انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: StarCalendar 1.0.0  (دفعات بازدید: 63060 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
بسم الله.
ایلیوس جان ؛
اولا باید به شما به خاطر این کار با ارزشی که انجام دادین تبریک بگم.
ثانیا باید عذر خواهی کنم که اینقدر دیر جواب میدم.حقیقتش امتحان داشتم.
نقل‌قول
خب نصب خود برنامه که به راحتی به دبل‌کلیک هست(با برنامهٔ gdebi باز بشه) و بقیه‌ش دیگه معلومه. (البته مثل همهٔ پکیج‌های deb میتونید با دستور dpkg -i هم نصب کنید)
پیش‌نیاز خاصی هم نداره،
من اوبونتو 9.04 رو نصب کردم و نسخه آخری که 6-3-1 بود رو دانلود کردم و با یه دابل کلیک همه چی حل شد و تمام.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
برنامه استاركل بروز شد
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
برنامه استاركل بروز شد
پس چطور من خبر ندارم؟! ;D نکنه خودتون یه ورژن جدید آپلود کردید؟!
تا اونجایی که من می‌دونم آخرین ورژن 1.3.6 هست که مال تقریباً دو ماه پیش بوده!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ospdev داونه! جای دیگه آپلود نکردی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
ospdev داونه! جای دیگه آپلود نکردی؟
اینجا هم آپلود کردم:
http://www.gtk-apps.org/content/show.php/StarCalendar?content=111586

یواش‌یواش باید ورژن 1.4.0 رو آماده کنم(زیادی وقفه افتاد) ;)

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران
یواش‌یواش باید ورژن 1.4.0 رو آماده کنم(زیادی وقفه افتاد) ;)

سلام ilius جان
چجوری و کجا باید باگ های این برنامه رو گزارش کنیم تا ایشالا در نسخه بعد بهتر بشه؟ یا جایی برای آپلود کردن نظرات وجود داره؟

مثلا یک باگ:
من کامپیز رو فعال کردم و پنجره شما transparent شده اما مشکلش اینجاست که جابجاست!یعنی اولا پنجره های زیرش دیده نمیشه و فقط والپیپر دیده میشه اونهم یک جابجاست مثل عکس های زیر که با مقایسه در اونها همه چی واضحه(ادامه خطکش دیده نمیشه و والپیپر هم به سمت پایین شیفت داده شده)

یک پیشنهاد هم دارم:
اگه میشه در پنل بجای اینکه فقط یک تاریخ نمایش داده بشه یک حالتی وجود داشته باشه که اگه در تنظیمات فعال شد ساعت رو هم نمایش بده چون من خودم کلا نمایش دهنده تاریخ اصلی رو که با نمایش ساعت با هم هستند رو بستم و به جای اون starcalender رو گذاشتم اما فقط بخاطر ساعت مجبور شدم دوباره بازش کنم .منظورم مثل jalali calender هستش با این تفاوت که تاریخ رو هم داشته باشه. چون jalali calender هم فقط ساعت و ثانیه رو داره و تاریخ نداره(مثل کلندر استاندارد و میلادی موجود در اوبونتو)
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1388، 03:06 ب‌ظ توسط سید محمود رضا سجادی »
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
سلام
باگها و سوالات رو می‌تونید همینجا بنویسید.(یا اینکه به ایمیلم بفرستید)
در مورد شفافیت پنجره، اون جابجا شدنش رو قبلاً درست کردم(در نسخهٔ آینده حل میشه). اما اینکه پنجره‌های پشتش هم دیده بشه رو هنوز اضافه نکردم(یعنی یه مقدار باهاش مشکل دارم باید بیشتر سرش وقت بذارم)

در مورد نمایش تاریخ توی آیکون tray هم این امکان رو چند وقت پیش اضافه کردم(تاریخ یا ساعت با فرمت کاملاً دلخواه.) البته فعلاً فقط تاریخ میلادی. تازه با کامپیز هم مشکل داره! تکمیل که بشه توی ورژن بعدی می‌بینید (البته هنوز خودم نمی‌دونم ورژن بعدی رو چه وقتی می‌خوام بدم! ;D)

در ضمن، اپلت ساعت گنوم هم می‌تونه تاریخ میلادی و ساعت رو همزمان روی پنل نشون بده(با فرمت دلخواه).
http://saeedgnu.wordpress.com/2009/05/28/time-format-of-gnome-clock

ممنونم. بازم پیشنهادات و باگها رو اطلاع بدید.

