انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نرم‌افزار دستورات ترمینال به زبان فارسی مخصوص موبایل  (دفعات بازدید: 9589 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 190
  • ما زنده به آنیم که آرام نگیریم

سلام
نرم‌افزار همراه دستورات ترمینال لینوکس رو برای موبایل آماده کردم که با اجازه تون گفتن تو انجمن هم بذارم.
این دستورات رو از سایت LinuxCMD برداشتم که hosein-mec و وحید قریشی عزیز زحمت فارسی کردنش رو کشیده بودن.

دانلود
from freedom came elegance

آفلاین mahdifa

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
خیلی عالیه دستت درد نکنه فقط تو کوشی من (سونی اریکسون p990i) تاچ اسکرین کار نمیکنه و یه پیشنهاد اینکه اگه بتونید دستورات دیگه رو قرار بدید خیلی عالیه میشه
باز هم ممنون از کار خوبتون
تنها کسی مرتکب اشتباه نمی شود که کار نمی کند. "ناپلئون"

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
حرف نداره  ;D   منم روی 6630  نصب کردم  خوب کار میکنه . ادامه بده و کاملترش کن . موفق باشی...

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
wow میثم جان عالیه. خسته نباشی. واقعا پشتکار داری و توی این مدته که به انجمن اومدی خیلی پیشرفت کردی.
تست میکنم. ممنونم.
Godisnowhere

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
میثم جون خیلی عالی شده
چند تا سوال دارم (البته با اجازتون)
۱- با چه برنامه ای ایجادش کردید
۲ - اگه میشه سورسش رو بزارید  :oops:

ممنون
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
سلام

خیلی عالیه دستت درد نکنه فقط تو کوشی من (سونی اریکسون p990i) تاچ اسکرین کار نمیکنه و یه پیشنهاد اینکه اگه بتونید دستورات دیگه رو قرار بدید خیلی عالیه میشه
نسخه زیر رو دانلود کنید و تست کنید، ان‌شا‌الله که با صفحه لمسی هم کار میکنه روی گوشی من نصب نشد این نسخه که لینکش پایین هست)
منظورتون از دستورات دیگه چیه؟
http://dl1anarnet.persiangig.com/Software/LinuxCMD-Touch.jar

ادامه بده و کاملترش کن
حالا وایسا بعدا ادامه‌اش رو ببین ;)

واقعا پشتکار داری و توی این مدته که به انجمن اومدی خیلی پیشرفت کردی.

فاراب جان شما همیشه به من لطف داشتی، ممنونم.

۱- با چه برنامه ای ایجادش کردید
۲ - اگه میشه سورسش رو بزارید
۱.با برنامه fbook که حامد عبدالله‌پور اونو نوشته و به رایگان انتشار داده، میتونی از لینک زیر دانلودش کنی، برنامه جاواست و تو لینوکس هم میتونی ازش استفاده کنی.
http://dl1anarnet.persiangig.com/Software/fBook.tar.gz
۲.سورسش رو هم میتونید از اینجا تحت GPL دانلود کنید
http://dl1anarnet.persiangig.com/Software/LinuxCMD.fbook

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
میثم جون ممنون
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
خیلییییییییی باحاله. خیلی خوشم اومد  :D :D مرسی خیلی خیلی.  حجمشم که کمه و خیلی هم خوبه.
عیدیه خوبی بود مرسی

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
ممنونم.روی گوشی من (Motorola A1200) که تاچ‌اسکرین هست به درستی اجرا شد.
ممنون
موفق باشید!

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
همه چی به کنار برنامه رو چطوری نوشتید . بسیار عالی بود . اگه بلدید به هممون یاد بدید . من دارم با جاوا برنامه نویسی موبایل کار می کنم ولی اطلاعاتم ضعیفه

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
بسیار عالی بود.

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
سلام میثم عزیز
دو سوال و در اصل سوالاتی بر پایه ی ارائه ی پیشنهاد

۱) نمی شه دستورات رو تو کادر کد و چپ چین کنی که بشه راحت تر خوندشون ؟ تقریبا مثل نوشتن کد در داخل همین انجمن :
ls -l /file-path name
۲) در ابتدا هنگام لود شدن لوگوی انجمن . رنگ بک گراند لوگو با پس زمینه ی اصلی نرم افزار هم خوانی نداره. می شه درستش کرد. مگه نه ؟
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
سلام میثم عزیز

۱) نمی شه دستورات رو تو کادر کد و چپ چین کنی که بشه راحت تر خوندشون ؟ تقریبا مثل نوشتن کد در داخل همین انجمن :
ls -l /file-path name
۲) در ابتدا هنگام لود شدن لوگوی انجمن . رنگ بک گراند لوگو با پس زمینه ی اصلی نرم افزار هم خوانی نداره. می شه درستش کرد. مگه نه ؟

چه دقتی!!!...
گرافیست ماهر! ;)
Godisnowhere

آفلاین Meys@m

• Full Member
  • *
سلام، شرمنده‌ام واقعا از اینکه دیر جواب دادم، بذارین پای جوونیم  \\:D/
سلام میثم عزیز

ls -l /file-path name

سلام بر تو ای مرد پاکدامن
سوال اول اینکه این نرم افزاری که من باهاش این کتاب الکترونیکی رو باهاش درست کردم این قابلیت رو نداره، ولی به امید خدا بعد از ترم خودم میرم تو فکر یه نرم‌افزار ساز توپ
دومی هم اینکه عکس PNG، ولی خود نرم‌افزار چون میخواد بهش افکت بده اینطور میشه، پس فعلا نمیشه درستش کرد

همه چی به کنار برنامه رو چطوری نوشتید . بسیار عالی بود . اگه بلدید به هممون یاد بدید . من دارم با جاوا برنامه نویسی موبایل کار می کنم ولی اطلاعاتم ضعیفه
من فقط کپی‌ پیست برنامه رو بعهده داشتم و هیچ نقشی تو نوشتن کد این برنامه نداشتم، فارسیش میشه با نرم‌افزار کتاب‌ساز نوشتم، تو پست‌های بالایی میتونین برنامه‌اش رو دانلود کنین، ولی در مورد نوشتن نرم‌افزار به زبان جاوا اینطور که من دیدم در حدود همون سی++، بازم اگه از کرگدن عزیز بپرسین، خیلی بیشتر میتونه راهنمایی کنه.
حالا اگه پاسکال بلدین میشه با Midlet Pascal نوشت، اگه پایتون بلدین میشه از jython استفاده کرد، اگرم سی++ بلدین که netbeans رو نصب کنین و شروع به یادگیری کنین، فروم http://j2me.mrforum.net میتونه خیلی خیلی کمک بهتون بکنه.

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
در nokia 6600 قدیمی هم لود نشد  :D البته بعید هم نیست که نمیشه گوشی ضعیفی است

به هر حال عالی بود.