انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: از کجا لپ تاپ اوبونتو بخرم؟  (دفعات بازدید: 4097 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
از کجا لپ تاپ اوبونتو بخرم؟
« : 11 اردیبهشت 1393، 04:05 ب‌ظ »
سلام دوستان

داشتم تو اینترنت میگشتم که یه مقدار هم روی لپ تاپ های اوبونتو وقت گذاشتم

تو سایت اوبونتو به چند جا اشاره کرده، اما نمی دونم که کدام یک از ایران همایت می کنند و بهتر هستند

https://help.ubuntu.com/community/UbuntuPre-installed

در این لیست سایت system76 وجود داره و خیلی هم تو اینترنت در موردش مطلب هست. اما نتونستم بفهمم که ایران را همایت می کنه یا نه!!!

دوستان اگر جایی در ایران که لپ تاپ با سیستم عامل اوبونتو بفروشه هست لطفا معرفی کنید.
اگر جایی نمی شناسید از کجا می تونم بفهمم که کدام یک از سایت های معرفی شده توسط اوبونتو ایران را پشتیبانی می کنند؟؟؟ ( از همه نظر هم خرید سفارش و هم پشتیبانی )

باتشکر

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : از کجا لپ تاپ اوبونتو بخرم؟
« پاسخ #1 : 11 اردیبهشت 1393، 10:24 ب‌ظ »
اگر جایی نمی شناسید از کجا می تونم بفهمم که کدام یک از سایت های معرفی شده توسط اوبونتو ایران را پشتیبانی می کنند؟؟؟ ( از همه نظر هم خرید سفارش و هم پشتیبانی )
با مراجعه به سایتهاشون و مطالعه شرایط و مناطق خدمات دهی شون و در صورت نیاز تماس با بخش آنلاین/پشتیبانیشون

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
« پاسخ #2 : 11 اردیبهشت 1393، 10:50 ب‌ظ »
الان یه سری از لبتاب های دلل با یه سری اچ پی که بدون ویندوز هستن توشون لینوکس هست اپن سوزه یا ابونتو رو تو جعبش گزاشتن
تو ایران الکی میگن داس درصورتی که هیچی نصب نیست روش

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #3 : 12 اردیبهشت 1393، 02:27 ق‌ظ »
الان یه سری از لبتاب های دلل با یه سری اچ پی که بدون ویندوز هستن توشون لینوکس هست اپن سوزه یا ابونتو رو تو جعبش گزاشتن
اون dos کع مینویسن فکر کنم منظورشوت اینه که don,t have operating system و با اون داس که فکرشو میکنیم فرق داره
منم وقتی خریدم نوشته بود dos و روش خودشون اوبونتو نصب کرده بودن و تا روشن کردم چشم به جمال اوبونتو روشن شد
البته سی دی چیزی توش نبود حتی درایور ویندوز هم توش نبود و از توی سایت دل باید میرفتی دانلود میکردی که اونم تحریم هست :))
الان دیگه کرنل لینوکس خیلی پیشرفت کرده شما تقریبا روی هر چیزی میتونی نصب کنی و همه چیز رو میشناسه تاچ پد و وایرلس و بلوتوث و ...
ترجیحا یه پردازنده نسل جدید اینتل بگیر از اینا که خودشون گرافیک دارن و بدون گرافیک دوم
البته بستگی داره که میخوای باهاش چیکار کنی
ولی اگه سایز کوچیک میگیری و برای بازی و ... نمیخوای همین خیلی عالی جواب میده
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 12 اردیبهشت 1393، 11:41 ق‌ظ »
با مراجعه به سایتهاشون و مطالعه شرایط و مناطق خدمات دهی شون و در صورت نیاز تماس با بخش آنلاین/پشتیبانیشون

خیلی ممنون

اما بعضی از سایت ها را نتوسنتم پیدا کنم.
و بعضی باید عضو شد تا سوال پرسید که من وقت ثبت نام در تک تکشون را ندارم.

