سلام، شرمندهام واقعا از اینکه دیر جواب دادم، بذارین پای جوونیم
سلام میثم عزیز
دو سوال و در اصل سوالاتی بر پایه ی ارائه ی پیشنهاد
۱) نمی شه دستورات رو تو کادر کد و چپ چین کنی که بشه راحت تر خوندشون ؟ تقریبا مثل نوشتن کد در داخل همین انجمن :
ls -l /file-path name
۲) در ابتدا هنگام لود شدن لوگوی انجمن . رنگ بک گراند لوگو با پس زمینه ی اصلی نرم افزار هم خوانی نداره. می شه درستش کرد. مگه نه ؟
سلام بر تو ای مرد پاکدامن
سوال اول اینکه این نرم افزاری که من باهاش این کتاب الکترونیکی رو باهاش درست کردم این قابلیت رو نداره، ولی به امید خدا بعد از ترم خودم میرم تو فکر یه نرمافزار ساز توپ
دومی هم اینکه عکس PNG، ولی خود نرمافزار چون میخواد بهش افکت بده اینطور میشه، پس فعلا نمیشه درستش کرد
همه چی به کنار برنامه رو چطوری نوشتید . بسیار عالی بود . اگه بلدید به هممون یاد بدید . من دارم با جاوا برنامه نویسی موبایل کار می کنم ولی اطلاعاتم ضعیفه
من فقط کپی پیست برنامه رو بعهده داشتم و هیچ نقشی تو نوشتن کد این برنامه نداشتم، فارسیش میشه با نرمافزار کتابساز نوشتم، تو پستهای بالایی میتونین برنامهاش رو دانلود کنین، ولی در مورد نوشتن نرمافزار به زبان جاوا اینطور که من دیدم در حدود همون سی++، بازم اگه از کرگدن عزیز بپرسین، خیلی بیشتر میتونه راهنمایی کنه.
حالا اگه پاسکال بلدین میشه با Midlet Pascal نوشت، اگه پایتون بلدین میشه از jython استفاده کرد، اگرم سی++ بلدین که netbeans رو نصب کنین و شروع به یادگیری کنین، فروم
http://j2me.mrforum.net میتونه خیلی خیلی کمک بهتون بکنه.