توی پست اول میگید میخواهید اوبونتو نصب کنید روی کامپیوترهایی که تنها برای اینترنت استفاده میشوند. حالا میگید که مایکروسافت آفیس میخواهید نصب کنید. تنها مشکل مهاجرت یک اداره وابستگی به آفیسه (و یاهو مسنجر
). هیچ قرص و آمپولی هم نداره. استفاده از واین برای آفیس هم حماقته. به همون ویندوز بچسبید بهتره. اگر میخواهید مهاجرت کنید، قید مایکروسافت آفیس رو باید بزنید.
فعلا فقط هدف لینوکسی کردن سیستم های اینترنت است ، درسته که سیستم های اینترنت بیشتر کارشون با مرورگر وب هست اما بعضی وقت ها نیاز میشه کاربر با آفیس کار کنه ،
مثلا یک فایل word از اینترنت میگیره و میخواد ویرایش کنه ! اکثر فایلها هم با Microsoft office ایجاد شدهیکم که کاربر ها عادت کردند و با سیستم جدید آشنا شدن اونوقت میشه رفت سمت libre office اما تا زمانی که تمام سیستم ها به سمت لینوکس نرفته نمیشه از libre office استفاده کرد چون سیستم هایی که لینوکسی نیستند با microsoft office کار می کنند و فایل های microsoft office توی libre office به درستی باز نمیشه
روش کار مهاجرت عموما برعکس هستش. ابتدا باید توی همون ویندوز از Microsoft Office به LibreOffice مهاجرت کنند. وقتی مهاجرت نرمافزارها تموم شد، بعد سیستمعاملشون رو تغییر میدید.
حق با شماست ، اما هدف تغییر سیستم های اینترنت هست و فعلا نمیخوایم در این وسعت عمل کنیم و همه microsoft office های ویندوز را به libre office تبدیل کنیم ! چون این کار کلی آموزش برای کاربران میخواد و عملا تا مدتی کار های اداری میخوابه ! تازه اتوماسیون اداری تحت وب هست اما روی سیستم کاربر باید microsoft office نصب باشه !...
فعلا فقط بخش کوچکی از سیستم های اداره را به لینوکس تبدیل می کنم ، سیستم های اینترنت نرم افزار های ویندوزی خاصی روی اونها نصب نیست و برای شروع خوبه
میشه به کاربران گفت که برای کار کردن با آفیس از سیستم های اینترنت استفاده نکنن اما میخوام تا جایی که امکان داره و از دستم بر میاد روی این موضوع کار کنم !
office 2007 میخوام نصب کنم
میدونم ! اما برای شروع کار مجبورم ! یکم که کاربر ها عادت کردند و با سیستم جدید آشنا شدن اونوقت میشه رفت سمت libre office اما تا زمانی که تمام سیستم ها به سمت لینوکس نرفته نمیشه از libre office استفاده کرد چون سیستم هایی که لینوکسی نیستند با microsoft office کار می کنند و فایل های microsoft office توی libre office به درستی باز نمیشه
یه دست و رویی به لیبره آفیس بکش تمش آیکون هاش و ...
در ضمن میتونی فارسیش هم بکنی
یا کلا اوبونتو رو فارسی کنی
چیز های دیگه مثل لاتک و اینا هم هست
یا میتونید از گوگل درایو و یا لاتکس آنلاین هم استفاده کنید
گزینه های زیادی روی میز هست

اما مشکل اصلی اینه که هیچ کدام از این گزینه ها فایلهای Microsoft office را بدرستی باز نمی کنند ! شاید هم من تنظیمات لازم را انجام ندادم ! اگر تنظیم خاصی میخواد بگید.
نه منو ها که همون انگلیسی باشه بهتره
ممنون که جواب دادیداگر بشه برای بحث آفیس یک تاپیک جداگانه ایجاد می کنم