اون dos کع مینویسن فکر کنم منظورشوت اینه که don,t have operating system و با اون داس که فکرشو میکنیم فرق داره
منم وقتی خریدم نوشته بود dos و روش خودشون اوبونتو نصب کرده بودن و تا روشن کردم چشم به جمال اوبونتو روشن شد
البته سی دی چیزی توش نبود حتی درایور ویندوز هم توش نبود و از توی سایت دل باید میرفتی دانلود میکردی که اونم تحریم هست :) )
الان دیگه کرنل لینوکس خیلی پیشرفت کرده شما تقریبا روی هر چیزی میتونی نصب کنی و همه چیز رو میشناسه تاچ پد و وایرلس و بلوتوث و ...
ترجیحا یه پردازنده نسل جدید اینتل بگیر از اینا که خودشون گرافیک دارن و بدون گرافیک دوم
البته بستگی داره که میخوای باهاش چیکار کنی
ولی اگه سایز کوچیک میگیری و برای بازی و ... نمیخوای همین خیلی عالی جواب میده

اتفاقا تو خیلی از سایت های فروش لپ تاپ دیدم که نوشته DOS. اما هیچ جا اشاره نکرده که روشون سیستم عامل لینوکس نصب هست یا نه. برای همین همش فکر می کردم که باید خودم نصب کنم.

به نظر شما اگه قبل از خرید از فروشنده بپرسم که روی فلان لپ تاپ چه سیستم عاملی نصبه میگه؟

چون من بعضی جاها رفتم و گفتم:"می خوام لینوکس نصب کنم" گفتند:"شما خیلی خطرناکی می خوای کارهای جاسوسی انجام بدی؟" یا اصلا نمی دونستند لینوکس چی هست.

هنوز خیلی جاها نمی دونند. به نظر شما این سایت ها می دونند؟

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 12 اردیبهشت 1393، 12:33 ب‌ظ »
اواژنگ یا ایران رهجو یا ایران اچپی و فالنیک من دیدم لب تاب هایی دارند با سیستم عامل اپن سوزه و ابونتو
البته اچیپی نسخه های probook همشون لینوکس دارن http://iranhp.com/

ببین زیرش زده اپن سوزه و من نمایندگی که بودم مینت هم نصب کرده داشتند

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
« پاسخ #6 : 12 اردیبهشت 1393، 04:45 ب‌ظ »
فکر کنم نام تجاری داس ms-dos باشه.رو نوت بوک من سوزی نصب بود ولی تو سایت نوشته بود فاقد سیستم عامل.از همون سایت واسه دوستم نوت بوک گرفتم رو سیستم و سایت زده بود داس.

نمیدونم واقعا این نمایندگی ها بر چه اساسی کار میکنند.بهتره قبل خرید به روابط عمومی زنگ برنید و یا حضوری به نمایندگی سر بزنید.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #7 : 12 اردیبهشت 1393، 06:39 ب‌ظ »
فکر کنم نام تجاری داس ms-dos باشه.رو نوت بوک من سوزی نصب بود ولی تو سایت نوشته بود فاقد سیستم عامل.از همون سایت واسه دوستم نوت بوک گرفتم رو سیستم و سایت زده بود داس.

نمیدونم واقعا این نمایندگی ها بر چه اساسی کار میکنند.بهتره قبل خرید به روابط عمومی زنگ برنید و یا حضوری به نمایندگی سر بزنید.

بله البته واسه داس Microsoft.

لپ تاپ هایی هم هستند که freeDOS روشون نصب هست :)

