ممنون اما با اینکه خیلی جالب بود اما ترجیح میدم از برنامه وطنی دوست خوبم (شما) استفاده بکنم(یعنی star calender) و منتظر نسخه جدید باشم
یک پیشنهاد دیگه:
اگه میشه لطفا وقتی روی آیکون داخل تسکبار کلیک میکنم و فرم نمایش داده میشه به صورت دیفالت روز فعلی انتخاب شده باشه
من هر روز باید روی دکمه انتخاب امروز کلیک کنم!
یک پیشنهاد دیگه.
امکانش هست که یکم توی ظاهر برنامه تغییر ایجاد کنید
منظورم اینه که صفحه نمایش دهنده یکم کوچیک شه و مناسبت ها در tooltip هر روز یا یک فورم جداگانه نمایش داده بشه
ببخشید یک زیاد پیشنهاد میدما
میشه با lostfocus هم پنجره بسته بشه؟
اینجوری وقتی میریم به یک دسکتاپ دیگه و در دسکتاپ قبلی فرم نمایش تاریخ باز بوده - بازم میتونیم تاریخ روببینیم چون الان وقتی میرم به یه دسکتاپ دیگه - امکان مشاهده فرم تاریخ رو ندام و حتما باید برگردم به دسکتاپ قبلی و فرم رو از حالت نمایش خارج کنم و بعد به دسکتاپم برگردم و دوباره فورم تاریخ رو با کلیک بر روی تسکبار بیارم
و به عنوان آخرین پیشنهاد اگه میشه لطفا از اجرای چنتا starCalender جلوگیری کیند.الان اگه چند بار اجراش کنیم - چندین نسخه در پنل ظاهر میشه!!!
بازم ببخشید که زیاد نظر میدم!آخه این برنامه خیلی خوبه و دوست دارم بهترین بشه!همونجوری که در جریان هستید دارم در باره برنامه نویسی در لینوکس مطالعه میکنم
ایشالا هروقت یاد گرفتم بتونم تو پروژه های خوبی مثل این به شما اساتید محترم کمک کنم و از خجالتتون در بیام