انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای مهاجرت از ویندوز به لینوکس در یک اداره !  (دفعات بازدید: 8710 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
از نظر توزیع ، فعلا ترجیح میدم همین اوبونتو رو کار کنم
خواهش می کنم کمک کنید تا این آفیس را بتونم راه بندازم !!!!! بزرگترین مشکل همینه !!!!!!!!!!

پیشنهاد می کنم یک تاپیک جدید با عنوان «نصب آفیس ۲۰۱۰» یا هر ورژن دیگری در تالار «نصب، راه‌اندازی و بروزآوری» ایجاد کنی

این طوری سریع تر به جواب می رسی و همچنین کاربران غیر اداری که سوال مشابه دارند نیز به راحتی تاپیک را پیدا می کنند

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
اگر قرار بر نصب office 2010 تحت wine است خوب شما از همون ویندوز استفاده کن . چرا لقمه را دور سرت می‌پیچونی . این که نشد مهاجرت ...
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
office 2007 میخوام نصب کنم  ;D
میدونم ! اما برای شروع کار مجبورم ! یکم که کاربر ها عادت کردند و با سیستم جدید آشنا شدن اونوقت میشه رفت سمت libre office اما تا زمانی که تمام سیستم ها به سمت لینوکس نرفته نمیشه از libre office استفاده کرد چون سیستم هایی که لینوکسی نیستند با microsoft office کار می کنند و فایل های microsoft office توی libre office به درستی باز نمیشه

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
میدونم ! اما برای شروع کار مجبورم ! یکم که کاربر ها عادت کردند و با سیستم جدید آشنا شدن اونوقت میشه رفت سمت libre office اما تا زمانی که تمام سیستم ها به سمت لینوکس نرفته نمیشه از libre office استفاده کرد چون سیستم هایی که لینوکسی نیستند با microsoft office کار می کنند و فایل های microsoft office توی libre office به درستی باز نمیشه
یه دست و رویی به لیبره آفیس بکش تمش آیکون هاش و ...
در ضمن میتونی فارسیش هم بکنی
یا کلا اوبونتو رو فارسی کنی
چیز های دیگه مثل لاتک و اینا هم هست
یا میتونید از گوگل درایو و یا لاتکس آنلاین هم استفاده کنید
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
یکم که کاربر ها عادت کردند و با سیستم جدید آشنا شدن اونوقت میشه رفت سمت libre office اما تا زمانی که تمام سیستم ها به سمت لینوکس نرفته نمیشه از libre office استفاده کرد چون سیستم هایی که لینوکسی نیستند با microsoft office کار می کنند و فایل های microsoft office توی libre office به درستی باز نمیشه
روش کار مهاجرت عموما برعکس هستش. ابتدا باید توی همون ویندوز از Microsoft Office به LibreOffice مهاجرت کنند. وقتی مهاجرت نرم‌افزارها تموم شد، بعد سیستم‌عاملشون رو تغییر می‌دید.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
توی پست اول می‌گید می‌خواهید اوبونتو نصب کنید روی کامپیوترهایی که تنها برای اینترنت استفاده می‌شوند. حالا می‌گید که مایکروسافت آفیس می‌خواهید نصب کنید. تنها مشکل مهاجرت یک اداره وابستگی به آفیسه (و یاهو مسنجر ;D). هیچ قرص و آمپولی هم نداره. استفاده از واین برای آفیس هم حماقته. به همون ویندوز بچسبید بهتره. اگر می‌خواهید مهاجرت کنید، قید مایکروسافت آفیس رو باید بزنید.

آفلاین beginner1393

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
توی پست اول می‌گید می‌خواهید اوبونتو نصب کنید روی کامپیوترهایی که تنها برای اینترنت استفاده می‌شوند. حالا می‌گید که مایکروسافت آفیس می‌خواهید نصب کنید. تنها مشکل مهاجرت یک اداره وابستگی به آفیسه (و یاهو مسنجر ;D). هیچ قرص و آمپولی هم نداره. استفاده از واین برای آفیس هم حماقته. به همون ویندوز بچسبید بهتره. اگر می‌خواهید مهاجرت کنید، قید مایکروسافت آفیس رو باید بزنید.
فعلا فقط هدف لینوکسی کردن سیستم های اینترنت است ، درسته که سیستم های اینترنت بیشتر کارشون با مرورگر وب هست اما بعضی وقت ها نیاز میشه کاربر با آفیس کار کنه ، مثلا یک فایل word از اینترنت میگیره و میخواد ویرایش کنه ! اکثر فایلها هم با Microsoft office ایجاد شده

یکم که کاربر ها عادت کردند و با سیستم جدید آشنا شدن اونوقت میشه رفت سمت libre office اما تا زمانی که تمام سیستم ها به سمت لینوکس نرفته نمیشه از libre office استفاده کرد چون سیستم هایی که لینوکسی نیستند با microsoft office کار می کنند و فایل های microsoft office توی libre office به درستی باز نمیشه
روش کار مهاجرت عموما برعکس هستش. ابتدا باید توی همون ویندوز از Microsoft Office به LibreOffice مهاجرت کنند. وقتی مهاجرت نرم‌افزارها تموم شد، بعد سیستم‌عاملشون رو تغییر می‌دید.

