انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: به نظر شما بهترین بازیهای میکرو ، سگا ، نینتندو و PS2 کدام هستند؟  (دفعات بازدید: 10481 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
فرق که همیشه بوده و همیشه pc سر تر بوده و شکی نیست.

ما فقط واسه بازی های انحصاری اینا رو میخوایم و اگر نه نیازی به دردسر کشیدن نیست :D

خب واسه اونم ادم یا بره گیم نت یا یه کنسول اجاره بکنه به زحمتش اصلا نمی ارزه
بنظر من کلا خرید کنسول به صرقه نیست یه زمانی من 2 تا ps4  گرفتم قبل عید تو کل عید دست من و خانواده بود و 24 ساعته پاش بودیم از کار و زندگی افتاده بودیم فامیلا هم اومده بودن خلاصه یه وضعی بود پسرا فوتبال بازی میکردن من و بقیه دخترا هم جی تی ای و نید فور بازی میکردیم
ولی دادمش به انستیتو گیم

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 271
خب فکر کنم با یه گرافیک تایتان یا دوتا تایتان فریم خوب باشه
دوست عزیز، همین که صحبت از کارت گرافیک تایتان کردی معلوم شد هیچ تجربه ای توی emulate کردن بازیهای کنسول (مثل ps2 و wii) بر روی pc نداری، اگه تجربه داشتی میدونستی که بازیهایی که با emulator اجرا میشن، بیشتر از cpu کار میکشن. (ولی بازیهایی که برای خود pc نوشته شدن بیشتر از کارت گرافیک کار میکشن)
اینجا رو بخون تا سرنخ دستت بیاد:
http://forum.bazicenter.com/thread37/page14/#post3066954
قسمتی از مطلب اون لینک:
نقل‌قول
1- برخلاف تصور برخی از دوستان، امیولیتور pcsx2 و dolphin نیاز به حجم بالای رم ندارن! برای اینها حداکثر دو گیگ رم کافیه؛ اون چیزی که مهمه سرعت رمه! مثلا ddr3 بهتر جواب میده نسبت به ddr2.
2 - این امیولیتورها برخلاف بازیهای خود pc، زیاد از کارت گرافیک استفاده نمیکنن! این Cup هستش که تعیین کننده هست.
3- cpuهای اینتل و گرافیکهای nvidia بسیار بهتر از AMD جواب میدن برای این کار.
4- cpuای که دو هسته قوی داشته باشه بهتر از cpuایه که چهار هسته متوسط داره. این امیولیتورها تنها از دو هسته استفاده میکنند و طبق گفته برنامه نویسای dolphin، تقریباً هیچ راهی هم وجود نداره که بشه این نقص رو بطور کامل رفع کرد چون این نرم افزارها از ابتدا برای دو هسته نوشته شدن!
5- فرکانس cup از همه چیز مهمتره! کش و باس و ... زیاد تاثیر نداره! اصل کار فرکانسه! هرچه بالاتر بهتر. مثلا cpuای که دو هسته داره با فرکانس 3.2 GHz، بهتر از cpuایه که چهار هسته داره با فرکانس مثلاً 2.5 GHz.
توی بازیهایی که با شبیه ساز اجرا میشن، cpu حرف اول رو میزنه.
درضمن اگه شما همین بازیهای ps2 که نام بردم یا بازیهای کنسول wii رو اگه با موفقیت (یعنی با 58 تا 60 فریم) روی سیستمت اجرا بکنی دیگه به این راحتیها نمیتونی ازشون دل بکنی و بری دنبال شبیه سازهای تخیلی که هنوز در مراحل اولیه هستن! الان شاید حرفم رو درک نکنی چون خودت ننشستی اینا رو بازی کنی. اگه سیستمت قویه، بزن تو خط نرم افزار pcsx2 و بازی silent hill 4 : the room رو دانلود کن، قول میدم پشیمون نمیشی.
نقل‌قول
-- ویرایش توسط ناظر --
-- لطفا از پست لینک‌های ناقض کپی‌رایت خودداری کنید --
- چشم من معذرت میخوام...، بازیهای PS2 مدتهاست فروش خودشونو کردن و از دور خارج شدن (مثل بازیهای میکرو و ...) و حتی شرکتهای سازنده هم دیگه روی تکثیر و دانلودشون حساسیتی ندارن (حالا بعضیها شدن کاسه داغتر از آش!!)، ثانیأ با لینک دادن یا ندادن من چیزی عوض نمیشه، کسی بخواد چیزی رو دانلود راحت یه سرچ میزنه و پیدا میکنه. ثالثأ لینک تورنت ندادم که، لینک مستقیم بود، اگه مشکلی باشه متوجه همون سایته و باعث مسدود شدنش خواهد شد. فکر میکنم تو این انجمن چیزهای مهمتری هست که بخواییم واسش غصه بخوریم  ;D البته ناظر محترم فقط وظیفشو انجام داده و نمیشه بهش خرده گرفت، ولی واقعأ باید تأسف خورد به حال اونایی که چیزایی مثل این رو گزارش میدن! چه خوبه که یخورده ظرفیتمون رو بالا ببریم و بی جنبه نباشیم!
با این حال بازم معذرت میخوام.  ;)
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1393، 09:15 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
نقل‌قول
اگه سیستمت قویه، بزن تو خط نرم افزار pcsx2 و بازی silent hill 4 : the room رو دانلود کن، قول میدم پشیمون نمیشی.

