انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای مهاجرت از ویندوز به لینوکس در یک اداره !  (دفعات بازدید: 8710 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
همانطور که دوستان گفتند باید :
ببینید از سیستم ها برای چه کاری می خواهید استفاده کنید.
نسخه ای مثل اوپن سوزه برای مدیریت شبکه و کلا سیستم بسیار پیشرفته و کامله و ابزار های بسیار زیادی برای مدیریت ریز و درشت سیستم چه بصورت گرافیکی و چه غیر گرافیکی داره , یا برای اینکه سیستم های کارمند ها پایدار باشه و نیاز نباشه تیم پشتیبانی هر از چند گاهی برای مشکلات عجیب و غریب حضور پیدا کنند به نظرم باز اوپن سوزه بسیار گزینه مناسبی هست برای این مورد آخر بشدت توصیه می کنم سمت اوبونتو نرو (الانه که صدای طرفدارای تعصبی اوبونتو بلند شه  ;D). برای کارهای گرافیکی اوبونتو استادیو هست . برای سیستم های ضعیف توزیع هایی که از میز کار LXDE استفاده می کنند بویژه Lubuntu هست . برای اینکه کاربرا ی محیط جذاب و البته کامل داشته باشند و بیشتر به ویندوز نزدیک باشه توزیع هایی که از میز کار KDE دارن استفاده کن که باز توصیه ام اوپن سوزه است (البته ناگفته نماند که ویندوز اغلب ویژگی های گرافیکیش رو از روی KDE کش رفته یعنی نیاز به دادگاهی کردن مثل apple و samsung حس میشه..!!!). اگر نیاز به ی چیزی مثل control panle ویندوز داری باز اوپن سوزه و برنامه کامل yast اون کارت رو راه میندازه و البته خیلی ویژگی های نگفته که برای هر کدوم تو دنیای لینوکس نسخه های مختلفی هست که اطلاعات ناقص من بهش قد نمیده و سایر دوستان میتونن توزیع هایی رو که کار کردن رو با ویژگی هاش بگن تا کمکی باشه به شما برای انتخاب توزیع مناسب
پس همه راه‌ها به اوپن سوزه ختم میشه؟!
اما از نظر من نسخه‌های LTS اوبونتو از همه بهتر نیاز شما رو برطرف می‌کنن. هم از نظر عملکرد، هم از نظر پشتیبانی، هم از نظر زیبایی‌شناسی، هم از نظر نرم‌افزاری و هم از نظر پایداری.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین mojtabazn

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 260
  • Arch + Lxqt +compiz
سلام

به نظر من از Lubuntu  برای اینکار استفاده کنید نسخه LTS 

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
همانطور که دوستان گفتند باید :
ببینید از سیستم ها برای چه کاری می خواهید استفاده کنید.
نسخه ای مثل اوپن سوزه برای مدیریت شبکه و کلا سیستم بسیار پیشرفته و کامله و ابزار های بسیار زیادی برای مدیریت ریز و درشت سیستم چه بصورت گرافیکی و چه غیر گرافیکی داره , یا برای اینکه سیستم های کارمند ها پایدار باشه و نیاز نباشه تیم پشتیبانی هر از چند گاهی برای مشکلات عجیب و غریب حضور پیدا کنند به نظرم باز اوپن سوزه بسیار گزینه مناسبی هست برای این مورد آخر بشدت توصیه می کنم سمت اوبونتو نرو (الانه که صدای طرفدارای تعصبی اوبونتو بلند شه  ;D). برای کارهای گرافیکی اوبونتو استادیو هست . برای سیستم های ضعیف توزیع هایی که از میز کار LXDE استفاده می کنند بویژه Lubuntu هست . برای اینکه کاربرا ی محیط جذاب و البته کامل داشته باشند و بیشتر به ویندوز نزدیک باشه توزیع هایی که از میز کار KDE دارن استفاده کن که باز توصیه ام اوپن سوزه است (البته ناگفته نماند که ویندوز اغلب ویژگی های گرافیکیش رو از روی KDE کش رفته یعنی نیاز به دادگاهی کردن مثل apple و samsung حس میشه..!!!). اگر نیاز به ی چیزی مثل control panle ویندوز داری باز اوپن سوزه و برنامه کامل yast اون کارت رو راه میندازه و البته خیلی ویژگی های نگفته که برای هر کدوم تو دنیای لینوکس نسخه های مختلفی هست که اطلاعات ناقص من بهش قد نمیده و سایر دوستان میتونن توزیع هایی رو که کار کردن رو با ویژگی هاش بگن تا کمکی باشه به شما برای انتخاب توزیع مناسب
پس همه راه‌ها به اوپن سوزه ختم میشه؟!
اما از نظر من نسخه‌های LTS اوبونتو از همه بهتر نیاز شما رو برطرف می‌کنن. هم از نظر عملکرد، هم از نظر پشتیبانی، هم از نظر زیبایی‌شناسی، هم از نظر نرم‌افزاری و هم از نظر پایداری.
منظورت از عملکرد کرش ها و باگ های وقت و بی وقته؟!!
یعنی نسخه های LTS با نسخه های Evergreen  یکی اند?!!
منظورت از زیبایی شناسی چیه!!! خدایی نکرده Unity که نیست!!!
از نظر پایداری هم من چیزی نگم بهتره  ](*,)
اما خوب از لحاظ نرم افزاری بله جلوتره ولی اونم نه خیلی!!! توی نرم افزار های کاربردی فرقی بین توزیع ها نیست
اینارو نگفتم که کل کل به راه بیافته بحث بیراهه بره.اینکه سوزه تو خیلی زمینه ها قویه تقصیر من نیست که  ;D بهتره آدم درست راهنمایی کنه دیگران رو
از دوستان هر کی فکر می کنه جایی رو اشتباه گفتم با دلیل بگه تا اصلاحش کنم
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1393، 05:07 ب‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
اینکه سوزه تو خیلی زمینه ها قویه تقصیر من نیست که  ;D
احتمالا تمامی چیزهایی که شما در مورد OpenSuSE فکر می‌کنید، بقیه هم در مورد توزیع خودشون فکر می‌کنند. و فراموش نکنید که توی چه انجمنی هستید :)

