انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین نرم افزار برای مقایسه و همسان سازی و مدیریت دو هارد چیست؟  (دفعات بازدید: 2758 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 321
    • سیستم مدیریت محتوا گیلان ( بزودی )
سلام دوستان عزیز

من وقتی که لپ تاپ خریدم بعد از نصب اوبونتو از هارد کامپیوتر خانه به لپ تاپ کامل کپی گرفتم.
حالا من حدود یک سال هست که با کامپیوتر خانه زیاد کار نکردم و بیشتر با لپ تاپ کار کردم.
اما مواقعه ای که با کامپیوتر خانه کار کردم تغییرات را به لپ تاپ انتقال ندادم. مثل آهنگ ها و فیلمها و ....

حالا می خواستم یک نرم افزاری معرفی کنید که بتونه:

1- تفاوت اطلاعات موجود در هارد ها را نمایش بده
2- مدیریت اطلاعات تکراری ( حذف فایلهای تکراری از یک هارد مثلا هارد خانه. چون بیشتر با لپ تاپ کار می کنم می خوام هارد خانه پاک سازی بشه و از اول روش سیستم عامل نصب کنم. )
3- انتقال اطلاعات غیر تکراری به هارد دیگر ( طبق توضیح بالا چون می خوام اطلاعات هارد خانه پاک بشه می خوام اطلاعات جدید به هارد لپ تاپ انتقال پیدا کنه )
4- امکان مقایسه هارد با پارتیشن ( زمان نصب اوبونتو کله هارد متناسب با پارتیشن بندهای لینوکس تنظیم شد. اما در کامپیوتر خانه هم ویندوز و هم لینوکس نصب هست. و من فقط می خوام پارتیشنهای لینوکس مقایسه بشه)

سوال کمکی: من کلا 3 هارد دارم. یکی که در کامپیوتر خانه هست، یکی در لپ تاپ و دیگر اکسترنال. آیا امکان انتقال اطلاعات مشترک بین هارد خانه و هارد لپ تاپ به هارد اکسترنال و حذف آن اطاعات از هارد خانه و لپ تاپ وجود دارد؟
نکته: اطلاعات غیر مشترک نباید حذف شوند. فقط انتقال اطلاعات مشترک به هارد اکسترنال باید صورت بگیرد.

چون بعد از مقایسه دو هارد قصد کپی اطلاعات به هارد اکسترنال را دارم. و نمی خوام وقت کشی بشه.

باتشکر

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
یکی از برنامه های زیر برای حذف فایل های تکراری و دیگری برای مقایسه بین دو و یا سه تا پوشه هستش.

fslint
meld
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
rsync -av --delete source-folder dest-folder

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
rsync یکی از بهترین گزینه‌ها هستش، فقط اون delete-- رو نباید استفاده کنید، در غیر اینصورت فایل‌های اضافه پاک می‌شن.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
دوستان ممنون

اما میشه توضیح بدین که چطوری باید کار کنم؟

می خوام دوتا پوشه یا پارتیشن را با هم مقایسه کنم و فایلهای تکراری را از یک هارد حذف کنم.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
با owncloud میشه؟! الان ایده اش به ذهنم رسید. باید تست کنم.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
peazip رو تو گوگل سرچ کن
فایل ها رو مقایسه و تکراری ها رو حذف میکنه و یه فایل منیجر قدرتمند هست خودت باش ور بری امکاناتش میاد دستت
یه چکی بکن - نسخه ویندوزی هم داره این فایل منیجر نسخه درست رو دانلود کن رایگان هم هست :)
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
دوستان ممنون

می خوام دوتا پوشه یا پارتیشن را با هم مقایسه کنم و فایلهای تکراری را از یک هارد حذف کنم.

این برنامه رو نصب کنید:
meld
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
دوستان ممنون

عزیز اگه یه چیز گرافیکی میخوای من هم meld رو پیشنهاد میکنم. :)

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
دوستان ممنون

همون اسکریپتی که من برات نوشتم دقیقن همون کاری رو انجام می‌ده که شما می‌خواهید، بدون نیاز به هیچ چیز اضافه. اول سعی کنید روی ۲ تا پوشهٔ الکی امتحانش کنید و بعد که فهمیدید چیکار می‌کنه با هیچ چیز عوضش نمی‌کنید.

آفلاین ﴿ AliReaza ﴾

• Sr. Member
  • *
سلام دوستان

ممنون از پاسخهاتون

در مورد محیط گرافیکی برام مهم نیست

من فقط عمل کردش برام مهمه

قبلا از rsync استفاده کردم. اما فقط برای مقایسه و یکی کردن.

اما کاری که می خوام انجام بدشه را امتحان نکردم.

حتما امتحان میکنم و اطلاع میدم.

راستی دوستان اگه کسی آموزش فارسی rsync را داره یا حوصله ترجمه داره لطفا قرار بدند تا همه استفاده کنند.

باتشکر