استفاده بکنین از توزیع های که برای افراد حرفه ایی هست استفاده نکنید مثلا ابونتو جدیدا خیلی از تنظیماتش رو فقط تو ترمینال گزاشته و یا ...

بگردین دنبال توزیع هایی که تمام تنظیمات رو مثل ویندوز با رابط کاربری دارند
به نظر من مینت بهترین هست واسه تازه کار ها مینت با دسکتاپ سینامون هم شبیه ویندوز هست و هم از لوبونتو قابلیت بیشتر داره و اینکه مثل کی دی ای انقدر سنگین نیست و یادتون باشه خیلی قابلیت های زیادی تنظیمات مینت داره که اگه مثلا روی ابونتو سینامون نصب کنید اصلا جالب نمیشه و بهتره مینت نصبک کنید

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
به نظر من از mint استفاده کن

اگر سیستم ها خیلی قدیمی نیست یعنی سیستم متوسط و قوی است Mint KDE نصب کن

اگر کار سرعتی (مثل محاسبات عددی) نداری ۳۲ بیت نصب کن

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
متشکر
لطف کردید دوستان
دوست دارم بیشتر در مورد توزیع لینوکس مناسب بحث بشه و همچنین بین 32بیت یا 64 بیت بودن توزیع هم اگر امکانش هست بحث کنید.

ازمدیران و ریش سفیدان انجمن هم خواهش می کنم من را راهنمایی کنند.

زیاد تازه کار نیستم توی لینوکس کمی با لینوکس کار کردم.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
متشکر
لطف کردید دوستان
دوست دارم بیشتر در مورد توزیع لینوکس مناسب بحث بشه و همچنین بین 32بیت یا 64 بیت بودن توزیع هم اگر امکانش هست بحث کنید.

زیاد تازه کار نیستم توی لینوکس کمی با لینوکس کار کردم.
نیازی به بحث نیست. ???
شماهم که گفتین زیاد تازه‌کار نیستین.
اگر توی همین انجمن بگردین کلی مطلب بحث شده راجب سوال‌تون هست.
بهترین جواب رو آقا بابک دادن.

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
من تو اداره های ایرانی که دیدم لینوکس شریف رو نصب کردن یا چندتا للینوکس ایرانی
میرن قرارداد میبندن خودشون میان براتون نصب میکنن و پشتیبانتون هستن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
اگر کار سرعتی (مثل محاسبات عددی) نداری ۳۲ بیت نصب کن
نمی‌خواید دست از راهنمایی اشتباه بردارید؟! تنها دلیلی که یک نفر بخواد سیستم‌عامل ۳۲بیتی نصب بکنه اینه که پردازندش ۳۲بیتی باشه. در غیر اینصورت، به شدت پیشنهاد می‌شه که سیستم‌عامل ۶۴‌بیتی نصب بشه.

قدم اول انتخاب توزیع لینوکس هست که به نظر خودم lubuntu برای کسی که از xp میخواد بیاد سمت لینوکس خوبه ، نظر شما چیه ؟
من برای شرکت‌های مختلفی اوبونتو نصب کردم و در حال استفاده از اوبونتو هستند. فقط در مورد این شرکت‌ها چند نکته وجود داره:
۱) در ابتدا برای شرکت یک دوره آموزشی یک روزه برای کار با اوبونتو می‌ذاریم تا بدونن چطور باید با این سیستم‌عامل کار بکنند.
۲) در صورتی که مشکلی داشته باشند ما پشتیبانیشون می‌کنیم. اون‌ها خودشون دسترسی ریشه ندارند و اجازه هم ندارند که خودشون تغییراتی انجام بدن یا نرم‌افزاری نصب بکنند. تغییرات در حد کاربر خودشون هست.
۳) با LibreOffice نباید مشکلی داشته باشند. اکثر اون‌ها توی ویندوز هم از OpenOffice و LibreOffice استفاده می‌کردند، در نتیجه مشکلی توی این زمینه نبوده.
۴) کامپیوترهایی که نیاز به نرم‌افزارهای خاص مثل Photoshop یا InDesign داشتند رو دست نزدیم و از ویندوز یا مک استفاده می‌کنند.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
و همچنین بین 32بیت یا 64 بیت بودن توزیع هم اگر امکانش هست بحث کنید.
برای آشنایی با ۳۲ بیت و ۶۴ بیت و مزایا و معایب اونها می‌تونید به این نوشته مراجعه کنید.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
می‌شه بگید از سیستم‌هاتون چه استفاده‌هایی می‌کنید؟ بیشتر از چه نرم‌افزارهایی استفاده می‌کنید؟

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
همانطور که دوستان گفتند باید :
ببینید از سیستم ها برای چه کاری می خواهید استفاده کنید.
سیستم ها چه مشخصات و قدرتی دارند.
افراد متناسب با جایگاهشون در شرکت به چه تنظیمات و برنامه هایی نیاز دارند که دسترسی داشته باشند.
کیفیت و پایداری سیستم ها تا چقدر براتون مهمه.
حتما ی دوره برای آموزش کارمندان برای استفده از توزیع یا توزیع های نصبی بذارید
چقدر نیرو و زمان برای پشتیبانی از سیستم ها می خواهید صرف کنید.

از نظر من اگه می خواهید صرفا لینوکس نصب کنید بدون اینکه هدف خاصی رو دنبال کنید یا ویژگی خاصی مد نظرتون باشه از توزیع هایی استفاده کنید که کاربر پسند تر و استفاده از اون ها ساده تر باشه

اگر می خوای از ویژگی های بی شمار لینوکس برای مقاصد خاص استفاده کنی و تنظیمات کامل در زمینه های مختلف استفاده کنی گزینه هات زیاد میشه

مثلا نسخه ای مثل اوپن سوزه برای مدیریت شبکه و کلا سیستم بسیار پیشرفته و کامله و ابزار های بسیار زیادی برای مدیریت ریز و درشت سیستم چه بصورت گرافیکی و چه غیر گرافیکی داره , یا برای اینکه سیستم های کارمند ها پایدار باشه و نیاز نباشه تیم پشتیبانی هر از چند گاهی برای مشکلات عجیب و غریب حضور پیدا کنند به نظرم باز اوپن سوزه بسیار گزینه مناسبی هست برای این مورد آخر بشدت توصیه می کنم سمت اوبونتو نرو (الانه که صدای طرفدارای تعصبی اوبونتو بلند شه  ;D). برای کارهای گرافیکی اوبونتو استادیو هست . برای سیستم های ضعیف توزیع هایی که از میز کار LXDE استفاده می کنند بویژه Lubuntu هست . برای اینکه کاربرا ی محیط جذاب و البته کامل داشته باشند و بیشتر به ویندوز نزدیک باشه توزیع هایی که از میز کار KDE دارن استفاده کن که باز توصیه ام اوپن سوزه است (البته ناگفته نماند که ویندوز اغلب ویژگی های گرافیکیش رو از روی KDE کش رفته یعنی نیاز به دادگاهی کردن مثل apple و samsung حس میشه..!!!). اگر نیاز به ی چیزی مثل control panle ویندوز داری باز اوپن سوزه و برنامه کامل yast اون کارت رو راه میندازه و البته خیلی ویژگی های نگفته که برای هر کدوم تو دنیای لینوکس نسخه های مختلفی هست که اطلاعات ناقص من بهش قد نمیده و سایر دوستان میتونن توزیع هایی رو که کار کردن رو با ویژگی هاش بگن تا کمکی باشه به شما برای انتخاب توزیع مناسب
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود