انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: StarCalendar 1.0.0  (دفعات بازدید: 63035 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
سلام تبریک میگم خیلی عالیه
وقتی در پنجره مربوط به برنامه روی تاریخ ها رایت کلیک می‌کنم بسته می‌شه:
توی کدوم توزیع لینوکس(و کدوم ورژن)؟ و کدوم ورژن پایتون؟(مثلاً 2.4 یا 2.5)
البته هنوز پشتیبانی از راست-کلیک رو کامل نکردم(می‌خواستم با راست-کلیک یه منوی pop-up باز بشه) پس فعلاً غیرفعالش می‌کنم.

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
در اوبونتو ۸.۱۰ و ورژن پایتون
Python 2.5.2

آفلاین n4v4r3d

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 75
  • آیا این پایانی برای آغازه؟
سلام  ;D
منم عید و پیشاپیش تبریک می گم آقا دمتون گرم ترکوندین :P
 \\:D/

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
  • I`m Linux
خیلی عالی بود ، منتها نمی دونم چطور بصورت  استارت آپ  تنظیم کنم در کوبونتو

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 580
  • الکترونیک + برنامه نویسی + لینوکس
    • یک کنجکاو بلاگ!
فوق العاده است! ولی بهتره که با انتخاب زبان فارسی منو ها هم فارسی بشن!
خیلی ممنون...
عیدی باحالی بود!
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
خیلی عالی بود ، منتها نمی دونم چطور بصورت  استارت آپ  تنظیم کنم در کوبونتو

فایل منیجر دلفین رو باز کنید و به مسیر زیر برید:

/home/USERNAME/.kde/Autostart
یک لینک میانبر ( shortcut ) از فایل اجرایی برنامه موردنظر رو در این پوشه قرار بدید. برای این کار میتونید به عنوان مثال برنامه ی StarCalendar رو از منوی Kickoff پیدا کنید و داخل این پوشه در دلفین Drag & Drop و سپس لینک کنید.

پیشنهاد:
مشکلی که وجود داره اینه که در هنگام startup وقتی برنامه اجرا میشه , صفحه ی اصلی برنامه هم نمایش داده میشه. اگر گزینه ای در برنامه تعبیه بشه که در هنگام اجرای برنامه , به جای نمایش صفحه ی اصلی مستقیم در System Tray لود بشه خیلی خوبه !
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1387، 02:39 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
نقل‌قول
فوق العاده است! ولی بهتره که با انتخاب زبان فارسی منو ها هم فارسی بشن!
آها... اشتباه از من بود. با یه ریست درست شد...
نقل‌قول
پیشنهاد: مشکلی که وجود داره اینه که در هنگام startup وقتی برنامه اجرا میشه , صفحه ی اصلی برنامه هم نمایش داده میشه. اگر گزینه ای در برنامه تعبیه بشه که در هنگام اجرای برنامه , به جای نمایش صفحه ی اصلی مستقیم در System Tray لود بشه خیلی خوبه !
دقیقاً من هم می خواستم همین رو بگم.
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
سلام
ورژن 1.1.0 رو هم آماده و آپلود کردم، با رفع تعدادی باگ و اعمال اکثر پیشنهاداتی که داده بودید، به علاوه امکانات جدیدی که بهتره خودتون ببینید(اگرچه توی changelog پکیج‌ها هم هم نوشتم)
قصدش رو داشتم که قبل از عید یه ورژن دیگه بدم ولی اپلش می‌خواستم ورژن بعدی 1.0.1 باشه، ولی الآن می‌بینم که توی همین یه هفته تغییراتی زیادی کرده و امکاناتی اضافه شده حتی بعضی جاها تغییرات و بهینه‌سازی‌های عمده دادم(در الگوریتم برنامه) پس تصمیم گرفتم این ورژن(که تقریباً با عید نوروز مصادف شده)  1.1.0 باشه.
http://ospdev.net/projects/starcal
لطفاً باگهای برنامه و پیشنهادات خودتون رو گزارش کنید(یا توی همین فروم‌ها، یا به ایمیلم)
بازم عید نوروز رو به همتون تبریک میگم و سال خوبی رو براتون آرزو می‌کنم، با گنو/لینوکس و نرم‌افزارهای آزاد.
خوش باشید.