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #8 : 12 اردیبهشت 1393، 10:29 ب‌ظ »
رو همه لپ تاپ ها میشه لینوکس رو نصب کرد و اکثرا همه چیز رو کامل میشناسه
اینجوری نیست که قطعا باید یه لپ تاپ بخرید که از قبل روش لینوکس بوده باشه
البته خوب بعضی سخت افزار ها ممکنه شناسایی نشن که اونم خیلی کم و به ندرت پیش میاد
شما یه فلش لایو اوبونتو بردار بزن به هر لپ تاپی که دم دستت هست از دوست آشنا و ... قطعا کامل بالا میاد
شاید مورد خاصی مثل برخی از بلوتوث ها شناسایی نشه
من تنها چیزی که شناسایی نمیشه فینگر پرینت هست که اونم کلا به کارم نمیاد و هیچ وقت ازش استفاده نکردم حتی تو ویندوز هم نمیدونم باس چجوری باهاش کار کرد :)
کرنل لینوکس هم مدام در حال بهبود و اضافه شدن درایور ها هست
شما بگو چی میخوای بهتر راهنمایی بشی
لپ تاپ چه سایزی میخوای ؟ میخوای چیکار باهاش بکنی ؟ میخوای فقط لینوکس نصب کنی ؟
من خودم یه لپ تاپ ۱۱ گرفتم بدون گرافیک با پردازنده اینتل که گرافیک سر خود داره و بسیار سریع کار میکنه و باطری هم تا ۶ ساعت نگه میداره
قبلا هم یه ۱۵.۶ اینچی داشتم که چون دو گرافیک داشت خیلی اذیت میکرد ولی الان با نسخه جدید اوبونتو و کرنل جدید دیگه اذیت نمیکنه هم گرافیک بهتر شده هم مصرف کم شده
البته خوب یه لپ تاپ بخوای بخری و باهاش بازی های سنگین بکنی خوب جواب نمیده
یه سایتی هم بود لیست لپ تاپ های سازگار توش بود الان اسمش یادم نیست تو همون گوگل سرچ کنید به اینگلیسی پیدا میکنید البته اون لیستی که من دیدم قدیمی بود و خیلی از لپ تاپ ها توش نبودن
ولی بازم میگم تقریبا رو همه لپ تاپ ها میتونید نصب کنید لینوکس رو
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 13 اردیبهشت 1393، 01:41 ب‌ظ »
سلام دوستان

ممنون از نظرات و پیشنهاداتتون

بذارید به طور کلی بگم دنبال چه سیستمی هستم تا شاید بجای فروشگاه یه لپ تاپ خوب بهم معرفی کنید. ( اگه دوستان صلاح میدونند که تاپیک مجزا بزنم بگن )

همان طور که میدونید لینوکس مناسب بازی نیست ( نمیگم بدرد بازی نمی خوره، مناسب بازی هایی مثل ویندوز نیست ) بیشتر به درد کارهای تخصصی می خوره ( برنامه نویسی، امنیت، شبکه و... )
اما میشه به صورت مجازی ویندوز نصب کرد و بازی کرد که در نتیجه به گرافیک بالا نیاز هست. که به لپ تاپی نیاز هست که درایور کارت گرافیک در توزیعات لینوکس را داشته باشد.

من بیشتر به ترتیب در کار برنامه نویسی، شبکه و طراحی هستم. که برای همه این کارها بهترین سیستم حداقل باید 4 گیگ رم داشته باشه ( البته طبق کارهایی که انجام میدم و مصرف خودم میگم 4 گیگ. ممکنه یک نفر سیستم رم 1 گیگ هم بتونه کار کن )
اما بعضی مواقعه برام پیش میاد که در مجازی ساز با ویندوز هم کار کنم که بهترین رم برای ویندوز 2 گیگ کافیه.
با این حساب شما یک 4 و یک 2 گیگ که میشه 6 گیگ را در نظر بگیرید. اما گردش کنید و 8 گیگ رم برای سیستم در نظر داشته باشید.

در مورد پردازنده الان سیستم من HP Probook 4540s هست که پردازنده Core i5 داره. تاحالا از نظر سرعت و پردازش کم نیاورده. اما شما در الویت Core i7 در نظر بگیرید.

من خیلی زیاد جابجا میشم. به طوری که در هفته 3 تا 5 روز با لپ تاپ بیرون میرم. در نتیجه وزن باید کم باشه. لپ تاپی که دارم حدود 2.5 کیلو هست. برام سنگین نیست ولی سبکتر هم بشه خیلی بهتره.