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
منظورت از عملکرد کرش ها و باگ های وقت و بی وقته؟!!
یعنی نسخه های LTS با نسخه های Evergreen  یکی اند?!!
منظورت از زیبایی شناسی چیه!!! خدایی نکرده Unity که نیست!!!
از نظر پایداری هم من چیزی نگم بهتره  ](*,)
اما خوب از لحاظ نرم افزاری بله جلوتره ولی اونم نه خیلی!!! توی نرم افزار های کاربردی فرقی بین توزیع ها نیست
اینارو نگفتم که کل کل به راه بیافته بحث بیراهه بره.اینکه سوزه تو خیلی زمینه ها قویه تقصیر من نیست که  ;D بهتره آدم درست راهنمایی کنه دیگران رو
از دوستان هر کی فکر می کنه جایی رو اشتباه گفتم با دلیل بگه تا اصلاحش کنم
من در گذشته کاربر جدی اوپن سوزه بودم و بعد از اون حدود ۲سال اوبونتو و الان برای حدود ۱ ماه توزیع المنتاری (که بر پایه اوبونتو هست). از نظر من اوبونتو بهتر و کاربرپسندتره. کرش و باگ و... هم اگر کمتر از اوپن سوزه نداشته باشه مطمئنا بیشتر نیست چرا؟ چون تعداد توسعه‌دهندگان و کاربران اوبونتو خیلی بیشتر اوپن سوزه هست (امیدوارم این رو قبول داشته باشید).
Evergreen انتشار غلطان هست و هدفی کاملا متفاوت و حتی متناقض با نسخه LTS اوبونتو داره (به نظر میاد شما دچار سوءتفاهم شدید). اورگرین یعنی غلطان یعنی آخرین نسخه نرم افزار و یعنی ناپایداری بیشتر. LTS یعنی نرم افزار پایدار با پشتیبانی ۵ ساله. بنابراین LTS برای یک سازمان خیلی مناسب‌تره.
یونیتی واقعا زیبا و ساده هست و کاربر به راحتی با اون ارتباط برقرار میکنه (بر خلاف KDE که تنظیمات بیشمارش کاربر رو گیج و بیچاره میکنه). اگر کارت گرافیک لپتاپم قویتر بود شاید الان از المنتاری استفاده نمی‌کردم.
همانطور که گفتم اوبونتو پشتیبانی خیلی خیلی بهتری هم داره نمونش همین انجمن. اما انجمن اوپن سوزه ایران الان کجاست؟
نقل‌قول
بهتره آدم درست راهنمایی کنه دیگران رو
من هم همین پیشنهاد رو برای شما دارم. دلیل نمیشه چون الان اوپن سوزه ۱۳.۱ روی لپتاپ خودتون نصب کردید و احتمالا بهش علاقه‌مند و شاید وابسته شدید، واقعیات رو نادیده بگیرید.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
نقل‌قول
من در گذشته کاربر جدی اوپن سوزه بودم و بعد از اون حدود ۲سال اوبونتو و الان برای حدود ۱ ماه توزیع المنتاری (که بر پایه اوبونتو هست).
اگر اوبونتو کمبود نداشت این همه توزیع مختلف بر پایه اش برای جبران کمبود و کاستی هاش ساخته نمیشد!!! البته معماری اصلیش هم می تونه دلیلی بر این موضوع باشه اما این هم باز مربوط به دبیان بیس بودنش میشه نه اوبونتو بودنش!

