سلام دوستان عزیز
من وقتی که لپ تاپ خریدم بعد از نصب اوبونتو از هارد کامپیوتر خانه به لپ تاپ کامل کپی گرفتم.
حالا من حدود یک سال هست که با کامپیوتر خانه زیاد کار نکردم و بیشتر با لپ تاپ کار کردم.
اما مواقعه ای که با کامپیوتر خانه کار کردم تغییرات را به لپ تاپ انتقال ندادم. مثل آهنگ ها و فیلمها و ....
حالا می خواستم یک نرم افزاری معرفی کنید که بتونه:
1- تفاوت اطلاعات موجود در هارد ها را نمایش بده
2- مدیریت اطلاعات تکراری ( حذف فایلهای تکراری از یک هارد مثلا هارد خانه. چون بیشتر با لپ تاپ کار می کنم می خوام هارد خانه پاک سازی بشه و از اول روش سیستم عامل نصب کنم. )
3- انتقال اطلاعات غیر تکراری به هارد دیگر ( طبق توضیح بالا چون می خوام اطلاعات هارد خانه پاک بشه می خوام اطلاعات جدید به هارد لپ تاپ انتقال پیدا کنه )
4- امکان مقایسه هارد با پارتیشن ( زمان نصب اوبونتو کله هارد متناسب با پارتیشن بندهای لینوکس تنظیم شد. اما در کامپیوتر خانه هم ویندوز و هم لینوکس نصب هست. و من فقط می خوام پارتیشنهای لینوکس مقایسه بشه)
سوال کمکی: من کلا 3 هارد دارم. یکی که در کامپیوتر خانه هست، یکی در لپ تاپ و دیگر اکسترنال. آیا امکان انتقال اطلاعات مشترک بین هارد خانه و هارد لپ تاپ به هارد اکسترنال و حذف آن اطاعات از هارد خانه و لپ تاپ وجود دارد؟
نکته: اطلاعات غیر مشترک نباید حذف شوند. فقط انتقال اطلاعات مشترک به هارد اکسترنال باید صورت بگیرد.
چون بعد از مقایسه دو هارد قصد کپی اطلاعات به هارد اکسترنال را دارم. و نمی خوام وقت کشی بشه.
باتشکر