سلام دوست عزیز...
تصمیمتون رو برای ورود به دنیای نرم افزارهای آزاد تقدیر می کنم و امیدوارم زودتر تصمیم خودتون رو بگیرید
خیلی بهتر می بود اگر با خوندن چند مقاله از این انجمن و ویکی به جواب سوالاتون می رسیدید... اما باز هم همین سوال پرسیدنتون قابل تقدیره

خوب دوست گرامی :
1- کدام سیستم عامل آزاد چند برابر سریعتر از ویندوز ویستا و اکس پی اجرا میشه و کرشهای مدام نداره ؟(ترجیحا نسخه 64 بیتی)
به جرات می تونم بگم که تمامی نسخه های سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس نسخه ی شصت و چهار بیتی دارند...
اما برای رسیدن به پاسخی جامع در مورد سرعت... بهتره
اینجا رو دقیق بخونید

2- دارای فونت فارسی است و از نظر نگارش فارسی مشکلی ندارد ؟( محیط سیستم عامل فارسی نبود مهم نیست)
هیچ کدام از توزیع های مبتنی بر لینوکس... باز هم تکرار می کنم... هیچ کدام از توزیع های مبتنی بر لینوکس مشکل خاصی با زبان فارسی ندارند... بهتره بگم اصلا مشکلی ندارند

3- قابلیت اجرای چند برنامه از ویندوز درش باشه ؟
طبق توضیحاتی که شما دادید نرم افزارهای مالتی مدیایی نیاز دارید و نرم افزار های گرافیکی
شما در لینوکس از نرم افزارهای مالتی مدیایی ویندوزی کاملا بی نیاز هستید... چون آنقدر تنوع و قدرت اینگونه نرم افزارها در لینوکس زیاده که شما هیچ نیازی به ویندوزیها پیدا نخواهید کرد...
اما اگر نرم افزارهای گرافیکی می خواهید... نسخه های فوتوشاپ در سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس با شبیه ساز واین (WINE) بدون هیچ مشکلی اجرا می شوند

4- کدام سیستم عامل ازاد برای امور مالتی مدیا و اینترنت ، گرافیک و رایت ابزارهای زیاد و قدرتمند دارد ؟( یا قابلیت نصب بر روی آن وجود دارد - پشتیبانی از برنامه اپرا الزامیست )
از اخر جملتون شروع می کنم... اوصیک به تقوی الله و استفاده از فایرفاکس... اما به هر حال .... اپرا بی هیچ مشکلی نصب می شه رو لینوکس

در مورد مالتی مدیا هم تو گزینه های قبلی جوابتون رو دادم
7-
](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/eusa_wall.gif)
چرا از چهار پریدید به هفت ؟
7- آیا امکان چت با آی دیهای یاهو مسنجر از طریق یک برنامه ازاد وجود دارد ؟
نرم افزاری در سیستم عامل های لینوکسی با میز کار گنوم وجود دارد به اسم PIDGIN و در میزکارهای کی دی ای KOPETE که هر دوی این نرم افزارها تمامی پروتوکول های موجود برای IM رو ساپورت می کنن

8- کدام میز کار دارای رابط گرافیکی قوی و قشنگ و زیباست ؟
سوالی پرسیدید بس مسئله ساز
امیدوارم دوستانی که جواب می دهند پاسخ هایی مبتنی بر علایق شخصی و جبهه گیزی ندهند...
من شما رو دعوت می کنم به دیدن این تاپیک.... هر کدوم میزکارها رو خوشتون اومد انتخاب کنید... هر دوی میزکارهای فوق العاده پایدار و زیبا هستند... انتخاب زیبایی بر پایه ی علایق شماست
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,211.0.html
9- ایا امکان نصب بازیهای تحت ویندوز در داخل سیستم عامل آزاد از طریق یک برنامه وجود دارد ؟
در این گزینه مقداری دچار محدودیت خواهید شد... اما نگران نباشید... خوره هایی در این انجمن هستند که می توانند دست شما را بگیرند

10- ایا همه این گزینها در یک سیستم عامل جمع میشود ؟ اگر خیر گزینهای مختلف رو نام ببرید .
تمامی این گزینه ها در تمامی سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس موجود است...
اما پیشنهاد بنده ی حقیر...
اوبونتو (بنده دبیان استفاده می کنم ـ پس مطمئن باشید پاسخ من جبهه گیری شخصی ندارد)
سیستم عامل اوبونتو با میزکارهای کی دی ای و گنوم.... با محیطی کاربر پسند و مخازن به روز و فوق العاده کامل... گزینه ای فوق العاده خوب برای هر کاربر تازه کاری است....
اوبونتو تمامی نیازهای شما را پاسخ می کنهاما انتخاب با شماست...
سوال کنید

پاسخ از ما