سلام .1 چون انتی ویروس ویروس های جدید (ویروس های بعد از اخرین اپدیت ) را نمیشناسد)منظورم این است که پچ ها امنیتی اگر به موقع برسند بسیار کارسازتر خواهند بود .
2- من حتما ابتدا ویروس را اینکریپت کرده و بعد آن را به سمت شما میفرستم (این کار انتی ویروس مذکور را ناتوان خواهد کرد)
3- من از پورت 433 هم استفاده خواهم نمود که firewall به آن پورت کاری ندارد .پورتهای شما را null اسکن خواهم کرد .
و...
راه حل : تا حد امکان پورت ها را ببندید . از idx ipx snort selinux و... حتما استفاده کنید .نرم افزارهای کمی روی سیستم خود نصب کنید تا دست من در استفاده از pyload خیلی باز نباشد. اپدیت کنید . و...
اما همی اینها فایده زیادی ندارد . فضای امنیت یک فضای جنگی است . فقط قویترین متخصص ها شانس پیروزی دارند . تنها راه این است که خودتان را به یک متخصص امنیت تبدیل کنید کتاب های ceh بخوانید فیلم های اموزشی ببینید .با کالی تمرین کنید . معماری سیستم عامل و نقاط ضعف آن را فرا بگیرید و ... حتی با همه ی اینها باز هم از قویتر از خودتان شکست خواهی خورد !!!!! در این فضا قویتر برنده میشود و قانون جنگل حکم فرما است . پس برای امنیت کامل باید قویترین باشید