pink floyed - the wall
anathema
blackfield
megadeth
swallow the sun
avenged sevenfold
- البته متال به مزاج خیلی ها ممکنه خوب نباشه.
شدیدا طرف دار پینک فلوید و متال هستم
بخصوص evanscence!
من که زیاد اهل آهنگ نیستم ، به نظرم یه جور اعتیاده ، ولی اگر گوش کنم آهنگ شد خزان جواد بدیع زاده (خواننده فاخر ایرانی) ، آهنگ های افتخاری و شجریان و ... بیشتر آهنگ های روح بخش دوست دارم ، بی کلام هم گوش می کردم که دیگه کمتر ، یه طورایی وقتی آهنگ زیاد گوش می کنم عصبی می شم و افسردگی می گیرم ، موسیقی دان واقعی هم الان کم گیر می یاد (فارابی و ابوعلی سینا) از امثال آهنگ های هوی متال هم که متنفرم خیلی تنش زان این آهنگها .
هر شخصی نیاز داره حداقل در ۷۲ ساعت، ۳ ساعت به موسیقی مورد علاقش باید گوش بده
آهنگ های متال، جنبه اعتراضی به سیاست های نادرست حکومتی یا فرهنگ نادرست زندگی مردم سرچشمه میگیره (به هر حال هرجایی یه بد و خوبایی هم داره)
یه نمونه ی ساده که میتونم برات بیارم موسیقی زیر هستش که ترجمش رو یه بار بخونی متوجه حرف بالا میشی:
http://www.mihanlyrics.com/1390/08/linkin-park-no-more-sorrow/حالا اگه موقع گوش دادن به این موزیک دقت کنی کلماتی که با شدت یا موزیک اسکریم رو که میخونه، دقت کنی مفهوم خاصی دارند، مثلا جمله ی دروغ گو ها و ریاکاران که به سیاست مدارا میگه رو با شدت تلفظ میکنه. نمونهی این کار که بخوام شفاف تر بگم براتون در اسلام هست که میگن بعضی آیات رو نرم و بعضی ها رو با شدت تلفظ میکنند (فقط خواستم بگم که در جاهای دیگه هم اینکار هست اما خوب سنگینیش کمی بالا پایین داره)
گروه پینک فلوید هم تاثیر گذار ترین آهنگ تاریخ بشریت رو داشته، حتی تا چند ساله پیش اهنگ زنگ اخبار ایران هم از آلبوم نیمه تاریک ماه برداشته شده بوده
این نوع اهنگ ها مثل مثتوی مولوی فراتر از ذهن بشریت هستند، که دلیلشم استفاده از گرس هنگام نواختن این اشعار هستش که توضیح نمیدم خودتون پیگیرش بشید لطفا
فقط یه چیزه دیگه هم این اخر بگم (حالا زیاد به انجمن مرتبط نیست ولی خوب گفتنش رو بهتر از نگفتنش صلاح دونستم) اینه که،
در آمریکا استفاده از گرس یا همون ماریجوانا به این دلیل ازاد هستش که، شخص معتاد رو شما هر کاری بکنید، باز اون شخص میره طرف اعتیاد، حالا شما میای گرس رو آزاد میزاری براش که بره گرس بکشه ۲ ساعت نعشه میشه بعدش میره به کارو زندگیش میرسه، حالا بیا این گرس رو بردار، طرف میره شیشه میکشه، کل زندگیش نابود میشه و کلی آسیب اجتماعی، میشه گفت بین بد و بدتر! فقط هم آمریکا این سیاست رو نداره، داخل ایران هم این سیاست در حال اجرا شدن هستش اما نه به صورت آشکار، که خوده دولت مقداری گرس به بازار سیاه تزریق میکنه، تا هم از آسیب های اجتماعی کم بشه هم پول کمتری توی بازار سیاه به چرخه در بیاد
حالا دقیقا این کار در موسیقی های هوی متال یا دث انجام میشه، شما جوون رو هر کاری کنید، باید یه جا انرژیش رو خالی کنه، برای همین همچین کنسرت هایی برگذار میکنند، که انرژی جون داخل همون کنسرت خالی بشه، تا نیاد داخل جامعه انرژیش رو به سر جامعه مثل آسیب رسوندن به مکان های فرهنگی یا برداشتن ماشین، گاز دادن ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت وسط شهر خالی کنه
همه هم مثل شما نیستند که بتونن خودشون رو همیشه کنترل کنند!