انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل عجیب گرافیک گنوم شل و سردرگمی در انتخاب میزکار  (دفعات بازدید: 9618 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
یک بسته که نصب می‌شه ، خیلی چیزها رو اینور و اونور کپی و تنظیم می‌کنه .
این apt-repack از اسمش به نظر میاد بتونه یک بسته رو جمع کنه.
توی‌ترمینال بنویسید apt و دوبار Tab بزنید تا نرم‌افزارهای مربوط به apt لیست بشن. یکیشون همینیه که گفتم (البته اگه اسمشو درست گفته باشم).

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
منم با نظر علیرضا جان موافقم.
میزکار خوبه که به صورت پیشفرض روی اون توزیع نصب شده باشه. چون هم پایدارتره هم امکانات بهتری داره که اون توزیع برای اون میزکار توسعه داده.
شما الآن زوبونتو رو نصب کنی xFceش خیلی فرق می کنه با اون xfce-desktop که توی اوبونتو نصب کردی.
من خودم زوبونتو دارم و از xfce استفاده می کنم. ولی عاشق میزکار های دیگه مثل یونیتی و گنوم شل هم هستم.
گنوم شل روی اوبونتو بدون اشکال نیست. مگه اینکه بخوایی ubuntu gnome نصب کنی. توی اوبونتو گنوم هیچ مشکلی نداری. مخصوصا با Extension‌هایی که گنوم داره واقعا از یونیتی کاربردی تره. ولی من خودمم با یونیتی راحت ترم و اگه سیستمم قوی تر بود حتما اوبونتو نصب می کردم. ولی خب در حال حاضر زوبونتو دارم و با xFce هم خیلی حال می کنم.
cinnamon هم تست کردم روی مینت. طوریش نبود ولی به دلم ننشست
KDE هم که خیلی امکانات داره و سنگینه. سیستم من کشش نداشت. یه خورده هم با قیاقه اش مشکل دارم. ( ظاهر پیشرفض ). وگرنه امکانات قوق العاده ای داره.
LXDE هم که سبک بودن رو فدای طراحی UI کرده. روی سیستم های ضعیف بهترین انتخابه ولی اونی که سیستمش قویه اصلا به دردش نمی خوره. خیلی ساده و ساده و ساده.
من همه ی میزکار ها رو روی توزیع به صورت پیشفرضش کار کردم.
یونیتی رو روی اوبونتو
xfce رو روی زوبونتو
lxde رو روی لوبونتو
KDE رو روی اپن سوزه
Gnome رو روی فدورا
Cinnamon رو روی مینت.
Pantheon هم روی المنتری
pantheon هم خیلی خوبه ولی اینم خیلی ساده است. از گنوم ساده تره.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
من xfce رو روی اوبونتو نصب کردم.
سیستم من کمی دورگه شده.ولی ناپایدار نشده.خوبم کار میکنه.به نظر من نصب زوبونتو بعد از اوبونتو مشکلی ایجاد نمیکنه.شاید من هنوز مشکل رو پیدا نکردم.ولی خوب دورگه که میگم مثلا login screen زوبونتو شده ولی سیستم اوبونتو است.ولی علی رضا برعکس این کار رو انجام داده و میگه سیستم اش به هم ریخته.یعنی یونیتی رو روی زوبونتو نصب کرده.ولی من به هم ریختگی ندیدم.ولی درکل این کار هم خیلی هم ضروری نیست.به خصوص وقتی از یونیتی راضی هستید و سیستم قوی دارید
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
اگه Mate (که ادامهٔ گنوم ۲ هست) رو هم امتحان نکردید، حتماً امتحان کنید
من تقریباً همهٔ میزکارها رو مدتی تست کردم
و به این نتیجه رسیدم من اونقدر صبور نیستم که از گنوم ۳ یا یونیتی استفاده کنم
و سیستمم هم اونقدر کند و قدیمی نیست که از Xfce یا LXDE یا Awsome و ... استفاده کنم
و در نهایت Mate انتخاب من بود

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
اگه Mate (که ادامهٔ گنوم ۲ هست) رو هم امتحان نکردید، حتماً امتحان کنید
من تقریباً همهٔ میزکارها رو مدتی تست کردم
و به این نتیجه رسیدم من اونقدر صبور نیستم که از گنوم ۳ یا یونیتی استفاده کنم
و سیستمم هم اونقدر کند و قدیمی نیست که از Xfce یا LXDE یا Awsome و ... استفاده کنم
و در نهایت Mate انتخاب من بود
سیستم منم قدیمی نیست
۸ گیگ رم cori7 ولییییی
XFCE یه چیز دیگست :D
البته بیشتر سلیقست دیگه