• Hero Member
  • *
ممنون اما با اینکه خیلی جالب بود اما ترجیح میدم از برنامه وطنی دوست خوبم (شما) استفاده بکنم(یعنی star calender) و منتظر نسخه جدید باشم ;)

یک پیشنهاد دیگه:
اگه میشه لطفا وقتی روی آیکون داخل تسکبار کلیک میکنم و فرم نمایش داده میشه به صورت دیفالت روز فعلی انتخاب شده باشه
من هر روز باید روی دکمه انتخاب امروز کلیک کنم!

یک پیشنهاد دیگه.
امکانش هست که یکم توی ظاهر برنامه تغییر ایجاد کنید
منظورم اینه که صفحه نمایش دهنده یکم کوچیک شه و مناسبت ها در tooltip هر روز یا یک فورم جداگانه نمایش داده بشه

ببخشید یک زیاد پیشنهاد میدما ;)
میشه با lostfocus هم پنجره بسته بشه؟
اینجوری وقتی میریم به یک دسکتاپ دیگه و در دسکتاپ قبلی فرم نمایش تاریخ باز بوده - بازم میتونیم تاریخ روببینیم چون الان وقتی میرم به یه دسکتاپ دیگه - امکان مشاهده فرم تاریخ رو ندام و حتما باید برگردم به دسکتاپ قبلی و فرم رو از حالت نمایش خارج کنم و بعد به دسکتاپم برگردم و دوباره فورم تاریخ رو با کلیک بر روی تسکبار بیارم

و به عنوان آخرین پیشنهاد اگه میشه لطفا از اجرای چنتا starCalender جلوگیری کیند.الان اگه چند بار اجراش کنیم - چندین نسخه در پنل ظاهر میشه!!!

بازم ببخشید که زیاد نظر میدم!آخه این برنامه خیلی خوبه و دوست دارم بهترین بشه!همونجوری که در جریان هستید دارم در باره برنامه نویسی در لینوکس مطالعه میکنم
ایشالا هروقت یاد گرفتم بتونم تو پروژه های خوبی مثل این به شما اساتید محترم کمک کنم و از خجالتتون در بیام
مرکز برنامه نویسی ایران

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
خیلی ممنون. :)
چشم. بررسی می‌کنم.

آفلاین novid

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 728
  • آزاده بمیرید!
    • پالس آزاد
ساعت مربوط به اوقات شرعی هم یه ساعت عقبه. اگه بتونی اختلاف ساعت رو با GMT از سیستم بگیری فک کنم این مشکل رو بشه درست کرد.

در ضمن این نسخه جدید(۱.۴) که قرار بدین با اولوشن یکی می‌شه یا نه!؟

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
ساعت مربوط به اوقات شرعی هم یه ساعت عقبه. اگه بتونی اختلاف ساعت رو با GMT از سیستم بگیری فک کنم این مشکل رو بشه درست کرد.
اون به دولت مربوط میشه ;D که برای صرفه‌جویی در مصرف برق ساعت رو جلو و عقب می‌کنه. نه بخاطر time zone هست نه به افق شرعی مربوط میشه! کاری به درست و غلطش ندارم، ولی  موسسهٔ ژئوفیزیک دانشگاه تهران هم (که کل تقویم و اوقات شرعی ایران رو اونا اعلام می‌کنن) بر همین اساس اوقات شرعی رو توی سایتشون اعلام کردن(کاری به اون یه ساعت عقب و جلو کشیدن ندارن) من که کاتولیک‌تر از پاپ نیستم! اصلاً من ساعت‌ها رو یه اپسیلون تغییر ندادم، طبق همون چیزی هست که توی سایت مؤسسه ژئوفیزیک بود.
البته GMT+4.5 هم بعضی جاها می‌نویسن برای ایران، مثلاً توی اپلت ساعت گنوم نوشته
GMT+3:30 / GMT+4:30
احتمالاً بخاطر همین قضیه باشه. ولی به هر حال فکر می‌کنم اصلی‌ش همون GMT+3:30 هست.

اما بعداً شاید این گزینه رو توی تنظیمات StarCalendar بذارم که آیا اون یه ساعت(که برای صرفه‌جویی در مصرف برق هست) رو در نظر بگیره یا نه (که بطور پیش‌فرض باید غیرفعال باشه). البته فعلاً باید روی چیز مهمتری کار کنم: اینکه خود برنامه اوقات شرعی رو برای هر شهری بتونه حساب کنه (که البته برنامه‌ش رو بصورت جدا دارم، اما سر interface ش هنوز نیاز به وقت دارم، تازه می‌خوام بصورت پلاگین تعریف کنم) هر وقت این تموم شد، اون گزینه رو هم توی تنظیماتش میذارم.