نقل‌قول
از نظر من اوبونتو بهتر و کاربرپسندتره. کرش و باگ و... هم اگر کمتر از اوپن سوزه نداشته باشه مطمئنا بیشتر نیست
نظر شما محترم! اما میشه بگی این اطمینان رو با چه معیاری میگی؟ تو این ۷ ۸ ماهی که سوزه نصب کردم دریغ از یکبار اررور دادن و مشکلات مختلف و report کردن برای توسعه دهندگان به قول شما بزرگش!اوبونتو روزای اول من رو واقعا هیجان زده کرد اما همین مشکلات ماشاالله فراوانش دلیلی بود برای سرد شدن ازش و واقعا اگر سوزه رو باهاش آشنا نمیشدم نمی دونم الان تو جامعه لینوکسی ها بودم یا نه!حتی همین نسخه ۱۴.۰۴ که خیلی سر و صدا به راه انداخت هنوز نیومده با خودش ی دسته سوالات و مشکلات رو توی فروم آورده

نقل‌قول
چون تعداد توسعه‌دهندگان و کاربران اوبونتو خیلی بیشتر اوپن سوزه هست (امیدوارم این رو قبول داشته باشید).
نقل‌قول
فراموش نکنید که توی چه انجمنی هستید
دوست عزیز تعداد مصرف کنندگان پراید هم از جنسیس بیشتره!!! اما این دلیل بر بهتر بودن پرایده؟ تعداد مصرف کننده و قیمت و از این دست فاکتورا معیار های فروش و بازار محصول و اقتصادی بودنه و کاملا از معیار های فنی و تخصصی جداست!

نقل‌قول
همانطور که گفتم اوبونتو پشتیبانی خیلی خیلی بهتری هم داره نمونش همین انجمن. اما انجمن اوپن سوزه ایران الان کجاست؟
آخه دوست من این مربوط به پشتیبانی بهتر نیست.همونطور که اوبونتو سایت و انجمن و IRC و ... داره اوپن سوزه هم داره اینم که تو ایران نداره بخاطر کم کاری و یا شناخت کافی نداشتن و در نهایت کابرای کمتر این توزیع هست که برای فعالسازی زبان فارسی آن اقدامی نکردند و سایر سایت و انجمن های دیگه که جست و گریخته این ور اون ور وب زده شده بیشتر برای رفع مشکلای کاربراش هست و دیگه اینکه این تبلیغات چه کارها که نمیکنه و این یکی از دلایل شناخت بیشتر اوبونتو در بین کاربران هست!!!
زیاد بودن مطالب و به طبع آن انجمن های اوبونتو رو میشه از این دید هم بهش نگاه کرد که بخاطر مشکلات فراوان که کاربراش باهاش مواجه هستند در نظر گرفت.

نقل‌قول
Evergreen انتشار غلطان هست و هدفی کاملا متفاوت و حتی متناقض با نسخه LTS اوبونتو داره (به نظر میاد شما دچار سوءتفاهم شدید). اورگرین یعنی غلطان یعنی آخرین نسخه نرم افزار و یعنی ناپایداری بیشتر. LTS یعنی نرم افزار پایدار با پشتیبانی ۵ ساله. بنابراین LTS برای یک سازمان خیلی مناسب‌تره.
فکر کنم بهتر باشه من چیزی نگم و شما ی سری به سایت سوزه بزنی و دوباره ی مطالعه ی کوچیکی درباره tumbleweed و ever green انجام بدی

نقل‌قول
یونیتی واقعا زیبا و ساده هست و کاربر به راحتی با اون ارتباط برقرار میکنه (بر خلاف KDE که تنظیمات بیشمارش کاربر رو گیج و بیچاره میکنه).
انتخاب میزکار بیشتر سلیقه ای است. KDE از ی دید بسیار پیچیده است و از ی دید دیگه بسیار پیشرفته! البته قبول دارم که سنگین تر از سایر میزکار ها است

