انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال برای هجرت  (دفعات بازدید: 2322 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حاج مهدی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
    • هم میهن
چند سوال برای هجرت
« : 18 فروردین 1388، 11:18 ق‌ظ »
سلام

من چند سوال دارم که با خوندن پرسش و پاسخهای رایج و مقالات چند صفحه اول این انجمن به جواب نرسیدم پس دوستان با سابقه لطف کنند پاسخ بدند .

در ابتدا ذکر یک نکته : بنده یک سیستم بسیار خوب دارم که ویندوز رو به سرعت و خوب اجرا میکنه (در پایان سوالات نام میبرم تا برای نصب و راه اندازی مشکلی اگر هست بگید)  استفاده بنده از سیستم اینترنت و فعالیتهای مالتی مدیا از تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی و همچونین انجام امور رایت و  کارهای گرافیکی است .

1- کدام سیستم عامل آزاد چند برابر سریعتر از ویندوز ویستا و اکس پی اجرا میشه و کرشهای مدام نداره ؟(ترجیحا نسخه 64 بیتی)

2- دارای فونت فارسی است و از نظر نگارش فارسی مشکلی ندارد ؟( محیط سیستم عامل فارسی نبود مهم نیست)

3- قابلیت اجرای چند برنامه از ویندوز درش باشه ؟

4- کدام سیستم عامل ازاد برای امور مالتی مدیا و اینترنت ، گرافیک و رایت ابزارهای زیاد و قدرتمند دارد ؟( یا قابلیت نصب بر روی آن وجود دارد - پشتیبانی از برنامه اپرا الزامیست )

7- آیا امکان چت با آی دیهای یاهو مسنجر از طریق یک برنامه ازاد وجود دارد ؟

8- کدام میز کار دارای رابط گرافیکی قوی و قشنگ و زیباست ؟

9- ایا امکان نصب بازیهای تحت ویندوز در داخل سیستم عامل آزاد از طریق یک برنامه وجود دارد ؟

10- ایا همه این گزینها در یک سیستم عامل جمع میشود ؟ اگر خیر گزینهای مختلف رو نام ببرید .

مشخصات سیستم :

cpu: attlon x2 6000
mb: m2n sli delux
hard: 320 west
ram:2gig balestic
vag: 8800 gt 512ddr3

پیشپایش از پاسخی که میدهید تشکر میکنم ( صورتکهایی از قبیل ماچ و بوس یا حتی گل برای تشکر از شما پیدا نکردم پس بفرمایید پاپ کورن  :popcorn:)

« آخرین ویرایش: 18 فروردین 1388، 11:34 ق‌ظ توسط حاج مهدی »

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
پاسخ به: چند سوال برای هجرت
« پاسخ #1 : 18 فروردین 1388، 11:28 ق‌ظ »
همه ی اینایی که گفتی توی اوبونتو هست ولی برای اینکه بتونی همش را داشته باشی باید حدود ۱ هفته اینترنت پر سرعت داشته باشی و از اینترنت نصبشون کنی
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #2 : 18 فروردین 1388، 12:09 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز...
تصمیمتون رو برای ورود به دنیای نرم افزارهای آزاد تقدیر می کنم و امیدوارم زودتر تصمیم خودتون رو بگیرید
خیلی بهتر می بود اگر با خوندن چند مقاله از این انجمن و ویکی به جواب سوالاتون می رسیدید... اما باز هم همین سوال پرسیدنتون قابل تقدیره :)

خوب دوست گرامی :
نقل‌قول
1- کدام سیستم عامل آزاد چند برابر سریعتر از ویندوز ویستا و اکس پی اجرا میشه و کرشهای مدام نداره ؟(ترجیحا نسخه 64 بیتی)

به جرات می تونم بگم که تمامی نسخه های سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس نسخه ی شصت و چهار بیتی دارند...
اما برای رسیدن به پاسخی جامع در مورد سرعت... بهتره اینجا رو دقیق بخونید :)

نقل‌قول
2- دارای فونت فارسی است و از نظر نگارش فارسی مشکلی ندارد ؟( محیط سیستم عامل فارسی نبود مهم نیست)
هیچ کدام از توزیع های مبتنی بر لینوکس... باز هم تکرار می کنم... هیچ کدام از توزیع های مبتنی بر لینوکس مشکل خاصی با زبان فارسی ندارند... بهتره بگم اصلا مشکلی ندارند :)

