@};-
خیلی خیلی خیلی عالی ۱+
تازه دیدم ش Tongue
ی مدتی که مطلبی به ذهنم رسیده... ولی نمی دونم چطوری میشه امکان پذیر کرد ش.
نسخه ی جدید خیلی خوب شده ... خسته نباشید.
ممنون.
البته یه چیزی. بهتر نبود در قسمت ترجیحات با زدن دکمه اعمال پنجره خودش بسته بشه؟ البته این به خاطر اینه که اینجوری عادت کردیم (-دم)
نکته ی خوبیه !
ولی من ندیدم جایی دکمهٔ Apply پنجره رو ببنده(شایدم یادم نیست) آخه از لحاظ منطقی درست به نظر نمیاد(فقط اعمال میکنه). این دکمهٔ OK هست که (اعمال میکنه بعدش) پنجرهٔ رو میبنده. اگه بخوام بجای Apply دکمهٔ OK بذارم، ممکنه کاربر بخواد بدون بستن پنجرهٔ ترجیهات، تغییرات رو ببینه(توی پنجرهٔ اصلی اعمال بشه). مگه اینکه دکمهٔ Apply سر جاش باشه، یه دکمهٔ OK هم کنارش بذارم(که هم اعمال کنه هم ببنده)، فعلاً همین کارو کردم. خوبه؟
اگر بشه تقویم فارسی رو یک طورایی به سورس لینوکس وارد کرد!یعنی همونجایی که خودش تقویم انگلیسی رو ایجاد کرده...
فکر می کنم خیلی توپ بشه. اصل مطلب ام در این مورد بود که مثلا الان ی اپلت تقویم فارسی بودش! ولی توی ابزار ها و برنامه های کابردی ... مثلا evolution کاربردی نداره.
توی BrainStorm ابونتو هم این ی مدت قبل دیدم که رای خوبی هم آورده بود! اما اجرایی نشده :|
ببینید. اضافه کردن تقویم شمسی به سورس کرنل به نظر من اصلاً کار منطقیای نیست! چون کار کرنل چیز دیگهای هست. کرنل حتی فکر کنم با تاریخ میلادی هم زیاد کاری نداشته باشه(نمیدونم شایدم اشتباه میکنم) بیشتر «زمان» براش مهم هست(یک عدد اعشاری خیلی بزرگ که مشخصهٔ یک لحظه هست، مثلاً با دستور date +%s یا توی پایتون تابع time.time ببینید).
در ضمن اضافه کردن تارخ شمسی به کرنل هیچ فایدهای برای ما نداره!(دقیقاً هیچ فایدهای نداره!) چون ما مستقیماً که نمیتونیم با کرنل ارتباط برقرار کنیم، هیچ اپلیکیشنی هم از طریق تاریخ شمسی با کرنل ارتباط برقرار نمیکنه. هر اپلیکیشن باید بصورت مجزا تاریخ شمسی بهشون اضافه بشه. البته میشه برای اینکه دوبارهکاری کم بشه(برای اپلیکیشنهای مختلف) یه کتابخانه(library) تعریف بشه که اپلیکیشنهای مختلف ازش استفاده کنن(البته یه libjalali0 هست ولی زیاد جالب به نظر نمیاد!). ولی به هر حال خود به خود به اپلیکیشنها اضافه نمیشه. باید هر اپلیکیشن که میخوایم جدا سورسش تغییرات داده بشه تا از تاریخ شمسی پشتیبانی کنه، که اونم کار خیلی سختی هست!
البته توی این برنامه StarCalendar تصمیم داره قابلیتهایی مثل Alarm و Task (و Notify و کلاً Reminder ها) رو اضافه کنم و همینطور با Evolution ارتباط برقرار کنه(مثلاً تنظیمات مثل Task ها و غیره رو ازش import کنه)...
ولی خب خود Evolution یه چیز دیگهس! اگه میشد به Evolution امکانات تقویم شمسی(و قمری) رو اضافه کرد خیلی عالی میشد (به قول معروف اگه بشه چی میــشه...)
ــــــــــــــــــــــــــــــ
راستی تنظیمات برنامه همینجوری داره زیاد میشه! باید تقسیمبندی کنم به چند تا تب(برگه). فکر میکنید چطوری تقسیمبندی کنم بهتره؟؟
مثلاً:
- عمومی(General)
- نمایش(View) / ظاهر(Appearance) ؟؟
- پیشرفته(Advanced) -> دکمهٔ برگشتن به پیشفرض
و اینکه هر کدوم از تنظیمات توی کدوم قسمت قرار بگیره؟؟
توی نسخهٔ جدید هم این تنظیمات اضافه خواهد شد(اینایی که تا الآن اضافه کردم):
- الگوریتم هجری شمسی (الگوریتم ۳۳ ساله یا ۲۸۲۰ ساله)
- اولین روز هفته (پیشفرض: شنبه)
- روز تعطیل در هفته (پیشفرض: آخرین روز)
- در شروع گنوم اجرا شو | در شروع کیدیای اجرا شو
اینا رم میخوام اضافه کنم: رنگ پسزمینه و حاشیه و مکاننما و پسزمینهٔ مکاننما و عرض و ارتفاع مکاننما و...
و اندازهٔ Cache (برای تنظیم میزان استفاده از رم). راستی cache رو چی ترجمه کنم؟؟!
برای برنامه Menu هم بذارم خوبه؟ یا همینطوری بصورت چند تا آیکون(شبیه toolbar) باشه بهتره؟
بعدش اسم «روز دلخواه»(Custom Day) رو تغییر بدم به «نشانه»(Bookmark) ؟؟ مثلاً «افزودن نشانه» یا «ویرایش نشانه». آخه گفتم اسم Bookmark توی برنامههای دیگه خیلی رایجه، شاید بهتر باشه اینو بذارم. یا اینکه همین روز دلخواه(Custom Day) بهتره؟
در ضمن توی آخرین نسخه(1.1.0) توی تنظیماتش بین اون همه متن فارسی، یه عبارت انگلیسی توی ذوق میزنه! اون عبارت
Fixed numbers in slash-seperated dates (yyyy/mm/dd)
من نفهمیدم چطوری باید ترجمهش کنم! یعنی اینکه بجای 1388/1/6 بنویسه 1388/01/06. خب حالا چجوری ترجمهش کنم؟!
دوستان. لطفاً نظرتون رو بگید، به پیشنهاداتتون نیاز دارم.