نقل‌قول
من هم همین پیشنهاد رو برای شما دارم. دلیل نمیشه چون الان اوپن سوزه ۱۳.۱ روی لپتاپ خودتون نصب کردید و احتمالا بهش علاقه‌مند و شاید وابسته شدید، واقعیات رو نادیده بگیرید.
از پیشنهادتون کمال تشکر رو دارم. و در آخر اینکه برتری هیچ کدوم از این توزیع ها نه سودی برای من داره و نه شما به جز در مصرفش.من فقط مواردی رو که می تونست به دوست عزیزمون در انتخاب سیستم مناسب برای شرکتش فراهم کنه رو گفتم و فکر می کنم به جای این بحث ها بهتر باشه هر شخصی به نوبه خودش اون توزیع هایی رو که کار کرده رو با ذکر ویژگی ها, مزایا و معایبش عنوان کنه
برای دوست عزیزمون beginner1393 هم پیشنهاد می کنم برای شناخت مختصر ویژگی های سوزه سری به لینک زیر بزنی :
http://linuxreview.ir/1392/04/5-opensuse-excelsior/و برای شناخت و مقایسه بیشتر توزیع ها سری به سایت distrowatch بزنی :
distrowatch.com
« آخرین ویرایش: 12 اردیبهشت 1393، 07:10 ب‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
هر چیزی رو باس به جاش استفاده کرد، سیستم 64 بیتی باید 64 بیتی نصب بشه، با این استدلال شما اصلا نیازی نبود سیستم‌های 64 بیتی و 32 بیتی معرفی بشه! بهتر بود روی 16 بیتی میموندیم!
حرف شما صحیح است
اما متاسفانه اکثر نرم افزار ها ۳۲ بیتی هستند
نرم افزار ۱۶ بیتی (رایج) نمی شناسم بنابراین به کاربر اداری و خانگی ۱۶ بیتی توصیه نمی کنم. ۱۲۸ بیتی را هم به همین علت توصیه نمی کنم.
من با ۶۴ بیتی مخالف نیستم خودم ۶۴ بیتی نصب کردم و به نظرم دوران ۳۲ به پایان رسیده اما در شرایط فعلی ...

در ضمن mint یک ویرایش خانگیه، نه اداری! کارمند نیازی به پلیر و کدک‌های صوتی تصویری و هزارجور تنظیمات دیگه برای کاربر خانگی نداره!
توضیعی باید استفاده بشه که کارمندو به بازی نگیره و سرگرم نکنه! چیزی که بشه کارمندو باهاش محدود کرد نه ...

نکته قشنگی گفتی و موقع پست قبلی توجه نکردم

به همین دلیل از kde استفاده نکنید

نتیجه من هم با توجه به این نکته با اکثر کاربران موافقم از Lubuntu 64-bit LTS استفاده کنید

نمی‌خواید دست از راهنمایی اشتباه بردارید؟! تنها دلیلی که یک نفر بخواد سیستم‌عامل ۳۲بیتی نصب بکنه اینه که پردازندش ۳۲بیتی باشه. در غیر اینصورت، به شدت پیشنهاد می‌شه که سیستم‌عامل ۶۴‌بیتی نصب بشه.

متاسفانه این اشتباه! از روی تجربه (یک ناآگاه) تثبیت شده
و فکر کنم چند سالی لازم است سپری شود (نسخه خالص ۶۴ بیت نرم افزار های رایج منتشر شود) تا به عمق اشتباه خود پی ببرم و روی ۳۲ بیتی خط بکشم

با این وجود خودم از ۶۴ بیت استفاده می کنم

تا آن موقع شما ما را به بزرگی خود ببخش و خون خودت را کثیف نکن

البته نسخه ۶۴ بیت به تمام باسوادان ، مدیران ، ناظران و ریش سفیدان پیشنهاد می شود

تو این ۷ ۸ ماهی که سوزه نصب کردم دریغ از یکبار اررور دادن و مشکلات مختلف و report کردن برای توسعه دهندگان به قول شما بزرگش!اوبونتو روزای اول من رو واقعا هیجان زده کرد اما همین مشکلات ماشاالله فراوانش دلیلی بود برای سرد شدن ازش و واقعا اگر سوزه رو باهاش آشنا نمیشدم نمی دونم الان تو جامعه لینوکسی ها بودم یا نه!حتی همین نسخه ۱۴.۰۴ که خیلی سر و صدا به راه انداخت هنوز نیومده با خودش ی دسته سوالات و مشکلات رو توی فروم آورده

