انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سرعت محاسبات اوبونتو نسبت به ردهت اينترپرايز  (دفعات بازدید: 2817 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hjam

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
با سلام من يه سيستم خانگي با مشخصات زير دارم
cpu corei7
رم هشت گيگ
روش اوبونتو 14.04 نصب کردم
يک لپ تاپ با cpu corei5 و رم چهار گيگ
روش لينوکس ردهت اينترپرايز نصب کردم
روي هر دو سيستم نرم افزار گوسين (نرم افزار محاسباتي شيميg09 ) نصب کردم
با کمال تعجب سرعت انجام محاسبات در لپ تاپ تقريبا دو برابر سيسم خانگي است
کس دليل اين مشکل منو ميدونه
ممکنه اوبونتو 14.04 در انجام محاسبات خيلي ضعيفتر از ردهت اينترپرايز باشه

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
من که احتمال میدم اونی که رو لپتاپته رو یکی دیگه نصب کرده نه خودت! درسته یا نه؟

مشخصات cpuهاتو بهتر بذار:

cat /proc/cpuinfo
و اینکه نصبشون رو چک کن ببین به یک نحو نصب شدن (منظورم پارامترهایی هست که موقع کمپایل استفاده شده)!
البته خود اوبونتو یک مقدار منابع بیشتری رو از centos مصرف میکنه ولی سرعت شاید خیلی چشمگیر نباشه!

و اینکه شما دارین از نسخه از پیش کمپایل شده استفاده میکنین که این یعنی با یک سیستم دیگه بهینه شده که ممکنه به ساختار لپتاپتون نزدیکتر باشه! البته من تخصصی در این زمینه ها ندارم ولی گفتم اندک اطلاعاتی رو که دارم بگم

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
Ci7 - Ci5
8GB - 4GB
اینا معیار مناسبی برای سنجش و مقایسه کارایی نیستن. کارایی یک سیستم به فاکتورهای زیادی مثل معماری، کَش، تکنولوژی‌های به‌کار رفته،‌لیتوگرافی پردازنده - فرکانس کاری، چینش، معماری و تکتولوژی مموری، چیپست، مادربورد، IO، معماری سیستم عامل، معماری نرم افزار و طریقه نصبش بستگی داره.
حتی مواردی مثل نسخه بایوس، منبع تغذیه و دما توی کارایی تاثیر دارن.
ضمن این‌که توی دستک‌تاپ‌ها اتفاق میفته که قطعات با هم دیگه سازگاری نداشته باشن یا گلوگاه ایجاد کنن ولی توی لپ‌تاپ‌ها این اتفاق خیلی نادر هستش.

آفلاین hjam

• Newbie
  • *
ممنون از دوستان عزیز
قبلا روی هر دو سیستم این برنامه نصب بود سرعت pc خیلی بیشتر از لپ تاپ بود
الانم هر دو سیستم رو خودم هم لینوکسشو نصب کردم و هم برنامه رو سرعت و کارایی لپ تاپ مثل همیشه است ولی کامپیوتر خیلی کاراییش اومده پایین هیچ تغییری هم تو قطعاتش ندادم که به دلیل ناسازگاری قطعات باشه
قبلا که گفتم سرعت pc خیلی بالاتر بوده رو هر دو سیستم ردهت اینترپرایز نصب بوده

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
درایور گرافیک رو توی PC نصب کردید؟

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
هارد رو چک کنین . موقعی که برنامه داره محاصبات انجام میده دستور top رو بزنین و مقدار %wa رو با لبناپ مقایسه کنین
خیلی چیزای دیگه میتونه تو این طور چیزا در گیر باشه مثلا ممکن نوع احتصاص cpu تو ردهت بهتر از اوبونتو باشه (الگوریتمش منظورمه)

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
هارد رو چک کنین . موقعی که برنامه داره محاصبات انجام میده دستور top رو بزنین و مقدار %wa رو با لبناپ مقایسه کنین
خیلی چیزای دیگه میتونه تو این طور چیزا در گیر باشه مثلا ممکن نوع احتصاص cpu تو ردهت بهتر از اوبونتو باشه (الگوریتمش منظورمه)
الگوریتم های پردازشی جزو مسائل NP کامل هستند. بنابراین الگوریتم جدیدی وجود نخواهد داشت که کارایی خیلی بهتری رو داشته باشه
بهتره نرم افزارهای بنچمارکی رو روی سیستم خونگیت رو هر دوتا سیستم عامل تست کنی و ببینی تفاوتی در میزان آمار و ارقام وجود داره یا نه
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین hjam