نقل‌قول
طبق توضیحاتی که شما دادید نرم افزارهای مالتی مدیایی نیاز دارید و نرم افزار های گرافیکی
شما در لینوکس از نرم افزارهای مالتی مدیایی ویندوزی کاملا بی نیاز هستید... چون آنقدر تنوع و قدرت اینگونه نرم افزارها در لینوکس زیاده که شما هیچ نیازی به ویندوزیها پیدا نخواهید کرد...
اما اگر نرم افزارهای گرافیکی می خواهید... نسخه های فوتوشاپ در سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس با شبیه ساز واین (WINE) بدون هیچ مشکلی اجرا می شوند :)

نقل‌قول
4- کدام سیستم عامل ازاد برای امور مالتی مدیا و اینترنت ، گرافیک و رایت ابزارهای زیاد و قدرتمند دارد ؟( یا قابلیت نصب بر روی آن وجود دارد - پشتیبانی از برنامه اپرا الزامیست )
از اخر جملتون شروع می کنم... اوصیک به تقوی الله و استفاده از فایرفاکس... اما به هر حال .... اپرا بی هیچ مشکلی نصب می شه رو لینوکس :)

در مورد مالتی مدیا هم تو گزینه های قبلی جوابتون رو دادم

نقل‌قول
7-
](*,) ](*,) چرا از چهار پریدید به هفت ؟

نقل‌قول
نرم افزاری در سیستم عامل های لینوکسی با میز کار گنوم وجود دارد به اسم PIDGIN و در میزکارهای کی دی ای KOPETE که هر دوی این نرم افزارها تمامی پروتوکول های موجود برای IM رو ساپورت می کنن :)

نقل‌قول
سوالی پرسیدید بس مسئله ساز
امیدوارم دوستانی که جواب می دهند پاسخ هایی مبتنی بر علایق شخصی و جبهه گیزی ندهند...
من شما رو دعوت می کنم به دیدن این تاپیک.... هر کدوم میزکارها رو خوشتون اومد انتخاب کنید... هر دوی میزکارهای فوق العاده پایدار و زیبا هستند... انتخاب زیبایی بر پایه ی علایق شماست
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,211.0.html
نقل‌قول
9- ایا امکان نصب بازیهای تحت ویندوز در داخل سیستم عامل آزاد از طریق یک برنامه وجود دارد ؟
در این گزینه مقداری دچار محدودیت خواهید شد... اما نگران نباشید... خوره هایی در این انجمن هستند که می توانند دست شما را بگیرند :)

نقل‌قول
10- ایا همه این گزینها در یک سیستم عامل جمع میشود ؟ اگر خیر گزینهای مختلف رو نام ببرید .
تمامی این گزینه ها در تمامی سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس موجود است...

اما پیشنهاد بنده ی حقیر... اوبونتو (بنده دبیان استفاده می کنم ـ پس مطمئن باشید پاسخ من جبهه گیری شخصی ندارد)
سیستم عامل اوبونتو با میزکارهای کی دی ای و گنوم.... با محیطی کاربر پسند و مخازن به روز و فوق العاده کامل... گزینه ای فوق العاده خوب برای هر کاربر تازه کاری است....

اوبونتو تمامی نیازهای شما را پاسخ می کنه

اما انتخاب با شماست...
سوال کنید :) پاسخ از ما  ;)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین حاج مهدی

• Newbie
  • *
    • هم میهن
« پاسخ #3 : 18 فروردین 1388، 02:56 ب‌ظ »
همه ی اینایی که گفتی توی اوبونتو هست ولی برای اینکه بتونی همش را داشته باشی باید حدود ۱ هفته اینترنت پر سرعت داشته باشی و از اینترنت نصبشون کنی

از نظر اینترنت پر سرعت مشکلی وجود نداره .

آفلاین حاج مهدی

• Newbie
  • *
    • هم میهن
« پاسخ #4 : 18 فروردین 1388، 03:10 ب‌ظ »
نقل‌قول
سلام دوست عزیز...
تصمیمتون رو برای ورود به دنیای نرم افزارهای آزاد تقدیر می کنم و امیدوارم زودتر تصمیم خودتون رو بگیرید
خیلی بهتر می بود اگر با خوندن چند مقاله از این انجمن و ویکی به جواب سوالاتون می رسیدید... اما باز هم همین سوال پرسیدنتون قابل تقدیره

بله مدتهاست حوصلم از ویندوز سر رفته و خسته شدم از بس دائم خراب میشه و کند میشه دوست دارم یک چیز جدید رو تجربه کنم .
شما ببخشید من هر چی فکر میکردم جواب سوالاتم توشه خوندم ولی  یا نبود یا پیدا نکردم و یا انقدر صفحات زیادی داشت که توش گم بود .

