علیرضای عزیز اول از همه سپاسگزار از وقتی که میگذاری. من معمولا این کار رو خیلی ساده با تنظیم محدودیت دانلود زمان بندی شده در Transmission انجام میدم. اما واقعیت اینه که وقتی یه دوست برنامهنویس داره زمان میگذاره تا برنامهای به فارسی و ویژه این کار بنویسه، چی بهتر از استفاده از اون برنامه؟
من همه پیشنیازها رو چک کردم درست بود. فایل رو اگر در پوشه خانه کپی نکرده بودم که دستور تار کار نمیکرد و پوشه مربوط به نصب رو نمیساخت. (نگاه کردم خانه رو. یک پوشه درش ساخته به اسم PersianDm_other و داخلش یک فایل فشرده دیگه همراه با اسکریپت نصب هست.) وقتی نصب رو اجرا میکنم پسورد میخواد و زبان. پوشهای هم به اسم .persian_download_manager میسازه اما داخل اون چیزی به نام فاینال اسکریپت وجود نداره و پیام میاد که نصب تمام شد اما در ترمینال مینویسه که
root
removed ‘/home/*****/.persian_download_manager/en_gtk’
removed ‘/home/*****/.persian_download_manager/fa_gtk’
chmod: cannot access ‘/home/*****/.persian_download_manager/final_script’: No such file or directory
ممنون از لطفت
برای اجرا ی installبا دستور cd وارد پوشه میشی قبلش؟
cd PersianDM_Other
لطفا خروجی این دستور رو برای من بذار
ls ~/.persian_download_manager
و یه مسئله دیگه لطفا وقتی فایل نصب که در پوشه HOME هست از حالت فشرده خارج میشه خروجی این دستور را به من بده
ls PersianDM_Other
ظاهرا مشکل اینه که اون فایل فشرده داخل پوشه نصب با موفقیت درون پوشه .persian_download_manager از حالت فشرده در نمیات
یک بار دیگه فایل نصب رو دانلود کن شاید فایل آسیب دیده باشه