مشکل اصلی فروپاشی اعتمادیه که به سختی بوجود میاد....
یعنی فردا باید منتظر باشیم زیر یه تیکه مستطیل فلزی بدون رنگ و طرح چهارتا چرخ بندازن بگن ماشین مینیماله به قیافش کاری نداشته باشید برید کارتون و راه بندازید؟!
حالا این وسط هر جا چپ و راست میری تو اینترنت جماعت دارن کل سایتشون و عوض میکنن تم مترو روش میریزن!
بنظرم آدم ها در برخورد با این اتفاقات دو نوع اند : کسایی که به اصل موضوع اهمیت میدن و معمولا مخالف اند و کسایی که به چیزهای دیگه مثل مد و بروز بودن و تغییر داشتن و.. اهمیت میدن و موافقن.
راستش وحید جان من خودمم زیاد از طراحی iOS7 خوشم نیومد و دقیقا همین حس تو رو که برای ویندوز ۸ داشتی برای این نسخه داشتم و زمانی که چند ساعت قبل از کنفرانس لو رفت تصاویرش میگفتم حتما این نیس!
البته بماند که دلیل اصلی من این رنگی پنگی بودنش هس که زیاد به مزاج من سازگار نیس...
و اما...
در مورد فروپاشی اعتماد سخنت رو می پذیرم که نباید به یکباره طوفان به پا کرد و خیلی بهتره که دگرگونی ها رو کم کم ایجاد کنیم, چون حداقل از دید من در این شکل خیلی تغییرات حساب شده تر و همه پسند تر خواهند بود
در مورد انتقادت از مینیمالیسم... خب من راستش طرفدار این نوع طراحی هستم ولی توی مقالم هم نوشتم که اولا نباید زیاده روی کرد توی طراحی ساده گرایانه تا جایی که زیبایی رو نادیده بگیریم و از طرفی هم نباید طراحی های پیشین اپل رو چنان نقد کنیم انگار که بدترین شکل ممکن بودن و به قول تو اینا آدم هایی هستن که همش دنبال مد هستن و یارو میره همه کار میکنه که طراحی iOS7 رو روی گوشیش داشته باشه!
البته بماند که در مورد خاص این نسخه نسبت به نسخه ۶ خیلی امکانات بهتری داشت ولی خب در مورد طراحی واقعا به نظرم خیلی راه داره
اون قسمتی که مقایسه کردم تکامل طراحی هارو هم اگه یادت بیاد تذکر دادم که بالاخره این نسخه یه نسخه عجله ای بوده از یه طرف و از طرف دیگه هم اولین نسخه هستش و مثلا همون آیکون ماشین حساب یا یوتیوب رو برو توی نسخه های اولیه آیفون ببین...
از دیدگاه من بعد از مدتی این زیاده روی ها متعادل تر میشه و کم کم زیبایی رو در کنار سادگی قرار میدن و ن در مقابل اون