در ضمن این نسخه جدید(۱.۴) که قرار بدین با اولوشن یکی می‌شه یا نه!؟
بله؟!!!! :o متوجه نمیشم «یکی می‌شه» یعنی چی!! Evolution یه برنامه خیلی گنده هست که با C نوشته شده و بیشتر از 700 نفر در توسعه‌ش سهیم بودن!! اما این برنامهٔ ما با پایتون نوشته شده و خیلی هم کوچیکتر از اوولوشن هست(بگذریم که فقط یه supporter داره ;D)!

البته اینکه StarCalendar بتونه با Evolution ارتباط برقرار کنه، جزء برنامه‌هام هست. مثلاً توی منوی راست-کلیک روی یه روز، یه گزینهٔ «در اوولوشن» گذاشتم که همون روز رو توی اوولوشون باز کنه (با دبل‌کلیک هم میشه. مثل دبل‌کلیک توی ساعت گنوم).
یا قصد دارم قابلیت خوندن از فایلهای ics یا همون iCalendar رو به برنامه اضافه کنم و در نتیجه تمام رویدادها و قرارها که توی اوولوشن هست import بشه. البته این فایلهای ics کاربردشون خیلی بیشتر هست.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
سلام
یه باگ:
وقتی دو تا گزینه اجرا هنگام شروع گنوم و کی‌دی‌ای رو تیک زده باشم و برم تو کی‌دی‌ای برنامه دو بار اجرا می‌شه

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
پاسخ به: اولین نسخهٔ StarCalendar جالبترین برنامهٔ تق
« پاسخ #72 : 17 شهریور 1388، 01:56 ب‌ظ »
سلام
یه باگ:
وقتی دو تا گزینه اجرا هنگام شروع گنوم و کی‌دی‌ای رو تیک زده باشم و برم تو کی‌دی‌ای برنامه دو بار اجرا می‌شه
سلام
خب فقط تیک گنوم رو بزنید! ;D
حق با شماست. علتش اینه که kde هم فایلهای تنظیمات استارت‌آپ گنوم رو لود می‌کنه، ولی فایل‌های جدا برای استارت‌آپ خودش هم داره. پس نتیجه اینی میشه که می‌بینید.
در واقع اون تیک kde رو می‌تونم بردارم(همون تیک گنوم برای هردوش کافیه). ولی این برای کسانی که گنوم ندارن(فقط kde دارن) مشکل بوجود میاره (چون پوشه‌های تنظیمات گنوم وجود نداره. و ایجاد کردنشون هم زائد هست!).
پس نتیجه اینکه اگه گنوم دارید، فقط تیک گنوم رو بزنید(تیک kde رو نزنید، با زدن تیک گنوم، توی kde هم استارت‌آپ میشه). اما اگه گنوم ندارید تیک kde رو بزنید.

• Hero Member
  • *
سلام
یه باگ:
سلام
خب فقط تیک گنوم رو بزنید! ;D
حق با شماست. علتش اینه که kde هم فایلهای تنظیمات استارت‌آپ گنوم رو لود می‌کنه، ولی فایل‌های جدا برای استارت‌آپ خودش هم داره. پس نتیجه اینی میشه که می‌بینید.
در واقع اون تیک kde رو می‌تونم بردارم(همون تیک گنوم برای هردوش کافیه). ولی این برای کسانی که گنوم ندارن(فقط kde دارن) مشکل بوجود میاره (چون پوشه‌های تنظیمات گنوم وجود نداره. و ایجاد کردنشون هم زائد هست!).
پس نتیجه اینکه اگه گنوم دارید، فقط تیک گنوم رو بزنید(تیک kde رو نزنید، با زدن تیک گنوم، توی kde هم استارت‌آپ میشه). اما اگه گنوم ندارید تیک kde رو بزنید.

سلام ilius جان. من برای این مشکل یک پیشنهاد دارم
پیشنهاد میکنم برای این مشکل به این شکل عمل بشه که اگه تیک گنوم و کا دی ای هر دو true بود . استارت آپ کا دی ای ست نشه (اگرم شده حذف بشه ولی تیک حذف نشه)
اینجوری ظاهر برنامه ساده و قابل فهم میمونه اما مشکل هم پیش نمیاد
به عبارت دیگه با زدن تیک گنوم - تیک کا دی ای از کار میوفته ولی disable نمیشه و فقط یک چیز نمایشی میشه که هیچ کاری انجام نمیده
و برای زیبا تر شدن میشه چک کرد که KDE و گنوم روی سیستم موجود هست یا نه واگه نبود تیکش بکل disable بشه!
مرکز برنامه نویسی ایران

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
مرسی محمود جان.
بعداً روش کار می‌کنم، باید Xfce رو هم تست کنم.