حداقل باطری که نیاز دارم برام نگه داره 4 ساعت هست. بیشتر هم بشه عالیه. مثل 6 تا 8 ساعت.

حتما صفحه مات باشه. چون کلا از براق خوشم نمی یاد. و بازتاب نور هم اذیت می کنه.

در مورد هزینه هم جای نگرانی نیست. راحت تا 6 میلیون می تونم هزینه کنم.

به طور کلی سیستمی که مد نطر من هست:

CPU: Core i7
RAM: 8 - 16 GB
Weight: 1.5 - 2.5
Graphic: Intel 1 - 4 GB

تو خوده سایت اوبونتو هم یه لیست از لپ تاپ ها هست
http://www.ubuntu.com/certification/desktop/
اما مثل اینکه همشون کاملا سازگاری ندارند. جستجو ضعیفی هم داره که سخت میشه لپ تاپ مناسب پیدا کرد.

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 13 اردیبهشت 1393، 08:41 ب‌ظ »
نظر من مک بووک پرو هست من خودم هم لبتاب شما رو داشتم هم مک ولی مک واقعا جنس بدنش عالی بوده و تا 8 ساعت هم شارژ داشته گرافیکش هم خوبه
من خودم روش زوبونتو نصبیدم و عالی کار میکنه البته به صورت مجازی هم میتونید روش لینوکس و ویندوز بیارید ولی اینو بدونید که برنامه های مهم طراحی رو هم مییشه روش نصب کرد الویت بعدی هم لبتاب هایی هست که از قطعات معروف استفاده میکنن قطعا شما توشیبا بخری به مشکل میخوری اچپی هم همینه
بهترین باندل لبتاب دل هست اگه مک دوست ندارید بدون شک دل بگریدید بعد وایو و بعد ایسوس و بعد لنوو اچپی هم که کلاا فقط اسمش هست
ام  اس ای هم دیگه تازگیا خوب شده ولی من خودم نمیخرم ولی بهترین حالت همون دل یا مک هست
مک تمام قطعاتش رو اکثرا خودش ساخته و قیمتش هم نصب به کارایش ممناسبه حجمش هم کمه درصورتی که لبتاب های 4 ساعت شارژ من دیدم وزنشون بیشتر از مک پرو هست

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 13 اردیبهشت 1393، 09:47 ب‌ظ »
ممنون Gandu عزیز

اما نکته ای که وجود داره و در بیشتر مواقعه هم برام ثابت شده اینه که اگر مک بخری باید از سیستم عامل مک استفاده کنی که هم بیشترین سازگاری و هم کمترین دردسر را داشته باشی.

من یکی از دوستام که خدمات کامپیوتری کار میکنه گفت که یکی از مشتریاش دوتا مک برای خودش و خواهرش خریده بود و می خواست ویندوز نصب کنه که بعد از نصب ویندوز هیچ کدوم از مک ها وایرلسشون کار نمی کرد. حتی بعد از آپدیت ویندوز و... تا که بعد از کلی جستجو تو اینترنت تونست درایور وایرلس پیدا کنه.
که هر چند وقت یکبار مشتری زنگ میزده و میگفته که وایرلس کار نمی کنه یا سرعتش کمه و....

توی گوشی خودم به شخصه برام این موضوع ثابت شده. چند وقت گوشی Apple یکی از دوستانم دستم بود که روش Android نصب کرده بود. بامزگی کار برای خاموش شدنش باید 2 مرتبه گزینه خاموش شدن را میزدی تا خاموش بشه و کلی ایرادات دیگه. مثلا پیامک که به گوشی می یومد صدای پیامک بعد از چند دیقه پخش می شد و...
اما از نظر سرعت گوشیش خوب کار می کرد. مثلا تو بازی هنگ یا مکث نداشت، نوشتن گیر نمی کرد، و...

به طور کلی زیاد با مک نمیشه سر به سر گذاشت چون از اول جوری طراحی شده که با نرم افزار ها و سخت افزار های خودشون بهترین کارایی را داشته باشه. وگرنه از همون اول مثل شرکتهای دیگه فقط لپ تاپ درست می کرد و وقت سر سیستم عامل نمی ذاشت.

