ببخشید شما اهنگ خارجی سراغ دارید توش موسیقی ایرانی باشه ؟! یعنی مثلا سنتور و .. چندروز پیش تو ساند کلاد یه اهنگ بود اولش سنتور حرفه ای به سبک ایرانی میزد وسطش هم هم رپ خارجی اسمش هم brother داشت توش
سلام!
منم یه زمان دنبال یه همچین چیزایی می گشتم! تا این که Goa Trance رو پیدا کردم!
یه ژانر جذاب از سبک Trance که پیشرفت های زیادی داشته... تنوع زیادی هم داره...
اگه می خوای آشنا بشی می تونم راهنمایی ات کنم...
مثلا من خودم اولین آلبومی که یادم می آد در این سبک گوش کردم و منو جذب کرد این بود:
Trinodia - Human History - 2011تو این سایت می تونی به رایگان و کاملا قانونی دانلود کنی این آلبوم رو:
http://ektoplazm.comالبته ببین ایرانیه ایرانی نیستن که! ضمنا همشون هم سنتور و این ساز ها توشون نیست... اما فضای آهنگ احتمالا برات جذاب باشه...
خیلی سبک متنوعی هست... به دو بخش کلی Old School (تقریبا قبل ۲۰۰۰) و New School (تقریبا بعد ۲۰۰۰) تقسیم می شه...
از خوب های اون قدیما می شه به Astral Projection اشاره کرد...
آلبوم های که دوست دارم:
Trinodia - Stargazing - 2012 (در کل کارهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ Trinodia رو خیلی دوست دارم!)
The Infinity Project - Feeling Very Weird EP - 2013 (رمیکس های
Astral Projection رو گوش کن...)
VA - Blacklight Moments (SUNCD28) 2013 (شاید ترک Khetzal - Aramean Dream برات جالب باشه...)
VA-Cosmic_Guide-2013 (با توجه به چیزی که خواستی این احتمالا توجهت رو جلب می کنه... مخصوصا ۲ ترک اول ... ترک Astrancer رو هم دوست دارم!)
VA - Protozoa 2.0 Interstellar Evolution (SITARCD05) 2012 (تو این آلبوم از دو ترک
Goalian واقعا خوشم اومد!)
Lunar Dawn - Blessings From Irij Remixes - 2013 - MP3 (دو ترک آخر رو حتما امتحان کن!)
...
کارهای Tavi هم جالبه...
خیلی کارهای دیگه هم هست... بستگی به سلیقه هم داره... اما فکر کنم اوج Trance تو این ژانره...!!!
ضمنا یادم نره بگم که بیش تر ترک های این ژانر Uptempo هست... اگه Downtempo هم می خوای این آلبوم رو هم چک کن:
Bombay_Dub_Orchestra-Tales_From_The_Grand_Bazaar-2013 (مثلا ترک
City Of Amber جالب هست...)