خب فکر کنم با یه گرافیک تایتان یا دوتا تایتان فریم خوب باشه
دوست عزیز، همین که صحبت از کارت گرافیک تایتان کردی معلوم شد هیچ تجربه ای توی emulate کردن بازیهای کنسول (مثل ps2 و wii) بر روی pc نداری، اگه تجربه داشتی میدونستی که بازیهایی که با emulator اجرا میشن، بیشتر از cpu کار میکشن. (ولی بازیهایی که برای خود pc نوشته شدن بیشتر از کارت گرافیک کار میکشن)
اینجا رو بخون تا سرنخ دستت بیاد:
http://forum.bazicenter.com/thread37/page14/#post3066954قسمتی از مطلب اون لینک:
1- برخلاف تصور برخی از دوستان، امیولیتور pcsx2 و dolphin نیاز به حجم بالای رم ندارن! برای اینها حداکثر دو گیگ رم کافیه؛ اون چیزی که مهمه سرعت رمه! مثلا ddr3 بهتر جواب میده نسبت به ddr2.
2 - این امیولیتورها برخلاف بازیهای خود pc، زیاد از کارت گرافیک استفاده نمیکنن! این Cup هستش که تعیین کننده هست.
3- cpuهای اینتل و گرافیکهای nvidia بسیار بهتر از AMD جواب میدن برای این کار.
4- cpuای که دو هسته قوی داشته باشه بهتر از cpuایه که چهار هسته متوسط داره. این امیولیتورها تنها از دو هسته استفاده میکنند و طبق گفته برنامه نویسای dolphin، تقریباً هیچ راهی هم وجود نداره که بشه این نقص رو بطور کامل رفع کرد چون این نرم افزارها از ابتدا برای دو هسته نوشته شدن!
5- فرکانس cup از همه چیز مهمتره! کش و باس و ... زیاد تاثیر نداره! اصل کار فرکانسه! هرچه بالاتر بهتر. مثلا cpuای که دو هسته داره با فرکانس 3.2 GHz، بهتر از cpuایه که چهار هسته داره با فرکانس مثلاً 2.5 GHz.
توی بازیهایی که با شبیه ساز اجرا میشن، cpu حرف اول رو میزنه.
درضمن اگه شما همین بازیهای ps2 که نام بردم یا بازیهای کنسول wii رو اگه با موفقیت (یعنی با 58 تا 60 فریم) روی سیستمت اجرا بکنی دیگه به این راحتیها نمیتونی ازشون دل بکنی و بری دنبال شبیه سازهای تخیلی که هنوز در مراحل اولیه هستن! الان شاید حرفم رو درک نکنی چون خودت ننشستی اینا رو بازی کنی. اگه سیستمت قویه، بزن تو خط نرم افزار pcsx2 و بازی silent hill 4 : the room رو دانلود کن، قول میدم پشیمون نمیشی.
-- ویرایش توسط ناظر --
-- لطفا از پست لینکهای ناقض کپیرایت خودداری کنید --
- چشم من معذرت میخوام...، بازیهای PS2 مدتهاست فروش خودشونو کردن و از دور خارج شدن (مثل بازیهای میکرو و ...) و حتی شرکتهای سازنده هم دیگه روی تکثیر و دانلودشون حساسیتی ندارن (حالا بعضیها شدن کاسه داغتر از آش!!)، ثانیأ با لینک دادن یا ندادن من چیزی عوض نمیشه، کسی بخواد چیزی رو دانلود راحت یه سرچ میزنه و پیدا میکنه. ثالثأ لینک تورنت ندادم که، لینک مستقیم بود، اگه مشکلی باشه متوجه همون سایته و باعث مسدود شدنش خواهد شد. فکر میکنم تو این انجمن چیزهای مهمتری هست که بخواییم واسش غصه بخوریم
البته ناظر محترم فقط وظیفشو انجام داده و نمیشه بهش خرده گرفت، ولی واقعأ باید تأسف خورد به حال اونایی که چیزایی مثل این رو گزارش میدن! چه خوبه که یخورده ظرفیتمون رو بالا ببریم و بی جنبه نباشیم!
با این حال بازم معذرت میخوام.