جالب است که من تجربه ای کاملا برعکس شما دارم

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
اگر اوبونتو کمبود نداشت این ...
.
.
.
- اوبونتو همیشه زیر ذره‌بین هست برا همین مشکلاتش بیشتر نمود داره در حالی که سایر توزیع‌ها هم کم مشکل نیستن.
- برا پراید و جنسیس باید پول بدی اما اوبونتو و اوپن سوزه هردو رایگانن، خب چرا کاربرا نمیان سراغ توزیع اوپن سوزه؟؟؟ گرون‌تر که نیست، پس مشکل کجاست؟
- بله من اورگرین و tumbleweed رو اشتباه گرفتم اما برتریش بر LTS چیه؟! اونجوری هم که نوشته یه گروه کوچولو مسئول اون هستن و مدت ساپورتش هم دقیق نگفته اما فکر کنم ۳ سال هست که با ۱۸ ماه ساپورت معمولی کلا میشه ۴/۵ سال (درسته؟).
- بازم میگم ساپورت اوبونتو بهتره. شما میگی به دلیل فلان و فلان و غیره هست من میگم قبول اما به هرحال الان یک کاربر ایرانی جواب مشکلاتش تو اوبونتو رو خیلی سریعتر از جواب مشکلاتش در اوپن سوزه به دست میاره. و این یعنی حمایت بهتر.
- اما از اینا گذشته من با اوپن سوزه دوران بدی نداشتم ولی برخی جاهاش واقعا رو اعصاب بود. مثلا اگر شما همین الان اوپن سوزه رو دانلود و نصب کنی و بعد بخوای آپدیتش کنی برات یه آپدیت میاد که حجمش از کل حجم فایل اصلی سیستم‌عامل که دانلود کردی بیشتره!!!
- یه جا خوندم که نوشته بود هربار هم که بخوای یه نرم افزار جدید نصب کنی تیک دانلود و نصب همه اون آپدیت‌ها هم خود به خود زده میشه!!!

من هنوز هم اوپن سوزه رو دوست دارم و اگر سیستمم اجازه میداد نصبش می‌کردم اما برای یک تازه کار در محیط اداری شاید بهترین انتخاب نباشه.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
یونیتی بسیار ساده و زیبا هست و زود باهاش ارتباط برقرار میکنید
و جذاب هست و کارمندان علاقه مند میشن بهش
اوپن سوزه کی دی ای هم زیباست ولی خوب پیچیده تره
شما اگر سخت افزار قوی دارین (سی پی یو - رم - گرافیک) بهتره اوبونتو رو نصب کنید
و اگر کامپیوتر هاتون خیلی قدیمی و ضعیف هستند بهتره از میز کار های سبک دیگه استفاده کنید
البته یونیتی هم اونقدرا سنگین نیست
اگر 64 بیت هست سیستم هاتون 64 بیتی نصب کنید
شما خودتون نرم افزار خاصی مد نظر دارید ؟ که نصب کنید ؟
اگر نه هر چی توی سافتوار سنتر هست برای 64 بیتی کامپایل شده و تازه 64 بیتی از 32 بیتی هم پشتیبانی میکنه میتونید نصب کنید.
شما به نظر من اوبونتو 14.04 یونیتی رو دانلود کن به مدت یک هفته خودت باهاش کار کن روی سیستم خودت در اداره
بعد اگر مشکلی نبود برای بقیه هم نصب کن
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
این مطلب هم در مهاجرت به لینوکس مفید است:
این ۱۰ سوال را قبل از مهاجرت به لینوکس از خود بپرسید

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
متشکر دوستان
یکی از بزرگترین مشکلات و از طرفی مزیت های لینوکس همین توزیع های متفاوتی هست که لینوکس داره !
همیشه هم دوستان اون توزیعی را میگن توزیع برتر که خودشون دارن استفاده می کنن ! یکم این موضوع گیج کننده است ! درکنار توزیع های فراوان باز میز کار های متفاوتی هست که باز هم گیج کننده هست !