• Newbie
  • *
درایور گرافیک رو توی PC نصب کردید؟
درايور گرافيک رو نصب نکردم

آفلاین hjam

• Newbie
  • *

الگوریتم های پردازشی جزو مسائل NP کامل هستند. بنابراین الگوریتم جدیدی وجود نخواهد داشت که کارایی خیلی بهتری رو داشته باشه
بهتره نرم افزارهای بنچمارکی رو روی سیستم خونگیت رو هر دوتا سیستم عامل تست کنی و ببینی تفاوتی در میزان آمار و ارقام وجود داره یا نه
[/quote]
هر چي سرچ کردم نتونستم نرم افزار بنچمارکي براي لينوکس پيدا کنم
به نظرت بايد چکار کنم

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
اول از هر چیز لازمه که درایور کارت گرافیکت رو نصب کنی !
توی ویندوز برنامه های زیر رو برای بنچمارک معمولا استفاده می کنن و سایت های معتبری مثل www.notebookcheck.net از این ابزارها برای مقایسه کارایی لپ تاپ ها استفاده می کنند :
Cinebench برای cpu
3DMark برای GPU
و یا PC mark که جمع بعندی از performance کلی سیستم رو میده
روی لینوکس خودم تا حالا برنامه ایی رو برای این کار استفاده نکردم ولی فکر می کنم ابزارهای زیادی داشته باشه برای شبکه و فایل سیستم و کامپوننت های مختلف می دونم چیزی کم نداره
اما فکر کنم تا حدی برنامه های لینک های زیر کمکت بکنه :
http://www.linuxlinks.com/article/2012042806090428/BenchmarkTools.htmlسری به لینک زیر بخش performance بزن که ابزارهایی رو بهمراه لینک به سایتشون برای اینکار معرفی کرده :
http://ltp.sourceforge.net/tooltable.phpاگر تست کردی خروجی های دوتا سیستم رو اینجا بزاری خوبه.می تونه برای بقیه هم جالب باشه.حداقل برای من! ;)
« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1393، 11:46 ق‌ظ توسط v.taghavi68 »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
بعد از این که درایور کارت گرافیک رو نصب کردید:

این یکی از بنچمارک های معتبر و البته سنگین هست که برای ویندوز، لینوکس و مک قابل استفاده هست. :)

میتونید نسخه رایگانش رو استفاده کنید:

https://unigine.com/products/heaven/

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
اسیرتم  ;D(مخاطب خاص)
unigine heaven برای بنچمارک کارت گرافیکه و میزان تطابق gpu با کتابخونه های گرافیکی opengl . direct x
البته اگر Gaussian جز برنامه های CAD دسته بندی بشه اونوقت این بنچمارک می تونه مفید باشه ولی فکر کنم گوسین کارش مدلسازی رفتاری و بیشتر به منابع محاسباتی CPU نیاز داره!
دوتا برنامه زیر فکر کنم به کارت بیاد :
PTS : the phoronix test suite
این برنامه رو توصیه میکنم تست کنی چون همه چیرو شامل میشه تقریبا. سری به لینک زیر بزن :
http://www.phoronix.com/forums/showthread.php?15854-An-Update-On-The-Phoronix-Test-Suite-GUIو
freebench
که بر اساس floating point ها هست
البته سرعت کامپایل هسته رو هم میتونی در نظر بگیری  ;D البته اگه بیکاری و وقتشو داری  ::)
« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1393، 01:39 ب‌ظ توسط v.taghavi68 »

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
منم برای کارت گرافیک گقتم :D

Cinebench رو با واین هم میشه اجرا کرد و تست کرد( من امتحان کردم ) واسه تست CPU ;)

آفلاین hjam

• Newbie
  • *
دوستان عزيز من کوچکترين کار گرافيکي با اين سيستم انجام نميدم فقط برا محاسبات گوسين که تماما متني هستش استفاده ميکنم بازم نياز که درايور گرافيک رو نصب کنم

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
دوستان عزيز من کوچکترين کار گرافيکي با اين سيستم انجام نميدم فقط برا محاسبات گوسين که تماما متني هستش استفاده ميکنم بازم نياز که درايور گرافيک رو نصب کنم
آیا اوبونتو سرور رو نصب کردید که محیط متنی نداره؟ یا محیط گرافیکی اوبونتو رو پاک کردید؟