انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: KDE Beta1 حرکت به سمت طراحی تخت  (دفعات بازدید: 3807 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mr.Geo22

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
پاسخ : KDE Beta1 حرکت به سمت طراحی تخت
« پاسخ #15 : 27 اردیبهشت 1393، 01:36 ق‌ظ »

مشکل اصلی فروپاشی اعتمادیه که به سختی بوجود میاد....

یعنی فردا باید منتظر باشیم زیر یه تیکه مستطیل فلزی بدون رنگ و طرح چهارتا چرخ بندازن بگن ماشین مینیماله به قیافش کاری نداشته باشید برید کارتون و راه بندازید؟!

حالا این وسط هر جا چپ و راست میری تو اینترنت جماعت دارن کل سایتشون و عوض میکنن تم مترو روش میریزن!

بنظرم آدم ها در برخورد با این اتفاقات دو نوع اند : کسایی که به اصل موضوع اهمیت میدن و معمولا مخالف اند و کسایی که به چیزهای دیگه مثل مد و بروز بودن و تغییر داشتن و.. اهمیت میدن و موافقن.

راستش وحید جان من خودمم زیاد از طراحی iOS7 خوشم نیومد و دقیقا همین حس تو رو که برای ویندوز ۸ داشتی برای این نسخه داشتم و زمانی که چند ساعت قبل از کنفرانس لو رفت تصاویرش میگفتم حتما این نیس!
البته بماند که دلیل اصلی من این رنگی پنگی بودنش هس که زیاد به مزاج من سازگار نیس...

و اما...

در مورد فروپاشی اعتماد سخنت رو می پذیرم که نباید به یکباره طوفان به پا کرد و خیلی بهتره که دگرگونی ها رو کم کم ایجاد کنیم, چون حداقل از دید من در این شکل خیلی تغییرات حساب شده تر و همه پسند تر خواهند بود

در مورد انتقادت از مینیمالیسم... خب من راستش طرفدار این نوع طراحی هستم ولی توی مقالم هم نوشتم که اولا نباید زیاده روی کرد توی طراحی ساده گرایانه تا جایی که زیبایی رو نادیده بگیریم و از طرفی هم نباید طراحی های پیشین اپل رو چنان نقد کنیم انگار که بدترین شکل ممکن بودن و به قول تو اینا آدم هایی هستن که همش دنبال مد هستن و یارو میره همه کار میکنه که طراحی iOS7 رو روی گوشیش داشته باشه!

البته بماند که در مورد خاص این نسخه نسبت به نسخه ۶ خیلی امکانات بهتری داشت ولی خب در مورد طراحی واقعا به نظرم خیلی راه داره
اون قسمتی که مقایسه کردم تکامل طراحی هارو هم اگه یادت بیاد تذکر دادم که بالاخره این نسخه یه نسخه عجله ای بوده از یه طرف و از طرف دیگه هم اولین نسخه هستش و مثلا همون آیکون ماشین حساب یا یوتیوب رو برو توی نسخه های اولیه آیفون ببین...

از دیدگاه من بعد از مدتی این زیاده روی ها متعادل تر میشه و کم کم زیبایی رو در کنار سادگی قرار میدن و ن در مقابل اون

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
« پاسخ #16 : 27 اردیبهشت 1393، 09:14 ق‌ظ »
دوست عزیز ، منظور من مقاله شما نبود ، مقاله شما خیلی هم خوب بود ، منظور من کلی بود.
ولی در کل من هم امیدوارم که دست از صاف کردن همه چیز بردارن و سادگی رو با زیبایی ادغام کنن.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #17 : 27 اردیبهشت 1393، 12:19 ب‌ظ »
نقل‌قول
بنظرم آدم ها در برخورد با این اتفاقات دو نوع اند : کسایی که به اصل موضوع اهمیت میدن و معمولا مخالف اند و کسایی که به چیزهای دیگه مثل مد و بروز بودن و تغییر داشتن و.. اهمیت میدن و موافقن
حرفت به نظر من درسته ولی اکثر آدم ها توی دسته دوم هستند و این بخاطر ذات توع طلب بشر هستش !

نقل‌قول
اما برای من استفاده از رابط های تخت جدید بیشتر احساس پسرفت رو بوجود میاره. این احساس که اون چیزهایی رو که تا به حال بهشون به عنوان مرجع تکیه میکردم و جزو ثابت های زندگی بودن ، در حال دگرگونی هستند و نه مرجع اند و نه ثابت
شنیدی که میگن هر سی سال مد بر میگرده به قبل ! اینم حکایت همونه! البته طراحی تخت اون موقع هم دلایلش با طراحی تخت الان فرق داره (مثل قدرت کم سخت افزار و نرم افزار و ..) هم زیبایی شناسی و پارامترهای طراحی و گرافیکیش (مثل رنگ بندی و هارمونیکش و فلسفه اشکال هندسی و...)

نقل‌قول
مشکل اصلی فروپاشی اعتمادیه که به سختی بوجود میاد. من چند سال کی دی ای رو به عنوان رابط اصلی انتخاب کردم ، حتی کیوت رو به عنوان فریمورک محبوبم انتخاب کردم تا اگه زمانی خاستم چیزی توسعه بدم حتما حتما با اون باشه. این یعنی یه برنامه ریزی دراز مدت. یعنی اعتماد. بعد یهو طرف میاد میزنه از ریشه همه چیو تغییر میده ، خوب اینجا اون اعتماده از بین میره
این ماجرا تو زمینه ی فناوری های high tech و نرم افزار ی چیزه کاملا پذیرفته شده و جا افتاده است همین سرعت تغییر تکنولوژی های این صنعت که اونو به چنین پیشرفت سریعی در زمان کم رسونده و این مسئله همیشه از سختی های این رشته بوده که نیاز به بروز بودن درش هست! (اگه درگیر تغییر مدام تکنولوژی های توسعه ایی مایکروسافت بودی چی می گفتی دیگه  ;D)

من به شخصه این نوع طراحی رو خیلی دوست دارم در حال حاضر همونطور که ی زمانی Aero رو خیلی دوست داشتم! منتهی طراحی تخت داریم تا تخت!!!

نقل‌قول
مبتنی بر اوبونتو ۱۴.۰۴ هست. و عملا من فکر میکردم کلی برنامه رو شامل میشه با این حجم دانلود ولی برنامه های زیادی نداشت. و همونطور که حدس میزدم باگهای زیادی داشت.
ولی طراحی ها بنظرم شکیل تر شدن از نسخه فعلی.
ویجت های خیلی کمی هستن برای تست و برای همین چیز جدیدی ندیدم که براتون اسکرین شات بگیرم

همونطور که ساسان گفت بیشتر تغییرات ساختاری هستش مثلا پورت از همین plasma به qt quick برای ساخت GUI و یا kwin به wayland و فعلا اول کارن در این تغییرات و نیاز به زمان دارند
در ضمن این نسخه بتا است و طبیعی این باگ ها و از طرفی اگر روی توزیع که پشتیبانی بهتری از KDE داره تست می کردی شاید نتیجه بهتری می گرفتی مثلا arch یا opensuse
« آخرین ویرایش: 27 اردیبهشت 1393، 12:22 ب‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573
« پاسخ #18 : 27 اردیبهشت 1393، 12:42 ب‌ظ »
این فقط سلیغه هشت، اما اگه بشه از هر دو استفاده کرد خیلی خوب میشه

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #19 : 29 اردیبهشت 1393، 11:50 ق‌ظ »
من تست کردم.
مبتنی بر اوبونتو ۱۴.۰۴ هست. و عملا من فکر میکردم کلی برنامه رو شامل میشه با این حجم دانلود ولی برنامه های زیادی نداشت. و همونطور که حدس میزدم باگهای زیادی داشت.
ولی طراحی ها بنظرم شکیل تر شدن از نسخه فعلی.
ویجت های خیلی کمی هستن برای تست و برای همین چیز جدیدی ندیدم که براتون اسکرین شات بگیرم.
خواهش میکنم به منم یاد بدین.
کل اینترنتو زیرو رو کردم نفهمیدم چطور باید نصبش کنم
حداقل بهم بگین چطور تم Breeze رو نصب کردین؟

آفلاین ruby

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #20 : 29 اردیبهشت 1393، 07:15 ب‌ظ »
http://mahapps.com/

این رو چجوری باید نصب کرد؟

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 29 اردیبهشت 1393، 07:59 ب‌ظ »

دوست عزیز من هرچی خوندم هیچ ربطی نه به موضوع پست داشت نه لینوکس!
چیزی که من دستگیرم شد استفاده از interface مترو در WPF بودش ها!

آفلاین ruby

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
« پاسخ #22 : 29 اردیبهشت 1393، 08:10 ب‌ظ »

اون عکسی از طراحی تخت تو کی دی ای دیدم این مگه نی؟
اگه بخوام این تم رو بزارم باید چجوری نصب کنم؟

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 29 اردیبهشت 1393، 08:42 ب‌ظ »

اون عکسی از طراحی تخت تو کی دی ای دیدم این مگه نی؟
اگه بخوام این تم رو بزارم باید چجوری نصب کنم؟
تو همین لینک زیر بخش Installing and providing feedback نوشته :
http://kde.org/announcements/announce-plasma-next-beta1.php