به چه سخت افزاری نیازه ؟ (به خصوص cpu)
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *

1- سی پی یو (اگه اینتل باشه بهتره) با حداقل دو هسته و فرکانس حداقل 3 GHz (البته اگه فرکانسش یه ذره از 3 پایینتر باشه بازم جواب میده ولی در عوض باید همه چیز رو بهینه کنید تا جبران بشه، از تنظیمات خود سیستم عامل گرفته تا تنظیمات pcsx2.
2- رم ddr3 (البته ddr2 هم جواب میده ولی باید مثل مورد قبل که عرض کردم همه چیز رو بهینه کنید تا جبران بشه). حجم رم هم 2 گیگ باشه کافیه، بیشترش اثر نداره.
3- کارت گرافیک هم nvidia 8600 gt یا بهتر. کارتهای amd هم جواب میدن ولی نه به خوبی nvidia. ضمناً کارت گرافیک زیاد تاثیر نداره بخاطر همین توی مورد سوم آوردمش.
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1393، 07:09 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
دوستان برای اینکه موضوع تاپیک به حاشیه نره لطفاً در کنار نظرتون اگه بازی خوبی رو از کنسولهای nes ، snes ، genesis و ps2 میشناسید نام ببرید.  ;)
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1393، 07:06 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *

1- سی پی یو (اگه اینتل باشه بهتره) با حداقل دو هسته و فرکانس حداقل 3 GHz (البته اگه فرکانسش یه ذره از 3 پایینتر باشه بازم جواب میده ولی در عوض باید همه چیز رو بهینه کنید تا جبران بشه، از تنظیمات خود سیستم عامل گرفته تا تنظیمات pcsx2.
2- رم ddr3 (البته ddr2 هم جواب میده ولی باید مثل مورد قبل که عرض کردم همه چیز رو بهینه کنید تا جبران بشه). حجم رم هم 2 گیگ باشه کافیه، بیشترش اثر نداره.
3- کارت گرافیک هم nvidia 8600 gt یا بهتر. کارتهای amd هم جواب میدن ولی نه به خوبی nvidia. ضمناً کارت گرافیک زیاد تاثیر نداره بخاطر همین توی مورد سوم آوردمش.

پس چرا توی سیستم تایتان گرافیکش خوب اجرا میشه؟

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *
عزیزم سوالت خیلی بیربطه؛ اولاً در مورد کدام شبیه ساز صحبت میکنی؟ ps2 یا ps3؟ (البته از این نظر فرقی نمیکنه)، بعدشم مگه من گفتم گرافیک پایین میاد؟؟! نخیر، گرافیک روی همه سیستمها یکسانه، چه کارت شما تیتان باشه چه GT 8000. شبیه ساز هیچوقت گرافیک رو برای ما بالا یا پایین نمیاره؛ تنها تفاوت در نرخ فریم (fps) هست، سیستم خوب میتونه با فریم بالا اجراش کنه، سیستم نامناسب هم با فریم پایین. خود نرم افزار شبیه ساز هم خیلی تاثیر داره تو این قضیه (نرخ فریم). اگرم دیدی توی بعضی از بازیها، تکستچرها یا بافتها ایراد داره، ربطی به کارت گرافیک نداره (بازیهای امولاتوری رو میگم)، در این مواقع هم تقصیر خود نرم افزار شبیه ساز یا پلاگینهاش هست که هنوز بهینه نشده و مشکل داره.
شبیه ساز ps3 هم فعلاً قضیش منتفیه چون در مراحل اولیه هست و خوب کار نمیکنه. بجای اینکه انقدر خودتو با شبیه ساز ps3 زجر بدی برو تو خط شبیه ساز ps2 که بازیها رو بخوبی اجرا میکنه.
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1393، 09:40 ب‌ظ توسط siavash_siavash »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design

پس چرا توی سیستم تایتان گرافیکش خوب اجرا میشه؟

دوست عزیز سیستمی که تایتان روش هست قطعا CPU قابل قبولی هم داره که واسه کارت گرافیک گلوگاه نشه.