نقل‌قول
به جرات می تونم بگم که تمامی نسخه های سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس نسخه ی شصت و چهار بیتی دارند...
اما برای رسیدن به پاسخی جامع در مورد سرعت... بهتره اینجا رو دقیق بخونید

انگلیسیم فول نیست ولی یک چیزهایی گرفتم و البته برنامهای مطرحی رو هم برای تست انتخاب نکردن قبلا از اینگونه مقایسها در سایتهای معتبر و مجلات دیدم و به نظرم خیلی مواقع در عمل یک پا میرن .

نقل‌قول
هیچ کدام از توزیع های مبتنی بر لینوکس... باز هم تکرار می کنم... هیچ کدام از توزیع های مبتنی بر لینوکس مشکل خاصی با زبان فارسی ندارند... بهتره بگم اصلا مشکلی ندارند

خب این خوبه که مشکلی ندارند بند به طور مثال در مورد پارسیکس مطالعه کردم و دیدم هنوز نواقصی در مورد فارسی کردنش وجود داره که گاهی حتی نتیجه قطعی هم نمیده برای همین سوال کردم .

نقل‌قول
طبق توضیحاتی که شما دادید نرم افزارهای مالتی مدیایی نیاز دارید و نرم افزار های گرافیکی
شما در لینوکس از نرم افزارهای مالتی مدیایی ویندوزی کاملا بی نیاز هستید... چون آنقدر تنوع و قدرت اینگونه نرم افزارها در لینوکس زیاده که شما هیچ نیازی به ویندوزیها پیدا نخواهید کرد...
اما اگر نرم افزارهای گرافیکی می خواهید... نسخه های فوتوشاپ در سیستم عامل های مبتنی بر لینوکس با شبیه ساز واین (WINE) بدون هیچ مشکلی اجرا می شوند

من از فتوشاپ در ویندوز استفاده نمیکنم از فتو ایمکت بهره میبرم میخوام بدونم برای لینوکس آیا برنامه گرافیکی مختصی نوشته شده یا نه ؟

نقل‌قول
از اخر جملتون شروع می کنم... اوصیک به تقوی الله و استفاده از فایرفاکس... اما به هر حال .... اپرا بی هیچ مشکلی نصب می شه رو لینوکس

من از وقتی یادم میاد از اپرا استفاده میکردم و تمام برنامهایی که به اسم مروگر تا به امروز منتشر شدن رو با کمال دقت برسی کردم ولی چیزی مثل اپرا ندیدم .
و میخوام بدونم ایا مثلا برنامهای رایت لینوکس به قدرت برنامهای رایت ساخته شده برای ویندوز میرسند یا نه .

نقل‌قول
چرا از چهار پریدید به هفت ؟

پیر شدیم شما ببخشید

نقل‌قول
نرم افزاری در سیستم عامل های لینوکسی با میز کار گنوم وجود دارد به اسم PIDGIN و در میزکارهای کی دی ای KOPETE که هر دوی این نرم افزارها تمامی پروتوکول های موجود برای IM رو ساپورت می کنن

نقل قول

بسیار خوب

نقل‌قول
امیدوارم دوستانی که جواب می دهند پاسخ هایی مبتنی بر علایق شخصی و جبهه گیزی ندهند...
من شما رو دعوت می کنم به دیدن این تاپیک.... هر کدوم میزکارها رو خوشتون اومد انتخاب کنید... هر دوی میزکارهای فوق العاده پایدار و زیبا هستند... انتخاب زیبایی بر پایه ی علایق شماست

ممنون از لینک جالب بود ایا این تمها قابل دانلود هستند ؟ و ایا مجموعه ای داریم شامل همه برنامهای قابل نصب و حتی این تمها و غیره که نیازی به دانلود پیدا نکنیم و مجموعه آموزشی هم برای ابونتو موجوده یا خیر ؟ اگر وجود داره لینکی برای خریدشون و یا نام مجموعه رو بدید ممنون میشم  :D

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #5 : 18 فروردین 1388، 04:02 ب‌ظ »
نقل‌قول
ممنون از لینک جالب بود ایا این تمها قابل دانلود هستند ؟ و ایا مجموعه ای داریم شامل همه برنامهای قابل نصب و حتی این تمها و غیره که نیازی به دانلود پیدا نکنیم و مجموعه آموزشی هم برای ابونتو موجوده یا خیر ؟ اگر وجود داره لینکی برای خریدشون و یا نام مجموعه رو بدید ممنون میشم  :D
همه به اتفاق قبول دارن که کی دی ای ۴.۲ زیباترین دسکتاپ هاست ولی به نظر شخص من کار کردن با گنوم خیلی راحت تره و از لحاظ زیبایی هم خیلی خوبه (من خودم از گنوم استفاده می کنم)
یا علی

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #6 : 18 فروردین 1388، 04:27 ب‌ظ »
تمام مواردی رو که مطرح کردید در توزیع های خانواده ی اوبونتو قابل انجام هست.