من یکم سرچ کردم و یکسری مقالات را خوندم ، به نظرم همین اوبونتو برای سیستم هایی که جدیدتر هست و لوبونتو هم برای سیستم هایی که قدیمی تر هست مناسبه ، اما بین اوبونتو و opensuse یکم شک دارم قبلا تجربه کار با opensuse را داشتم و خوب هم بوده ، یکی rpm بیس هست و یکی deb بیس !
نرم افزار های لینوکس در هر ۲ فرمت وجود دارن دیگه درسته ؟ یعنی نمیشه گفت نرم افزار های دبیان بیس از rpm بیس بیشتره ؟

در مورد میزکار های لینوکس چی ؟ من خودم توی خونه اوبونتو نصب دارم و gnome۳ را نصب کردم و با این میزکار کار می کنم ، واقعا ازش راضی هستم اینقدر بهش عادت کردم که بعضی وقت ها توی اداره پای ویندوز که میشینم هی موس رو میزنم گوشه بالا سمت چپ صفحه نمایش ! اما افسوس که هیچ گونه حرکتی از خودش نشون نمیده !  ;D
اما یکسری مشکلات توی خونه دارم ، مثلا همین ریپورت کردن باگ ها که دوستمون هم بهش اشاره کردن ! روزی حداقل یکبار این مورد پیش میاد ! یا بعضی وقت ها سیستم را روشن می کنم بعد از لاگین شدن موس حرکت می کنه اما سیستم قفل کرده ! باز باید ری استارت کنم ، این مورد هم بار ها برام پیش اومده ، یا شبکه ! شبکه هم بعضی وقت ها کابل وصل هست ولی unplug نشون میده تا زمانی که سیستم رو ری استارت کنی ! حالا نمیدونم این مشکلات از اوبونتو هست یا gnome3 !

در مورد اینکه روی سیستم 64 بیتی باید سیستم عامل 64 بیتی نصب کرد شکی نیست ! اما خداییش سیستم عامل های 64 بیت خیلی اذیت می کنن ! (حداقل تا ۱ سال پیش که اینجوری بود) یادمه همین اوبونتو هم موقع دانلود نسخه 32 بیتی را پیشنهاد می کرد و جلوش recommend زده بود! اما الان پیشفرض را برای دانلود 64 بیت قرار داده و میگه اگه رم سیستم از ۲ بالاتره 64 بیت نصب کنید

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
یک موضوع دیگه ! من دارم آموزش های دوره LPI را که توی دانشگاه صنعتی شریف بود رو میخونم اما lpi بیشتر روی rpm بیس ها داره توضیح میده ، مواردی که یاد می گیرم رو میشه روی اوبونتو هم استفاده کرد ؟!

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
rpm فقط یک نرم افزاره برای مدیریت پکیج ها مثل apt-get یا pacman یا aur

مثلا روی سنت او اس یا فدورا میتونید apt نصب کنید

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
نقل‌قول
همیشه هم دوستان اون توزیعی را میگن توزیع برتر که خودشون دارن استفاده می کنن ! یکم این موضوع گیج کننده است ! درکنار توزیع های فراوان باز میز کار های متفاوتی هست که باز هم گیج کننده هست !
تو دام توریع بازی نیوفت. توزیع‌های لینوکس یکی هستن (کرنل، xorg و غیره) یا کمی تفاوت در userspace . با اوبونتو شروع کن، بعد می‌تونی توزیع‌ها دیگه رو هم تست و باش مقایسه کنی.
نقل‌قول
اما یکسری مشکلات توی خونه دارم ، مثلا همین ریپورت کردن باگ ها که دوستمون هم بهش اشاره کردن ! روزی حداقل یکبار این مورد پیش میاد !
اگر منظورت روی اوبونتو هست که می‌تونی اون (apper) رو غیر فعال کنی. فعلا که روی ۱۴.۰۴ یک بار هم ندیدمش.
نقل‌قول
یا بعضی وقت ها سیستم را روشن می کنم بعد از لاگین شدن موس حرکت می کنه اما سیستم قفل کرده ! باز باید ری استارت کنم ، این مورد هم بار ها برام پیش اومده ، یا شبکه ! شبکه هم بعضی وقت ها کابل وصل هست ولی unplug نشون میده تا زمانی که سیستم رو ری استارت کنی ! حالا نمیدونم این مشکلات از اوبونتو هست یا gnome3 !
این وقت‌ها لازمه خروجی dmesg‌ و لاگ xorg رو بررسی کنی تا متوجه بشی مشکل از کجاست.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
جالبه ! اوبونتو 14.04 نصب کردم هنوز سیستم را خاموش نکردم بین کار هنگ کرد !!!!!!!