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
نقل‌قول
سیستم منم قدیمی نیست
۸ گیگ رم cori7 ولییییی
البته بیشتر سلیقست دیگه
یه سوال .من واقعا دیگه حالم از این گنوم به هم میخوره و دوست دارم xfce رو امتحان کنم
اما بین توزیع مانجارو و زوبونتو موندم(ین سردرگمی رو در انتخواب توزیع و دسکتاپ و زبان برنامه نویسی و فریم ورک و .... تجربه کردم!)
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟فقط اسم یه توزیع رو بگین .نگین که همشون یکین هیچ برتری ندارن و از این حرفا!

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
نقل‌قول
سیستم منم قدیمی نیست
۸ گیگ رم cori7 ولییییی
البته بیشتر سلیقست دیگه
یه سوال .من واقعا دیگه حالم از این گنوم به هم میخوره و دوست دارم xfce رو امتحان کنم
اما بین توزیع مانجارو و زوبونتو موندم(ین سردرگمی رو در انتخواب توزیع و دسکتاپ و زبان برنامه نویسی و فریم ورک و .... تجربه کردم!)
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟فقط اسم یه توزیع رو بگین .نگین که همشون یکین هیچ برتری ندارن و از این حرفا!

یادمه شما آرچ استفاده میکردید.بنابراین مانجارو انتخاب مناسب تری برای شما هست و همین طور خودم جدیدا علاقه خاصی نسبت به این توزیع پیدا کردم و یه روز حتما به صورت رسمی امتحانش میکنم :D

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
نقل‌قول
سیستم منم قدیمی نیست
۸ گیگ رم cori7 ولییییی
البته بیشتر سلیقست دیگه
من خبر از آرچ و مانجارو ندارم و نمیخوام هم فعلا برم سراغ توزیع دیگه ای و میخوام روی نکات دیگه ای تمرکز داشته باشم برای همین درباره مانجارو چیزی نمیگم.خب آرچ و کار کردن با آرچ درگیریهای خودش رو داره ولی در عین حال میتونه شیرین باشه و آموزنده.ولی من فعلا میخوام روی نکات دیگه ای درگیر باشم و یر این مسائل با سیستم عامل جر و بحث نداشته باشم :)
فقط اینو میگم که من اوبونتو استودیو ۱۴.۰۴ دارم که از زوبونتو ۱۴.۰۴ مشتق شده و شخصی سازی هایی هم که خواستم روش انجام دادم و واقعا پایداره و مشکلی باهاش ندارم و تا ورژن ۱۶.۰۴ هم دست بهش نمیزنم :D
حتی یه وقتایی میگم نکنه ۱۶.۰۴ به این خوبی نباشه! :D

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
یه سوال برام پیش اومد
هدف این اوبونتو استودیو چیه ؟ یعنی برای کاربرد خاصی طراحی شده ؟ ( برای اسمش میگم )
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
یه سوال برام پیش اومد
هدف این اوبونتو استودیو چیه ؟ یعنی برای کاربرد خاصی طراحی شده ؟ ( برای اسمش میگم )
اوبونتو استودیو از مشتقات زوبونتو هست و یه سری برنامه های پیش فرض برای کارهای موسیقی و فیلم و گرافیک و عکاسی و ... نصب داره
من چون استفاده داشتم و از زوبونتو خوشم میاد،باید اونو نصب میکردم و بعدش برنامه ها رو نصب میکردم
ولی اینجوری زحمتم کمتره و نمیخوام دوباره برنامه ها رو نصب کنم و ...

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
یه سوال برام پیش اومد
اوبونتو استودیو از مشتقات زوبونتو هست و یه سری برنامه های پیش فرض برای کارهای موسیقی و فیلم و گرافیک و عکاسی و ... نصب داره
من چون استفاده داشتم و از زوبونتو خوشم میاد،باید اونو نصب میکردم و بعدش برنامه ها رو نصب میکردم
ولی اینجوری زحمتم کمتره و نمیخوام دوباره برنامه ها رو نصب کنم و ...
ممنون آقای امیرصمیمی
به شخصه فکر میکنم اگه شما در این انجمن حضور نداشتید ، میزکار XFCE در این انجمن میمرد
باز هم ممنون
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2