نقل‌قول
شما ببخشید من هر چی فکر میکردم جواب سوالاتم توشه خوندم ولی  یا نبود یا پیدا نکردم و یا انقدر صفحات زیادی داشت که توش گم بود .

اگر می خواهید به صورت پایه ای با لینوکس آشنا شوید و بعد از مدتی دچار سردرگمی نشید پیشنهاد می کنم مفاهیم و اطلاعات پایه ای گنو/لینوکس رو مطالعه کنید.

تاریخچه و مفاهیم و اطلاعات پایه ای در لینوکس
مقاله ' لینوکس ویندوز نیست ' در 4 قسمت - ترجمه: آلن باغومیان
راهنمای سریع دستورات برای شروع کار با اوبونتو نسخه ۰.۱ ( فارسی )
اضافه نمودن امکانات تکمیلی زبان فارسی به اوبونتو
راهنمای جامع نصب نرم‌افزار در اوبونتو
راهنمای نصب و حذف نرم‌افزار به کمک Synaptic
مدیریت مخازن و کانالهای نرم‌افزاری
آموزش نصب کارت گرافیک Nvidia

شما میتوانید مقالات بیشتری را در مورد اوبونتو در ویکی سایت پیدا کنید :

http://wiki.ubuntu-ir.org

نقل‌قول
خب این خوبه که مشکلی ندارند بند به طور مثال در مورد پارسیکس مطالعه کردم و دیدم هنوز نواقصی در مورد فارسی کردنش وجود داره که گاهی حتی نتیجه قطعی هم نمیده برای همین سوال کردم .

احتمالا مربوط به فارسی کردن محیط دسکتاپ بوده نه پشتیبانی از زبان فارسی ! که البته در نسخه ی جدید پارسیکس هم فکر نمی کنم این مشکل وجود داشته باشه !

نقل‌قول

توسط wine میتونید بعضی از برنامه ها و بازیهای ویندوزی رو در لینوکس نصب و اجرا کنید.

نقل‌قول
من از وقتی یادم میاد از اپرا استفاده میکردم و تمام برنامهایی که به اسم مروگر تا به امروز منتشر شدن رو با کمال دقت برسی کردم ولی چیزی مثل اپرا ندیدم .

Opera نسخه ی مختص لینوکس داره !

نقل‌قول

نرم افزار های مولتی مدیا , گرافیک و ... به وفور در لینوکس یافت میشه. بهتره گشتی در سایت های زیر بزنید:

معرفی نرم‌افزار
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,8806.0.html
http://kde-apps.org
http://www.gtk-apps.org
http://www.qt-apps.org
http://linuxappfinder.com
http://www.gnomefiles.org

نقل‌قول

نرم افزار کامل تر دیگه ای هم هست به اسم Gyachi

نقل‌قول

مطمئنا در این زمینه هر کاربری سلیقه و نظر خودش رو داره ! بهتره دو توزیع Ubuntu ( با میزکار Gnome ) و Kubuntu ( با میزکار KDE ) رو امتحان کنید و خودتون به این نتیجه برسید که از کدوم بیشتر خوشتون میاد !

آفلاین حاج مهدی

• Newbie
  • *
    • هم میهن
« پاسخ #7 : 18 فروردین 1388، 09:44 ب‌ظ »
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن فقط یک سوال روجددا مپرسم ایا منبعی برای نصب نرم افزار داریم یا خیر به صورت سی دی یا دی وی دی که برنامهای مختلف ازش قابل نصب باشه ؟

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1545
« پاسخ #8 : 18 فروردین 1388، 10:10 ب‌ظ »
ممنون از دوستانی که پاسخ دادن فقط یک سوال روجددا مپرسم ایا منبعی برای نصب نرم افزار داریم یا خیر به صورت سی دی یا دی وی دی که برنامهای مختلف ازش قابل نصب باشه ؟
دیویدی تکمیلی هما(قبلاً سیدی بود) که برای هر ورژن اوبونتو میاد بیرون. و 6 تا دیویدی مخازن کامل اوبونتو که برای اوبونتو 8.04 و 8.10 اومد. بعد از انتشار اوبونتو 9.04 هم ایشالا هر چه زودتر درست می‌کنن و توی فروشگاه‌ها میذارن. فروشگاه سیتو توی تهران هست و linuxshop توی مشهد. این لینکشون توی فرشگاه سیتو(که به قم نزدیکتر هست)
http://www.sito.ir/product_info.php?cPath=150&products_id=695
http://www.sito.ir/product_info.php?cPath=150&products_id=737