این نوع اهنگ ها مثل مثتوی مولوی فراتر از ذهن بشریت هستند، که دلیلشم استفاده از گرس هنگام نواختن این اشعار هستش که توضیح نمیدم خودتون پیگیرش بشید لطفا
چگونه مولانا را با مشتی اوباش مقایسه میکنید ؟ مولانا همه ی مدارج علمی زمان خود را طی کرده بود و کتاب خانه های معتبر زمان خود را زیر و رو کرده بود . او در شعر و فلسفه و عرفان و علم شریعت بی نظیر بود و به چندین زبان مسلط بود . اگر مولانا را بشناسید خواهید دانست مثل او هنوز متولد نشده است .
اولا که به عقاید دیگران لطفا احترام بگذارید! دوما کجای پستم، مولانا رو با پینک فلوید مقایسه کردم؟
شما به جای اینجور برخورد، بهتر نبود دقت میکردید که چی نوشتم؟
ببینید گفتم که اشعار مولانا، یا پینک فلوید، خارج از ذهن بشریت نوشته شده، یعنی انسان عادی، یا چندین درجه بالاتر از ان، همچین قدرتی رو ندارند
انسان در حالت مستی، هوشیاری عجیبی داره، نمونش که همه ما میدونیم مصرف شیشه سر کنکور که خیلی هم شایعه هست، ذهن رو بشدت قوی میکنه، در حدی که شما ممکن است شخصی رو که پنج ساله پیش یهجا دیده باشید و در حالت عادی اصلا نشناسید، در حالت مستی اسمش رو هم بهش بگید!
برای مولانا هم همینطور بوده، که در حالتی، خارج از حالت عادی انسان شعر میگفته
پینک فلوید هم همینطور، اگه اطلاعی داشتید این حرف رو نمیزدید، البوم های پینک فلوید دنیا رو تحت تاثیر میذاشته، شما وقتی که حتی یک خط هم از اهنگش رو اصلا ندیدید چطورقضاوت میکنید؟
من دیگه در این رابطه نظری نمیدم، خودتون برید چهار تا مطلب موافق و مخالف رو بخونید و خودتون قضاوت کنید یا در جهالت به زندگی ادامه دهید