انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: StarCalendar 1.0.0  (دفعات بازدید: 63050 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
نسخه 1.3.1 در کوبونتو ۹.۰۴ اجرا نمیشه:
شما دو تا راه دارید:
1- پکیج python-glade2 رو نصب کنید(که من حواسم نبود جزء dependency ها بذارم)
2- نسخهٔ 1.3.2 که تازه آپلود کردم رو دانلود و نصب کنید.

راستی اون transparency که اضافه شده فعلاً فقط روی گنوم کار میکنه، نه KDE. ایشالا در نسخه‌های بعدی روی KDE هم transparent خواهد شد.

ممنون حل شد.

راستی قابلیت نمایش اوقات شرعی هر روز که در این نسخه اضافه شده , خیلی مفید و کاربردیه ! دستت درد نکنه

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
خواهش می‌کنم
راستی توی اون اوقات شرعی، اون یه ساعت که جلو می‌کشن و 6 ماه بعد عقب می‌کشن حساب نشده! یعنی در حال حاضر باید یه ساعت ازشون کم کنید.
من اون دیتابیس رو از سایت موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران گرفتم(که تقویم رسمی ایران دست اونا هست)
ایشالا در ورژن‌های بعدی، اوقات شرعی شهرستان‌ها رو هم اضافه می‌کنم(اگرچه باید توی هر شهری، اختلاف ساعت با تهران رو بدونن، و بر اساس اون فعلاً میتونن خودشون حساب کنن)

آفلاین sudotux

• *
خواهش می‌کنم
راستی توی اون اوقات شرعی، اون یه ساعت که جلو می‌کشن و 6 ماه بعد عقب می‌کشن حساب نشده! یعنی در حال حاضر باید یه ساعت ازشون کم کنید.

فکر کنم الان باید یک ساعت به اوقات شرعی اضافه بشه.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
خواهش می‌کنم

فکر کنم الان باید یک ساعت به اوقات شرعی اضافه بشه.
بله. حواسم نبود

آفلاین moshen212

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
سلام
من همیشه گفتم آیلیوس جان کارش بست بیسته
با با دست منم بگیر
کفم برید
خیلی وقته که کمتر سر میزنم انشا ا... تابستون که خلاص شدم میام کمکت البته تو که کمک لازم نداری تو تا اراده کنی خودت انجام میدی
تشکر تشکر  :D \\:D/

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
سلام
من همیشه گفتم آیلیوس جان کارش بست بیسته
با با دست منم بگیر
کفم برید
خیلی وقته که کمتر سر میزنم انشا ا... تابستون که خلاص شدم میام کمکت البته تو که کمک لازم نداری تو تا اراده کنی خودت انجام میدی
تشکر تشکر  :D \\:D/
خوهش می‌کنم محسن جان
دیگه زیادم غلو نکن. ;)

در ضمن بدم نمیاد یکی بتونه بیاد کمکم کنه.

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
  • I`m Linux
در کوبونتو جاونتی هستم
تقویم به این صورت دیده میشه :

مشکل کجاست ؟
ممنون

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
در کوبونتو جاونتی هستم
تقویم به این صورت دیده میشه :

مشکل کجاست ؟
ممنون
اگه آخرین ورژن نیست(کمتر از 1.3.6) آپدیت کنید. اگه بازم مشکل داشت توی کنسول اجراش کنید(با دستور starcal) و متن خروجیش رو بدید ببینم چشه.

آفلاین Ubuntu Geek

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
  • I`m Linux
ممنون ایلیوس چان حل شد
فقط دو نکته
۱- میشه یه طوری بشه وقت استارت کی دی ای خود به خود تقویم در سیستم تری استارت بشه و کل صفحه تقویم نمایش داده نشه ؟
۲- مخزنی هست که بتونیم باش تقویم را آپدیت کنیم یا همواره باید فایل .دب را گرفت و آپدیت کرد ؟

آفلاین sudotux

• *
۱- میشه یه طوری بشه وقت استارت کی دی ای خود به خود تقویم در سیستم تری استارت بشه و کل صفحه تقویم نمایش داده نشه ؟

تنظیمات برنامه رو ببینید !

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
ترجیحات -> عمومی -> در هنگام شروع پنجرهٔ اصلی را نمایش بده -> غیرفعال.

۲- مخزنی هست که بتونیم باش تقویم را آپدیت کنیم یا همواره باید فایل .دب را گرفت و آپدیت کرد ؟
نه هنوز توی هیچ مخزنی قرار ندادم.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
ایلیوس جان سلام.از اینکه چنین سوال تازه کارانه ای رو میپرسم معذرت میخوام. :oops:
میشه نحوه نصب کردن تقویم و تمام بسته هایی که در اوبونتو 9.04 به طور پیشفزض موجود نیست و باید نصبشون کرد رو بگین.
ممنون ;)
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
ایلیوس جان سلام.از اینکه چنین سوال تازه کارانه ای رو میپرسم معذرت میخوام. :oops:
میشه نحوه نصب کردن تقویم و تمام بسته هایی که در اوبونتو 9.04 به طور پیشفزض موجود نیست و باید نصبشون کرد رو بگین.
ممنون ;)
سلام
خب نصب خود برنامه که به راحتی به دبل‌کلیک هست(با برنامهٔ gdebi باز بشه) و بقیه‌ش دیگه معلومه. (البته مثل همهٔ پکیج‌های deb میتونید با دستور dpkg -i هم نصب کنید)
پیش‌نیاز خاصی هم نداره، به جز python-gtk2 که گمون می‌کنم به طور پیش‌فرض توی همهٔ نسخه‌های اوبونتو نصب باشه.
با نصب و اجرا برنامه، خودش بطور پیش‌فرض فارسی هست و تقریباً 95 درصد برنامه فارسی هست. اون 5 درصد هم بسته به این داره که language-pack های فارسی نصب باشه یا نه. یعنی این پکیج‌ها:
language-pack-fa
language-pack-fa-base
language-pack-gnome-fa
language-pack-gnome-fa-base
در واقع به ترجمهٔ GTK مربوط میشه و همینطور به اضافه شدن خود زبان فارسی به کل سیستم. که اونم برای راحتی کار شما دوستان، ترجمهٔ فارسی GTK رو همراه برنامه قرار دادم(به همراه یه اسکریپت که خود زبان فارسی رو به سیستم اضافه می‌کنه و فایل ترجمه رو کپی می‌کنه) و در نسخه‌های آیندهٔ برنامه(که ان‌شاءااله نسخهٔ 1.4.0 باشه) نیازی به نصب اون پکیج‌ها هم نیست و تقریباً همه‌جای برنامه خود به خود فارسی میشه و هیچ کار دیگه‌ای لازم نیست انجام بدید.
سوال یا امر دیگه‌ای باشه ما در خدمتیم :)

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام.من آخرین نسخه تقویم رو دانلود کردم.بعد از کلیک روی فایل میگه که dependency ها نصب نیستند؟منم نتونستم بفهمم که چی نصب نیست که خودم دستی نصبش کنم.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
سلام.من آخرین نسخه تقویم رو دانلود کردم.بعد از کلیک روی فایل میگه که dependency ها نصب نیستند؟منم نتونستم بفهمم که چی نصب نیست که خودم دستی نصبش کنم.
با دستور dpkg -i هم امتحان کردید؟ اگه نشد خروجی این دستور رو بذارید.
به همراه یه اسکرین‌شات از gdebi (نصب با دبل‌کلیک) اگه ممکنه.