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
به به...
چه خوب...
البته یه چیزی. بهتر نبود در قسمت ترجیحات با زدن دکمه اعمال پنجره خودش بسته بشه؟ البته این به خاطر اینه که اینجوری عادت کردیم (-دم)
قسمت انتخاب تاریخ هم خیلی خوبه... توی قبلیه باید کلی کلیک می کردیم میرسیدیم.
هم چنین اینکه در قسمت icon tray تمامی تاریخ ها (جلالی - شمسی و میلادی) رو نشون میده خیلی جالبه.
یه چیزی... می گم حالا با استفاده از این امکان ؛انتخاب تاریخ؛ یه سری به این تاریخ بزنید: 1388/8/8
جالبه!‌ :D
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
نسخه ی جدید خیلی خوب شده ... خسته نباشید.

نقل‌قول
البته یه چیزی. بهتر نبود در قسمت ترجیحات با زدن دکمه اعمال پنجره خودش بسته بشه؟ البته این به خاطر اینه که اینجوری عادت کردیم (-دم)

نکته ی خوبیه !

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
@};-
خیلی خیلی خیلی عالی ۱+
تازه دیدم ش :P
ی مدتی که مطلبی به ذهنم رسیده... ولی نمی دونم چطوری میشه امکان پذیر کرد ش.
اگر بشه تقویم فارسی رو یک طورایی به سورس لینوکس وارد کرد!‌یعنی همونجایی که خودش تقویم انگلیسی رو ایجاد کرده...
فکر می کنم خیلی توپ بشه. اصل مطلب ام در این مورد بود که مثلا الان ی اپلت تقویم فارسی بودش! ولی توی ابزار ها و برنامه های کابردی ... مثلا evolution کاربردی نداره.
توی BrainStorm ابونتو هم این ی مدت قبل دیدم که رای خوبی هم آورده بود! اما اجرایی نشده :|
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
نقل‌قول
@};-
خیلی خیلی خیلی عالی ۱+
تازه دیدم ش Tongue
ی مدتی که مطلبی به ذهنم رسیده... ولی نمی دونم چطوری میشه امکان پذیر کرد ش.
نقل‌قول
نسخه ی جدید خیلی خوب شده ... خسته نباشید.
ممنون.

نقل‌قول
نقل‌قول
نکته ی خوبیه !
ولی من ندیدم جایی دکمهٔ Apply پنجره رو ببنده(شایدم یادم نیست) آخه از لحاظ منطقی درست به نظر نمیاد(فقط اعمال میکنه). این دکمهٔ OK هست که (اعمال میکنه بعدش) پنجرهٔ رو می‌بنده. اگه بخوام بجای Apply دکمهٔ OK بذارم، ممکنه کاربر بخواد بدون بستن پنجرهٔ ترجیهات، تغییرات رو ببینه(توی پنجرهٔ اصلی اعمال بشه). مگه اینکه دکمهٔ Apply سر جاش باشه، یه دکمهٔ OK هم کنارش بذارم(که هم اعمال کنه هم ببنده)، فعلاً همین کارو کردم. خوبه؟

نقل‌قول
اگر بشه تقویم فارسی رو یک طورایی به سورس لینوکس وارد کرد!‌یعنی همونجایی که خودش تقویم انگلیسی رو ایجاد کرده...
فکر می کنم خیلی توپ بشه. اصل مطلب ام در این مورد بود که مثلا الان ی اپلت تقویم فارسی بودش! ولی توی ابزار ها و برنامه های کابردی ... مثلا evolution کاربردی نداره.
توی BrainStorm ابونتو هم این ی مدت قبل دیدم که رای خوبی هم آورده بود! اما اجرایی نشده :|
ببینید. اضافه کردن تقویم شمسی به سورس کرنل به نظر من اصلاً کار منطقی‌ای نیست! چون کار کرنل چیز دیگه‌ای هست. کرنل حتی فکر کنم با تاریخ میلادی هم زیاد کاری نداشته باشه(نمی‌دونم شایدم اشتباه می‌کنم) بیشتر «زمان» براش مهم هست(یک عدد اعشاری خیلی بزرگ که مشخصهٔ یک لحظه هست، مثلاً با دستور date +%s یا توی پایتون تابع time.time ببینید).
در ضمن اضافه کردن تارخ شمسی به کرنل هیچ فایده‌ای برای ما نداره!(دقیقاً هیچ فایده‌ای نداره!) چون ما مستقیماً که نمی‌تونیم با کرنل ارتباط برقرار کنیم، هیچ اپلیکیشنی هم از طریق تاریخ شمسی با کرنل ارتباط برقرار نمیکنه. هر اپلیکیشن باید بصورت مجزا تاریخ شمسی بهشون اضافه بشه. البته میشه برای اینکه دوباره‌کاری کم بشه(برای اپلیکیشن‌های مختلف) یه کتابخانه(library) تعریف بشه که اپلیکیشن‌های مختلف ازش استفاده کنن(البته یه libjalali0 هست ولی زیاد جالب به نظر نمیاد!). ولی به هر حال خود به خود به اپلیکیشن‌ها اضافه نمیشه. باید هر اپلیکیشن که می‌خوایم جدا سورسش تغییرات داده بشه تا از تاریخ شمسی پشتیبانی کنه، که اونم کار خیلی سختی هست!

البته توی این برنامه StarCalendar تصمیم داره قابلیت‌هایی مثل Alarm و Task (و Notify و کلاً Reminder ها) رو اضافه کنم و همینطور با Evolution ارتباط برقرار کنه(مثلاً تنظیمات مثل Task ها و غیره رو ازش import کنه)...
ولی خب خود Evolution یه چیز دیگه‌س! اگه میشد به Evolution امکانات تقویم شمسی(و قمری) رو اضافه کرد خیلی عالی میشد (به قول معروف اگه بشه چی میــشه...)

ــــــــــــــــــــــــــــــ

راستی تنظیمات برنامه همینجوری داره زیاد میشه! باید تقسیم‌بندی کنم به چند تا تب(برگه). فکر می‌کنید چطوری تقسیم‌بندی کنم بهتره؟؟
مثلاً:
- عمومی(General)
- نمایش(View) / ظاهر(Appearance) ؟؟
- پیشرفته(Advanced)  -> دکمهٔ برگشتن به پیش‌فرض‌

و اینکه هر کدوم از تنظیمات توی کدوم قسمت قرار بگیره؟؟

توی نسخهٔ جدید هم این تنظیمات اضافه خواهد شد(اینایی که تا الآن اضافه کردم):
- الگوریتم هجری شمسی (الگوریتم ۳۳ ساله یا ۲۸۲۰ ساله)
- اولین روز هفته (پیش‌فرض: شنبه)
- روز تعطیل در هفته (پیش‌فرض: آخرین روز)
- در شروع گنوم اجرا شو    |   در شروع کی‌دی‌ای اجرا شو
اینا رم می‌خوام اضافه کنم: رنگ پس‌زمینه و حاشیه و مکان‌نما و پس‌زمینهٔ مکان‌نما و عرض و ارتفاع مکان‌نما و...
و اندازهٔ Cache (برای تنظیم میزان استفاده از رم). راستی cache رو چی ترجمه کنم؟؟!

برای برنامه Menu هم بذارم خوبه؟ یا همینطوری بصورت چند تا آیکون(شبیه toolbar) باشه بهتره؟
بعدش اسم «روز دلخواه»(Custom Day) رو تغییر بدم به «نشانه»(Bookmark) ؟؟ مثلاً «افزودن نشانه» یا «ویرایش نشانه». آخه گفتم اسم Bookmark توی برنامه‌های دیگه خیلی رایجه، شاید بهتر باشه اینو بذارم. یا اینکه همین روز دلخواه(Custom Day) بهتره؟

در ضمن توی آخرین نسخه(1.1.0) توی تنظیماتش بین اون همه متن فارسی، یه عبارت انگلیسی توی ذوق میزنه! اون عبارت
Fixed numbers in slash-seperated dates (yyyy/mm/dd)
من نفهمیدم چطوری باید ترجمه‌ش کنم! یعنی اینکه بجای 1388/1/6 بنویسه 1388/01/06. خب حالا چجوری ترجمه‌ش کنم؟!

دوستان. لطفاً نظرتون رو بگید، به پیشنهاداتتون نیاز دارم.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
اوهوم. من اینو نمی دونستم ;) چون زیاد طراحی برنامه بلد نیستم. ولی ب قول خودت ;) اگه می شد ، چی می شد؟
بهرحال امیدوارم که بشه...
@};-
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
من نفهمیدم چطوری باید ترجمه‌ش کنم! یعنی اینکه بجای 1388/1/6 بنویسه 1388/01/06. خب حالا چجوری ترجمه‌ش کنم؟!
فکر کنم منظور دوستمون این بوده که اعداد فارسی باشن نه انگلیسی
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین کنجکاو!

• High Sr. Member
  • *
    • یک کنجکاو بلاگ!
نقل‌قول
ولی من ندیدم جایی دکمهٔ Apply پنجره رو ببنده(شایدم یادم نیست) آخه از لحاظ منطقی درست به نظر نمیاد(فقط اعمال میکنه). این دکمهٔ OK هست که (اعمال میکنه بعدش) پنجرهٔ رو می‌بنده. اگه بخوام بجای Apply دکمهٔ OK بذارم، ممکنه کاربر بخواد بدون بستن پنجرهٔ ترجیهات، تغییرات رو ببینه(توی پنجرهٔ اصلی اعمال بشه). مگه اینکه دکمهٔ Apply سر جاش باشه، یه دکمهٔ OK هم کنارش بذارم(که هم اعمال کنه هم ببنده)، فعلاً همین کارو کردم. خوبه؟
درسته. من هم منظورم اضافه کردن یه دکمه OK بود. (اینجوری بهتره! :D )
نقل‌قول
راستی تنظیمات برنامه همینجوری داره زیاد میشه! باید تقسیم‌بندی کنم به چند تا تب(برگه). فکر می‌کنید چطوری تقسیم‌بندی کنم بهتره؟؟
مثلاً:
- عمومی(General)
- نمایش(View) / ظاهر(Appearance) ؟؟
- پیشرفته(Advanced)  -> دکمهٔ برگشتن به پیش‌فرض‌
اینکه خیلی خوبه!
نقل‌قول
برای برنامه Menu هم بذارم خوبه؟ یا همینطوری بصورت چند تا آیکون(شبیه toolbar) باشه بهتره؟
هنوز که امکاناتش خیلی نشده بهتر نیست همین نوار ابزاری شکل باشه؟
نقل‌قول
بعدش اسم «روز دلخواه»(Custom Day) رو تغییر بدم به «نشانه»(Bookmark) ؟؟ مثلاً «افزودن نشانه» یا «ویرایش نشانه». آخه گفتم اسم Bookmark توی برنامه‌های دیگه خیلی رایجه، شاید بهتر باشه اینو بذارم. یا اینکه همین روز دلخواه(Custom Day) بهتره؟
نظر من که اینه که نشانه باشه! همدست تر میشه با بقیه برنامه ها!
نقل‌قول
چطوره از معادل فارسی حروف استفاده کنید؟
مثلاَ اینطوری: ر ر/م م/س س س س (همون روز روز / ماه ماه / سال سال سال سال ;) )
نقل‌قول
توی نسخهٔ جدید هم این تنظیمات اضافه خواهد شد(اینایی که تا الآن اضافه کردم):
- الگوریتم هجری شمسی (الگوریتم ۳۳ ساله یا ۲۸۲۰ ساله)
- اولین روز هفته (پیش‌فرض: شنبه)
- روز تعطیل در هفته (پیش‌فرض: آخرین روز)
- در شروع گنوم اجرا شو    |   در شروع کی‌دی‌ای اجرا شو
اینا رم می‌خوام اضافه کنم: رنگ پس‌زمینه و حاشیه و مکان‌نما و پس‌زمینهٔ مکان‌نما و عرض و ارتفاع مکان‌نما و...
و اندازهٔ Cache (برای تنظیم میزان استفاده از رم). راستی cache رو چی ترجمه کنم؟؟!
اینا که خیلی خوبه! ایول
بهتر نیست یه سری چیز ها مثل زنگ زدن و قرار ملاقات (مثل همون نشانه (یا روز دلخواه) اما دقیقتر) و برخی روز های مهم (مثلاَ پرداخت قسط و ... ) داشته باشه؟
«پشتکار»«پشتکار»«پشتکار»