از کارت گرافیک تو شبیه ساز ها استفاده میشه ولی نه مثل بازی روی PC برای همین وابستگیش به CPU بیشتره ;)

آفلاین Gandu

• Full Member
  • *
عزیزم سوالت خیلی بیربطه؛ اولاً در مورد کدام شبیه ساز صحبت میکنی؟ ps2 یا ps3؟ (البته از این نظر فرقی نمیکنه)، بعدشم مگه من گفتم گرافیک پایین میاد؟؟! نخیر، گرافیک روی همه سیستمها یکسانه، چه کارت شما تیتان باشه چه GT 8000. شبیه ساز هیچوقت گرافیک رو برای ما بالا یا پایین نمیاره؛ تنها تفاوت در نرخ فریم (fps) هست، سیستم خوب میتونه با فریم بالا اجراش کنه، سیستم نامناسب هم با فریم پایین. خود نرم افزار شبیه ساز هم خیلی تاثیر داره تو این قضیه (نرخ فریم). اگرم دیدی توی بعضی از بازیها، تکستچرها یا بافتها ایراد داره، ربطی به کارت گرافیک نداره (بازیهای امولاتوری رو میگم)، در این مواقع هم تقصیر خود نرم افزار شبیه ساز یا پلاگینهاش هست که هنوز بهینه نشده و مشکل داره.
شبیه ساز ps3 هم فعلاً قضیش منتفیه چون در مراحل اولیه هست و خوب کار نمیکنه. بجای اینکه انقدر خودتو با شبیه ساز ps3 زجر بدی برو تو خط شبیه ساز ps2 که بازیها رو بخوبی اجرا میکنه.

تو شبیه ساز های پی اس تو چه بازی های خفنی هست؟

آفلاین siavash_siavash

• Sr. Member
  • *

تو شبیه ساز های پی اس تو چه بازی های خفنی هست؟
توی شبیه ساز هیچ بازی ای جاسازی نشده عزیز من... این یه برنامه هست که بازیهای ps2 رو اجرا میکنه.
اگه دنبال بازی خفنِ ps2 هستی همونایی رو که نام بردم چک کن.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
ولی واقعأ باید تأسف خورد به حال اونایی که چیزایی مثل این رو گزارش میدن! چه خوبه که یخورده ظرفیتمون رو بالا ببریم و بی جنبه نباشیم!
افرادی که نقض قوانین رو گزارش می‌کنند، حتی کوچکترین و بی‌اهمیت‌ترین اون‌ها رو، بیشترین کمک رو به ناظرها می‌کنند و کارشون قابل تقدیر هستش. ظرفیت بالاتر و جنبه بیشتر هم دقیقا اینه که قوانین رو نقض نکنیم و از نقض اون توسط دیگران بی‌تفاوت نگذریم.

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
« آخرین ویرایش: 22 خرداد 1393، 03:27 ق‌ظ توسط rezabaharim »

آفلاین s27

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • מוטורולה
1- میکرو : فوتبالیستا - علاالدین - ماریو - قهرمانان
2- پلی استیشن : تیکن 3 - فیفا 2001 - داینوکریسیس - تامبرایدر - ایول 3 - 4 - 007 tomorrow never dies و شورش در کشتی و شورش در شهر
3- پلی استیشن 2 : God of War 1 - شینوی -  گنجی - true crime - GTA
4- کامپیوتر : رزیدنت اویل 5 - مافیا - اسیستند گرین - wanted - rome total war
اگر شما ردهت را فرابگیرید، ردهت را آموخته‌اید و اگر شما اسلکور را فرابگیرید لینوکس را

آفلاین pashang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
با سلام
من pcsx2‌ رو دانلود کردم فایل ایزو بازی (Shadow of the Colossus) رو هم توی پوشه bios می ریزم ولی توی قسمت انتخاب bios بازی روی نمی یاره ممنون می شم راهنمایی کنید
با تشکر

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
با سلام
من pcsx2‌ رو دانلود کردم فایل ایزو بازی (Shadow of the Colossus) رو هم توی پوشه bios می ریزم ولی توی قسمت انتخاب bios بازی روی نمی یاره ممنون می شم راهنمایی کنید
با تشکر

بازی هرجا میتونه باشه.

فقط فایل بایوس رو باید تو پوشه بایوس بریزید تا کار بده.اون جداست :)