حق با شماست ، اما هدف تغییر سیستم های اینترنت هست و فعلا نمیخوایم در این وسعت عمل کنیم و همه microsoft office های ویندوز را به libre office تبدیل کنیم ! چون این کار کلی آموزش برای کاربران میخواد و عملا تا مدتی کار های اداری میخوابه ! تازه اتوماسیون اداری تحت وب هست اما روی سیستم کاربر باید microsoft office نصب باشه !...

فعلا فقط بخش کوچکی از سیستم های اداره را به لینوکس تبدیل می کنم ، سیستم های اینترنت نرم افزار های ویندوزی خاصی روی اونها نصب نیست و برای شروع خوبه

میشه به کاربران گفت که برای کار کردن با آفیس از سیستم های اینترنت استفاده نکنن اما میخوام تا جایی که امکان داره و از دستم بر میاد روی این موضوع کار کنم !

یه دست و رویی به لیبره آفیس بکش تمش آیکون هاش و ...
در ضمن میتونی فارسیش هم بکنی
یا کلا اوبونتو رو فارسی کنی
چیز های دیگه مثل لاتک و اینا هم هست
یا میتونید از گوگل درایو و یا لاتکس آنلاین هم استفاده کنید

گزینه های زیادی روی میز هست  \\:D/ اما مشکل اصلی اینه که هیچ کدام از این گزینه ها فایلهای Microsoft office را بدرستی باز نمی کنند ! شاید هم من تنظیمات لازم را انجام ندادم ! اگر تنظیم خاصی میخواد بگید.
نه منو ها که همون انگلیسی باشه بهتره

ممنون که جواب دادید
اگر بشه برای بحث آفیس یک تاپیک جداگانه ایجاد می کنم
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1393، 06:15 ب‌ظ توسط beginner1393 »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
شما اگر با آفیس 2003 کار کنید مشکل کمتری خواهید داشت
کاربر عادی هم که کار ساده با آفیس انجام میده و 2003 با 2013 براش  تفاوت چندانی نداره
آفیس ها رو بیارید روی 2003 یا کاربران رو وابدارید که فایلهای   docx , xlsx‌ درست نکنن و
  dox , xls‌ بسازن . این دو تا سازگاری بیشتری داره

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
شما اگر با آفیس 2003 کار کنید مشکل کمتری خواهید داشت
کاربر عادی هم که کار ساده با آفیس انجام میده و 2003 با 2013 براش  تفاوت چندانی نداره
آفیس ها رو بیارید روی 2003 یا کاربران رو وابدارید که فایلهای   docx , xlsx‌ درست نکنن و
  dox , xls‌ بسازن . این دو تا سازگاری بیشتری داره

منظورتون doc هست دیگه؟ :)

============

beginner1393@

فایل های اداری معمولا ساده هست.پس فکر کنم بهتر باشه همه فایل ها رو تبدیل به اون فرمت های سازگارتر کنید که دوستمون گفت ;)

از اون به بعدش بیاین رو LibreOffice درست میشه :D
« آخرین ویرایش: 22 اردیبهشت 1393، 07:50 ب‌ظ توسط Ghost Shadow »

آفلاین علیرضا.ج

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 616
  • گاهی سکوت همان دروغ است
سلام
به شخصه بنده هم کارمندهستم وتماما ازلايبرافيس استفاده ميکنم وبانسخه4.2هيچ مشکلي ندارم فقط اگراز تکست باکس درفايلها استفاده کرده باشم براي افيس مايکروسافت بهم ميريزه درکل هرگونه سوالي داشتين درخدمتم
درصورت ضرورت شماره من

-- ویرایش توسط ناظر --
-- در صورت نیاز، تلفن خودتون رو در پیغام خصوصی بفرستید --
« آخرین ویرایش: 25 اردیبهشت 1393، 12:05 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
سلام
به نظرم بهتره فعلا هم microsoft office رو بنصبی و هم libre office و بذاری کارمندا باش کار کنن
بهتره اگر فایل word و power point و ... از اینترنت میگرن رو microsoft office باش کار کنند چون اکثر فایل های برنامه های صفحه گسترده و تکست ادیتور و پرزنتیشن موجو در اینترنت مبتنی بر مجموعه microsoft office هستش و اگرم میخوان خودشون فایلی رو درست کنن از مجموعه libre office استفاده کنن
البته باید قبول کنی که مجموعه microsoft office جلوتر از libre office موجود در لینوکسه. البته در همیشه رو ی پاشنه نمی چرخه!
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود