اگه من بودم، سعی می کردم بار آخرم باشه که در این باره مطلب بنویسم!
کیان جان من یه چنتا سوال ازت دارم
:
۱. اگر من به عنوان یه کاربر ساده دوست داشته باشم تجربه خودم رو از متن باز به بقیه هم بگم چه ایرادی میتونه وجود داشته باشه ؟
۲. اگر حرف من ۱۰۰٪ با تعاریف اولیه از متن باز و آزاد تفاوت داشته باشه چی ؟
۳. من به عنوان یه کاربر ساده دوست دارم بدون این که این تعاریف رو درست و اصولی بدونم از سیستم عاملم لذت ببرم ، اون وقت نحوه برخورد شما که رفتی تمام این تعاریف رو مو به مو یاد گرفتی باید با من چجوری باشه ؟
۴. کدوم بیشترن افرادی که دوست دارن از سیستم عاملشون لذت ببرن یا تعاریف رو بدونن ؟
۵. ما برای جذب کاربر بیشتر و معرفی سیستم عامل و نرم افزاری که به نظرمون خوبه بهتره از چه راهی استفاده کنیم ؟ یه جزوه از تعاریف رو بهشون بدیم بخونن یا از تجربیات لذت بخش و کاراریی های واقعی سیستم عاملمون براشون بگیم ؟
۶. چرا سیستم های اپل انقدر طرفدار دارن ؟ آیا به این دلیل نیست که لذت کاربری رو برای کاربرشون فراهم میکنن ؟ همه چیز رو ساده و زیبا نشون میدن ! البته نوع لذت کاربری از سیستم عامل های گنو/لینوکسی و سیستم عامل مکینتاش با هم زمین تا آسمون فرق دارن اما روش تبلیغات اپل کاملا جواب داده
۷. و در آخر با فردی که از نظر نظری و تئوریک یه ایرادی داره چجوری باید برخورد کرد ؟ ایرادش رو بادلیل و زبان نرم بهش بگیم یا بکوبیم تو سرش که تو هیچی نمیدونی و دیگه حرف نزن ؟
امیدوارم به همه ی سوالام جواب بدی ، لطفا شماره هم بزن که بدونم چی یه چیه