در مورد برندهای دیگه زیاد اطلاعات ندارم.
فقط می دونم MSI جدید هست.
Sony بیشتر مدل ها زود داغ می کنه.
همین.

دوستان من تو اینترنت نتونستم سایتی درست و حسابی پیدا کنم که جستجوی خوب و کاملی برای لپ تاپ داشته باشه.
اگه سایت میشناسید لطفا معرفی کنید.
اگر هم تو تهران مراکز معتبر که می دونند سیستم عامل چی هست میشناسید چنتا معرفی کنید. که برم و بگردم شاید یه لپ تاپ خوب بتونم پیدا کنم.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #12 : 13 اردیبهشت 1393، 10:21 ب‌ظ »
نقل‌قول
دوستان من تو اینترنت نتونستم سایتی درست و حسابی پیدا کنم که جستجوی خوب و کاملی برای لپ تاپ داشته باشه.
من خودم میخواستم برای بابام گوشی بخرم از سایت دیجی کالا انتخاب کردیم و بعدش رفتیم بازار خریدیم
به نظر من سایت خوبیه فقط برای مقایسه قیمت ها و اینکه ببینی چیا توی بازار هست
اگه دوست داشتی یه سر بزن
http://www.digikala.com
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 13 اردیبهشت 1393، 11:51 ب‌ظ »
نقل‌قول
من خودم میخواستم برای بابام گوشی بخرم از سایت دیجی کالا انتخاب کردیم و بعدش رفتیم بازار خریدیم
به نظر من سایت خوبیه فقط برای مقایسه قیمت ها و اینکه ببینی چیا توی بازار هست
اگه دوست داشتی یه سر بزن
http://www.digikala.com

دوست عزیز ممنون

اما دیجی کالا فقط محصولاتی که خودش میفروشه یا میخواد بیاره و یا قبلا داشته را معرفی کرده و محصولات دیگه نداره.

بیشتر از سایت جستجو منظورم یک مرجع برای جستجو لپ تاپ ها هست.

جایی که به معرفی و جستجو در مورد انواع لپ تاپ ها

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #14 : 14 اردیبهشت 1393، 10:51 ب‌ظ »
نقل‌قول
در مورد هزینه هم جای نگرانی نیست. راحت تا 6 میلیون می تونم هزینه کنم.

به طور کلی سیستمی که مد نطر من هست:

CPU: Core i7
RAM: 8 - 16 GB
Weight: 1.5 - 2.5
Graphic: Intel 1 - 4 GB

تو خوده سایت اوبونتو هم یه لیست از لپ تاپ ها هست
http://www.ubuntu.com/certification/desktop/
اما مثل اینکه همشون کاملا سازگاری ندارند. جستجو ضعیفی هم داره که سخت میشه لپ تاپ مناسب پیدا کرد.
پیشنهادات من:
Asus UX301la  (به طور دقیق‌تر این) من خودم همین لپتاپ رو دارم و سازگاری اوبونتو ۱۴.۰۴ باش خیلی خوبه. فقط تاچ‌پدش (clickpad ش) خیلی خوب پشتیبانی نمیشه که با دو خط کانفیگ خیلی بهتر میشه.
Lenovo Ideapad Yoga 2 pro (به طور دقیق‌تر این)
نقل‌قول
مک تمام قطعاتش رو اکثرا خودش ساخته و قیمتش هم نصب به کارایش ممناسبه حجمش هم کمه درصورتی که لبتاب های 4 ساعت شارژ من دیدم وزنشون بیشتر از مک پرو هست
اتفاقا دقیقا برعکس. اپل هیچ کدوم از قطعات لپتاپ هاش رو خودش نمیسازه (چرا باید این کار رو بکنه؟) و اونها رو از بقیه تهیه میکنه. (پردازنده از اینتل، نمایشگر از همین توشیبا، تاچ‌پد از سیناپتیک و ...)
برای تماس با من: hello [at] sasan.me